Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: واکسن آسترازنکا هیچ منع تزریق برای گروه‌های سنی ندارد و همه گروه‌های سنی بالای ۱۸ سال می‌توانند آن را تزریق کنند و اگر عوارضی ایجاد شود در برابر عوارض کووید ۱۹ قابل مقایسه نیست.

علیرضا رییسی روز جمعه در گفت ‌وگویی درباره تزریق واکسن آسترازنکا افزود: سازمان جهانی بهداشت می‌گوید اولین واکسن کرونا که به دست‌تان رسید را تزریق کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من هنوز واکسن نزدم و اگر به من بگویند کدام واکسن را تزریق می‌کنی، می‌گویم هر کدام را بزنید خوب است زیرا عوارض کووید ۱۹ در مقابل عوارض احتمالی واکسن بسیار بالاتر است. از طرفی واکسن کرونا معدود است.

وی ادامه داد: در حال حاضر در اوج بیماری هستیم و ویروس جهش یافته کرونا منجر به مرگ و میر بیشتری شده و حتی ممکن است ویروس‌های جهش یافته دیگری هم در راه باشد. بنابراین هرچه سریع‌تر باید ایمن سازی با واکسن را انجام بدهیم.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: واکسن آسترازنکا به ازای هر ۲۵۰ هزار تزریق ممکن است یک لخته ایجاد کند که آن هم قابل درمان است. به ازای هر یک میلیون تزریق نیز گزارش یک فوتی داده شده که این مورد هم در حال بررسی است که آیا به خاطر همان لخته بوده یا نه. کووید ۱۹ به ازای هر ۱۰۰ نفر، حدود ۱۷ لخته خون ایجاد می‌کند. بنابراین مشاهده می‌شود که اصلا قابل مقایسه با تزریق واکسن نیست.

رییسی بیان کرد: وقتی واکسن آسترازنکا را در کشور توزیع کردیم، پیام‌های زیادی مبنی بر این آمد که آیا نمی‌شود واکسن دیگری تزریق کنیم. این پیام‌ها مشابه مواردی بود که در مورد واکسن «اسپوتنیک وی» مطرح می‌شد و حالا این واکسن بسیار محبوب شده است. در نتیجه در نامه‌ای اعلام کردیم که عیبی ندارد و واکسن آسترازنکا را به افراد بالای ۵۰ سال تزریق کنند. گفتیم که ترجیحا اگر واکسن دیگری داشتید به افراد کمتر از ۵۰ سال تزریق کنید. سپس نامه دیگری در همان راستا زدیم و گفتیم مصرف واکسن آسترازنکا برای هیچ گروه سنی منع مصرف ندارد، ولی اگر کسی می‌خواهد واکسن دیگری تزریق کند، اگر موجود بود تزریق کند.

معاون وزیر بهداشت گفت: از طرفی ۴۰۰ هزار واکسن دیگر به دست ما رسیده بود و توزیع کردیم و گفتیم که از این هم می‌توانید تزریق کنید. همچنین ۱۰۰ هزار دوز اول واکسن «اسپوتنیک وی» هم ذخیره داشتیم و گفتیم آن را هم تزریق کنید، چون دوز دوم هم در حال ارسال به کشور است. بسیاری از همکاران ما با وجود این‌که می‌توانستند واکسن دیگری تزریق کنند، همین آسترازنکا را تزریق کردند و راضی هستند.

به گزارش ایرنا، نخستین محموله واکسن کرونا از سبد کوواکس روز ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ به ایران رسید که این محموله شامل ۷۰۰ هزار و ۸۰۰ دوز واکسن آسترازنکا ساخت کشور کره جنوبی بود.

واکسیناسیون کرونا در ایران از روز ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ آغاز شده و تا روز دوم اردیبهشت ۱۴۰۰، تعداد ۷۱۸ هزار و ۵۱۰ دوز واکسن در دو مرحله اول و دوم تزریق شده است./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: واکسن آسترازنکا واکسن دیگری تزریق کنید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۸۳۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری واکسن معروف از بازار/ عارضه لخته خون ثابت شد

به گزارش خبرآنلاین، شرکت آسترازنکا پس از اعتراف به اینکه واکسن کووید ۱۹ تولید آن به عوارض جانبی نادر اما مرگبار منجر می شود، واکسن های کرونای خود را از سراسر جهان جمع آوری کرد.

مهر در گزارشی به نقل از ایندپندنت نوشت: قبلا این داروساز انگلیسی- سوئدی مجوز بازاریابی واکسنی به نام Vaxzevria را در اتحادیه اروپا پس داده است. مجوز مذکور تاییدیه ای برای بازاریابی دارو در کشورهای عضو اتحادیه اروپا است و این شرکت اعلام کرده بود دلیل پس دادن مجوز نیز اشباع بازار با واکسن های به روز رسانی شده برای مقابله با شاخه های جدید ویروس کرونا است.

درخواست جمع آوری واکسن از اتحادیه اروپا در ۵ مارس سال جاری میلادی ثبت شده و از هفتم ماه می( دیروز) نیز اجرایی شده است. آسترازنکا در بیانیه ای اعلام کرد: از آنجا که نسخه های متعددی از واکسن های کووید۱۹ توسعه یافته اند، در بازار مازاد واکسن وجود دارد.

این شرکت اخیرا اعتراف کرد یکی از واکسن های آن به نام کووید شیلد ممکن است در مواردی نادر به ایجاد لخته خونی و کاهش پلاکت های خون منجر شود.

البته پس از آنکه شکایتی دسته جمعی از این شرکت در انگلیس ثبت شد، آسترازنکا به این عارضه جانبی اعتراف کرد. در شکایت ثبت شده، آمده بود واکسن به مرگ و میر و جراحت هایی منجر می شود و شاکیان خواستار حدود ۱۰۰ میلیون پوند غرامت برای ۵۰ قربانی شده بودند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904315

دیگر خبرها

  • آسترازنکا واکسن کرونای خود را از بازار جمع می‌کند
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • مهمترین اخبار ۱۹ اردیبهشت/احتمال عرضه داروی ایرانی SMA
  • جمع‌آوری واکسن آسترازنکا از بازار/ عارضه لخته خون ثابت شد
  • جمع‌آوری واکسن معروف از بازار
  • جمع‌آوری واکسن معروف از بازار/ عارضه لخته خون ثابت شد
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • واکسن معروف از بازار جهانی جمع شد
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!