Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس- سمنان: همین چندی پیش بود که گفته شد با توجه به ماهیت شغل پاکبانان و مواجهه آنان با پسماندهای عفونی، تزریق واکسن کرونا برای این گروه پرخطر در دستور کار دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور قرار گرفته است.

طرح واکسیناسیون پاکبانان شهرهای استان سمنان برای ایمنی برابر کرونا هم متعاقب آن آغاز شد و مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی این استان، از اجرای موفقیت‌آمیز مرحله نخست تزریق این واکسن به پاکبانان خبر دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واکسن کرونا در حالی در برخی نقاط کشور به نام پاکبانان و درنهایت به کام شماری از مدیران و حتی خانواده‌هایشان تمام شد که هیچ کس تصور نمی‌کرد در سمنان، شهر اخلاق، هم به وقت واکسن دیگرانی نیز بگویند «ما هم پاکبانیم»!

لطفاً تکذیب کنید!

ماجرا از آنجا آغاز شد که یکی از فعالان رسانه‌ای در نوشته‌ای اینستاگرامی با انتشار مطلبی نوشت: «لطفاً این شنیده‌ها را تکذیب کنید!».

در این نوشته آمده بود که «برخی شنیده‌های موثق حاکی است که دومینوی سوءاستفاده از واکسن پاکبانان به سمنان رسیده و تنی چند از مدیران و نیروهای شهرداری سمنان با سهمیه پاکبانان شریف، نسبت به تزریق واکسن اقدام کرده‌اند».

در ادامه می‌خواندیم که «انتظار می‌رود دانشگاه علوم پزشکی استان با انتشار اسامی افراد واکسینه‌شده، به شائبه‌ها خاتمه دهد. امیدواریم این اقدام به کلکسیون شاهکارهای مدیریت شهری سمنان اضافه نشود!».

ماجرا به‌سرعت در فضای مجازی دست‌به‌دست شد و برخی کانال‌های تلگرامی و رسانه‌ها نیز این مسأله را پیگیری کردند؛ اما نتیجه با واکنش‌های مختلفی از سوی مسؤولان همراه بود.

ما پاسخ‌نگوییم!

پس از انتشار مطلب اختصاص سهمیه واکسن کرونای پاکبانان سمنانی به تعدادی از مدیران و پرسنل شهرداری سمنان، برخی فعالان فضای مجازی خواستار شفاف‌سازی موضوع از سوی مسؤولان امر شدند.

خبرنگار فارس هم در همان دقایق ابتدایی انتشار این مطلب، موضوع را با مسؤولان روابط‌عمومی و مدیران دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان و شهرداری سمنان در میان گذاشت.

مدیر روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی سمنان و رئیس این دانشگاه تا زمان مخابره این گزارش، هیچ پاسخی به خبرنگار فارس ارائه نکرده‌اند؛ گرچه چند ساعت بعد از طرح موضوع، اطلاعیه‌ای را در فضای مجازی منتشر ساختند.

مدیر روابط‌عمومی شهردار سمنان و همچنین مشاور رسانه‌ای شهردار نیز افراد دیگری بودند که از همان دقایق اولیه، مخاطب پیگیری موضوع قرار گرفتند و تا این لحظه هیچ پاسخی در این زمینه به فارس ارائه نکرده‌اند.

اما سیدمحمد ناظم‌رضوی، شهردار سمنان پس از پیگیری‌های خبرنگار فارس، شب گذشته اختصاص سهمیه واکسن کرونای پاکبانان سمنانی به تعدادی از مدیران و پرسنل شهرداری سمنان را «قویاً تکذیب کرد». تکذیبی که بعدتر گویا خود تکذیب شد!

بر اساس لیست زدیم!

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان پس از بالا گرفتن تب مطالبات مردمی در فضای مجازی برای شفاف‌سازی در زمینه تزریق واکسن پاکبانان در اطلاعیه‌ای نوشت: متأسفانه در ساعات اخیر مطلبی توسط افرادی در فضای مجازی مبنی بر استفاده سهمیه از واکسن کووید ۱۹ پاکبانان زحمتکش جهت تعدادی از مدیران شهرداری سمنان در حال انتشار است، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، ضمن تکذیب متن فوق، به اطلاع شهروندان و هم استانی‌های عزیز می‌رساند به حول و قوه الهی و به همت کارشناسان پرتلاش بهداشتی این دانشگاه واکسیناسیون گروه اول پرخطر ازجمله پاکبانان، این قشر عزیز و زحمت‌کش در تمامی شهرستان‌های این دانشگاه بر اساس لیست اعلامی شهرداری‌ها با سرعت و دقت قابل‌توجه انجام شده است.

در ادامه توضیح داده شد که با لطف خداوند متعال به‌عنوان یک دانشگاه پیشرو شرایط لازم برای شروع واکسیناسیون عمومی فراهم شده است.

در انتها هم متن قابل‌تأملی آمده بود، مبنی بر اینکه در شرایط حساس کنونی انتشار این‌گونه اخبار ضمن اینکه خستگی را بر وجود تلاشگران عرصه سلامت باقی می‌گذارد، بر اعتماد عمومی و بدنه سلامت نیز آسیب رسانده و برخلاف فرمایشات مقام معظم رهبری بوده و آرامش جامعه را نیز خدشه‌دار می‌کند، خواهشمندیم از اخبار کذب و بدون سند منتشرشده توسط برخی افراد توجه نکرده و اخبار موثق کرونا ویروس و واکسیناسیون را از منابع رسمی ازجمله سایت و کانال دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان پیگیری کنید.

شورا هم گفت دروغ است!

روابط عمومی شورای اسلامی شهر سمنان هم بعدتر با انتشار همان جوابیه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، موضوع را کذب دانست.

روابط عمومی شورای شهر سمنان نوشت که متأسفانه در ساعات اخیر مطلبی توسط افرادی در فضای مجازی مبنی بر استفاده سهمیه از واکسن کووید- ۱۹ پاکبانان زحمتکش جهت تعدادی از مدیران شهرداری سمنان در حال انتشار است که با پیامی از دانشگاه علوم پزشکی قویاً تکذیب شد.

پرسنل سازمان هم واکسن زده‌اند!

اما بعد از این تکذیبیه‌ها، سازمان مدیریت پسماند شهرداری سمنان به‌زعم خود، در خصوص شایعه فضای مجازی در خصوص واکسیناسیون مدیران، تکذیبیه‌ای صادر کرد که در آن آمده است: اخیراً مطلبی در فضاهای مجازی در خصوص استفاده مدیران شهری از واکسن کرونا منتشر شده و مورد فوق از طرف سازمان مدیریت پسماند یا هر فردی که منتسب به این سازمان و شهرداری سمنان باشد، تکذیب شده و چنانچه افرادی در شبکه‌های مجازی این شایعه را علی‌رغم تکذیب شدن از سوی دانشگاه علوم پزشکی سمنان و این سازمان منتشر کند، موضوع قابلیت پیگیری دارد.

در ادامه تصریح شد که تمامی افرادی که جهت انجام واکسیناسیون کرونا به مرکز بهداشت معرفی شده‌اند، همه از پرسنل سازمان مدیریت پسماند بوده که در بخش‌های مختلف این سازمان به‌ویژه در بخش‌های نظافت شهر و جابه‌جایی زباله‌های عفونی و غیرعفونی و به‌طور کلی به جهت در خطر ابتلا بودن به‌واسطه مراجعات افراد در این حوزه با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی و با نظریه تخصصی کارشناس بهداشت محیط و مدنظر قرار دادن افرادی که در اولویت تزریق واکسن بوده‌اند و برای احدی غیر از پرسنل سازمان مدیریت پسماند واکسیناسیون صورت نگرفته است.

مطالعه این جوابیه نشان می‌دهد که به‌نوعی ادعای دانشگاه علوم پزشکی سمنان درباره تزریق واکسن به صرفاً پاکبانان قابل رد است؛ چنانچه به‌صراحت گفته شده که واکسن کرونا به «پرسنل سازمان مدیریت پسماند که در بخش‌های مختلف این سازمان مشغول به فعالیت هستند»، تزریق شده است.

شهردار سمنان و روابط‌عمومی شهرداری هنوز به این پرسش پاسخ نداده‌اند که این پرسنل چه کسانی هستند و آیا رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری سمنان هم در کنار پاکبانان، واکسن زده است یا خیر؟؟

کدام گروه‌های هدف؟

نوید دانایی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در عین حال می‌گوید: تاکنون واکسیناسیون گروه‌های هدف کادر درمان، بیماران خاص، سالمندان نگهداری شده در خانه‌های سالمندان، جانبازان و پاکبانان در جمعیت زیرپوشش این دانشگاه بیش از ۸۰ درصد انجام شده و تا روز یکشنبه، پنجم اردیبهشت‌ماه تکمیل خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان اما علی‌رغم پیگیری‌های متعدد خبرنگار فارس، هنوز پاسخی نداده است که آیا پرسنل شهرداری یا مدیرانی غیر از پاکبانان هم در میان گروه‌های هدف تزریق واکسن در این مرحله جایی داشته‌اند یا خیر؟

شمار زیادی از مردم در فضای مجازی بارها در همین مدت خواسته‌اند تا فهرست دریافت‌کنندگان واکسن کرونای ویژه پاکبانان از سوی دانشگاه علوم پزشکی سمنان منتشر شود یا برای بررسی و تحقیق در اختیار رسانه‌ها قرار گیرد که تا امروز این خواسته روی زمین مانده است.

هنوز لیستی از دریافت‌کنندگان واکسن ویژه پاکبانان از سوی دانشگاه علوم پزشکی سمنان در اختیار رسانه‌ها قرار نگرفته یا منتشر نشده است و این خواسته کم‌کم به مطالبه‌ای فراگیر تبدیل می‌شود؛ ما آن را با ستاد کرونای استان سمنان هم در میان گذاشتیم.

برخورد با هر تخلفی؛ خواست مردم

به‌هرحال، وزیر بهداشت قبل‌تر در ماجرای سوءاستفاده از واکسن پاکبانان در آبادان دستور داده بود که معاون بهداشتی و مدیران ناظر بر اجرای برنامه ایمن‌سازی پاکبانان آبادانی در اسرع وقت عزل گردند و کلیه کسانی که عامداً با این سوءاستفاده همراهی کرده‌اند و کسانی که به نحو ناعادلانه واکسینه شده‌اند، به مراجع قانونی معرفی شوند.

در حالی که وزیر بهداشت پیش‌تر گفته بود باید با سوء استفاده‌کنندگان از واکسن پاکبانان باید برخورد شود، اما مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی سمنان و شهرداری سمنان همچنان از انتشار لیست افرادی که واکسن دریافت کرده‌اند، خودداری می‌کنند. خبرنگار فارس همچنان پیگیر این ماجراست.

انتهای پیام/۲۲۴۹/م/

منبع: فارس

کلیدواژه: واکسن دانشگاه علوم پزشکی شهرداری سمنان دانشگاه علوم پزشکی سمنان پاکبانان سمنانی واکسن پاکبانان نوید دانایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان کادر درمان بیماران خاص مدیریت پسماند تزریق واکسن نوید دانایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان کادر درمان بیماران خاص دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی سمنان سازمان مدیریت پسماند تعدادی از مدیران واکسن پاکبانان شهرداری سمنان فضای مجازی خبرنگار فارس پرسنل سازمان تزریق واکسن واکسن کرونا سمنان هم تکذیب شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۳۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بهرام عین‌اللهی در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده نظام سلامت کشورمان، دستیابی به مرجعیت علمی در منطقه را قابل تحقق عنوان و بیان کرد: اعضای هیئت علمی از مهمترین ارکان پیشرفت دانشگاه‌ها هستند و باید روش‌های آموزشی فعال به جای روش‌های سنتی، به کار گرفته شود.

بیشتر بخوانید: عین اللهی: کمبود دارو در کشور وجود ندارد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشجویان به عنوان دومین عامل رشد و پیشرفت دانشگاه‌ها یاد کرد و با تاکید بر ضرورت مسئولیت و مشارکت دادن به آنها به ویژه در پروژه‌های تحقیقاتی و کاربردی گفت: در جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی از دانشجویان فعال در حوزه تحقیقات و فناوری تقدیر کردیم بنابراین رویکرد ما بهره گیری بیشتر از ظرفیت جوانان و دانشجویان در حوزه سلامت است.

وی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی را تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری آن‌ها دانست و گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان از حدود دو و سه میلیون به حدود ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته و کارانه نیز برای دستیاران در نظر گرفته شده که دریافتی دستیاران، بهبود می‌یابد و می‌توانند با خیال آسوده تری به فعالیت بپردازند.

