Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@03:40:41 GMT

خیران ۵۵۰ میلیون تومان به بیمارستان دیلم کمک کردند

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۸۹۱۷۲

خیران ۵۵۰ میلیون تومان به بیمارستان دیلم کمک کردند

عبدالحسین ناصری روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به شیوع بیماری کووید ۱۹  و افزایش بیماران بستری در بیمارستان دیلم و محدود بودن برخی تجهیزات و ظرفیت‌های این بیمارستان در مبارزه با این ویروس، فراخوانی مبنی بر کمک خیران به منظور تهیه تجهیزات موردنیاز بویژه برای راه‌اندازی بخش‌های ویژه، اتاق‌های سی سی یو، آی سی یو و ان آی سی یو منتشر شد که خیران مشارکت خوبی در این زمینه داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  گفت: بر اساس نشست و  برنامه‌ریزی صورت گرفته با مدیر بیمارستان، اولویت‌های درمانی و پشتیبانی برای ارایه خدمات به بیماران انجام شد و در کنار کمک‌های تجهیزاتی اختصاصی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر، اقلام موردنیاز با کمک خیران خریداری شد.

ناصری اضافه کرد: باتوجه به اینکه بخش آزمایشگاهی بیمارستان به شدت نیاز به یک هود آزمایشگاهی داشت، در اولین گام با کمک خیران خریداری شد تا ایمنی و امنیت این بخش در راستای تکمیل خدمات در شهرستان ارتقا یابد.

مدیرعامل انجمن خیریه بیمارستان دیلم  گفت: کولرهای اسپلیت ۶۰ هزار، ۲۴هزار، ۱۲هزار و ۳۰ هزار، یخچال و آب‌سردکن، منبع تامین آب و  دستگاه فشار سنج از دیگر کمک‌های اهدایی خیران به این انجمن برای کمک به بیمارستان شهرستان است.

وی  افزود:  سه خیر شهرستان  نیز در یک اقدام مشترک خرید هشت پالس اکسی متر دستگاه اندازه‌گیری میزان اکسیژن خون را تقبل و پرداخت کردند.

ناصری بیان کرد: باتوجه به شرایط بحرانی بیمارستان و کمبود اکسیژن، ۱۰ کپسول ۴۰ لیتری توسط خیران خریداری شد تا با کمبودی در این بخش  مواجه نشویم.

وی، ضمن تقدیر و تشکر ویژه از خیران نیکوکار دیلمی که همواره پشتیبان بخش سلامت بوده‌اند، گفت: حرکت بزرگ خداپسندانه و خیرخواهانه به بیمارستان همچنان ادامه دارد و در روزهای آینده  خیران دیگری در این عرصه مشارکت و همیاری خواهند کرد.

شهرستان دیلم با ۳۵ هزارنفر جمعیت در شمال استان بوشهر قرار دارد.

برچسب‌ها تجهیزات پزشکی ویروس کرونا بوشهر گناوه بندردیلم بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تجهیزات پزشکی ویروس کرونا بوشهر تجهیزات پزشکی ویروس کرونا بوشهر گناوه بندردیلم بهداشت و سلامت اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۸۹۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد

به گزارش خبرنگار مهر، احسان ایزدپناه صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در استان بوشهر ۲۰ پایگاه امداد هلال احمر شامل پایگاه‌های امداد جاده‌ای، کوهستان، سگ‌های جست‌وجو و نجات و امداد دریایی فعال است.

وی با اشاره به فعالیت ۱۳۴ خانه هلال در سطح استان اضافه کرد: ۲ هزار و ۵۸۱ نفر در ۵۲ خانه هلال شهری و ۸۲ خانه هلال روستایی مستقر بوده و در عرصه‌های آموزش و رسیدگی به حوادث فعال هستند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر با اشاره به اینکه یک ششم روستاهای استان بوشهر دارای خانه هلال باشند تاکید کرد: چهار خانه هلال استان برای راه‌اندازی بانک امانات تجهیزات پزشکی پیش قدم شده‌اند.

وی با اشاره به فعالیت یکی از چالش‌ها را نبود پایگاه امدادی هلال احمر در شهرستان عسلویه عنوان کرد و افزود: احداث آشیانه بالگرد هلال احمر با وجود داشتن مجوز و اعتبار مصوب ۴۰ میلیارد ریالی طی چهار سال متوقف مانده است.

گناوه پایگاه دریایی ندارد

ایزدپناه خاطرنشان کرد: به منظور راه‌اندازی مرکز آموزش امداد دریایی جنوب کشور در بوشهر پیگیری شده و استان بوشهر با داشتن امکانات مناسب زیرساختی و نیروی انسانی مجرب شرایط خوبی در این زمینه دارد.

وی با اشاره به نیاز استان بوشهر به ایجاد پنج پایگاه امدادی ساحلی بیان کرد: استان بوشهر با هشت شهرستان ساحلی و داشتن ۸۰۰ کیلومتر ساحل میزبان خیل عظیم گردشگران است و باید پایگاه‌های لازم ایجاد شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر تصریح کرد: گناوه با وجود اینکه قطب گردشگری استان بوشهر است، از داشتن پایگاه امداد ساحلی بی‌بهره است؛ این در حالی است که این شهرستان دارای نیروی انسانی مجرب و امکانات و تجهیزات خوبی است.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته نجات‌گران در ۳۱ عملیات ۳۹ نفر از غرق‌شدگی نجات دادند افزود: زمین ایجاد پایگاه دریایی امدادی در گناوه در بستر دریا است و امکان ساخت در این زمین وجود ندارد.

کد خبر 6097214

دیگر خبرها

  • صنایع نفت و گاز را پای کار حوزه فرهنگ می‌آوریم
  • تأمین اعتبارات کتابخانه‌های عمومی استان بوشهر
  • مسئولیت‌های اجتماعی نفت را به حوزه فرهنگ بوشهر تزریق می‌کنیم
  • ۵۱۱ چند قلو زایی در استان بوشهر ثبت شد
  • ۳۰ میلیون مترمکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری بوشهر استحصال شد
  • دستگیری اوباش حین درگیری در بیمارستان
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک
  • مصدومیت ۱۰ نفر در واژگونی یک دستگاه مینی‌بوس در آستانه اشرفیه
  • تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد
  • حجم ذخیره آب سد رئیس‌علی دلواری به ۵۳ درصد رسید