Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته صدور مجوز حرفه ای تاکید کرد که الزامات و مراحل صدور مجوز حرفه ای از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا سختگیرانه تر شده است.

به گزارش ایلنا، سهیل مهدی، رئیس کمیته صدور مجوز حرفه ای در رابطه با خبری که اخیرا رسانه اماراتی منتشر کرده است، عنوان کرد: در ابتدا باید بگویم این رسانه موضوع جدیدی را مطرح نکرده است، چرا که هر ساله و قبل از شروع فصل جدید لیگ قهرمانان آسیا، رنکینگ کشورهای آسیایی حاضر در این رقابتها و عضو کنفدراسیون فوتبال آسیا به تفکیک غرب و شرق آسیا مورد بررسی قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نگرش عمده این رتبه بندی هم متناسب با نتایج و امتیازاتی است که باشگاههای هر کشور که حاضر در لیگ قهرمانان آسیا و ای اف سی کاپ هستند، رقم زده که مورد بررسی قرار گرفته و این رنکینگ بطور مرتب و دائم بروز رسانی می شود.

وی در ادامه اضافه کرد: مهمترین نکته ای که درباره تصمیم گیری سهمیه ها در فصل جدید لیگ قهرمانان آسیا وجود دارد این است که رتبه کشورها مهمترین شاخصه ای است که در رابطه با اعطای سهمیه به آنها مورد بررسی قرار می گیرد. به ترتیب بالاترین سهمیه به بالاترین کشور که ۱+۳ است داده می شود. دو تا کشور در غرب آسیا شامل این امتیاز میشوند . سپس به ترتیب سهمیه ۲+۲ ، ۱+۲ و ۲+۱ تقسیم می شود.

سهیل مهدی با اشاره به اینکه علی رغم اینکه ایران امسال در ابتدا سهمیه ۲+۲ در لیگ قهرمانان آسیا را داشت، اظهار کرد: طبق روال دو سال اخیر سهمیه ایران در فصل جدید لیگ قهرمانان آسیا ۲+۲ بود ؛ اما به دلیل ابطال مجوز حرفه‌ ای یک تیم ترکمنستانی از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا ، معادلات بر هم خورده و با توجه به جدول رده بندی رنکینگ ، سهمیه مذکوربه ایران اختصاص یافته و در ۲۰۲۱ سهمیه ۱+۳ شد.

مهدی در ادامه افزود: از آنجا که تا به امروز نمایندگان شایسته کشورمان در مرحله گروهی نتایج خوبی را کسب کرده اند، اگر این نتیجه گیری و پیروزی ها مستمر و مستدام باشد، می توانیم این امید را داشته باشیم که در خصوص کسب سهمیه شاهد اتفاقات خوبی باشیم. آنچه مسلم است کشورهایی مانند قطر، امارات و عربستان که رقیبان ما در غرب آسیا هستند، اگر نتوانند امتیازات لازم را کسب کنند، بدون تردید این رتبه بندی جابجا می شود. در صورتی که این موضوع اتفاق بیافتد، این سهمیه ها طبق فرایندی که در کمیته لیگ های حرفه ای در کنفدراسیون فوتبال آسیا مصوب میباشد ، تقسیم می شود و بنظرم موضوع عجیبی نیست.

این که رسانه اماراتی آن را مورد بررسی قرار داده است. دقیقا همانطور که گفتم فرایند و روش تصمیم گیری مشخصی است که برای اعطای سهمیه ها طراحی شده است. به اضافه اینکه سال گذشته هم تیم پرسپولیس نماینده خوب کشورمان تا مرحله فینال صعود کرد و امتیازاتی را کسب کرد که رتبه ما را در رنکینگ حفظ کرد. امیدوارم امسال نیز نمایندگان کشورمان به مراحل بالاتر صعود کنند و حداقل جزو ۴ تیم برتر آسیا باشند. اگر این اتفاق رخ بدهد، قاعدتا طبق این فرایند تصمیم گیری سهیمه ۱+۳ که بالاترین سهمیه است، به ما داده شود.

رئیس کمیته صدور مجوز حرفه ای در پایان تاکید کرد: امیدوارم باشگاههای ما بهتر از سال گذشته در خصوص اخذ مجوز حرفه ای تلاش خود را نسبت به تنظیم مدارک انجام دهند. از آنجا که در سال جاری روند اخذ مجوز و الزامات وارد جزئیات سختگیرانه تر و شفاف سازی متفاوتی شده است و همچنین با توجه به اینکه باشگاهها کاملا درگیر مسابقات لیگ برتر جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا هستند، اما باید به این نکته توجه ویژه ای داشته باشند. اگر می خواهیم نمایندگان شایسته ای در آسیا داشته باشیم، باشگاهها باید از همین امروز تمرکزشان برای تنظیم مدارک و مستنداتی که مورد ممیزی ای اف سی هست، قرار دهند تا انشاءالله بتوانند علاوه بر کسب رتبه های لازم در جداول مسابقات ، مجوز حرفه ای را نیز کسب کنند که این دو شرط لازم و کافی کسب سهمیه است. نهایتا امیدوارم با آرزوی صحت و سلامت برای تمامی مردم کشورم ، امسال و سال آینده شاهد حضور مستمر و پر دوام موفق نمایندگان کشورمان در بالاترین رتبه آسیا و موفقیتهای تیم ملی کشورمان در رقابتهای نهایی جام جهانی باشیم.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: کمیته صدور مجوز حرفه ای سهیل مهدی کمیته صدور مجوز حرفه ای کنفدراسیون فوتبال آسیا لیگ قهرمانان آسیا صدور مجوز حرفه ای مورد بررسی قرار تصمیم گیری سهمیه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۸۳۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صعود ناهید کیانی به جایگاه دوم جدیدترین رنکینگ المپیک

ناهید کیانی در جدیدترین رنکینگ فدراسیون جهانی در جایگاه دوم قرار گرفته است. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، جدیدترین رنکینگ المپیکی فدراسیون جهانی تکواندو در ماه می منتشر شد و ناهید کیانی تکواندوکار المپیکی کشورمان با یک پله صعود به رتبه دوم رنکینگ وزن 57- کیلوگرم صعود کرد.

بازگشت پاراتکواندو به فدراسیون تکواندو با شروع تمرینات

 

بر اساس این رنکینگ، غزل سلطانی در وزن 49- کیلوگرم با 231.75 امتیاز در جایگاه نهم ایستاده است. در این وزن سوگند شیری با کسب 131.10 امتیاز در رده سی‌ودوم قرار دارد و غزل سلطانی با کسب 101.47 امتیاز در جایگاه چهل‌وهفتم است. سعیده نصیری هم با پنج پله صعود و کسب 84.62 امتیاز در  رتبه شصت‌ودوم قرار گرفت.

در وزن 57- کیلوگرم، ناهید کیانی تکواندوکار المپیکی کشورمان با کسب مدال طلای تورنمنت آزاد صربستان با 426.43 امتیاز و یک پله صعود در جایگاه دوم قرار گرفت. 

ساغر مرادی در وزن 67- کیلوگرم با کسب 96.16 امتیاز در رتبه چهل‌وششم قرار دارد. ملیکا میرحسینی با کسب 93.09 و سیده نرگس میرنوراللهی با 93.84 امتیاز به ترتیب در جایگاه چهل‌وهفتم و چهل‌وهشتم قرار گرفته‌اند.

در وزن 67+ کیلوگرم، زهرا پوراسماعیل نیز با 63.14 امتیاز در رتبه پنجاه‌ویکم رنکینگ المپیکی قرار دارد.

در بخش مردان و در وزن 58- کیلوگرم، مهدی حاجی موسائی  با جمع امتیازات 325.52 امتیاز و بدون تغییر در رتبه ششم قرار دارد. در همین وزن  ابوالفضل زندی با کسب  215.37 امتیاز و یک پله صعود در جایگاه  سیزدهم جهان قرار گرفت. 

متین رضایی در وزن 68- کیلوگرم با 200.40 امتیاز و یک پله صعود در رده شانزدهم ایستاده است. رضا کلهر با وجود دوری از میادین در جایگاه چهل‌وهشتم جهان قرار دارد.

در وزن 80- کیلوگرم، مهران برخورداری تکواندوکار المپیکی ایران با 248.75 امتیاز و بدون تغییر در جایگاه نهم قرار دارد و میرهاشم حسینی با کسب 131.25 امتیاز و یک پله صعود در رتبه بیست‌ویکم ایستاده است.

همچنین آرین سلیمی در وزن 80+ کیلوگرم با 175.56 امتیاز و بدون تغییر در رتبه بیست‌ویکم قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور
  • صعود ناهید کیانی به رتبه دوم رنکینگ المپیکی
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • صعود ناهید کیانی به جایگاه دوم جدیدترین رنکینگ المپیک
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • سبقت تاریخی فوتبال ایتالیا از اسپانیا
  • فرایند خشک کردن و بسته بندی پرتقال در یک کارخانه کره‌ای (فیلم)
  • بالاتر از لالیگا؛ صعود سری آ به رتبه دوم رنکینگ یوفا