Web Analytics Made Easy - Statcounter

بی‌پروا کارشناس حقوق بشر بین الملل معتقد است که کار پرسنل شهرداری و شورای شهر در سواستفاده از سهمیه واکسن کرونای پاکبان‌ها و دیگر افراد نوعی کلاهبرداری است.

امیر بی پروا پژوهشگر حقوق بشر بین الملل و مدرس دانشگاه علوم قضایی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو اظهار کرد: در رابطه با جنبه حقوق بشری دسترسی به واکسن کرونا، باید بگویم که حق بر سلامت یا حق بر دسترسی است و این حق به ترتیب اولویت، اول به گروههای در معرض آسیب جامعه می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: افراد دارای بیماریهای خاص، کسانی که مثل کادر درمان به طور مستقیم با بیمار و بیماری مواجه هستند، کودکان، پاکبان‌ها و سایر گروه‌های این چنینی جزو گروه اولویت نخستی محسوب می‌شوند که باید واکسن بیماری کرونا را زودتر از سایرین دریافت کنند.

این پژوهشگر حقوق بشر بین الملل گفت: مولفه دوم در رابطه با واکسن بیماری کرونا بحث عدم تبعیض در بهره‌مندی از واکسن است و در واقع همه افراد بدون هیچ‌گونه تبعیضی بتوانند از آن بهره‌مند شوند و این مولفه باید با رعایت اولویت نخست محقق شود.

 

کلاهبرداری، جعل عنوان و ایفای ناروا، ملزومات یک مانور متقلبانه!

بی‌پروا خاطرنشان کرد: در ماجرای سواستفاده پرسنل شهرداری و شورای شهر از سهمیه واکسن پاکبان‌ها، واکسن کرونا به افرادی که در اولویت اصلی و اولیه قرار داشتند نرسیده و اشخاصی خود را به عنوان پاکبان جا زده و واکسن برای آن‌ها تزریق شده است.

وی تاکید کرد: در جنبه کیفری حقوق بشر ماجرای سواستفاده پرسنل شهرداری و شورای شهر و دیگر افراد مانند خانواده های روسای دانشگاه ها یا منشی های مطب ها از واکسن کرونایی که باید به پاکبان‌ها اختصاص داده می‌شد، نوعی کلاهبرداری صورت گرفته است که از طریق یک مانور متقلبانه به واکسن کرونا دسترسی پیدا کرده‌اند.

این پژوهشگر حقوق بشر بین الملل یادآور شد: بحث ایفای ناروا و همچنین بحث جعل و غصب عنوان هم در ماجرای فوق مطرح و قابل بررسی است و این افراد به عنوان ناقضان حق بر سلامت دیگران باید مورد مجازات واقع شوند.

بی‌پروا تصریح کرد: بر اساس قانون دادرسی کیفری، دادستان‌های محلی مکلف هستند در دادگاهها موضوع را مطرح کرده و متخلفان را تحت پیگرد قانونی قرار بدهند و جوانب مختلف جرم را بررسی کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: قوه قضائیه حقوق وکالت حقوق بشر بین الملل واکسن کرونا پاکبان ها بی پروا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۷۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجیب‌ترین جاسازی ابزار تقلب در بدن داوطلبان

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: در آن سال که اینترنت قطع شد، امکانات فعلی مقابله با تقلب‌ها در اختیار ما نبود؛ اما اکنون با دستگاه‌های تقلب یاب و آشکارساز حفاظت برقرار است.

به گزارش ایسنا، وی در ادامه تصریح کرد: تعدادی کلاهبردار به صورت ناجوانمردانه سعی می‌کنند از مردم پول بگیرند. از داوطلبان خواهش می‌کنم که به این افراد پول ندهند. پرونده‌هایی داشتیم که این باند‌های کلاهبردار از داوطلب و خانواده اش اعتراف گرفته‌اند و با این اعترافات آن‌ها را تهدید کرده‌اند. ۱۹ هزار نفر را رصد کردیم که کانال‌های مدعی تقلب را ترک کردند.

معاون وزیر علوم یادآور شد: به تمام داوطلبان توصیه می‌شود این کانال‌ها را تا زمان برگزاری کنکور ترک کنند؛ زیرا اگر با آشکارساز‌ها متوجه شویم که تجهیزات گرفته‌اند حتی اگر از تجهیزات استفاده نکنند هم متخلف محسوب شوند.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به اینکه تجهیزات هندزفری و موبایل واره در قالب تبانی خریداری شده و جاسازی شده است، افزود: روز گذشته دو کانال بزرگ با ۵۰ هزار فالور را دستگیر کردند. دلیل اینکه خریداری تجهیزات تخلف محسوب می‌شود، این است که تعداد زیادی از داوطلبان رفتند تجهیزات هندزفری و موبایل واره خریده‌اند. این دستگاه‌ها در قالب تبانی خریداری شده و جاسازی شده است. فرد در ابتدایی که وارد حوزه می‌شود، به محض روشن شدن آن توسط دستگاه‌های ما سیگنال‌ها دریافت می‌شود و صورت جلسه می‌شود.

پورعباس تاکید کرد: برخی از افراد به دکتر مراجعه کرده‌اند و ابزار‌های جاسوسی برای کنکور را در بدن کار گذاشته‌اند. حتی قبل از فرآیند آزمون هم اگر داوطلب این ابزار‌ها را داشته باشد متخلف محسوب می‌شود و از آزمون محروم می‌شود. این موبایل واره‌ها ابزار جاسوسی هستند و اگر خریداری شود؛ یعنی شبکه‌ای پشت این موضوع است. موبایل ساده‌ای نیست که بتوان آن را یک تخلف محسوب کرد. بسیاری از این افراد به دکتر مراجعه کرده‌اند و این ابزار‌ها را در بدن کار گذاشته‌اند.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه عده‌ای اجیر می‌شوند که به محض توزیع سوال در جلسه آزمون، با ابزار‌های جاسوسی از سوال عکس بگیرند، اظهار کرد: با توجه به تمام تمهیداتی که در نظر گرفته شده است امکان ندارد که تا قبل از بازشدن در مخزن هیچ انسانی با سوالات تماس داشته باشد. تا ساعت ۸ صبح که سوالات در قرنطینه است هیچ امکانی برای دسترسی به سوال وجود ندارد. اما ما می‌دانیم که عده‌ای اجیر می‌شوند که به محض توزیع سوال در جلسه آزمون، با این ابزار‌های جاسوسی از سوال عکس بگیرند و به بیرون ارسال کنند و در بیرون عده‌ای این سوالات را حل کنند.

به گفته وی، پارسال سه نفر سه صفحه را عکس گرفتند و در عرض چند دقیقه دستگیر شدند. ممکن است عکسی بیرون بیاید؛ اما مطلقاً پاسخی به حوزه نمی‌رود. همه دستگاه‌های مخابراتی را پارسال کشف کردیم و امسال هم با دستگاه‌های آشکارساز تمام حوزه‌ها را پوشش می‌دهیم.

پورعباس یادآور شد: نظام آموزش عالی بر اساس عدالت آموزشی و کارآیی سنجش ورودی دانشگاه‌ها تعریف می‌شود. یک مصوبه‌ای علاوه بر مصوبه سال گذشته در شورای امنیت کشور تصویب شد تا آزمون سراسری به سلامت برگزار شود. داوطلبی که در جلسه آزمون گرفتار شود متخلف محسوب می‌شود. مجرمان با متخلفان متفاوت هستند و پلیس فتا وقتی افراد شبکه‌های متقلب را دستگیر می‌کند آن‌ها با یک تا ۵ سال زندان مواجه خواهند بود.

دیگر خبرها

  • معتادان متجاهر بهبودیافته پاکبان می‌شوند
  • معتادان متجاهر بهبود یافته پاکبان می‌شوند
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سئوالات کنکور 
  • کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سوالات کنکور
  • کلاهبرداری ۱۹۰ میلیارد تومانی با وعده خرید خودرو
  • مدل تازه تقلب در کنکور؛ پای ابزار جاسوسی در بدن وسط آمد!
  • عجیب‌ترین جاسازی ابزار تقلب در بدن داوطلبان
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا