Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، هادی حق شناس شامگاه شنبه در چهارصد و بیست و ششمین جلسه کارگروه رونق تولید استان اظهارکرد: گلستان رتبه پنجم کشور در پرداخت تسهیلات رونق تولید را دارا بوده و از جلسه پیشین تا به امروز ۲۴ فقره تسهیلات به ارزش ۱۰۲ میلیارد تومان به تولیدکنندگان پرداخت شده است.

استاندار گلستان افزود: هدف ما حل مشکلات تولید خصوصاً در زمینه تسهیلات بانکی است و تلاش می‌کنیم با پرداخت اصل بدهی توسط تولیدکنندگان در فرع و جریمه به آنها کمک کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: گلستان در پرداخت تسهیلات کشاورزی و همچنین تسهیلات نوسازی و بازسازی جایگاهی خوبی در کشور دارد.

حق شناس اعلام کرد: بانک ها در سال تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها همکاری مضاعفی در ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی داشته باشند تا از این طریق بتوانیم زمینه بهبود شرایط اقتصادی و اشتغال را فراهم آوریم.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت گلستان هم از پرداخت هزار و ۲۸۱ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید به واحدهای تولیدی استان از محل اعتبارات سال ۹۹ خبرداد.

حسین طلوعیان گفت: از محل اعتبارات رونق تولید سال ۹۹ یعنی از ابتدای مرداد ماه تا کنون درخواست تسهیلات ۴۸۱ واحد تولیدی استان پس از تصویب در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان جهت دریافت بیش از سه هزار و ۴۵۸ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید به بانک‌های عامل معرفی شده اند.

وی گفت: از کل واحدهای معرفی شده به بانک ها تعداد ۲۳۸ واحد تولیدی استان هزار و ۲۸۱ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید دریافت کرده اند و هم اکنون استان گلستان در پرداخت تسهیلات رونق تولید پس از استانهای البرز، سمنان، زنجان و قزوین در جایگاه پنجم کشور قرار دارد.

کد خبر 5196950

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان استانداری گلستان هادی حق شناس ویروس کرونا آمار کرونا کرمانشاه شیوع کرونا بوشهر واکسن کرونا محدودیت های کرونایی گرگان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کمک مومنانه اردبیل گناوه محمد علی حق بین ماه رمضان ۱۴۰۰ تسهیلات رونق تولید پرداخت تسهیلات میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۷۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده

آفتاب‌‌نیوز :

جلال محمودزاده، نماینده مهاباد در مجلس با اشاره به تعیین تکلیف وضعیت تسهیلات در سال جدید و اینکه آیا با وجود عدم تصویب بودجه و نهایی شدن برنامه هفتم افزایش‌ها در آن اعمال می‌شود، به ایلنا گفت: در این مساله سردرگمی در بحث وام ازدواج و فرزندآوری وجود دارد، البته افزایش آن تصویب شد، اما معمولا در ابتدای سال بانک‌ها اعتبارات لازم برای پرداخت آن را دریافت نکرده‌اند و در نتیجه از پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج استنکاف می‌ورزند.

وی ادامه داد: البته این موضوع شامل انواع دیگر تسهیلات بانکی هم می‌شود و به کلی پرداخت وام در کشور تعطیل شده است، برای بخش تولید مشاهده می‌کنید که نرخ سود تسهیلات از ۱۸ درصد به ۲۳% رسید و ۵% افزایش پیدا کرد. از سوی دیگر مردم برای تامین هزینه‌های اولیه زندگی مانند رهن منزل استیجاری نیاز به حمایت و دریافت وام دارند که در حال حاضر بانک‌ها حاضر به همکاری نیستند و باید هرچه زودتر برای این وضعیت چاره‌اندیشی شود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی
  • بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟
  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • رشد ۱۴ برابری تسهیلات مکانیزاسیون باغبانی در همدان
  • کاهش مدت زمان رسیدگی به پرونده‌های شکایت کارگران در گلستان
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده
  • حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود