Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، روح‌الله جمعه‌ای مشاور وزیر کشور با اشاره به شایعات منتشر شده از سوی شبکه معاند ایران‌اینترنشنال مبنی بر اینکه وی در گفت‌گویی بیان کرده که ۲۳ درصد از قربانیان حوادث آبان۹۸ فاصله نزدیک و به شقیقه شلیک شده بود؛ گفت: مطلب شبکه معاند ایران اینترنشنال، خلاف واقع و تحریف و تقطیع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: البته نمی‌توان انتظاری هم از شبکه ایران‌اینترنشنال، شبکه‌های معاند و ضد انقلاب برای انتشار مطالب واقع و به نفع منافع ملی داشت.

جمعه‌ای تصریح کرد: چند شب گذشته در شبکه کلاب هاوس بحثی صورت گرفته بود و آقای محمود صادقی برای چندمین بار ادعاهای موهومی درباره حوادث آبان‌ماه ۹۸ مطرح کرده بودند و بنده به استناد اظهارات ریاست محترم کمیسیون امنیت ملی که در خرداد ماه سال ۹۹ طی مصاحبه‌ای منتشر شده بود، صحبت کردم و به دفاع از حقیقت بنا به مدارک و مستندات رسمی موجود پرداختم.

او تاکید کرد: حرف‌های آن شب مطلب تازه‌ای نبود و بارها مصاحبه مقامات رسمی کشور و وزیر محترم کشور و جناب آقای ذوالنوری تکرار شده بود و جای تعجب دارد برخی افراد از جمله آقای محمود صادقی نسبت به آن بی توجه بوده و به مستندات بیگانگان و ضدانقلاب متوسل می‌شوند و احساسات عمومی جامعه را جریحه دار می‌کنند؛ البته شبکه ایران‌اینترنشنال هم طبق رسالت ضد ایرانی خود همان حرف‌ها را تقطیع و تحریف کرد.

مشاور وزیر کشور بیان کرد: برخلاف اظهارات اینگونه افراد که ناگفته هایی درباره حوادث آبان ماه ۱۳۹۸ وجود دارد، در واقع نظام ناگفته هایی از غرض ورزی ها و فتنه گری و کینه توزی و خصومت دشمنان دارد که صرفا برای ایجاد امنیت روانی و آرامش اجتماعی فعلا قصد پرداختن به آن را ندارد.

کد خبر 597100 برچسب‌ها وزارت کشور حوادث آبان 98 بنزین - وقایع آبان 98 محمود صادقی - فعال سیاسی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت کشور حوادث آبان 98 بنزین وقایع آبان 98 ایران اینترنشنال محمود صادقی حوادث آبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۲۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی

میثم کهربائی گفت: صنعت داروهای گیاهی در کشور با چالش‌های زیادی مواجه است.

وی با عنوان این مطلب که صنعت داروهای گیاهی در کشور نیازمند کمک و حمایت سازمان غذا و دارو است تا بتواند به صنعت ارزآور تبدیل شود، افزود: این صنعت در شرایط کنونی با معضلات و مشکلاتی مواجه است.

کهربائی با اشاره به مشکلات اقتصادی و نرخ ارز در کشور که صنعت داروهای گیاهی را متأثر ساخته است، ادامه داد: حالت انقباضی سازمان غذا و دارو، ندادن قیمت‌های درست و همچنین، ضوابط بسیار دست و پا گیر، در مسیر صنعت داروهای گیاهی؛ موجب شده این صنعت با مشکلات و چالش‌هایی در مسیر رشد و توسعه مواجه شود.

وی تاکید کرد: این قوانین دست و پا گیر باید تغییر کند، زیرا؛ صنعت داروهای گیاهی در کشور با سابقه ۲۰ ساله، همچنان نوپا است و نمی‌تواند شکوفا شود.

کهربائی از صنعت داروهای گیاهی در جهان به عنوان یک صنعت پولساز نام برد و افزود: عدم توجه مسئولان امر به این صنعت در کشور، اعم از ندادن یارانه و ارز به تولید داروهای گیاهی، موجب شده این صنعت در ایران دچار مشکل و چالش شود.

وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو، از صنعت داروهای گیاهی حمایت نمی‌کند، ولی با قیمت گذاری دستوری، مشکلاتی را پیش پای صنعت قرار می‌دهد. متأسفانه با مکانیسمی طرف هستیم که اجازه رشد و توسعه صنعت را نمی‌دهد.

کهربائی با انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی کشور، افزود: این سیاست‌ها موجب شده علاقه مندی به تولید از بین برود.

عضو هیئت مدیره انجمن تولید کنندگان داروهای گیاهی، با اشاره به شعار سال ۱۴۰۳ که مشارکت مردم در جهش تولید نامگذاری شده است، گفت: اگر این اتفاق بیفتد و بخش خصوصی در تولید مشارکت داده شود، می‌توان به رشد و بالندگی صنعت دارویی کشور امیدوار بود.

وی افزود: صنعت داروسازی ایران، کم از هند و چین نیست که بازار دارویی منطقه را تسخیر کرده اند. در حالی که ما از وجود دانشمندان و متخصصان مجرب در این حوزه برخورداریم.

کهربائی گفت: ایران، مهد گیاهان دارویی است و می‌توان با دانش فنی کمک کرد از خیلی کشورها در این عرصه جلوتر باشیم. سازمان غذا و دارو به عنوان رگولاتور، در کنار صنعت داروهای گیاهی باشد و روحیه مچ گیرانه را کنار بگذارد.

وی افزود: متأسفانه سیاست قیمت‌گذاری دستوری سبب می‌شود صنعت نتواند به رشد و توسعه برسد و دور نیست آن روزی که محصولات بی کیفیت تولید شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ملت ایران در برابر تحریف خلیج‌ فارس کوتاه نخواهد آمد
  • حوادث ترافیکی در ایران سالانه منجر به ۷۰۰ هزار زخمی می‌شود
  • ستاره زن شبکه‌های مجازی به ضرب گلوله کشته شد
  • ادعای متوهمانه و عجیب مشاور اوباما درباره خیزش دانشجویی در این کشور
  • انتقاد شدید باشگاه تراکتور از مجریان شبکه تلویزیونی «سهند»
  • پخش گفتگوی اختصاصی با همسر شهید طهرانی مقدم از شبکه خبر
  • محمد صادقی بازیگر جنجالی کجا به سر می‌برد؟
  • فوت دو نفر در باشت به علت برخورد خودرو با پایه شبکه برق
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری