Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا رئیسی ضمن تشریح آخرین تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: شهرهای زرد و آبی با رعایت پروتکل ها مراسم شب قدر و عید فطر انجام و در شهرهای دیگر در فضای باز برگزار شود و مراسم شب های قدر دو ساعته باشد و نماز عید نیم ساعت است. محدودیت های شبانه صرفا در شب های قدر برداشته می شود.

به گزارش برنا؛ علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به آخرین مصوبات ستاد ملی کرونا گفت: تعدادی از استان ها به قله نزدیک تر شده اند مازندران، خوزستان، قزوین، فارس، اردبیل، یزد و کردستان روند ملایم تر و استان های دیگری به اوج می رسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: متاسفانه برخی از پروتکل ها در سطح کشور آنچنان که انتظار داریم رعایت نمی شود. به جز تعطیلی مشاغل گروه یک در شهرهای قرمز و نارنجی  بقیه مشاغل باید تعطیل باشند اما میزان رعایت خوب نیست. میزان رعایت پروتکل ها 61 درصد رسیده است.

رئیسی تصریح کرد: بانک ها و فروشگاه های زنجیره ای کمترین جاهایی است که پروتکل ها را رعایت می کنند. از 14 فروردین تا پایان آن نسبت به سال گذشته 56 درصد بیشتر تردد در جاده داشتیم.

معاون وزیر بهداشت ادامه داد: خیلی از تردد ها با پروتکل شکنی صورت می گیرد. میانگین تمکین مراکز خرید و مجتمع های تجاری در شهرهای قرمز و نارنجی 87 درصد اما اصناف فعال 80 درصد  بودهاست. زنجان ، کرمان و خراسان جنوبی بیشترین رعایت پروتکل ها را داشتند.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید کرد: پروتکل ها در اماکن عمومی 64 درصد رعایت می شود. رعایت فاصله گذاری 61 درصد، رعایت در فروشگاه زنجیره ای 81 درصد و زدن ماسک هم 64 درصد رسیده است.

او عنوان کرد: اگر این اعداد زیر 90 درصد باشد زیاد اثربخشی ندارد. 8000 تذکر و 5800 پلمب در این مدت انجام شده است.

به گفته رئیسی هم اکنون در کشور ویروس جهش یافته انگلیسی غالب شده است.

رئیسی اضافه کرد: ویروس جدید جهش یافته هندوستان شناسایی شده که به شدت ویروس مسری است و حتی از ویروس های دیگری مانند انگلیسی و افریقای جنوبی شدید تر است و استان های مرز شرقی در همسایگی افغانستان و پاکستان هستند بیشتر مراقبت کنند و مدیران تمهیدات لازم را بیندیشند.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به آخرین مصوبات این ستاد افزود: تعطیلی این هفته ادامه خواهد داشت و در شهرهای قرمز و نارنجی ادامه دارد. طی دو هفته گذشته پروتکل ها رعایت نشده است. از این هفته طرح ترافیک در تهران لغو می شود. از فردا طرح ترافیک در تهران لغو می شود. مترو و حمل و نقل عمومی شلوغ است و فاصله گذاری وجود ندارد شاید لغو طرح تا حدودی کمک کند.

رئیسی در خصوص مراسم شب های قدر عنوان کرد: شهرهای زرد و آبی با رعایت پروتکل ها مراسم شب قدر و عید فطر انجام و در شهرهای دیگر در فضای باز برگزار شود و مراسم شب های قدر دو ساعته باشد و نماز عید نیم ساعت است. محدودیت های شبانه صرفا در شب های قدر برداشته می شود.

او در پایان گفت: تخت های زیادی در بیمارستان ها خالی شده است و حتما باید ورودی بیمارستان ها با رعایت پروتکل ها کمتر شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شب های قدر طرح ترافیک رئیسی کرونا سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا مراسم شب های قدر رعایت پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۸۸۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، با بیان اینکه بیشتر تصادفات به خاطر عدم توجه به جلو است؛ گفت: استفاده از هر چیزی که باعث حواس پرتی راننده شود ممنوع است.

سرهنگ فیروز کشیر در گفت‌وگو با ایسنا درباره حواس پرتی رانندگان هشدار داد و گفت: متاسفانه در بسیاری از تصادفات شاهد هستیم که علت حادثه، عدم توجه کافی راننده به جلو است. هر چیزی مانند دخانیات، تلفن همراه، خوردن و آشامیدن باعث حواس پرتی راننده شده و توجه کافی را از راننده می گیرد بنابراین ممنوع است.

وی ادامه داد که بعنوان مثال همه رانندگان می دانند استفاده از تلفن همراه، در حین رانندگی باعث حواس پرتی راننده می شود؛ اما متاسفانه هنوز هم این اشتباه را تکرار می کنند و این مسئله به یک عادت بد در رانندگان تبدیل شده است که می تواند فجایع بسیاری رقم بزند.

کشیر افزود: بارها مشاهده شده که برخی از رانندگان که در پشت چراغ قرمز متوقف می شوند تا لحظه ای که چراغ سبز شود؛ مدام با تلفن همراه خود مشغول هستند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در این فاصله چند ثانیه ای که رانندگان در پشت چراغ قرمز متوقف هستند؛ آنقدر سرگرم تلفن همراه خود و فضای مجازی هستند که حتی کشیدن ترمز دستی را هنگام توقف فراموش می کنند و این چنین با خودروی جلویی برخورد می کنند.

کشیر گفت: تلفن همراه به گونه ای است که وقتی فرد از آن استفاده می کند؛ تمام حواسش را می گیرد بنابراین از اطراف غافل شده و نمی تواند تصمیم درست بگیرد یا در شرایط حساس و مهم، واکنش درستی داشته باشد.

وی  افزود: همچنین استفاده از سایر تجهیزات تلفن متصل به گوشی نیز ممنوع است زیرا باعث انحراف ذهنی و رفتاری راننده شده می شود. 

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ تاکید کرد که راننده موظف است تمام هوش و حواس خود را در رانندگی به جلو معطوف دارد و به عنوان یک راننده باید از هر چیزی که باعث بر هم زدن هوش و حواس شود؛ اجتناب کند.

کشیر با اشاره به اینکه استفاده از دخانیات نیز باعث حواس پرتی رانندگان می شود؛ گفت:  ماده ۱۸۰ آیین نامه راهنمایی و رانندگی، به صراحت هشدار می دهد که رانندگان حق ندارند در حین رانندگی دخانیات استفاده کنند. زیرا علاوه بر ایجاد حواس پرتی،  ممکن است ته سیگار بر روی لباس راننده بیافتد و حوادث ناگواری را رقم بزند.

وی افزود: همچنین راننده حق ندارد در حین رانندگی مواد خوراکی و آشامیدنی استفاده کند؛ چرا که ممکن است یک لحظه آب در گلوی راننده پریده و باعث خفگی و واژگون شدن خودرو شود و این حادثه دیگر خودروها را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از رانندگان خواست حتی در زمان توقف در پشت چراغ قرمز یا ترافیک نیز، از استعمال دخانیات، خوردن و آشامیدن و استفاده از تلفن همراه خودداری کنند و همه حواس خود را برای حفظ سلامتی خود و دیگران در رانندگی بگذارند.

وی افزود: با توجه به تحقیقات میدانی همکاران من در پلیس راهور، یکی از دلایل اصلی افزایش تصادفات استفاده و مکالمه با تلفن همراه در حین رانندگی است و متاسفانه ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است و این موضوع حتی بدون استفاده از هندزفری نیز اتفاق می افتد .

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد : همچنین در بررسی ها مشخص شد ارسال پیامک توسط رانندگان نیز به میزان ۳۷ درصد در بروز تصادفات نقش دارد

کشیر گفت:  همچنین این تحقیق نشان می دهد که مکالمه با هندزفری ۲۷ درصد، استفاده از نوشیدنی‌های غیرمجاز و مصرف روان‌گردان‌ها به میزان ۱۳ درصد و مصرف موادمخدر نیز ۲۱ درصد در میزان و دلیل تصادفات نقش دارند.

وی درباره استفاده از مخدر گفت: استفاده از مواد مخدر باعث می شود که روح و روان و سیستم اعصاب افراد تحت تاثیر قرار گیرد. همچنین باعث می شود تاری دید، کاهش شدید شنوایی ، درگیری ذهنی و مغزی , درک نکردن فاصله نیز رخ دهد بنابراین افراد نباید در این شرایط پشت فرمان بنشینند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ هشدار داد که این اعداد و ارقام مواردی نیستند که بخواهیم با آنها شوخی کنیم . شوخی با این اعداد یعنی شوخی با جان و زندگی خود و خانواده بنابراین از رانندگان درخواست می کنیم عواملی که باعث حواس پرتی در رانندگی می شوند را حذف کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جایزه نوبل ایرانی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟
  • محدودیت‌های تردد جاده‌ای در تعطیلات ۳ روزه اعلام شد | جاده چالوس در کدام روزها یکطرفه است؟
  • اعلام محدودیت ترافیکی تعطیلات پیش رو در جاده‌ها
  • اعلام ممنوعیت‌های ترافیکی جاده‌ها در تعطیلات ۳ روزه آتی/ چالوس در کدام روزها یکطرفه است؟
  • برگزاری نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم
  • نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم فردا برگزار می‌شود
  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • مشخصات خودروی برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی اعلام شد
  • کلید اولیه نوبت نخست کنکور فردا منتشر می شود/ ۵ روز فرصت اعتراض داوطلبان