Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ منابع سوری به حقایق ناگفته از موشک «سام۵» سامانه دفاع هوایی سوریه که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی را بر فراز این رژیم و در ارتفاع بالا هدف قرار داده‌اند و این مایه خوف و وحشت خلبانان صهیونیست شده است، اشاره کردند.

موشکی که از اراضی سوریه شلیک شده است موشکی سوری از نسل دوم از نوع «سام5» زمین‌به‌هوای پیشرفته است که از سوی نیروهای دفاع هوایی سوریه شلیک شده است و هدف آن رسیدن به جنگنده اسرائیلی که آماده حمله به اهدافی در سوریه در خارج از مرز سوریه بود و بر فراز اراضی اشغالی پرواز می‌کرد، بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه اراضی اشغالی در تیررس موشک‌های سوری

منابع سوری بیان کردند: جنگنده اسرائیلی توانست از چنگ موشک بگریزد تا این موشک مسافتی حدود 250 کیلومتر را طی کند و در نزدیکی «دیمونا» فرود آید و این یعنی همه اراضی اشغالی در تیررس موشک‌های سوری است.

این منابع افزودند: نکته مهم و قابل توجه در زمینه درگیری موشکی این است که تا چندی قبل یعنی در اوج جنگ سوریه جنگنده‌های اسرائیلی راحت دست به تحرکات هوایی می‌زدند و با نزدیک شدن به حریم هوایی سوریه با حداقل خطر ممکن دست به حملات می‌زدند؛ اما نیروهای سامانه دفاع هوایی با ارتقای توان خود این معادله را به‌طور کلی تغییر دادند.

منابع سوری اعلام کردند: این تغییر معادله با سرنگونی جنگنده اف16 رژیم صهیونیستی در سال 2018 از سوی سامانه دفاع هوایی سوریه آغاز شد که قواعد درگیری را به‌شکل زیادی تغییر داد و اسرائیل با ترس و خوف زیاد و دمشق با توان بازدارندگی و رویارویی قدرتمند حرکت کرد.

این منابع بیان کردند: اسرائیل با چندین جنگنده مدرن که توان مانور و پارازیت بالا و پنهان شدن از دید دارند دست به حمله می‌زند و این جنگنده‌ها در بالاترین ارتفاع ممکن پرواز می‌کنند و از عمق اراضی اشغالی بدون اینکه به حریم هوایی سوریه نزدیک شوند دست به حملات می‌زنند.

منابع مذکور تأکید کردند: علت اینکه چندین جنگنده را به‌کار می‌گیرند این است که بیشتر حمله موشکی را در کمترین زمان ممکن به‌منظور در امان ماندن از واکنش سامانه دفاع هوایی سوریه انجام دهند؛ اما با وجود آن، سامانه دفاع هوایی سوریه بسیاری از موشک‌ها را ساقط می‌کند.

این منابع به تاکتیک صهیونیست‌ها مشابه تاکتیک حمله آنها اشاره کرده‌اند و این‌که آنها برای چند روز دست به حملات ایذایی می‌زنند و سپس یک روز را برای حمله واقعی تعیین می‌کنند که ارتش سوریه دست آنها را خوانده است و روزی را که قرار است جنگنده‌های اسرائیلی دست به حمله بزنند می‌داند و نیروهای پدافندی سوریه آماده هستند.

درباره حمله بامداد پنجشنبه هم این منابع اطلاعات مهمی ارائه دادند و اعلام کردند: چندین جنگنده اسرائیلی دو روز قبل دست به حمله گسترده بدون اینکه حمله واقعی انجام دهند، زدند و در روز سوم حمله واقعی را با شدت زیاد انجام دادند که سامانه‌های دفاع هوایی سوریه بسیاری از این موشک‌ها را رهگیری کردند و برخی دیگر به اهداف خود رسیدند و یکی از اهداف حمله سکوی پرتاب موشک «سام5» بود.

این منابع تأکید کردند: موشکی که در نزدیکی «دیمونا» فرود آمد نزدیک بود که به هدف اصابت کند و حادثه سرنگونی «اف16» در سال 2018 را رقم بزند که در آخرین ثانیه‌ها این جنگنده از موشکی که به مسیر خود ادامه داد و در عمق اراضی اشغالی بدون اینکه گنبد آهنین اسرائیل بتواند آن را رهگیری کند، فرود آمد، گریخت.

منابع سوری اعلام کردند: موشک «سام5» مایه رعب و وحشت خلبانان اسرائیلی را فراهم کرده است زیرا نزدیک بود که جنگنده پیشرفته را با وجود همه ابزار الکترونیکی پیشرفته آن هدف قرار دهد و این با وجود آن بود که در ارتفاع بالا پرواز می‌کرد.

/رأی الیوم

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 رژیم صهیونیستی اسرائیل حمله موشکی سوریه به اسرائیل حمله موشکی سوریه به رژیم صهیونیستی حمله سوریه به دیمونا سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 سامانه دفاع هوایی سوریه اراضی اشغالی منابع سوری جنگنده ها موشک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۳۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران

اندیشکده شورای آتلانتیک معتقد است حمله بی‌سابقه ۱۴ آوریل ایران به خاک اسرائیل یک تیر هشدار بود و نشان می‌دهد که تهران به رغم نداشتن نیروی هوایی مدرن توانایی ضربه زدن به اسرائیل را دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اندیشکده شورای آتلانتیک در یکی از تازه‌ترین تحلیل‌های خود در مورد واکنش نظامی هفته گذشته تهران با بیان اینکه روزگاری ایران در عرصه صنعت نظامی هوایی ضعیف بود اما اکنون پیشرفت چشمگیری داشته و در اوج به سر می‌برد نوشت: حمله بی‌سابقه ۱۴ آوریل ایران به اسرائیل یک تیر اخطار بود. این واکنش نشان می‌دهد که تهران به‌رغم نداشتن نیروی هوایی مدرن ظرفیت بالقوه‌ای برای ضربه زدن به اسرائیل و مقابله با برتری هوایی آن را دارد.

این اتاق فکر آمریکایی در ادامه آورده است حمله مستقیم هوایی ایران به خاک اسرائیل نقطه عطفی در شرایط امنیتی رو به وخامت منطقه بود. اگرچه حمله اخیر نکته جدیدی را در مورد توانایی‌های نظامی ایران فاش نکرد اما ظرفیت‌های خطرناک ایران در بهره برداری از فقدان عمق استراتژیک اسرائیل را نشان داد.

این گزارش با بیان اینکه حمله ایران، اسرائیل را به تجدیدنظر در محاسباتش در مورد ایران وادار می‌کند، افزود: برخی تحلیلگران سیاست خارجی، نوع واکنش ایران در پاسخ دادن به حمله اسرائیل به کنسولگری در دمشق را دارای بازخوردهای منفی برای تهران توصیف می‌کردند اما جمهوری اسلامی و رهبر آن آیت الله علی خامنه‌ای این امر را از دیدگاهی متفاوت مشاهده و ارزیابی می‌کردند.

نویسنده گزارش با تکرار ادعاهای رسانه‌های صهیونیست در مورد مقابله و همکاری غرب در کنار اسرائیل با موشک‌ها و پهپادهای ایرانی مدعی شد که حمله ایران آسیب زیرساختی قابل توجهی را به دنبال نداشت. با این حال شورای آتلانتیک با بیان اینکه ممکن است همه این اقدامات از روی برنامه‌ریزی انجام شده باشد، اذعان کرد اگر سه هزار یا ۳۰ هزار موشک و پهپاد بدون اخطار قبلی به سمت اسرائیل پرتاب شوند، مقابله با آن‌ها بسیار سخت خواهد بود.

این در حالی است که بر اساس برخی اطلاعات، گفته می‌شود حزب الله لبنان که اصلی‌ترین متحد ایران است، زرادخانه‌ای متشکل از ۱۵۰ هزار راکت و موشک در اختیار دارد.

این مرکز پژوهشی آمریکا، نیروی هوایی را پاشنه آشیل امنیتی ایران از زمان جنگ هشت ساله ایران و عراق (۱۹۸۰-۱۹۸۸) دانست و اعلام کرد که پس از آن جنگ، ایران برای تقویت توان هوایی خود تلاش کرد و در کنار آن بخش عمده‌ای از منابع خود را در زمینه توسعه برنامه موشکی بالستیک و پهپاد رزمی سرمایه گذاری کرد. ایران به دلیل آنکه سال‌ها با محدودیت‌های تسلیحاتی سازمان ملل درگیر بود، پیوسته سعی کرد تا برد و دقت موشک و پهپادهای خود را افزایش دهد و در این مسیر موفق شد قابلیت موشکی و پهپادی خود را به این سطح بالا ارتقا دهد.

کد خبر 748161

دیگر خبرها

  • شلیک ۳۰ موشک به پایگاه میرون ارتش رژیم صهیونیستی
  • نقاط فلج‌کننده گنبد آهنین برای موشکباران بعدی روشن شد
  • سرنگونی پهپاد ۳۰ میلیون دلاری آمریکا توسط انصارالله یمن/ حمله موشکی به یک میدان گازی در شمال عراق/ تعویق دیدار بایدن و اردوغان در کاخ سفید/شلیک دو موشک در سواحل یمن به یک کشتی
  • سرنگونی پهپاد 30 میلیون دلاری آمریکا توسط انصارالله یمن/ حمله موشکی به یک میدان گازی در شمال عراق/ تعویق دیدار بایدن و اردوغان در کاخ سفید/شلیک ۲ موشک در سواحل یمن به یک کشتی
  • تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران
  • توانایی پهپادی و موشکی ایران در اوج
  • ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است
  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی/ تهدید روسیه به نابود کردن تسلیحات هسته ای آمریکا در لهستان
  • اندیشکده شورای آتلانتیک: ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است
  • اندیشکده شورای آتلانتیک : ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است