Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه خانواده: بارداری بالای 35 سال زنان در همه جای دنیا توسط پزشکان بارداری پرخطر تلقی می‌شود. به طوری که حتی ازدواج دختران بالای 30‌سال را دچار مشکلات جدی در کشور ما کرده‌ است. عده‌‌ای این تلقی را دارند که خانم‌های بالای 35‌سال ممکن است باروری نداشته باشند و یا در صورت باروری، پرخطر باشند و یا نوزادشان دچار مشکلات مادرزادی و ژنتیکی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسانه گاردین در گزارشی به این موضوع پرداخت و گفت که وقت آن  است سن 35 سالگی و این وسواس موردبازنگری قرار بگیرد.

35  سالگی دیگر انتهای باروری نیست

در این گزارش به مطالعه جدید مجله انجمن پزشکی آمریکا اشاره کرده که دیگر 35‌سالگی لبه پرتگاه باروری نیست و این سن به 37‌سالگی ارتقاء یافته‌‌است. در این گزارش آمده‌است:

مطالعه‌‌های جدید نشان داده که سن سال‌های باروری زنان افزایش پیدا کرده‌ است و این فرصتی را برای بررسی مجدد چگونگی رفتار با 35‌سالگی به عنوان پرتگاه باروری فراهم کرده‌است. مژده به خانم‌ها! به طور رسمی دوسال دیگر به عمر مفید باروری ما اعطا شده‌است. طبق مطالعه جدیدی که در مجله انجمن پزشکی آمریکا منتشر شده‌است. سالهای باروری برای زنان در ایالات متحده از 35 به 37.1 رسیده‌است. در این مطالعه روند 60سال اخیر باروری زنان را بررسی کرده و دریافت که میانگین سنی یائسگی بالا رفته است. در حالیکه میانگین سنی اولین عادت ماهیانه زنان کاهش یافته‌است.

 

آمارهای قبلی منسوخ شده‌اند

این مطالعه که به سن باروری اختصاص داشت، عدد 35 را به عنوان عددی که سالها به پرتگاه باروری مشهور بود، مورد هدف قرار داد. سالها زنانی که در 35‌سالگی باردار می‌شدند، به آنها مادر سالمند یا مادر سن‌بالا می‌گفتند. به آنها هشدارهای شدیدی درباره سخت بودن بارداری‌شان و تمام مشکلاتی که ممکن است در دوره حاملگی برای خودشان و یا نوزادشان بیفتد هشدار می‌دادند. بارداری آنها بلافاصله با عنوان «پرخطر» شناخته می‌شد و می‌باست تحت نظارت بیشتری قرار می‌گرفتند. آنها همیشه با استرس و قضاوت دیگران روبرو بودند.

بله. بالای 35‌سال کیفیت‌تخمک‌گذاری شما (زنان) رو به کاهش است. این کاملا واضح است. اما این وسواس فعلی که بگویند 35 سالگی آستانه باروری است، منسوخ و غیرعلمی است. این آمار را زیاد می‌گویند که از هر سه زن 35 تا 39 ساله، یک نفر بعد از یکسال تلاش باردار نمی‌شود. آیا می‌خواهید بدانید که این آمار از کجاست؟ اطلاعات مربوط به زمان 1700 فرانسه! آن زمان محققان با بررسی تعدادی از سوابق تولد کلیساها از افرادی که امید به زندگی در آن زمان حدود 30‌سال بود، این آمار را به دست آوردند. هدف این آمار شرمندگی و ترساندن زنان است. در حالی که آمارهای تازه‌تر چیز دیگری را نشان می‌دهد. یک مطالعه منتشر شده در سال 2004 که 770 زن اروپایی را مورد بررسی قرار داد؛ نشان داد که این 78درصد زنان 35 تا 40 ساله با حداقل دوباره تلاش برای بارداری در هفته در طی یکسال باردار می‌شوند. در حالی که این آمار برای زنان 20 تا 34 سال، 84درصد بود. این رقم بسیار دلگرم کننده‌است.

وسواس 35‌سالگی برای  زنان باردار آسیب‌زاست

وسواس فعلی ما در 35‌سالگی به عنوان پرتگاه باروردی، نه تنها علم نیست، بلکه این وسواس مفید هم نیست. همانطور که اخیر یک متخصص زنان و زایمان در مجله Slate نوشته‌است:«این تفکر همگانی استرس ایجاد می‌کند.» از آنجا که پزشکان برای این سن به عنوان یک سن حساس مراقبت‌های بیشتری لحاظ می‌کنند، شما در بارداری در این گاهی کلی آزمایش اضافی و درمان اضافی و غیرضروری دریافت خواهید کرد که این موضوع می‌تواند بیش از سود آسیب‌زاد باشد.

در انتهای این گزارش نیز آمده‌است این گمان برخی مردان که خیال می‌کنند در هر سنی می‌توانند پدر شوند نیز اشتباه است و بار سن را فقط زنان در باروری به دوش می‌کشند صحیح نیست. بلکه سن بالا در مردان نیز باعث بی‌کیفیت شدن اسپرم‌های مردانه می‌شود.

