Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@03:28:36 GMT

اسپیس ایکس ۴ فضانورد را به ایستگاه فضایی بین المللی رساند

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۹۴۱۷۲

اسپیس ایکس ۴ فضانورد را به ایستگاه فضایی بین المللی رساند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرانس ۲۴، کپسول کرو دراگونی که روز گذشته ۴ فضانورد را به فضا برد، امروز به ایستگاه فضایی بین المللی رسید. این کپسول به طور خودکار به ایستگاه فضایی بین المللی متصل شد که در ارتفاع ۴۲۰ میلیون کیلومتری اقیانوس هند قرار داشت.

کپسولی که در این عملیات استفاده شد قبلاً طی عملیات آزمایشی «دم و۲» همراه ۲ فضانورد، به فضا سفر کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شین کیمبروگ، مگان مک آرتور (فضانوردان ناسا)، توماس پسکت (فرانسه) و آکیهیو هوشید (سازمان فضایی ژاپن) قرار است ۶ ماه در این آزمایشگاه فضایی بمانند. آنها جایگزین فضانوردانی هستند که روز ۴ شنبه همراه کپسول کرو دارگون به زمین برمی گردند.

تا ۴ روز آینده، ۱۱ فضانورد در ایستگاه فضایی بین المللی ساکن خواهند بود. اما روز چهارشنبه ۳ فضانورد آمریکایی و یک ژاپنی ایستگاه فضایی بین المللی را به مقصد زمین ترک می‌کنند.

هرچند این سومین عملیات ارسال فضانوردان به وسیله کپسول اسپیس ایکس به فضا به حساب می‌آید، اما نخستین باری است که از کپسولی بازیافت شده برای ارسال فضانوردان به فضا استفاده می‌شود.

کد خبر 5196723 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: ایستگاه فضایی بین المللی فضانوردان ناسا حاکمیت سایبری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تحقیقات علمی زیست فناوری شرکت دانش بنیان فناوری نانو ایرانسل امنیت سایبری هوش مصنوعی واکسن کرونا ایالات متحده امریکا گوگل انگلیس استارت آپ ایستگاه فضایی بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۴۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین خاک سرخ مریخ را به زمین می‌آورد!

ایتنا - چین در آستانه تحقق یک رکورد بی‌سابقه در عرصه اکتشافات فضایی قرار گرفته است.
بر اساس اظهارات یکی از دانشمندان برجسته این کشور، چین احتمالاً اولین کشور جهان خواهد بود که موفق به آوردن نمونه‌هایی از خاک مریخ به زمین می‌شود.

وو وایرن، عضو آکادمی مهندسی چین و چهره شناخته شده در سازمان ملی فضایی این کشور، اعلام کرد که چین در سال ۲۰۳۰ میلادی طی ماموریت "تیانون ۳" با هدف اکتشاف مریخ، اولین نمونه‌های خاک سیاره سرخ را به زمین خواهد آورد.

این ادعا نشان از تلاش و برنامه‌ریزی دقیق چینی‌ها برای پیشی گرفتن از رقبای فضایی مانند آمریکا، روسیه و کشورهای اروپایی در کسب این دستاورد تاریخ‌ساز علمی دارد.

وایرن در اظهاراتی اضافه کرد: "با وجود پیشرفت کنونی پروژه‌های اکتشاف مریخ سایر کشورها، انتظار می‌رود چین اولین کشوری باشد که ماموریت آوردن نمونه از مریخ را با موفقیت انجام دهد."

بر اساس برنامه پیش‌بینی شده، کاوشگر رباتیک "تیانون ۳" متشکل از چهار بخش فرودگر، صعودکننده، مدارگرد و ماژول ورود مجدد خواهد بود. این کاوشگر در دو پرواز با موشک‌های سنگین حامل به فضا پرتاب خواهد شد.

 

پس از اجرای مانورهای لازم در مسیر زمین به مریخ و ورود به مدار سیاره سرخ، کاوشگر بر روی سطح آن فرود خواهد آمد و نمونه‌هایی از خاک مریخی را درون یک ظرف فلزی جمع‌آوری و سپس به قسمت صعودکننده منتقل می‌کند.

در مرحله بعدی، نمونه‌ها پس از قرارگیری در مدار مریخ به بخش مدارگر و ماژول ورود مجدد که در همان مسیر زمین به مریخ حرکت می‌کنند، منتقل شده و نهایتاً به زمین فرستاده می‌شوند.

موفقیت این ماموریت بزرگ که ترکیبی از چالش‌های علمی و مهندسی بی‌سابقه است، می‌تواند اطلاعات با ارزشی را در اختیار دانشمندان قرار دهد. آنها با مطالعه این نمونه‌ها، می‌توانند به جستجوی آثار زیستی در مریخ بپردازند، از زمین‌شناسی و ساختار درونی این سیاره بیشتر بیاموزند و چرخه جوی آن را بهتر درک کنند.

با این وجود، انجام چنین مأموریت دشوار و پرهزینه‌ای قطعاً نیازمند سطح بالایی از مهارت‌های فنی و قدرت پردازش داده‌های پیچیده خواهد بود.

دیگر خبرها

  • کشف جدیدی در مورد صاعقه برای اولین در جهان
  • ناسا برای طوفان‌های شدید خورشیدی در مریخ آماده می‌شود
  • فضانوردان چینی پس از ۶ ماه به زمین بازگشتند
  • ببینید l دیوار مرگ قمری ناجی فضانوردان!
  • تاریخ رونمایی بازی کالاف دیوتی ۲۰۲۴ مشخص شد؟
  • جزئیات حادثه واژگونی خودروی ایکس ۵۵ پرو
  • ۳ فضانورد چینی به زمین بازگشتند
  • فضانوردان چین به زمین بازگشتند
  • چین خاک سرخ مریخ را به زمین می‌آورد!
  • گذرهای پرنور ایستگاه‌های فضایی از آسمان ایران- دهه دوم اردیبهشت