Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران گفت: برای کاهش فاصله جنوب و شمال تهران از بودجه شروع کردیم و در اجرا هم تلاش کردیم تا بیشتر نمایان بشود. - اخبار اجتماعی -

حجت نظری در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، درباره اقدامات مدیریت شهری فعلی درباره توزیع سرانه‌های خدماتی مورد نیاز مردم در راستای کاهش فاصله شمال و جنوب، اظهار کرد: متاسفانه با توجه به اینکه شهر تهران به عنوان پایتخت ایران از دوران قاجار به عنوان پایتخت ایران شناخته شده در دوره‌های مختلف با سیل مهاجران مواجه شد و به شکل کاملا نامتوازنی رشد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این عدم توازن در خیلی از مواقع قابل پیشگیری و در برخی موارد هم اجتناب‌ناپذیر بود؛ اما به هرحال این شهر از شمال، جنوب، شرق و غرب رشد کرد و در نهایت با وسعت جغرافیایی که امروز از تهران سراغ داریم شکل گرفت. به همین دلیل بسیاری از مواقع مهاجرینی که به تهران آمدند در حاشیه‌های شهر ساکن شدند و به مرور این حاشیه به متن شهر تبدیل شد.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهرتهران تصریح کرد: همین اتفاق و البته وضعیت جغرافیایی شهر باعث شد تا در بعضی از نقاط شهر، زمین و ملک ارزش بیشتری پیدا کند و در برخی نقاط دیگر این ارزش کمتر باشد.

وی افزود: این تفاوت ارزش املاک باعث شد زندگی‌ها هم در این نقاط مختلف شهر متفاوت باشد تا جایی که این تفاوت در سبک زندگی، کالا، رسوم و شیوه زندگی در محلات مختلف تهران متفاوت شد و همه اینها روی چگونگی نگاه بخش عمومی یعنی دولت (چه دولت ملی و چه دولت محلی) اثرگذار شود.

نظری خاطرنشان کرد: به طور طبیعی بخش مرفه‌نشین‌تر شهر توسط مسئولین وقت مورد توجه بیشتری قرار گرفت و به دلیل اینکه آنها با توجه به تمکن مالی به سمت ورزش بیشتر روی می آوردند در مناطق مرفه‌تر شهر امکانات ورزشی بیشتری هم ایجاد شد.

عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران گفت: اما به مرور این ضرورت احساس شد که نباید در یک شهر فاصله طبقاتی این اندازه بالا باشد و حتی اگر در زندگی خصوصی افراد این فاصله طبقاتی وجود دارد لازم است دولت و مدیریت شهری برای این کاهش فاصله رویکرد متفاوتی از خودشان نشان بدهند.

وی افزود: بنابراین از مقطعی به بعد این ادبیات وارد گفتمان مدیریت شهری شد و در دوره‌های مختلف شورای شهر از دوره اول تا امروز به این مهم پرداخته شد که برای کاهش فاصله شمال و جنوب تهران باید اقدامات جدی‌تری انجام داد.  در هر 5 دوره هم در این بخش اقدامات قابل توجهی انجام شد اما به واقع باید این را عرض کنم که در دوره پنجم این اقدامات هم شتاب بیشتر، هم نظم بیشتری گرفت و هم در اجرا بیشتر خودش را نشان داد.

نظری در ادامه گفت: در گام نخست با توجه به اینکه شورای شهر متولی سیاست‌گذاری اقدامات در شهر است هم در برنامه سوم توسعه شهر تهران که به تصویب شورا رسید هم در بودجه های سنواتی که همه ساله تصویب می شود و همچنین در دیگر مصوباتی که برای اجرا به شهرداری ابلاغ شد، تلاش بر این بود همیشه با نگاه تبدیل مثبت به نیمه جنوبی تهران توجه شود.

وی افزود: یعنی مشخصا تلاش کردیم در حوزه بهره‌برداری از فضاهای ورزشی همیشه نیمه جنوبی را در تمام مصوباتمان پررنگ‌تر ببینیم و همین مهم باعث شد شهرداری هم با این نگاه خدماتش را در سطح شهر توزیع کند. ما مشخصا همه ساله بودجه‌های مربوط به توسعه و تجهیز فضاهای ورزشی و ردیف بودجه‌های اینچنینی را در نیمه جنوبی شهر تهران به مراتب عدد بزرگتری نسبت به مناطق برخوردارتر شهر پیش بینی کردیم.

عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران تصریح کرد: علاوه بر این در حوزه مشارکت‌های مردمی و در حوزه پرداختن به سرای محلات تلاش کردیم تا نیمه جنوبی شهر تهران بیشتر دیده شود و مناطق کمتر برخوردار از میزان بودجه بیشتری برخوردار شوند.

وی ادامه داد: در سایر بودجه های مربوط به حوزه فرهنگی و اجتماعی هم تلاش کردیم این نابرابری کاهش یابد و برای کاهش فاصله جنوب و شمال از بودجه شروع کردیم و در اجرا هم تلاش کردیم تا بیشتر نمایان بشود.

وی درباره پروژه هایی که در راستای تحقق این رویکرد اجرا شد، اظهار کرد: ما در دوره پنجم تقریبا در مناطق برخوردار تهران فضای ورزشی جدیدی احداث نکردیم اما به جای آن فراوان داشته و داریم فضاهایی که در مناطق 17، 18، 20، 19 و 15 افتتاح کردیم. بعضی از این پروژه‌ها، پروژه‌های نیمه تمام بود اما عمده آنها پروژه‌هایی بود که در همین دوره آغاز شد و به پایان هم رسید. مشخصا در منطقه 15 مجموعه ورزشی شهدای افسریه است.

نظری در پاسخ به اینکه کاربرد پروژه‌های اجرا شده محلی، منطقه‌ای یا فرامنطقه‌ای هستند؟ گفت: عمده تلاش ما در دوره پنجم براین بود پروژه هایی که تعریف می کنیم پروژه های محلی و نهایتا منطقه‌ای باشد و هیچ‌وقت به دنبال مگاپروژه‌های فرامنطقه‌ای نبودیم.

وی ادامه داد: اساسا معتقدیم این دست پروژه‌ها نه‌تنها کارکرد لازم را ندارند بلکه اتفاقا برای مردم محلی مشکلات بسیار زیادی را ایجاد می کنند به عنوان مثال درباره اتفاقات این‌چنینی به نهضت ایجاد مگامال‌ها در دوره قبلی مدیریت شهری می‌توانید رجوع کنید که چقدر این دست پروژه هایی که عمدتا فرامنطقه ای بودند در زندگی مردم محلی اخلال ایجاد کرد و همچنان این معضل برای شهر ادامه دارد.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران گفت: بنابراین اساسا رویکرد شورای پنجم بر انجام پروژه‌های کوچک مقیاس محلی یا حداکثر در مقیاس منطقه‌ای بوده و تلاش کردیم اگر امکانی را در یک محل ایجاد می‌کنیم اهالی همان محل بتوانند بهره‌مند شوند نه اینکه یک امکانی را به وجود بیاوریم تا اهالی دیگر محلات یا مناطق بیایند در یک محل تجمع کنند و مشکلات ترافیکی و گاها مشکلات دیگری را به وجود بیاورند.

گزارش/ دست خالی شورای شهر اصلاح طلب تهران در انجام پروژه‌های بزرگ و کاهش فاصله شمال و جنوبتوزیع خدمات عمومی در شمال و جنوب شهر تهران « برابر» نیستادعای توقف شهر فروشی در تهران راستی‌آزمایی می‌شود!شهرداری ناگزیر به انجام شهرفروشی است!واکنش معاون سابق قالیباف: لطفاً کلمه زیبای "شهرنفروشی" را ضایع نکنید!نمی‌گویم "شهرفروشی" نداریم اما بخش قابل توجهی از آن در چارچوب طرح تفصیلی است!گزارش/ "توقف شهر‌فروشی در تهران" ادعایی که رنگ واقعیت به خود نگرفت!پروژه ویژه‌ای در راستای گشایش وضعیت مردم تهران طی 4 سال اخیر اجرا نشده است

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شورای شهر تهران شهرداری تهران شهر تهران شورای شهر تهران شهرداری تهران شهر تهران کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر کاهش فاصله شمال و جنوب مدیریت شهری پروژه هایی تلاش کردیم نیمه جنوبی شهر تهران شورای شهر منطقه ای پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۸۸۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ششمین دوره مجلس خبرگان یکم خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند

عضو فقهای شورای نگهبان و رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری و انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری یکم خرداد ۱۴۰۳ در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله سیدمحمدرضا مدرسی‌یزدی اظهار کرد: براساس قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری، هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات، پس از صادر شدن اعتبارنامه دو سوم منتخبان این انتخابات، از منتخبان برای شرکت در مراسم افتتاحیه این مجلس دعوت می‌کند.

وی افزود: مراسم افتتاحیه در روز سه‌شنبه اول خرداد ۱۴۰۳ در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

آیت‌الله مدرسی‌یزدی همچنین عنوان کرد: دوره نمایندگی اعضای مجلس خبرگان رهبری هشت سال و تعداد نمایندگان این مجلس ۸۸ نفر است.

رئیس هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات این نکته را هم یادآور شد که قانون اساسی، تدوین قوانین مربوط به این مجلس را برعهده اعضای خبرگان رهبری گذاشته و شورای نگهبان نیز مسئول نظارت بر انتخابات این مجلس است.

وی ادامه داد: در مراسم افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، پس از قرائت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی قرائت خواهد شد.

آیت‌الله مدرسی‌یزدی افزود: سپس هیأت رئیسه سنی تشکیل می‌شود که شامل رئیس، نایب رئیس و ۲ منشی است و پس از آن هیئت رئیسه دائم با انتخاب اعضا شکل می‌گیرد. هیأت رئیسه دائم نیز شامل هفت نفر است که عبارتند از رئیس، ۲ نایب رئیس، ۲ منشی و ۲ کارپرداز.

انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفند سال ۱۴۰۲ همزمان با انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سراسر کشور برگزار شد.

کد خبر 747821

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی فاز نخست خط ۲ متروی اصفهان از اهداف مهم شورای ششم است
  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • چرا رئیس‌جمهور به بازدید از تهران آمد؟
  • ترافیک سنگین در محورهای شمال شرق پایتخت
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان
  • جان اوبی میکل: دی بروین با فاصله از مودریچ بهتر است
  • زمان آغاز به کار مجلس ششم خبرگان رهبری اعلام شد
  • ششمین دوره مجلس خبرگان یکم خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند
  • اعتبار ۳۵۰ میلیارد ریالی برای افزایش ایمنی تردد شهروندان در منطقه ۷ اصفهان
  • وضعیت راه‌های کشور؛ ترافیک سنگین در جاده‌های چالوس، هراز و آزادراه تهران - شمال