Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها_ عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: رسول خدا فرمودند آن چیزی که اسلام را سرپا نگه داشت شجاعت و جهاد امیرالمؤمنین(ع) و همچنین ثروت و فداکاری حضرت خدیجه(س) بود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  قم، خدیجه کبری(س)  نخستین همسر پیامبر اکرم(ص) و مادر حضرت زهرا(س)، خدیجه(س) قبل از بعثت با حضرت محمد(ص) ازدواج کرد و اولین زنی است که به وی ایمان آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضرت خدیجه(س) برای مسلمین و مومنین مال و جان و آبرو داد، قرآن و دین که باقی مانده است به برکت این بانوی پاکدامن است چون هر چه داشت در راه ترویج دین اسلام داد.

حضرت خدیجه(س) فداکاری‌های زیادی درراه اسلام انجام داد، رسول خدا به مدت چهار سال در شعب ابیطالب دوران سختی داشت و حضرت خدیجه (س) در این روزهای سخت محاصره اقتصادی قریش در کنار پیامبر(س) بود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدجواد مجتهد شبستری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در   قم  ، اظهار داشت: حضرت خدیجه (س) شخصیت بسیار بزرگ و مظلومی است که باید به بیان خدمات و زحمات و عظمت این بانوی بزرگ اسلام بپردازیم.

 حضرت خدیجه(س) همه اموالش را صرف نشر دین اسلام کرد 

وی افزود: حضرت خدیجه(س) خدمات بسیار زیادی درراه نشر اسلام انجام داد و همه اموال خود را درراه اسلام و پیامبر(س) صرف کرد و حق بزرگی بر گردن مسلمانان دارد.

استاد حوزه علمیه تصریح کرد: این بانوی پاک‌دامن همه اموال خود را برای نشر اسلام هزینه کرد و حضرت خدیجه(س) توان خرید کفن را نداشت، حضرت زهرا(س) به پیامبر(ص) گفت عبایی که به هنگام وحی بر سر می‌کشید به‌عنوان کفن حضرت خدیجه(س) قرار دهند.

مجتهد شبستری بابیان اینکه حضرت خدیجه(س) ازنظر معنوی نیز جایگاه والایی دارد، ادامه داد: اینکه حضرت خدیجه (س) مادر حضرت زهرا (س) است و شخصیتی همچون حضرت زهرا(س) در دامن ایشان بزرگ‌شده کافی است که بدانیم چه بانوی بزرگی است.

فیلمنامه حضرت خدیجه (س) با عنوان بانوی اول برای ساخت آماده شداستاد حوزه علمیه: حضرت خدیجه(س) در خدمت رسول خدا و ناصر اسلام بود

وی بیان کرد: در روایت و زیارت حضرت خدیجه (س) آمده است که گاهی فرشته وحی که بر رسول خدا نازل می‌شد به پیامبر(ص) می‌گفت سلام خدا را به حضرت خدیجه(س) برسان یعنی فرشته وحی حامل سلام الهی به حضرت خدیجه(س) بود و این بانو از مقام و موقعیت بسیار بلند معنوی برخوردار بودند.

حضرت خدیجه(س) در سخت‌ترین دوران زندگی پیامبر(ص) یاور رسول‌الله بودند 

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: خداوند چنین جایگاهی را برای حضرت خدیجه(س) دارد که سلام الهی که برای مؤمنان خاص است برای حضرت خدیجه(س) قرار می‌دهد  این موضوع به خاطر خلوص نیت و زحماتی است که این بانو کشید، درزمانی که هیچ‌کسی حاضر نبود رسول خدا را کمک و یاری کند و همه به آزار و اذیت رسول خدا می‌پرداختند حضرت خدیجه (س) در مقابل آن‌ها ایستادگی کرد و یک‌تنه از رسول خدا حمایت کرد.

استاد حوزه علمیه بیان کرد: پیغمبر به حضرت خدیجه(س) بسیار علاقه داشت و هرگاه نام این بانوی پاک‌دامن می‌آمد اشک از چشمانش رسول خدا سرازیر می‌شد، این موضوع سبب می‌شد برخی از زنان پیامبر(ص) حسادت کنند و به رسول‌الله بگویند خدا به شما بهتر از خدیجه را داده است، پیامبر(ص) می‌فرمود شما چه می‌دانید خدیجه که بود و چه کرد، در آن زمانی که هیچ‌کسی حاضر به یاری من نبود حضرت خدیجه(س) به من کمک کرد، درزمانی که حضرت خدیجه و حضرت ابوطالب از دنیا رفتند آن سال نام عام الحزن به معنای سال حزن و اندوه رسول خدا نام‌گذاری شد.

شجاعت امیرالمؤمنین(ع) و ثروت حضرت خدیجه(س) اسلام را زنده نگه داشت  

وی بیان کرد: درزمانی که مسلمانان ازنظر اقتصادی در تنگنا بودند اموال حضرت خدیجه (س) کمک‌حال مسلمانان بود و رسول خدا فرمودند آن چیزی که اسلام را سرپا نگه داشت شجاعت و جهاد امیرالمؤمنین(ع) و همچنین ثروت و فداکاری حضرت خدیجه(س) بود.

مجتهد شبستری با تأکید بر شخصیت ممتاز و جایگاه ویژه حضرت خدیجه(س) افزود: هنگامی‌که این بانوی پاک‌دامن به منزل پیامبر(ص) آمد صندوقچه‌ای همراهش بود و همه اموال و اسنادی و املاکی که داشت مقابل رسول االله قرار دارد و فرمود همه برای شما و در اختیار شماست و من هم کنیز شما هستم، تا آخر به پیغمبر وفادار بود و همه هستی خود را درراه حضرت رسول اکرم(ص) فدا کرد.

وی خاطرنشان کرد: بالاترین مقام و موقعیت حضرت خدیجه(س) این است که  مادر حضرت زهرا(س) است و از دامن او حضرت فاطمه(س) تربیت شد،مادر حضرت فاطمه(س) بودن افتخاری است که نصیب خدیجه کبری(س) شد.

انتهای پیام/452/ش

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حضرت خدیجه س حضرت زهرا س همه اموال مادر حضرت پیامبر ص رسول خدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۸۲۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان آغاز به کار مجلس ششم خبرگان رهبری اعلام شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آیت‌الله سیدمحمدرضا مدرسی‌یزدی عضو فقهای شورای نگهبان و رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری و انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: براساس قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری، هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات، پس از صادر شدن اعتبارنامه دو سوم منتخبان این انتخابات، از منتخبان برای شرکت در مراسم افتتاحیه این مجلس دعوت می‌کند.

آنگونه که ایلنا روایت کرده، وی افزود: مراسم افتتاحیه در روز سه‌شنبه اول خرداد ۱۴۰۳ در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

‌آیت‌الله مدرسی‌یزدی همچنین عنوان کرد: دوره نمایندگی اعضای مجلس خبرگان رهبری هشت سال و تعداد نمایندگان این مجلس ۸۸ نفر است.

رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات این نکته را هم یادآور شد که قانون اساسی، تدوین قوانین مربوط به این مجلس را برعهده اعضای خبرگان رهبری گذاشته و شورای نگهبان نیز مسئول نظارت بر انتخابات این مجلس است.

وی در ادامه اعلام کرد: در مراسم افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، پس از قرائت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی قرائت خواهد شد.

آیت‌الله مدرسی‌یزدی اضافه کرد: سپس هیئت رئیسه سنی تشکیل می‌شود که شامل رئیس، نایب رئیس و ۲ منشی است و پس از آن هیئت رئیسه دائم با انتخاب اعضا شکل می‌گیرد. هیئت رئیسه دائم نیز شامل ۷ نفر است که عبارتند از رئیس، ۲ نایب رئیس، ۲ منشی و ۲ کارپرداز.

گفتنی است، انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ همزمان با انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سراسر کشور برگزار شد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899457

دیگر خبرها

  • زمان آغاز به کار مجلس ششم خبرگان رهبری اعلام شد
  • بزرگداشت حمزه سیدالشهدا در کشور کم‌رنگ است
  • نگاهی به زندگی پربرکت آیت‌الله العظمی بروجردی
  • ۱۲۰۰ بسته گوشت قربانی میان نیازمندان یزد توزیع شد
  • دیدار های منتخب مردم استان سمنان در انتخابات مجلس خبرگان
  • شخصیت و جایگاه حضرت حمزه سید الشهدا(ع) و عزاداری برای او به دستور رسول الله(ص)
  • ویژگی‌های حضرت حمزه(س) در بیان قرآن و روایات
  • کتاب «اُمّ علاء» نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • مراسم نکوداشت امام جمعه فقید بجنورد برگزار می‌شود
  • چه کسانی کاندیدای رهبری نظام بعد از امام بودند و چند رأی بدست آوردند؟ /وقتی متمم قاون اساسی با حکم ۲ رهبر به تصویب رسید!