Web Analytics Made Easy - Statcounter

تورج شیرزادیان گفت: در حوزه تجهیزات سرمایه ای اکنون تعداد دستگاه های سی تی اسکن دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به ۱۶ دستگاه رسیده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تورج شیرزادیان در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد، اظهار داشت: در حوزه تجهیزات سرمایه ای مهمترین اقدامات انجام شده خرید شش دستگاه سی تی اسکن بوده که دو دستگاه در بیمارستان امام رضا(ع) و یک دستگاه در بیمارستان آیت الله طالقانی و بیمارستان های شهرستان صحنه، هرسین و پاوه با اعتبار ۳۲ میلیارد تومان خریداری و نصب شده که تعداد دستگاه های سی تی اسکن دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به ۱۶ دستگاه رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 مدیر نظارت بر ملزومات و تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: در حال حاضر بیمارستان های شهرستان قصرشیرین و گیلانغرب فاقد دستگاه سی تی اسکن هستند که شهرستان قصرشیرین از آنجا که تعداد تخت و جمعیت ساکن آن از میزانی که باید دارای دستگاه سی تی اسکن باشد، پایین‌تر است. عملاً تنها شهرستان فاقد سی تی اسکن، گیلانغرب است که برنامه خرید دستگاه مذکور در دست اقدام است.

وی خاطر نشان کرد: انجام سی تی اسکن از روش های قطعی برای تشخیص بیماری کرونا است.

وی عنوان کرد: همچنین ۱۷ دستگاه اکسیژن ساز خریداری شده و درصدد خرید دو دستگاه دیگر هستیم، همچنین یک دستگاه اکسیژن ساز قدیمی بازسازی شده است و در مجموع ۲۰ دستگاه اکسیژن ساز مرکزی به روش PSA با ارزش ریالی ۴۰ میلیارد تومان تهیه شده است.

مدیر نظارت بر ملزومات و تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: مدیریت زباله های عفونی به ویژه کرونایی از نظر زیست محیطی بسیار حائز اهمیت است بر همین اساس ۱۳ دستگاه بی خطر ساز پسماندهای عفونی با شش میلیارد تومان اعتبار خریداری شده است.

شیرزادیان خاطرنشان کرد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۸۵ تخت آی سی یو با اعتبار 70میلیارد تومان تجهیز شده که پیش از این سالانه ۱۰ تخت تجهیز شده است.

وی عنوان کرد: سه مرکز تشخیص کرونا به تجهیزات آزمایشگاهی از جمله پی سی آر و سایر تجهیزات مورد نیاز با اعتبار هشت میلیارد تومان مجهز شده است.

شیرزادیان گفت: در حوزه ملزومات مصرفی ۱۰ واحد تولیدکننده دارای پروانه دائم به منظور تولید ماسک سه لایه و ماسک n ۹۵ راه‌اندازی شده است.

وی افزود: از ابتدای شیوع کرونا ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار عدد ماسک سه لایه، یک میلیون و ۵۰۰ هزار عدد ماسک n۹۵ ،  همچنین ۱۵۰ هزار عدد شیلد محافظ صورت، ۵۰۰ هزار عدد لباس و گان حفاظتی، ۲۰ میلیون جفت دستکش معاینه، ۲۵۰ هزار عدد کیت پی سی آر با اعتبار ۳۵ میلیارد تومان برای مراکز تابعه دانشگاهی خریداری شده است.

شیرزادیان گفت: همچنین ۱۶ یخچال حمل واکسن کرونا با اعتبار ۵۰۰ میلیون تومان خریداری شده است.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه میلیارد تومان خریداری شده سی تی اسکن هزار عدد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۱۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت

دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان گفت: CT اسکن مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور رشت با همکاری و مشارکت گروه مپنا در نیمه دوم فروردین امسال راه اندازی شده و بهره برداری از آن، سطح ارائه خدمات درمانی را در این مرکز تخصصی و فوق تخصصی ارتقا داده و موجب افزایش رضایت مندی مردم و دریافت کنندگان خدمت شده است.

او افزود: پیش از راه اندازی CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت، بیماران مرکز به ناچار باید به مراکز آموزشی درمانی مستقر در شهر ارجاع می‌شدند که این مسئله علاوه بر معطلی و طولانی کردن روند درمان، خطراتی را متوجه بیماران و کار را بر کادر درمان در دیگر مراکز آموزشی درمانی مرکز استان مضاعف می‌کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان تصریح کرد: از ابتدای راه اندازی آزمایشی CT اسکن این مرکز تاکنون بیش از ۴۰ بیمار خدمات تصویربرداری مورد نیاز را دریافت کرده اند؛ این در حالی است که این بخش هنوز به صورت رسمی افتتاح نشده و یقینا در آینده نه چندان دور نیاز بسیاری از مراکز درمانی را نیز پاسخ خواهد داد.

به گفته دکتر آشوبی، در حال حاضر قیمت دستگاه CT اسکن ۱۶ اسلایس در بازار حدود ۱۳ میلیارد تومان است و دانشگاه علوم پزشکی گیلان تنها یک میلیارد تومان برای آماده کردن فضا و تجهیزات هزینه کرده است.

او تصریح کرد: نصب و راه اندازی دستگاه CT اسکن ۱۶ اسلایس در مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور رشت به عنوان یک مرکز تخصصی و فوق تخصصی درمان کودکان در استان گیلان، یکی از جلوه‌های برون‌سپاری و بهره‌مندی از ظرفیت بخش خصوصی در تهیه و ارائه بسته‌های خدمتی سلامت به مردم است که علاوه بر خدمت با کیفیت و ارزان، هزینه تمام شده برای دولت را نیز کاهش می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • وقوع ۳۰ حادثه کوهستان در کرمانشاه/ استان دوم کشور در حوادث کوهستان هستیم
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • خرید تجهیزات پزشکی برای بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان
  • راه‌اندازی یک دستگاه ام.آر.آی نسل جدید در مجتمع درمانی امام رضا (ع) کرمانشاه
  • دستگاه ام.آر.آی نسل جدید در مجتمع درمانی امام رضا (ع) کرمانشاه
  • تعداد داروخانه‌های شهرستان خوی به ۲ برابر افزایش یافت
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی