Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحولات در گذر است و اخبار روز هیچ گاه متوقف نخواهد شد؛ خبر‌هایی رسمی و گاه غیر رسمی؛ خبر‌هایی که مورد توجه قرار می‌گیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبر‌هایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کمرنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رصد‌خانه «تابناک»؛ جایی است که خبر‌هایی گاه غیررسمی و گاه اخباری که مورد توجه قرار نمی‌گیرد، برای مخاطبان آماده می‌کند؛ خبر‌هایی که گاه به ملاحظه جناح‌های سیاسی مورد توجه قرار نمی‌گیرند و گاه به دلیل کم توجهی رسانه‌ها به حاشیه می‌روند، ولی همین خبر‌ها، اخباری هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه می‌کنند. در رصدخانه، تیتر و خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخباری که اطلاع از آن‌ها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد و اینک رصدخانه تابناک را می‌بینید.

قالیباف به دردسر افتاد

علی خضریان نماینده مردم تهران گفت: جمعی از نمایندگان مجلس در اعتراض به دستکاری جداول بودجه‌ای ۱۴۰۰ نامه‌ای را خطاب به محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی نوشتند و خواستار پیگیری موضوع شدند./باشگاه خبرنگاران

در تهران سردخانه‌های سیار راه اندازی می‌شود؟

محسن هاشمی گفت: اگر نیاز به ایجاد زیرساخت جدیدی باشد، سازمان بهشت زهرا و معاونت خدمات شهری شهرداری تهران، اقدامات لازم را انجام می‌دهند و در این مقطع گزارشی در اینباره به شورا ارسال نشده است. مشکل اصلی در شرایط فعلی کمبود سردخانه نیست بلکه محدودیت‌های ضعیف در سطح شهر ونقض آن در کنار عدم تقویت ناوگان حمل ونقل عمومی تهران دو معضل اصلی تهران در برابر کرونا است./میزان

چالش اصلی در مذاکرات ایران و آمریکا به روایت فلاحت پیشه

حشمت الله فلاحت پیشه با اشاره به مذاکرات برجامی اظهار کرد: موضوع اختلافی در روند مذاکرات وجود ندارد آن میزان که در ایران آن را به سطح یک تقابل سیاسی ارتقا می دهند شاید در آمریکا موضوع مذاکرات خیلی بیشتر محل اختلاف باشد تا در ایران. با وجود مسایل اختلافی و تحریم هایی که ترامپ وضع کرد علیه ایران و تحریم هایی که تحت عناوین دیگر وضع کرد، در ایران مسیر و چارچوب مشخص است. شورای عالی امنیت ملی خطوط قرمز و چارچوب مذاکرات را مشخص می کند و مذاکره کننده هر کسی باشد در تماس دائم با شورای عالی امنیت ملی کار را پیش می برد و الان مسئولان از مذاکرات وین برگشتند که متن قابل توافق را به نظر مسئولان عالی کشورشان برسانند تا در صورت توافق بر سر آن مذاکرات به مراحل بعد در سطح وزیران خارجه کشورهای عضو برجام منتقل شود. اگر کشور بتواند در چارچوب مذاکرات احیای برجام، ساختار تحریم را بشکند و این کار در یکی دو ماه آینده انجام شود حتما برای کشور یک پیروزی در پی خواهد داشت./ایسنا

کنایه به تاج به خاطر پاداش جنجالی فوتسال بانوان

سه سال قبل بعد از قهرمانی تیم ملی فوتسال بانوان ایران در آسیا اعلام شد به آنها 22 میلیون پاداش پرداخت می شود. بعد از سه سال با کسر مالیات 19 میلیون و 800 هزارتومان به ملی پوشان پاداش داده شد که این مسئله با نارضایتی بازیکنان همراه بود.امروز شهناز یاری سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان در پاسخ به این سوال که آیا پول ها را به ویلموتس دادند و به شما چیزی نرسید، با کنایه گفت: نظری در این باره ندارم. مردم همه چیز را در این باره می دانند. شاید حرفم تکرار شود. اگر بچه ها گلایه ای دارند به خاطر چیزهایی بوده که دیده اند. امیدوارم در فدراسیون جدید دیگر شاهد این تبعیض ها نباشیم.»

سبحانی: شانس پیروزی ام در انتخابات ۱۴۰۰ کم نیست

حسن سبحانی از کاندیداهای ریاست جمهوری ۱۴۰۰ به خبرآنلاین گفت:بازگرداندن امور به اجرای سیستماتیک قانون اساسی انگیزه من برای کاندیداتوری است. نسبت بین رئیس جمهور و افرادی که با او کار می‌کنند به یک بیانی نسبت بین راننده یک خودرو با سرنشینان آن خودرو است. من از آبرویی که تمام عمر جمع کرده‌ام سرمایه‌گذاری می‌کنم. باید اصلاحات عمیق ساختاری محقق شود ادامه وضع موجود غیر قابل تحمل است.بیش از نیمی از مردم حقیقتا دغدغه اصولگرا بودن یا اصلاح طلب بودن را ندارند. مردم از اصولگرایی و اصلاح‌طلبی عبور کرده‌اند.با هیچ جریان سیاسی رایزنی نداشتم. مخالف رئیس جمهور نظامی نیستم اما می گویم اقتصاد مقوله ای نیست که تجربی آن را یاد بگیریم. مخالف اجرای نقدی یارانه ها بودم اما امروز با قطع آن مخالفم زیرا الان عده زیادی وابسته به یارانه هستند و از سوی دیگر به همه نمی توان گفت بروید کار کنید.مسائل سیاست خارجی فراتر از اختیاراتی است که رئیس جمهور در حوزه سیاست خارجی دارد .برای برجام زحمات زیادی کشیده شد و اگر چنین گفته نشود بی انصافی است. بنابراین برای احیاء برجام باید تلاش شود.من احتمال کمی را برای پیروزی خودم متصور نیستم چون معتقدم با مسائلی که در قشرهای مختلف اجتماع می گذرد کم و بیش آشنایی دارم.ماهاتیر محمد در ۹۴ سالگی نخست وزیر شد و بایدن در ۷۸ سالگی. اقتضای این مسئولیت‌ها همین سن هاست. هیچ کس نباید رئیس جمهور را یک منجی بداند که همه کارها را خودش انجام می‌دهد.

رئیس جمهور معتقد است که تحریم‌ها پایان می‌یابد

محمد عطریانفر، فعال سیاسی اصلاح طلب، گفت:رئیس جمهور چشم انداز را خیلی امیدوار کننده تلقی می کرد و احساسی که به جلسه منتقل کرد این بود که ما تا این سه ماه که پیش رو داریم می توانیم هم بر مشکل کرونا و هم بر بحث مذاکرات فائق بیاییم. نمی دانم که چرا دوست عزیزمان تاج زاده با توجه به محدودیت ها و ملاک ها اقدام به طرح نام خود کرد. ضمن اینکه کلا جبهه اصلاحات این شیوه از طرح نامزدهای انتخاباتی را به صورت منفرد و مستقل و بدون توافق و تفاهم صورت می گیرد را نمی پسندد. برای این حضور هیچگونه توافقی حول محور خاتمی صورت نگرفته است از این جهت من خیلی این شیوه ورود را نمی‌پسندم./برنا

چه کسانی از احیای برجام وحشت دارند؟

علی ربیعی در یادداشتی در روزنامه ایران نوشت: همزمان با انجام مذاکرات احیای برجام که بعد از اعتراف امریکا به شکست سیاست فشار حداکثری و اعلام آمادگی برای بازگشت به توافق آغاز شده، دو جریان کینه‌توز بدخواه ایران در خارج که سابقه دیرین علیه ملت ما را در کارنامه خود دارند و هر دو جریان نیز سابقه وحشت‌آفرینی و ترور را داشته‌اند، دچار نگرانی و وحشت شدند و حتی دست به اقدامات فیزیکی زدند.یک جریان گروه‌های سیاسی که هیچ حرف ایجابی برای ملت ایران نداشتند و صرفا با خشونت، نفی و حذف فیزیکی و همکاری با سازمان‌های جاسوسی به حیات ناسالم خود ادامه می‌دهند. سوی دیگر رژیم صهیونیستی است که عملیات روانی علیه ذهنیت مردم ایران تا تحریک کشورهای منطقه و در نهایت با استیصال تمام ترور و خرابکاری در ایران را ادامه داد که این مذاکرات به ثمر نرسد.

کارگزاران شگفتی انتخابات ۱۴۰۰ را دقیقه ۹۰ رو می‌کند

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی اظهار کرد: من هرگز ماموریت های ملی را ترک نمی کنم اگر حضور در انتخابات ۱۴۰۰ به عنوان ماموریتی ملی به من محول شود آن را انجام می دهم. ظریف در فضای سیاسی ایران طرفدارانی جدی دارد و آمدن به تصمیم خودش است. حمله به ظریف و چنین شخصیت هایی چیز جدیدی نیست ما در شرایط سیاسی هستیم که شاهد یک تکامل یافتگی و رشد سیاسی نیستیم/برنا.

عوامل قتلهای زنجیره ای با احمدی نژاد رابطه خوبی داشتند

عبدالرضا داوری مشاور رسانه ای احمدی نژاد گفت:اگر تیم امنیتی آقای احمدی‌نژاد و عملکرد آنها و سوابق آنها را ببینید، تیم قتل‌های زنجیره‌ای در وزارت اطلاعات نزدیک‌ترین مناسبات را با شخص احمدی‌نژاد داشتند. آقای بقایی برای همسر سعید امامی کفیل شد تا آزاد شود یا آقای مصطفی کاظمی رفاقت خوبی با این تیم داشت و در دوره احمدی‌نژاد در بخش‌هایی از دولت استخدام شد. من از نزدیک شاهد ارتباط احمدی‌نژاد و بقایی بوده‌ام و می‌گویم که رابطه بقایی با احمدی‌نژاد مثل رییس و مرئوس است؛ بقایی به احمدی‌نژاد تحکم می‌کند. یش‌بینی من این است که او در تندباد انتخابات خاموش شده و در نهایت به فراموشی سپرده می‌شود، تیم سیاسی قوی هم ندارد و مشتی کارچاق‌کن‌ها او را دوره کردند که پس از عدم احراز صلاحیت آنها هم از دور او می‌روند.

سازمان راهداری: درباره پروازهای فقط یک تذکر شفاهی داده شده!

دیروز خبری منتشر شد مبنی بر ممنوعیت پروازهای مسافری مستقیم و غیر مستقیم از کشورهای هند و پاکستان که به دلیل شیوع گسترده ویروس کرونای جهش یافته در این کشورها از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا تصویب و ابلاغ شد. در این شرایط اما به نظر می‌رسد که این مصوبه هنوز برای سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به عنوان متولی اصلی مرزها و پایانه‌های مرزی ابلاغ نشده است. چرا که جواد هدایتی –مدیرکل ترانزیت و حمل و نقل بین‌المللی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای- در گفت‌وگو با ایسنا در این باره اظهار کرد: با هندوستان مرز زمینی نداریم اما دیروز به صورت شفاهی اعلام شد که قرار است پروتکل‌های سختگیرانه‌تری را برای پاکستان و تردد مسافر و کالا در نظر بگیریم و این موضوع را به همه مدیران منطقه‌ای اعلام کردیم./ایسنا

علی مطهری: حجاب در اندازه برداشتن روسری اشکالی ندارد

علی مطهری نماینده سابق مجلس ایران درباره حواشی پیش آمده سخنانش در مورد ستار بهشتی توضیح داد که «منظورم از بیان آن جمله محبت کردن به منتقدان بود نه اینکه با دو گونی برنج دهان منتقدان را ببندیم اما جور دیگری از سخنانم برداشت شد و همان تکه اظهارتم فقط دست به دست شد؛ در حالیکه خانم گوهر عشقی خودش به خانه و دفتر من آمده و می‌داند با تمام فشارهایی که روی من بود و در مجلس نهم میگفتند این موضوع خط قرمز نظام است و اصلا پیگیری مسائل حقوق بشری را قبول نداشتند، اما در مجلس من تنها کسی بودم که پیگیری زیادی کردم تا خاطیان مجازات شوند و وزیر را به کمیسیون آوردیم و از تریبون مجلس گفتم یک کارگر را شکنجه کردید و از دنیا رفت.» او درباره حجاب اجباری و اختیاری در ایران گفته: «حجاب اجباری آن چیزی است که طالبان انجام می‌داد و حجاب در ایران تقریبا اختیاری است و حالا اگر یکی هم روسری‌اش را برداشت، اشکالی ندارد.»/ رویداد۲۴

دستگیری آزاردهنده کودک طرفدار استقلال در سبزوار

سرهنگ اکبر محمدآبادی فرمانده انتظامی داورزن اظهار کرد: فردی که اقدام به آزار کودک هوادار تیم استقلال در شهرستان داورزن کرده بود، هم اکنون توسط پلیس فتا سبزوار دستگیر و در اسرع وقت، این متهم به مرجع قضایی شهرستان داورزن تحویل داده می شود. شب گذشته نیز رئیس دادگستری داورزن اعلام کرده بود که دستورات قضایی لازم به نیروی انتظامی و پلیس فتا برای شناسایی افراد داده شده است و به‌زودی با عاملان این اقدام، برخورد قضایی می‌شود. باشگاه استقلال نیز روز گذشته در واکنش به انتشار این کلیپ، ضمن اظهار تاسف از این موضوع، خواستار شناسایی و برخورد قانونی مراجع ذی‌ربط با فرد کودک آزار شد و از تقدیر ویژه از این هوادار باوفا(در اولین فرصت پس از رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا) خبر داد.

همکاری ایرانی‌ها و آمریکایی‌ها در دریاچه ارومیه

یک تارنمای اخبار علمی آمریکا نوشت دانشمندان و مهندسین ایرانی و آمریکایی در یک همکاری نادر و برای کمک به برنامه احیای دریاچه ارومیه شاخص‌های سلامت این دریاچه را تعریف کردند. در این همکاری اساتیدی از دانشگاه‌های تربیت مدرس ایران و دانشگاه ایالتی یوتا با بررسی داده‌های ۴۰ سال اخیر هشت شاخص سلامت دریاچه و اکوسیستم‌های فراوان آن را تعریف کرده‌اند. این یافته‌ها در آخرین شماره نشریه «هیدرولوژی: مطالعات منطقه‌ای» منتشر شده و جزئیات آن در دسترس عموم قرار دارد.

شرط پزشکیان برای کناره‌گیری از انتخابات

مسعود پزشکیان گفت: «ساز و کار اصلاح طلبان را می‌پذیرم و حتی اگر کسی در نظرسنجی نهایی به‌ اندازه‌ی یک رای از من بیشتر شانس داشته باشد کنار خواهم رفت و از او حمایت می‌کنم.»یک منبع نزدیک به مسعود پزشکیان، کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست‌جمهوری درباره‌ی موضع او نسبت به ساز و کار جبهه‌ی اصلاحات ایران نوشت: «آقای پزشکیان - پنجشنبه ۲ اردیبهشت ماه - در دیدار با تعدادی از فعالان سیاسی اجتماعی استان تهران در پاسخ به این سوال که آیا مستقل به انتخابات خواهد آمد یا به عنوان اصلاح‌طلب، گفت: بی‌شک اصلاح‌طلبم و با همین عنوان در انتخابات خواهم بود. البته از اصولگراها هم اصولگراترم. این سوال خیلی‌ها بود.»پزشکیان در دیداری دیگر تصریح کرد: ساز و کار اصلاح طلبان را می‌پذیرم و حتی اگر کسی در نظرسنجی نهایی به‌ اندازه‌ی یک رای از من بیشتر شانس داشته باشد کنار خواهم رفت و از او حمایت می‌کنم.»

انصارالله اظهارات رستم قاسمی را تکذیب کرد

عضو شورای عالی سیاسی انصارالله یمن طی سخنانی اظهارات رستم قاسمی مبنی بر کمک نظامی ایران به حوثی ها را تکذیب کرد.محمد علی الحوثی، عضو شورای عالی سیاسی انصارالله یمن در واکنش به اظهارات اخیر رستم قاسمی در مورد کمک نظامی ایران به حوثی ها گفت: این جز در چارچوب تحریک کشورهای حوزه خلیج فارس نیست.محمد علی الحوثی در مصاحبه اختصاصی با "اسپوتنیک" گفت: "شاید این اظهارات قاسمی برای تحریک کشورهای حوزه خلیج فارس برای نبرد مستقیم با آنها باشد. من اینطور فکر می کنم، اظهارات وی جز برای تحریک مطرح نشده.رستم قاسمی وزیر اسبق نفت در بخشی از مصاحبه اخیر خود با پایگاه خبری روسیا الیوم ادعا کرده بود که ایران مک‌های مشورتی و نظامی به یمنی‌ها می‌کند.

کنایه ابطحی به اصولگرایان

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت:جریان اصولگرایی به دلیل دالان باز شورای نگهبان همیشه خودشان را در قد و قامت ریاست جمهوری می بینند در صورتی که این دالان برای اصلاح طلبان بسته است.محمدعلی ابطحی در گفت‌وگو با ایلنا، در تحلیل شرایط کشور در آستانه انتخابات خردادماه و در پاسخ به این سوال که در حال شاهد تعدد کاندیدا در جریان اصولگرا و گرم شدن فضای انتخاباتی هستیم که اصلاح طلبان هنوز در حال بررسی سازوکارها هستند و بدنه جریان را در بلاتکلیفی نگه داشته‌اند،‌ دلیل این مسأله چیست، گفت:سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در حال حاضر به یک پدیده عجیب و قریب تبدیل شده است؛‌ هیچ‌گاه سابقه نداشته است در ماه اردیبهشتی که منتهی به انتخابات ریاست جمهوری است مشخص نباشد کاندیدای اصلی چه کسانی هستند، چه احزابی از آن‌ها حمایت می‌کنند و ستادهای‌شان کجا قرار دارد. معتقدم سردرگمی احزاب و تصمیم گیران از یک سو و بی‌اعتنایی مردم نسبت به اینکه به احزاب فشار نمی‌آورند از سوی دیگر، منجر به بروز این اتفاقات شده است.وی ادامه داد: هنگامی که مردم نسبت به انتخابات بی‌اعتنا شوند، مطالبات از کاندیدا هم بسیار ضعیف می‌شود، حماسه آفرینی و پشتوانه جامعه از هیچ نامزدی مطرح نمی‌شود؛ بنابراین هرکسی هم که بیاید استقبالی از او نخواهد شد؛ از همین رو هر فردی که در انتخابات حاضر شود فکر ‌می‌کند کاندیدای خوبی است.

آخرین وضعیت کروبی پس از شکستگی مهره ستون فقرات

فزرند مهدی کروبی گفت: مهدی کروبی در پی شکستگی مهره ستون فقرات در بیمارستان بستری شده است.حسین کروبی در گفت‌وگو با ایلنا، در پاسخ به سوالی در خصوص علت بستری شدن حجت‌الاسلام مهدی کروبی در بیمارستان گفت: پدر پنجشنبه شب دچار افت فشار شدند و در نتیجه آن زمین خوردند و در این حادثه از ناحیه ستون فقرات دچار آسیب شده‌اند.وی در خصوص آخرین وضعیت مهدی کروبی نیز گفت: براساس آخرین اسکن انجام شده، شکستگی مهره اتفاق افتاده که باید یک عمل موضعی انجام گیرد و تزریق سیمان انجام شود.وی با اشاره به اینکه پیش از این نیز یکی دیگر از مهره‌های کمر ایشان دچار آسیب شده بود، گفت: خدا را شکر، شکستگی در این مورد به شدت مورد پیشین نیست و انشاالله دوره نقاهت کوتاه‌تر خواهد بود.

دبیرکل جمعیت جانبازان: آیت‌الله رئیسی نقطه پرگار حماسه ۱۴۰۰ است

شاکری یادآور شد: جمعیت جانبازان برای شرکت در جلسات شورای وحدت دعوت شده است ولی از آنجا که مدل 15نفره شورای وحدت محدود و متفاوت از جامعیت فراگیر و 45نفره شورای ائتلاف است نمی‌توان موفقیت تجربه‌شده در انتخابات مجلس دوره یازدهم را نادیده بگیریم و به مدل نوپا و تجربه‌نشده شورای وحدت بپیوندیم.وی افزود: طیف جریان نیروهای انقلاب و نامزدهای شناخته‌شده با آمدن آیت الله رئیسی متفق برای حمایت از ایشان هستند. برآیند نظرسنجی‌ها هم حاکی از چنین مقبولیت و اولویتی از منظر مردم به گفتمان مبارزه با فساد و عدالت‌خواهانه ایشان و نیز اقدامات عملی ایشان در دفاع از حقوق عامه در مسائل اجتماعی و اقتصادی به‌ویژه حمایت از تولیدکنندگان و پیگیری‌های استان به استان برای پشتیبانی و برداشتن موانع تولید است و جمعیت موقعیت ایشان را بین نامزدهای نیروهای انقلاب ممتاز و شخصیت ایشان را نقطه پرگار خلق حماسه 1400 می‌داند.

فعال اصولگرا: احمدی نژاد مریض لاعلاج است

دبیر کل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی گفت: احمدی نژاد مریض لاعلاج است و شورای نگهبان صلاحیت یک فرد روانی را تائید نمی‌کند.حبیب الله بوربور درباره اختیارات رئیس جمهور و انتقادات به پایین بودن آن گفت: قانون اساسی موارد و مسائل را طوری تنظیم کرده که اصل جمهوری اسلامی خدشه دار نشود و به هر مجموعه‌ای از نهاد‌های نظام قدرتی را داده تا با این قدرت بدون دخالت قوا و نظام بتواند جمهوریت نظام را محقق کند.دبیر کل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی اظهار کرد: رئیس جمهور قدرت اجرایی تام و تمام دارد. کسانی که می‌گویند رئیس جمهور ۱۲ درصد نقش دارد باید توضیح دهند که با چه معیار و ملاکی این درصد را اعلام کرده اند؟او افزود: رئیس جمهوری که انتخاب همه وزرا را پیشنهاد می‌دهد و حتی افراد نزدیک خود را بر سر کار می‌گذارد چطور می‌گوید رئیس جمهور ۱۲ درصد اختیار دارد. در این شرایط باید گفت بودجه کل کشور و انتصابات کل کشور ۱۲ درصد است و باید پاسخ داد که ۷۸ درصد مسائل دیگر چیست؟

هاشمی‌طبا: تاجزاده نه به درد می‌خورد و نه تایید صلاحیت می‌شود

مصطفی هاشمی‌طبا دیگر عضو شورای مرکزی کارگزاران، اما در گفت‌وگویی با «آزادی» صراحتا با کاندیداتوری احتمالی تاجزاده مخالفت می‌کند. او می‌گوید «تاجزاده نه به درد این کار می‌خورد و نه تایید صلاحیت می‌شود.»
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در عین حال معتقد است که این مساله هنوز در حد گمانه‌زنی است و نباید جدی گرفته شد. او می‌گوید «هر روز یک اسمی مطرح می‌شود و ما نباید مشغول آن شویم. باید صبر کرده و ببینیم که چه کسانی نامزد و تایید صلاحیت می‌شوند.»
علی محمد نمازی، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران، اما از کاندیداتوری تاجزاده استقبال می‌کند! او در گفتگو با «آزادی» می‌گوید: «من موافق هستم که آقای تاجزاده و دیگر چهره‌های اصلاح‌طلب کاندیدا شوند، اما با این شرط که پایبند به تصمیمات نهاد اجماع ساز به نام جبهه اصلاحات باشند.»
وی می‌افزاید: «توصیه من این است که افرادی که در احزاب دیگری هم تجربه کاری و توانایی دارند و این آمادگی را در خود می‌بینند که اگر رئیس جمهور شدند، بتوانند کشور را خوب اداره کنند، ثبت نام کرده و رقابت کنند. منتها باید پایبند به تصمیمات جبهه اصلاحات باشند. توصیه من به شورای نگهبان هم این است که اگر به دنبال تامین منافع و امنیت کشور و همچنین توجه به توصیه رهبری درباره برگزاری انتخابات با مشارکت حداکثری هستند، اجازه دهند که کاندیدا‌های مختلف وارد شوند و رقابت کنند.»
به گفته وی، این به نفع کشور است. افرادی که الان مایل به کاندیداتوری هستند. مثلا آقای تاجزاده، مرعشی، کرباسچی و محسن هاشمی و حتی خانم‌هایی که مایل هستند باید اجازه حضور داشته باشند تا این فضای ساکن و غیر رقابتی تغییر کند.
وی از اعلام کاندیداتوری تاجزاده استقبال کرد، اما با توجه به سابقه برخورد شورای نگهبان با نامزد‌های اصلاح‌طلب، گفت: «پیش‌بینی می‌کنم که اکثر نامزد‌های اصلاح‌طلبان از جمله آقای تاجزاده ردصلاحیت شوند».

رئیس کمیته روابط خارجی: مذاکرات وین باید به تایید مجلس برسد

رئیس کمیته روابط خارجی مجلس با اشاره به برگزاری مذاکرات ایران و ۱+۴ در وین، گفت: مذاکراتی که در وین انجام می‌شود باید به تایید مجلس برسد وگرنه مورد قبول نمایندگان نخواهد بود.عباس گلرو، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با بیان اینکه طبق اصل ۷۷ قانون اساسی باید تمام معاهدات بین‌المللی در مجلس بررسی و تصویب شود، ادامه داد: البته مجلس قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها را تصویب کرده است، دولت مکلف شده که آن را اجرایی کند و فرآیند مذاکرات از این قانون جدا نیست، بنابراین نمایندگان از دولت خواستند که به قانون عمل کند به همین دلیل مجلس باید در جریان مذاکرات قرار گیرد.گلرو با تاکید براینکه نمایندگان باید از جزئیات مذاکرات انجام شده در وین مطلع شوند بیان کرد: با توجه به قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها، راستی‌آزمایی برای این موضوع باید از سوی مجلس انجام گیرد که باید مجلس برای روند نظارت داشته باشد.

زیدآبادی: وزارت خارجه کدام بخش از سخنان «رستم قاسمی» را تکذیب می کند؟

تحلیلگر مسائل سیاسی نوشت: کشورهای منطقه و جامعۀ جهانی نیز نقش ایران در یمن را همانگونه می‌شناسند که رستم قاسمی توضیح داده است. از این رو، نفی و انکار وزارت خارجه کمکی به دیپلماسی مورد نظر اعضای آن نمی‌کند که هیچ، بلکه آنها را در معرض اتهام پنهانکاریِ غیرضرور قرار می‌دهد، همانطور که تاکنون داده است!احمد زیدآبادی در کانال تلگرامی اش نوشت: در بحثی که بین رستم قاسمی و مسئولان وزارت خارجه در بارۀ کمک نظامی جمهوری اسلامی به حوثی‌های یمن پیش آمده است، از نقطه‌نظر " سیاست و دیپلماسی" می‌توان جانب وزارت خارجه و از نقطه‌نظر "صراحت و درستی" می‌توان جانب قاسمی را گرفت!به هر حال، آقای قاسمی معاون اقتصادی نیروی قدس سپاه است و طبعاً بیش از وزارتخانه‌ای که وزیر آن، بر نقش حاشیه‌ای خود در تدوین سیاست منطقه‌ای کشور تأکید کرده است، از کمّ و کیف اوضاع یمن اطلاع دارد!از این گذشته، کشورهای منطقه و جامعۀ جهانی نیز نقش ایران در یمن را همانگونه می‌شناسند که رستم قاسمی توضیح داده است. از این رو، نفی و انکار وزارت خارجه کمکی به دیپلماسی مورد نظر اعضای آن نمی‌کند که هیچ، بلکه آنها را در معرض اتهام پنهانکاریِ غیرضرور قرار می‌دهد، همانطور که تاکنون داده است!در این میان اما رستم قاسمی با این صراحتی که از لزومِ درگیر شدن در منازعات منطقه‌ای از خود نشان داده است، در صورت دستیابی به مقام ریاست جمهوری، چه بودجه‌ای برایش باقی می‌ماند که بکارگیری آنها را در جهت توسعه و بهبود شرایط اقتصادی به مردم وعده می‌دهد! با این حساب که تمام دار و ندار مملکت باید صرف امور امنیتی شود!

جمعه‌ای: انتشار اظهاراتم درباره حوادث آبان ۹۸ تقطیع شده و خلاف واقع است

مشاور وزیر کشور با بیان اینکه نمی‌توان از شبکه‌های معاند و ضد انقلاب برای انتشار مطالب واقع انتظاری داشت، گفت: مطلب یکی از شبکه‌های معاند درباره اظهاراتم درمورد حوادث آبان ۹۸ خلاف واقع و تحریف و تقطیع شده است.روح‌الله جمعه‌ای، مشاور وزیر کشور با اشاره به شایعات منتشر شده از سوی یکی از شبکه‌های معاند مبنی بر اینکه وی در گفت‌گویی بیان کرده که ۲۳ درصد از قربانیان حوادث آبان۹۸ فاصله نزدیک و به شقیقه شلیک شده بود؛ گفت: مطلب این شبکه خلاف واقع و تحریف و تقطیع شده است.او افزود: البته نمی‌توان انتظاری هم از شبکه‌های معاند و ضد انقلاب برای انتشار مطالب واقع و به نفع منافع ملی داشت.جمعه‌ای تصریح کرد: چند شب گذشته در شبکه کلاب هاوس بحثی صورت گرفته بود و آقای محمود صادقی برای چندمین بار ادعاهای موهومی درباره حوادث آبان‌ماه ۹۸ مطرح کرده بودند و بنده به استناد اظهارات ریاست محترم کمیسیون امنیت ملی که در خرداد ماه سال ۹۹ طی مصاحبه‌ای منتشر شده بود، صحبت کردم و به دفاع از حقیقت بنا به مدارک و مستندات رسمی موجود پرداختم.او تاکید کرد: حرف‌های آن شب مطلب تازه‌ای نبود و بارها مصاحبه مقامات رسمی کشور و وزیر محترم کشور و جناب آقای ذوالنوری تکرار شده بود و جای تعجب دارد برخی افراد از جمله آقای محمود صادقی نسبت به آن بی توجه بوده و به مستندات بیگانگان و ضدانقلاب متوسل می‌شوند و احساسات عمومی جامعه را جریحه دار می‌کنند؛ البته شبکه ایران‌اینترنشنال هم طبق رسالت ضد ایرانی خود همان حرف‌ها را تقطیع و تحریف کرد.مشاور وزیر کشور بیان کرد: برخلاف اظهارات اینگونه افراد که ناگفته هایی درباره حوادث آبان ماه ۱۳۹۸ وجود دارد، در واقع نظام ناگفته هایی از غرض ورزی ها و فتنه گری و کینه توزی و خصومت دشمنان دارد که صرفا برای ایجاد امنیت روانی و آرامش اجتماعی فعلا قصد پرداختن به آن را ندارد.

نعیمی‌پور: تا زمانی که اصلاح طلبان قدرت را گدایی کنند به جایی نمی‌رسند

عضو حزب اتحاد ملت گفت: تا زمانی که اصلاح طلبان قدرت را گدایی کنند به جایی نمی رسند

محمد نعیمی پور در مصاحبه ای به مسئله انتخابات و مشکلات اصلاح طلبان پرداخته است که بخش کوتاهی از آن را می‌خوانید:

آقای خاتمی سرمایه بسیار بزرگی برای کشور و اصلاح طلبان است
یک بار یکدستی ایجاد شد و کشور هنوز هم خسارت آن را می دهد
نفوذ را به حضور فردی در یک مجموعه که دسترسی چندانی هم ندارد تقلیل داده اند
آقایان موسوم به اصولگرا! از این کینه ها و تنگ نظری ها دست بردارید

حضور در قدرت وقتی میسر می شود که قدرتی وجود داشته باشد
اینکه درون یک سیستم دو یا سه مجموعه اطلاعاتی داشته باشیم و میانشان رقابت ایجاد شود، خطایی فاحش است

هرکس آمد کاری کند انگی از سوی سازمان های اطلاعاتی به او زده شد

اهداف اصلی سفر ظریف به عراق از زبان نماینده عراقی

نماینده ائتلاف الفتح در پارلمان عراق دو هدف اصلی برای سفر فردای وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران به بغداد برشمرد و هرگونه ارتباط این سفر به پرونده مذاکرات هسته‌ای ایران را رد کرد.پس از آنکه «سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (شنبه - ۲۴ آوریل) از سفر روز یکشنبه «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران در رأس هیأتی به قطر و عراق خبر داد، «محمد البلداوی» نماینده ائتلاف الفتح در پارلمان عراق، درباره این سفر و اهداف اصلی آن اظهارنظر کرد.وی در گفت‌وگو با پایگاه خبری «المعلومه» گفت که سفر فردای وزیر خارجه ایران به بغداد، ارتباطی به مذاکرات تهران درباره توافق هسته‌ای ندارد، بلکه این سفر دارای دو هدف اصلی است.وی توضیح داد: «تمامی ناظران سیاسی در جهان تاکید دارند که مذاکره‌کننده ایرانی، یک مذاکره‌کننده توانمند و ماهر است و می‌تواند به آنچه می‌خواهد برسد. خصوصاً در جریان مذاکرات پیشین ۱+۵ و مذاکرات کنونی در وین».

منبع: تابناک

کلیدواژه: گروه های شغلی ماه رمضان غنی سازی اورانیوم سردار حجازی رستم قاسمی دعای روز یازدهم رمضان بسته ویژه خبری بسته خبری اخبار روز گروه های شغلی ماه رمضان غنی سازی اورانیوم سردار حجازی رستم قاسمی دعای روز یازدهم رمضان شبکه های معاند تایید صلاحیت اصلاح طلبان جمهوری اسلامی ریاست جمهوری شورای نگهبان گفت وگو وزارت خارجه احمدی نژاد مهدی کروبی حوادث آبان رئیس جمهور شورای عالی رستم قاسمی امنیت ملی عضو شورای منطقه ای خبر هایی منتشر شد تحریم ها خبر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۴۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاصله بین محمود احمدی نژاد و محصولی به روایت عباس زاده مشکینی /کسی در پرونده سوآپ نفتی اردبیل بازداشت نشد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روایت ها از دوران استانداری محمود احمدی نژاد در اردبیل و ردپای محصولی در سوآپ نفتی در همان دوره، بارها و بارها تکرار شده است.

محمود عباس‌زاده مشکینی، نماینده فعلی مشکین شهر در مجلس که طی روزهای اخیر مهمان «کافه خبر» خبرگزاری خبرآنلاین بود، روایت خود از این ماجرا را دارد. . او که در دوران استانداری احمدی نژاد در اردبیل، مدیر کل امور شهری و روستایی استانداری اردبیل بوده است می گوید؛«ما نفت را از آذربایجان به ارزانی می‌خریدیم و بعد به گرانی می‌فروختیم که در اینجا پولی نصیب استان می‌شد، به این صورت که آن زمان به اندازه بودجه عمرانی دولت از محل سوآپ پول به قلک عمرانی استان تزریق شد. لذا از دولت مرکزی پول نمی‌گرفتیم و یک خلاقیتی بود.»

او حضور محصولی در یکی از کارگزاری هایی که مسئول این سوآپ نفتی بودند را رد نمی کند و تاکید دارد؛«خیلی‌ها بودند که نفت و گازوئیل را می‌گرفتند و می‌بردند می‌فروختند و حاشیه سودی هم داشتند. محصولی هم مسئول یکی از این کارگزاری ها بود.»

بخش هایی از گفتگو با محمود عباس‌زاده مشکینی، نماینده مشکین شهر در مجلس یازدهم را بخوانید؛ (مشروح این گفتگو طی روزهای آینده منتشر خواهد شد.)

****

*آقای عباس‌زاده! روایت های زیادی از رابطه احمدی نژاد و محصولی در دوران حضورشان در ارومیه و اردبیل شنیده می شود، خصوصا در ماجرای سوآپ نفتی. روایت شما از این رابطه و پرونده چیست؟

در مورد محصولی قضیه به این ترتیب است که او در دوره‌ای تحت عنوان فردی از بخش خصوصی به اردبیل آمد، آن زمان احمدی‌نژاد استاندار اردبیل بود و این دو ارتباطی داشتند، بعد از آن هم در دولت احمدی‌نژاد وزیر شد و همکاری افزایش پیدا کرد.

فاصله بین احمدی نژاد و محصولی بیشتر خواهد شد

با توجه به اینکه بنده هر دو نفر را می‌شناختم از ابتدا متوجه تفاوت‌های فکری این دو نفر می‌شدم کما اینکه در شکل‌گیری جبهه پایداری که بنده فکر می‌کنم پایه‌گذار این جریان محصولی بود، این تفاوت خودش را نشان داد و معلوم بود که تفکر احمدی‌نژاد این نیست و هر چه جلوتر آمدیم این تفاوت‌ها آشکارتر و روشن‌تر شد.

بنده دو جریان احمدی‌نژاد و محصولی را به عنوان دو جریانی که زاویه آنها کم شود، پیش‌بینی نمی‌کنم و حتی اعتقاد دارم این زاویه بیشتر و بیشتر هم خواهد شد. اگر محصولی و احمدی‌نژاد را به عنوان دو فرد در نظر بگیریم فاصله آنها بیشتر خواهد شد اگر به عنوان دو جریان هم در نظر بگیریم، باز هم فاصله آنها بیشتر خواهد شد چراکه تفاوت‌های فکری ساختاری دارند.

سوآپ نفتی خلاقیت خوبی بود زیرا...

*شما در جریان مسائل مرتبط با قضیه سوآپ نفتی هم هستید؟

از نزدیک خیر اما از دور بله. جریان به این ترتیب بود که در آن زمان میان آذربایجان و ارمنستان اختلاف بود و ارمنستان میان آذربایجان و نخجوان که مربوط به خاک آذربایجان است، فاصله انداخته بود و آذربایجان نمی‌توانست به این استان سوخت برساند، از طرفی استان‌های ایران سهمیه نفت و گازوئیلی ندارند، آن زمان خلاقیت خوبی صورت گرفت و از داخل کشور چیزی به بیرون نرفت.

آن زمان میان ایران و جمهوری آذربایجان قراردادی بود که طبق آن نفت و گازوئیل را باکو از طریق پارس‌آباد وارد ایران می‌کرد، کامیون‌های آذری عرض استان اردبیل و آذربایجان شرقی را می‌پیموندند، به سمت جلفا می‌رفتند و مجدداً وارد خاک نخجوان می‌شدند، قرار بود حق راهی به ایران پرداخت کنند اما از دولت وقت ایران مجوز قانونی گرفتند و با ابتکاری گفتند که وقتی دولت مرکزی به اردبیل نفت و گازوئیل می‌دهد به جای اینکه این موارد را به پالایشگاه اردبیل بفرستد، سهم ما را از تبریز پرداخت کند و ما در داخل استان نفت و گازوئیل وارداتی باکو را استفاده می‌کنیم و کامیون‌ها هم دیگر عرض استان اردبیل را نمی‌روند، بلکه ما همین نفت و گازوئیل وارد شده را مصرف می‌کنیم و از سهم اردبیل و میزان سوخت مصرفی نخجوان را از تبریز می‌دهیم.

نفت را از آذربایجان به ارزانی می‌خریدیم و بعد به گرانی می‌فروختیم

ما نفت را از آذربایجان به ارزانی می‌خریدیم و بعد به گرانی می‌فروختیم که در اینجا پولی نصیب استان می‌شد، به این صورت که آن زمان به اندازه بودجه عمرانی دولت از محل سوآپ پول به قلک عمرانی استان تزریق شد. لذا از دولت مرکزی پول نمی‌گرفتیم و یک خلاقیتی بود.

البته این کار را به کارگزار می‌دادند که انجام دهد به این ترتیب که به او می‌گفتند سهم ما را بگیر و فلان جا بفروش، لذا این کار با مجوز و قانونی صورت گرفت و هم به نفع استان بود. دولت که تغییر کرد و اصلاح‌طلبان روی کار آمدند، پرونده تشکیل دادند شکایت کردند وکیل گرفتند و نهایتاً نتوانستند آنچه می‌خواهند را اثبات کنند.

هیچ کسی در جریان پرونده سوآپ نفتی بازداشت نشد

*اما آقای اقبال عباسی، شهردار وقت گفته که چند نفر در جریان این پرونده بازداشت شدند...

خیر، هیچ‌کس بازداشت نشد، اقبال عباسی شهردار اردبیل زمان استانداری احمدی‌نژاد بود که بعد اصلاح‌طلب شد. خیر قضیه به این ترتیب نبود، پرونده تشکیل شد، به تهران آمد و تا دیوان عالی کشور و آن اتهاماتی که اصلاح‌طلبان به اینها زده بودند، رأی برائت گرفتند که اگر این رأی صادر نمی‌شد اینها نمی‌توانستند وزیر و و کیل شوند...(با خنده)

*همه پول‌های ناشی از سوآپ...

من شخصاً در جریان روند آن پرونده قضایی بودم که نهایتاً رأی برائت صادر شد.

محصولی، مسئول یکی از کارگزاری هایی بود که نفت و گاز را می فروخت و حاشیه سودی داشت

*بنابراین منظور شما این است که از این سوآپ نفتی هیچ پولی عاید محصولی و احمدی‌نژاد نشد؟

آن زمان سازمان همیاری‌های احمدی‌نژاد بود که این سازمان هیئت امناء داشت و درآمد آن با سیاست‌گذاری هیئت امناء هزینه می‌شد، لذا بحث شخصی نبود. البته آن زمان فقط یک کارگزار نبود بلکه کارگزاران فراوانی بودند که با سازمان همیاری‌های شهرداری قرارداد می‌بستند و این کار را انجام می‌دادند، لذا کارگزار سود می‌کرد.

*محصولی هم یکی مسئول یکی از آن کارگزاری ها بود...

بله محصولی هم به عنوان کارگزار طرف قرارداد بود، البته خیلی‌ها بودند که نفت و گازوئیل را می‌گرفتند و می‌بردند می‌فروختند و حاشیه سودی هم استفاده می‌کرد. در حال حاضر هم شرایط به همین ترتیب است به عنوان مثال فردی که نفت ایران را به عراق می‌برد، سود می‌کند. در این مورد خیلی حرف‌ها گفته شد.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898751

دیگر خبرها

  • دو ضربه مهم به بودجه‌نویسی کشور؛ یکی در دولت احمدی‌نژاد و یکی در دولت رئیسی
  • (تصاویر) برگزاری نماز جماعت پشت سر محمود احمدی‌نژاد!
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • تایید صلاحیت ۶ کاندیدای ریاست فدراسیون ورزش‌های رزمی
  • راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!
  • روایت ده نمکی از پیشنهاد وزیر شدنش در دولت احمدی نژاد
  • محمود احمدی نژاد و مادر هوگو چاوز سوژه شدند
  • عکس| سرنوشت ترسناک احمدی نژاد از زبان رائفی‌پور
  • فاصله بین محمود احمدی نژاد و محصولی به روایت عباس زاده مشکینی /کسی در پرونده سوآپ نفتی اردبیل بازداشت نشد
  • چرا دوباره مادر چاوز؟