وی تاریخ حوزه سلامت را بسیار پرافتخار دانست و گفت: دستاوردهای حوزه سلامت از بزرگترین و ارزشمندترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است. نقطه تبلور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در دوران قبل از انقلاب ایجاد شده بود مربوط به دوران بعد از انقلاب و با نقش آفرینی اساتید برجسته و متعهد است که باعث ایجاد جهش و نوآوری در همه رشته‌های این دانشگاه شدند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه اولین دوره جشنواره آموزشی شهید مطهری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار و الگویی برای برگزاری کشوری شد، افزود: این جشنواره نشان دهنده پیشرفت‌های آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور است.

عین‌اللهی هدف بزرگ و ویژه وزارت بهداشت را شکوفایی تمدن نوین ایرانی اسلامی بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی دانست و گفت: تمدن نوین ایرانی اسلامی می‌تواند بسیاری از مشکلات از جمله در حوزه سلامت را برطرف کند. نباید تصور کنیم همواره غربی‌ها پیشرو هستند و ما پیرو آنها. در کشور ما خانواده محوری و توجه به سلامت معنوی، از مهمترین عناصر حوزه سلامت است.

وی ادامه داد: در بستر کانون خانواده می‌توان استرس و بسیاری از عوامل زمینه ساز بیماری‌ها را کاهش داد و بزرگان خانواده در تامین سلامت جامعه، اصلاح سبک زندگی و مصرف تغذیه سالم نیز نقش محوری را دارند.

وزیر بهداشت یاد آور شد: در برنامه سلامت خانواده که از سال گذشته آغاز و در ۱۹۵ شهر کشور اجرا شده، به دنبال انسان سالم هستیم و برای همه افراد، پرونده سلامت تشکیل می‌شود.

عین‌اللهی با تاکید بر اهمیت نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تحقق شعار سال و جهش تولید، یادآور شد: دانشگاه‌های علوم پزشکی با توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و تامین نیازهای کشور از جمله نیازهای دارویی می‌توانند به جهش تولید و خودکفایی کمک کنند.

به گفته وزیر بهداشت، معاونت‌های تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی ضرورت دارد زمینه مشارکت بیشتر دانشجویان در پژوهش‌های عملیاتی و کاربردی را فراهم کنند.

عین اللهی ادامه داد: در سال جاری یک هزار و ۸۰۰ عضو هیئت علمی به کار گرفته می‌شوند البته سال گذشته نیز یک هزار عضو هیئت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی جذب شدند که این اساتید جوان می‌توانند موجب ارتقای جایگاه علمی کشورمان شوند.

در ادامه علیرضا زالی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از توسعه آموزش به عنوان یکی از برنامه‌های اصلی وزارت بهداشت در سال جاری یاد کرد و با اعلام این خبر که برنامه راهبردی این دانشگاه تدوین شده است، افزود: این برنامه بر اساس اولویت‌های وزارت بهداشت تا پایان سال در دانشگاه اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه باتوجه به توانمندی‌ها و ظرفیت بالای اساتید علوم پزشکی، رسیدن به مرجعیت علمی در منطقه دور از دسترس نیست، گفت: در برخی حوزه‌های پزشکی از ترازهای منطقه‌ای عبور کرده و در جایگاه فرامنطقه‌ای قرار داریم.

زالی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی در ابتدای دولت مردمی را دو میلیون تا پنج تومان عنوان و خاطرنشان کرد: در حال حاضر با توجه ویژه دولت و وزارت بهداشت، این حق‌الزحمه در سال جاری به ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان رسیده و دست دانشگاه‌ها در افزایش این حق‌الزحمه نیز باز است.

وی به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: هوش مصنوعی امروزه در رشته‌های مختلف علوم پزشکی، انتخاب دستیاران، محتوای آموزشی، ارزشیابی و صحت سنجی کاربردهای گسترده‌ای دارد و امیدواریم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بتواند قطب روش‌های آموزش نوین باشد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229907 برچسب‌ها وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دیگر خبرها

  • تبیین مولد سازی دارایی‌های دانشگاه های تبریز و علوم پزشکی
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد