Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-07@17:08:03 GMT

افزایش کارخانه‌های بومی در کلیبر

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۹۲۱۶۲

افزایش کارخانه‌های بومی در کلیبر

همشهری آنلاین - سید مرتضی احمدپور

مهاجرت برای پیدا کردن شغل مناسب یکی از دغدغه‌های جوانان روستایی است؛ جوانانی که اگر کار مناسبی در شهر و روستای خود پیدا کنند، به فکر مهاجرت نخواهند بود.

شهرستان کلیبر با وجود زیبایی‌های کم‌نظیر طبیعی، به علت نبود زیرساخت‌های صنعتی و تولیدی، یکی از مهاجرفرست‌ترین شهرهای استان آذربایجان شرقی است، ولی در سال‌های اخیر با احداث کارخانه‌های بزرگ و کوچک در داخل روستاها و خود کلیبر برای جوانان محلی اشتغال‌زایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اشتغال‌زایی برای ۱۵۰ نفر

مدیر یکی از کارخانه‌های محلی کلیبر با اشاره به احداث کارخانه تولید قطعات خودرو در این شهرستان می‌گوید: به جای اینکه جوانان برای پیدا کردن کار به تبریز و تهران بروند، کار را به این شهرستان آورده‌ایم و در حال حاضر حدود ۱۵۰ جوان دختر و پسر از روستاهای اطراف کلیبر برای کار به این کارخانه می‌آیند.

حسن نادری از افزایش ۳۰درصدی ظرفیت اشتغال در این کارخانه در آینده نزدیک هم خبر می‌دهد و بیان می‌کند: لازمه این توسعه حل زیرساخت‌هایی است که در شهری مانند تبریز و تهران وجود دارد تا بتوان محصولاتی قابل رقابت با سایر قطعه‌سازان تولید کرد.

رفع موانع تولید

فرماندار کلیبر نیز در این زمینه به همشهری آنلاین می‌گوید: توسعه کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولیدی یکی از روش‌های ایجاد اشتغال برای جوانان بومی است که شهرستان کلیبر توانسته گام‌های خوبی برای توسعه در این زمینه بردارد.

عدالت حاجی‌پور با بیان اینکه فرمانداری برای جهش تولید و بسترسازی و همچنین مانع‌زدایی از تولید برنامه‌هایی در دست اقدام دارد، می‌افزاید: برای تأمین برق مورد نیاز توسعه صنایع، فراهم کردن بستر اینترنت پرسرعت را دنبال می‌کنیم.

وی به کوهستانی بودن منطقه و مشکل دسترسی به شبکه‌های تلفن همراه هم اشاره کرده می‌کند و می‌گوید: با توجه به ضرورت دسترسی مناسب تولیدکنندگان به ارتباط تلفن همراه، حذف نقاط کور برای دسترسی بهتر ارتباطی در این منطقه کوهستانی را در دست اجرا داریم.

کد خبر 597043

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۲۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ورونق اقتصادی دربزرگترین معدن کرومیت خاورمیانه

   


به گزارش خبرگزاری صداوسیما ی مرکز کرمان در شهرستان منوجان، همزمان با فرارسیدن هفته‌ی کارگر جشن بزرگ روز کارگر در محل مجتمع معدنی شرکت پارت گوال شهرستان منوجان برگزارشد
این معدن درسال گذشته بدلیل عدم پرداخت به موقع حقوق کارگران و اعتراضات متوالی عملا تعطیل بوداما با پیگیری‌های نماینده مردم شش شهرستان جنوبی درمجلس شورای اسلامی، شورای تامین شهرستان منوجان بعداز یکسال ونیم تعطیلی، باردیگر رونق تولید در آن جان تازه‌ای به خود گرفته است
مهندس نخعی مدیر عامل شرکت پارت گوال گفت:درحال حاضر ماهیانه حدود *پنج هزارتن کرومیت* دراین مجتمع تولید شده و پیش‌بینی می‌شود درسال آینده بیش از ۱۲۰هزارتن تولید کرومیت داشته باشد که نسبت به سال گذشته، افزایش صد در صدی را نشان می‌دهد
وی تصریح کرد: با افزایش ماشین آلات سنگین که درحال ترخیص ازگمرک بندرعباس هستند، طرح توسعه‌ی معدن نیز در دستور کارقرارگرفته و نتیجه آن افزایش بهره‌وری وتولید باکیفیت خواهدبود
مهندس نخعی افزود: عملیات اجرای پروژهٔ معدن روباز با ذخیره و تولید ۱۲۰هزارتن نیز آغاز شده و *عملیات احداث واحد فرآوریِ تبدیل کرومیت کم‌عیار به کنسانتره کرومیت با بروزترین روش‌های موجود در دنیا نیز بزودی آغاز خواهد شد که* این مهم کارآفرینی و بازدهی تولید را بدنبال خواهد داشت.
نخعی از خرید دستگاه‌های مخصوص اکتشاف کرومیت نیز خبردادو افزود: قبلاً کرومیت از این معدن به صورت خام به کشور‌های خارجی و به ویژه چین صادر می‌شد ولی اکنون کرومیت با تلاش مهندسین بومی به جغتای در خراسان رضوی ارسال می‌گردد تا با تبدیل به فروکروم، علاوه بر بی‌نیازی صنایع فولاد آلیاژی داخلی نسبت به واردات این محصول مهم، بخش اعظمی از آن نیز با توجه به کیفیت بسیار بالا، عمدتاً به کشور‌های اروپایی صادر می‌شوند تا ارزآوری بسیار بهتری را نسبت به خام‌فروشی یه دنبال داشته باشد*

کلیه متخصصان مجتمع معدنی آسمینون بومی هستند و حقوق ودستمزد کارگران وپرسنل نیز بروزشده است.

دیگر خبرها

  • تسهیل ازدواج جوانان با مهریه کم
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • افزایش تولید نیمه هادی‌ها با استفاده از دوقلو‌های دیجیتال
  • تولید سلنیوم آلی و رقیق‌کننده اسپرم با مصرف دامی در کشور
  • فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی
  • (ویدیو) کارخانه مشهور چگونه صدها تن «ژامبون» تولید می‌کند؟
  • تولید ورونق اقتصادی دربزرگترین معدن کرومیت خاورمیانه
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس