Web Analytics Made Easy - Statcounter

در کنیا از ملخ‌های به دام افتاده به عنوان کود برای تقویت زمین‌های کشاورزی و همچنین غذای دام‌ها استفاده می‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، ملخ صحرایی (یا ملخ بیابانی) نام یکی از مضرترین گونه‌های ملخ است که تاکنون در کشور‌های جهان از غرب آفریقا تا هندوستان دیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ملخ‌های صحرایی اغلب زندگی انفرادی داشته و از آنجا که برای تخم گذاری نیاز به خاک مرطوب دارند، عموما در دوره‌های پس از بارندگی تولیدمثل می‌کنند. جمعیت این حشرات در دوران پس از بارندگی‌های شدید با رشدی انفجاری مواجه می‌شود و همین امر باعث می‌شود که شاهد پیدایش دسته‌های بسیار عظیم از این گونه در دوره‌های خاص باشیم.

کنیا یکی از کشور‌های آفریقایی است که هر ساله مورد هجوم گسترده ملخ‌ها قرار گرفته و بخش زیادی از محصولات کشاورزی این کشور در اثر آفات از بین می‌رود.

تهدید ملخ‌های مهاجم در کنیا، حالا تبدیل به فرصت شده است و در این کشور از ملخ‌های به دام افتاده، به عنوان کود برای تقویت زمین‌های کشاورزی و همچنین غذای دام‌ها استفاده می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ملخ های مهاجم کود خوراک دام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۸۹۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود بیش از ۲۰ نوع خوراک دارویی و بیش از ۸۰ نوع خوراک بومی در کرمانشاه

ایمان درخشی رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری کرمانشاه با بیان اینکه منطقه دالاهو به عنوان یکی از مناطق هدف برای معرفی گیاهان دارویی معرفی می‌شود، گفت : در مجموع ظرفیت‌های ویژه استان کرمانشاه، چهار فصل بودن و تنوع‌های قومیتی و خلاقیت مردم در طبخ غذا سبب معرفی آن به عنوان شهر خلاق خوراک شده است.

وی با بیان اینکه ظرفیت خوراک کرمانشاه به انزوا رفته و مغفول مانده است، افزود: رویداد‌هایی به منظور معرفی ظرفیت‌های خوراک و غذا در کرمانشاه برنامه‌ریزی شده و برنامه‌هایی نیز از جمله جشنواره آش زمستانی تاکنون برگزار شده است.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه گفت: این ظرفیت‌ها در زمینه خوراک و غذا باید تقویت و به رستوران‌ها و چرخه اقتصادی منتقل شود و در این راستا مشوق‌هایی برای رستوران‌ها در نظر گرفته شده که از غذا‌های بومی استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از مردم دلیل و مفهوم شهر خلاق خوراک را نمی‌دانند، عنوان کرد: خبرنگاران به عنوان یک ظرفیتی در جامعه می‌توانند مبلغ شهر خلاق خوراک باشند و از طرفی همه ما باید سفیرانی در این راستا باشیم.

درخشی با بیان اینکه در استان کرمانشاه بیش از ۲۰ نوع خوراک دارویی وجود دارد گفت: بیش از ۸۰ نوع خوراک بومی در کرمانشاه وجود دارد که این ۸۰ نوع در وعده‌های صبحانه، میان وعده و غذای اصلی قرار دارند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • سیل کنیا ۷۶ کشته و ۱۹ مفقودی برجا گذاشت
  • محموله ۱۵ تنی خوراک ماهی قاچاق در الیگودرز توقیف شد
  • جاری شدن سیل ویرانگر در کنیا با ۷۶ کشته
  • افزایش شمار قربانیان سیل در کنیا
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • بارندگی شدید و سیل جان دست کم ۷۰ نفر را در کنیا گرفت+ تصاویر
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • وجود بیش از ۲۰ نوع خوراک دارویی و بیش از ۸۰ نوع خوراک بومی در کرمانشاه