Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@16:31:06 GMT

آفت ملخ، مزارع و باغات زیتون طارم را تهدید می‌کند

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۸۷۸۳۳

آفت ملخ، مزارع و باغات زیتون طارم را تهدید می‌کند

عباسی رئیس شورای ملی زیتون با اشاره به عدم تامین اعتبار برای مبارزه به آفت ملخ در طارم گفت: عدم تامین اعتبار موجب خسارت‌های فراوان به کشاورزان می‌شود و افزایش جمعیت این آفت باغات زیتون طارم را تهدید می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی عباسی در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا با اشاره به وضعیت باغات زیتون طارم اظهار کرد: در حال حاضر نمی‌توان پیش بینی کرد که میزان تولید زیتون استان چه مقدار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برخی از باغات امسال وضعیت خوبی ندارند اما باز هم می‌توان امیدوار بود که بازدهی خوبی داشته باشند ابراز کرد: امیدواریم امسال شاهد برداشت محصولات خوب از زیتون در طارم باشیم.

رئیس شورای ملی زیتون در خصوص آفت مگس زیتون که هر ساله باغداران طارمی با آن مواجه هستند خاطرنشان کرد: مگس زیتون در شرایط هوایی سرد و خنک بیشتر می‌شود و در سالی که هوا گرم باشد شاهد آفت مگس زیتون کمتری در باغات طارم می‌شویم.

وی عنوان کرد: امیدواریم امسال با توجه به‌ شرایط جوی به گونه‌ای باشد که کشاورزان کمتر با این آفت در باغات زیتون مواجه باشند.

عباسی از تهدید آفت ملخ مراکشی در باغات زیتون خبر داد و گفت: مبارزه با این آفت به خوبی در سطح شهرستان انجام می‌شود اما کمبود اعتبار و سم روند مبارزه را مختل کرده است.

وی با اشاره به اینکه کانون های این آفت در شهرستان شناسایی شده است ادامه داد: مشکلی که در مبارزه با این آفت وجود دارد این است که مدیریت مبارزه با آن از تهران انجام می‌شود و کسی که در پایتخت نشسته نمی‌تواند مشکل شهرستان طارم را حل کند و این عامل باعث می‌شود که هرساله در مبارزه با ملخ مراکشی با مشکل مواجه شویم.

 رئیس شورای ملی زیتون افزود: اگر سم و اعتبار مورد نیاز برای مبارزه با این آفت تامین نشود آفت ها به مزارع و باغات زیتون طارم حمله کرده و خسارت‌های زیادی وارد می‌کند.

وی ابراز کرد: خسارتی که کشاورزان طارمی می‌بینند برای مسئولانی که در پایتخت نشسته‌اند اهمیتی ندارد به همین خاطر مبارزه با آفت ملخ را جدی نمی‌گیرند و تا زمانی که مدیریت مبارزه با این آفت به استان محول نشود این مشکلات را در سطح شهرستان طارم خواهیم داشت.

عباسی در ادامه با تاکید بر اینکه متاسفانه در مبارزه با آفات آخرین گزینه را که مرحله سم پاشی است را به کار می‌گیریم گفت: در مبارزه با آفات کنترل بیولوژیکی را به هیچ عنوان به کار نمی بریم در حالی که بهترین راه مباره با آفات همین راه است.

وی خاطرنشان کرد: مبارزه بیولوژیکی بهترین راه مبارزه با آفت ملخ مراکشی است تا به امروز مبارزه بیولوژیکی به صورت پایلوت در هیچ جای کشور اجرا نشده است اما اگر اجرا شود به طور قطع نتیجه بخش خواهد بود.

رئیس شورای ملی زیتون تاکید کرد: مبارزه بیولوژیکی هزینه کمتری خواهد داشت و علاوه بر آن هیچ آسیبی به محیط زیست نمی‌رساند اما گویا عده‌ای به فکر وارد کردن سم هستند که مبادا سم آن‌ها به فروش نرسد که با این کارشان راهی را با مبارزه با آفات انتخاب می‌کنند که به محیط زیست آسیب می‌زند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: رئیس شورای ملی زیتون مبارزه با این آفت باغات زیتون طارم آفت ملخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۸۷۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های گرامیداشت روز و هفته شیراز اعلام شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی چوبینی بعد از ظهر یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با موضوع تشریح ویژه برنامه‌های گرامیداشت هفته و روز شیراز بیان کرد: سه شب شعر با حضور شاعران شاخص در روزهای دوازدهم (شب شعر بهارنارنج در سالن همایش‌های شهر)، شانزدهم (شب شعر طنزخند در باغ دلگشا) و نوزدهم اردیبهشت (شب شعر نکوداشت هفته شیراز در روز اختتامیه در باغ جهان‌نما) برگزار می‌شود.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز گفت: غبارروبی حرم مطهر شاهچراغ (ع) با حضور مدیریت شهری و مسؤولان این مکان مقدس و برگزاری ویژه برنامه هفته نکوداشت شیراز با دعوت از مسؤولان و هنرمندان از رویدادهای روز پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت است.

چوبینی افزود: در روز شنبه ۱۵ اردیبهشت مصادف با روز شیراز تعویض قرآن کریم دروازه قرآن بنا به سنت هرساله و نمایش ویدئومپینگ روز شیراز روی برج آزادی تهران نیز اجرا می‌شود.

وی افزود: برنامه عمومی جنگ شادی در باغ عفیف‌آباد با حضور طنزپردازان شاخص در روزهای شانزدهم، هفدهم و هجدهم اردیبهشت، برپایی رویداد پالوده و بستنی شیرازی از روز شانزدهم تا ۲۰ اردیبهشت و رویداد نقاشی خط سعدی از دوازدهم تا سی‌ام اردیبهشت، برگزاری جشنواره شیراز ورزشی برای کودکان طی روزهای شانزدهم تا نوزدهم اردیبهشت از ساعت ۱۶ عصر در پیاده‌راه سلامت استاد شجریان از دیگر رویدادهای هفته شیراز است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در این هفته میزبان شهرداران یزد و اصفهان جهت انعقاد تفاهم‌نامه مثلث طلایی گردشگری این سه شهر هستیم و آغاز جانمایی ۱۲۵ استرابورد یا استند تبلیغاتی ایستاده جدید در سطح شهر و اجرای طرح گردشگری باغات شیراز نیز در هفته شیراز صورت می‌گیرد.

معاون فرهنگی شهردار شیراز افزود: توسعه گردشگری باغات متناسب با شرایط باغات و قوانین حاکم بر باغات در جهت حفظ و احیا و توسعه گردشگری و اقتصاد شهری در شیراز، سناریونویسی موزه شهر تا پایان اردیبهشت، پیگیری تدوین دانش‌نامه شیراز جلد اول حاوی معرفی مشاهیر و بزرگان شیراز که پایان خرداد به تمام می‌رسد از دیگر اقدامات سازمان فرهنگی شهرداری شیراز در هفته پیش رو است.

وی افزود: طراحی و احداث آمفی‌تئاتر روباز با ظرفیت حداقل پنج هزار نفر، انعقاد قرارداد سمفونی شیراز با کارن همایونفر جهت اجرای فاخر اثری برای شیراز، پیگیری تدوین دایره‌المعارف شیراز در هشت جلد که به سه زبان ترجمه خواهد شد نیز دیگر برنامه‌هایی است که توسط سازمان فرهنگی شهرداری برگزار خواهد شد.

چوبینی در پایان گفت: فضاسازی شهری متناسب با هفته شیراز، برپایی جشنواره عکاسی، توزیع عرقیات مخصوص شیراز به ویژه عرق بهار نارنج در غرفه‌های زندیه و باغ عفیف‌آباد، پخش پادکست شیراز در پروازهای فرودگاهی نیز از جمله دیگر برنامه‌های هفته نکوداشت شیراز است.

کد خبر 6091398

دیگر خبرها

  • ماهی کبابی را با این روش خاص بپزید و لذت ببرید
  • برداشت گل گاوزبان از باغات اشکورات رودسر
  • برنامه‌های گرامیداشت روز و هفته شیراز اعلام شد
  • پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین
  • این سالاد پروتئینی خوشمزه با سس پستو را از دست ندهید
  • سمپاشی بیش از ۲۳۰ هزار هکتار مزارع کردستان علیه سن غلات
  • برداشت گل محمدی از شهر همسایه قله تفتان
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • مبارزه بیولوژیک با آفات، در مزارع دیم ایلام آغاز شد
  • طارم، نگین سبز زنجان