Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-27@06:07:58 GMT

رزمایش مشترک آمریکا و فرانسه به همراه ژاپن

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۸۳۴۵۷

آمریکا و فرانسه به همراه ژاپن قصد دارند رزمایشی مشترکی را از ۱۱ تا ۱۷ مه (۲۱ تا ۲۷ اردیبهشت) در جنوب ژاپن که اولین رزمایش مشترک سه کشور با حضور نیروهای زمینی است، برگزار کنند.   

به گزارش شبکه «آرتی»، «نوبو کیشی» وزیر دفاع ژاپن امروز جمعه این خبر را اعلام کرد و در اشاره به جزایر مورد مناقشه در دریای چین شرقی گفت: با تقویت همکاری میان ژاپن، ایالات متحده و فرانسه، می‌خواهیم تاکتیک‌ها و مهارت‌های نیروهای دفاعی را در دفاع از جزایر دورافتاده بهبود بخشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روابط پکن و توکیو بر سر جزایر مورد مناقشه تحت کنترل ژاپن با نام «سِن‌کاکو» که طرف چینی آن‌ها را «دیائو» می‌خواند، تیره شده است. کشتی‌های چینی در هفته‌های اخیر به آب‌های اطراف این جزایر وارد شدند و آمریکا هم اخیراً رزمایش منفردی را اطراف این جزایر برگزار کرد.

رزمایش مشترک سه کشور مذکور همچنین در حالی قرار است برگزار شود که فیلیپین هم مستقیماً به چین به دلیل دور نکردن کشتی‌هایش از دریای چین جنوبی اعتراض کرده است. مانیل در حالی مدعی است که صدها کشتی نظامی چین به بخش‌های مورد مناقشه در این آب‌ها تجاوز می‌کنند که پکن می‌گوید هیچ سربازی در آن‌ها حضور ندارد و این کشتی‌ها فقط کشتی‌های ماهیگیری هستند.

پیشتر، بعد از درخواست رئیس‌جمهور آمریکا از کنگره به منظور اختصاص بودجه ۷۱۵ میلیارد دلاری به پنتاگون با هدف اقداماتی از قبیل مهار چین، وزیر دفاع فیلیپین از برگزاری رزمایش مشترک با آمریکا خبر داد. مقام‌های ارشد نظامی و دفاعی فیلیپین اعلام کردند رزمایش مشترک نظامی سالیانه این کشور با آمریکا که سال ۲۰۲۰ به دلیل همه‌گیری ویروس کرونا لغو شده بود، امسال برگزار می‌شود.

مقام‌های ارتش فیلیپین روز یکشنبه (۲۲ فروردین) اعلام کردند که نظامیان این کشور و آمریکا به مدت دو هفته در فیلیپین در رزمایش مشترک شرکت می‌کنند.

برونئی، مالزی، فیلیپین، تایوان، ویتنام و چین درباره تملک بخش‌های از مناطق دریای چین جنوبی دچار اختلافات ارضی هستند و آمریکا طی سال‌های گذشته برای بهره برداری از این اختلافات همواره در تلاش بوده است.

آمریکا ضمن اعلام حمایت از مواضع ضد چینی کشورهای حاشیه دریای چین جنوبی و شرقی، به اقداماتی از قبیل برگزاری رزمایش‌های نظامی دست زده است.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: آمریکا فرانسه ژاپن فرانسه آمریکا رزمایشی مشترک رزمایش مشترک دریای چین کشتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۸۳۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل محرومیت چی‌چی اوغلو از المپیک؛ آنتونیو کوتاه می‌آید؟

با حکمی که کمیته انضباطی اتحادیه جهانی درخصوص کشتی جنجالی چامیزو - بایراموف اعلام کرده، یکی از برترین داوران ژوری UWW المپیک را از دست داد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در روزهای گذشته اتحادیه جهانی رأی خود را درخصوص مبارزه نیمه‌نهایی 74 کیلوگرم کشتی آزاد گزینشی اروپایی اعلام کرد. با تأیید اشتباهات محرز داوری این مسابقه، هر چند نتیجه به سود چامیزو تغییری نکرد اما داوران این مسابقه همراه با ژوری نقره‌داغ شدند که سنگین‌ترین حکم در کنار داور اوکراینی، برای ابراهیم چی‌چی اوغلو داور سرشناس و باتجربه ترکیه صادر شد.

سایر نفرات از جمله بوعزیز و قاضی و رئیس تشک هم با محرومیت مواجه شدند اما تعلیق چی‌چی اوغلو، المپیک را از او خواهد گرفت؛ آن هم در حالی که او همراه با بوعزیز و کیسی آمریکایی، از جمله 6 عضو اصلی کمیسیون داوران اتحادیه جهانی هستند.

اکنون سؤال این است چرا چنین حکم سنگینی برای چی‌چی اوغلو صادر شد؟ اعتقاد بر این است که تغییر داور این مبارزه، گمانِ بدی را برای اتحادیه جهانی ایجاد کرده که گروه داوری قصد تغییر نتیجه به سود کشتی‎گیر میزبان را داشتند.

این در حالی است که داوران از طریق سیستم به صورت رندومی برای یک مسابقه انتخاب می‎‌شوند اما گاهی هم ملیت بودن داور با کشتی‌گیر یا هر عامل دیگری منجر به دادن اطلاعات جدید به سیستم برای تغییر داور می‌شود که احتمالاً چنین اتفاقی نیز در باکو رخ داده اما برای کمیته انضباطی مسجل نشده تغییر داور مسابقه، صرفاً به دلیل شرایط طبیعی بوده و غرضی در این خصوص مطرح نبوده است.

این موضوع همچنان بهت داوران را به همراه داشته و برای‌شان باورپذیر نیست که داور خوب و با سابقه‌ای درخشان با چنین تنبیه بزرگی مواجه شود. آیا آنتونیو رئیس کمیسیون داوران اتحادیه جهانی می‌تواند در ماه‌های پیش رو کمیته انضباطی را مجاب کند که درخصوص کشتی چامیزو و بایراموف تخلفی صورت نگرفته و یک اشتباه غیرعمد منجر به تغییر نتیجه شده است؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دلیل محرومیت چی‌چی اوغلو از المپیک؛ آنتونیو کوتاه می‌آید؟
  • تحریم مشترک سه کشور علیه ایران | از اشخاص تا هواپیما و کشتی!
  • پروژه مشترک آلمان و فرانسه برای تولید تانک‌های مدرن
  • سخنرانی ترومن پس از بمباران هیروشیما / عماد مغنیه که بود و چگونه ترور شد؟ / تراژدی منابع مشترک چیست؟ / لذت رانندگی با شورلت‌های کلاسیک
  • دیدار نمایندگان روسیه، پاکستان و فیلیپین با خدمه‌های کشتی توقیفی
  • تأکید کره شمالی بر حفظ قدرت نظامی خود
  • کره شمالی: اقدامات بیشتری برای حفظ قدرت نظامی خود انجام می‌دهیم
  • قصاب، رنگرز و کادرش در جایگاه کمیته فنی/ آغاز اردو از هجدهم
  • یزدانی - تیلور و یک دشمن مرموز مشترک!
  • خواهر کیم جونگ اون: به توانمندسازی ارتش برای حفاظت از حاکمیت و صلح منطقه ادامه می‌دهیم