 

باور غلط ناباروری بالای 35‌سال موجب تجرد دختران دهه شصتی شده‌ است

در کشور ما نیز باور غلط درباره باروری زنان بالای 30‌سال باعث شده که مردان سی‌وچندساله ترجیح بدهند و با دخترانی با فاصله سنی خیلی کمتر از خودشان ازدواج کنند. باور اشتباهی که باعث شده ازدواج دختران دهه شصتی با مشکل مواجه شود تا در این بازه سنی ازدواج دچار بحران‌های جدی شود. در حال حاضر حدود 2.5 میلیون دختر و پسر مجرد دهه شصتی وجود دارد که نیمی از آن‌ها دختر و نیمی از آن‌ها پسر است.

این باور غلط به افزایش جمعیت کشور نیز لطمه زده‌است. به گونه‌ای که بسیاری از خانواده‌های بدون فرزند و یا داری تک فرزند از بچه‌دار شدن در بالای 35‌سال می‌ترسند و گمان می‌کنند ممکن است فرزندشان با احتمال زیاد با مشکلات ژنتیکی روبرو شود. درست است که فرزندآوری در سنین پایین‌تر اتفاقات بهتر و کم‌ریسک‌تری برای خانواده‌هاست و باید تشویق شود اما این ترساندن‌های افراطی نیز به ضرر خانواده ایرانی خواهد بود. به نظر می‌رسد که این نیازمندی وجود دارد که این موضوع در کشور ما هم به شکل جداگانه بررسی شود و در نهایت رسانه‌ای شود تا آمارهای بومی و جزئی‌تری در این باره وجود داشته باشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: زنان باروری بارداری رسانه فرزندآوری رشد جمعیت مجرد قطعی دختر دهه شصتی باروری زنان بالای 35 سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۲۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات معابر خاکی و پرتردد محله شهدای صفری

مدیر منطقه ۳ شهرداری اراک گفت: در بازدید و بررسی میدانی از محله شهدای صفری، رفع مشکلات معابر خاکی و پرتردد این محله شهری تا آبان ماه سال جاری در دستور کار منطقه قرار گرفته است.

محمد رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از مرکزی اظهار کرد: در راستای بررسی مسائل و مشکلات شهری محله شهدای صفری، بازدیدی از سطح محله مذکور صورت گرفت و مقرر شد مشکلات معابر خاکی و پر تردد این محله با اولویت آسفالت و جدول‌گذاری، تا آبان ماه سال جاری رفع شود.

وی افزود: کمبود جدول در کوچه حضرت ابوالفضل (ع)، فرعی نسیم جنب پارک رسالت، کوچه صنوبر، فرعی صنوبر ۱، جنب مسجد حضرت ابوالفضل (ع)، کوچه زیتون، انتهای سرو ۵، جنب زمین کشاورزی، نامدار ۵ انتهای شهدای صفری، کوچه مجاور پارک نسترن و شکوه ۵، از معابر خاکی محله شهدای صفری است که رفع مشکلات این معابر در دستور کار منطقه قرار گرفته است.

مدیر منطقه ۳ شهرداری اراک گفت: رفع مشکلات معابر پر تردد خیابان اصلی شهدای صفری که در دستور کار منطقه قرار گرفته، شامل کوچه شهید محمد قربانی (مدرسه حاج نیری)، کوچه احمد نوری (دبیرستان اخوت)، ابتدای کوچه شهید رجبی و انتهای کوچه مقابل نانوایی (مشکل تجمع آب)، کوچه فرجام و انتهای کوچه شهید حبیب الله صفری می‌شود.

رضایی تاکید کرد: رسیدگی به مشکلات معابر فرعی محله شهدای صفری با اولویت کوچه‌های حاج محمد ولی، فرجی، هادی غلامی، رسالت، رسالت ۳، هما سما، سرو ۱، انتهای کوچه حضرت ابوالفضل (ع)، نامدار ۲ (جدول)، سراج، خردمند، صدف، محدوده لبنیاتی محله و در ادامه کوچه‌های حبیب الله صفری، دربندی، احمدی، سادات، سروش، نسترن ۸، بن بست چکاوک و در نهایت کوچه‌های نکویی، نیایش، ستایش، یگانه سرو ۲ و۳. عبدالرضا قربانی نیز در دستور کار منطقه قرار گرفته است.

کد خبر 748479

دیگر خبرها

  • سیاستمدار انگلیسی: جریان حمایت غرب از اسرائیل معکوس شده است
  • در چه سنی میزان باروری زنان به انتها می‌رسد؟
  • رسمی؛ دارمشتات به بوندسلیگای 2 سقوط کرد
  • بازتاب قهرمانی فوتسال ایران در رسانه‌های جهان
  • بازتاب سیزدهمین قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران در رسانه‌های جهان
  • رسانه‌های بیگانه چگونه زنان را عامل رسیدن به اهداف خود می کنند؟
  • نرخ ناباروری زنان جوان آمریکایی در حال افزایش است
  • رفع مشکلات معابر خاکی و پرتردد محله شهدای صفری
  • ماجرای دریافت انگشتر رهبر انقلاب توسط یک کارگر
  • شلوار عجیب و غریب کیم جونگ اون سوژه رسانه‌های جهان شد + تصاویر