Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-28@05:18:22 GMT

فوتبال انگلیس شبکه‌های اجتماعی را بایکوت کرد

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۹۸۱۴۱

فوتبال انگلیس شبکه‌های اجتماعی را بایکوت کرد

نهادهای حاکم بر فوتبال زنان و مردان در انگلیس متحد شده اند تا در برابر کسانی که فوتبال را لکه دار می کنند، بایستند و با آنها مقابله کنند.

به گزارش "ورزش سه"، در تصمیمی مشترک فوتبال انگلیس از تاریخ 30 آوریل تا 3 ماه مه شبکه های اجتماعی را بایکوت خواهد کرد. اتحادیه فوتبال انگلیس، لیگ برتر، EFL، FA سوپرلیگ زنان، FA چمپیونشیپ زنان، PFA، LMA، PGMOL، KICK IT OUT و FSA بایکدیگر متحد شده و تصمیم به تحریم رسانه های اجتماعی در تاریخ مذکور را گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

این اقدام در جهت "ریشه کن کردن نفرت‌پراکنی آنلاین ضمن تأکید بر اهمیت آموزش مردم در مبارزه مداوم علیه تبعیض" صورت می گیرد و از دولت انگلیس نیز خواسته شده است تا در لایحه امنیت آنلاین قوانینی قدرتمند را در مقابله با آزار در فضای مجازی به تصویب برساند.

در فصل 21-2020 بیش از همیشه شاهد بروز خشونت در فضای مجازی و توهین و آزار نژادپرستانه در شبکه های اجتماعی بودیم و اجماع عمومی جامعه فوتبال بر آن است که کمپانی های شبکه های اجتماعی برای وضع قوانینی که خاطیان را در زندگی واقعی دچار عواقب سورفتارشان در فضای مجازی کند، به اندازه کافی تلاش نمی کنند.

 

 

بایکوت برنامه‌ریزی شده شبکه های اجتماعی با خاموشی حساب های توییتر، فیس بوک و اینستاگرام در طول یک هفته کامل از مسابقات مردان و زنان انجام خواهد شد.

تیره آنری، ستاره سابق آرسنال و بارسلونا، پیش از این اعلام کرده بود که شبکه‌های اجتماعی را ترک می‌کند و تنها زمانی برمی‌گردد که "صاحبان این پلت‌فرم‌ها، آن را به گونه‌ای تنظیم کنند که با این قضیه هم با همان توان و شدتی برخورد شود که قانون کپی رایت اعمال می‌شود."

گرت بیل، ستاره ولزی تاتنهام، نیز به دلیل توهین های نژادپرستانه به کابانگو و ماتوندو، هم‌تیمی‌های ولزی اش، اعلام کرد در صورتی که برای مبارزه با فضای مسموم شبکه‌های اجتماعی اقدامی صورت نگیرد، مانند تیری آنری این شبکه ها را تحریم خواهد کرد.

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۸۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود

صالح اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اثرگذاری فضای مجازی در شرایط امروز کشور اظهار کرد: امروز در کشور دو کلان مسئله ناظر به فضای مجازی داریم که باید بر روی آن کار کنیم.

وی افزود: کلان مسئله اول همبستگی اجتماعی و کیان ایران است بعضاً در فضای مجازی شاهد اخبار و مطالب نادرست هستیم که بحث همبستگی اجتماعی و سرمایه اجتماعی را تحت تأثیر قرار داده و می‌تواند باعث مشکلاتی در کشور شود.

وی با بیان اینکه کلان مسئله دوم خانواده ایرانی است، تصریح کرد: خانواده ایرانی به مثابه یک کل منسجم است که یکی از محورهای اصلی آن تربیت است اما به نظر می‌رسد این نهاد اجتماعی در نسبت با فضای مجازی دچار اعوجاج شده است.

اصغری اضافه کرد: فضای مجازی یکی از فرصت‌های خانواده‌ها محسوب می‌شود که متأسفانه شاهد آن هستیم بعضاً مخاطرات آن در خانواده پررنگ شده است.

وی با بیان اینکه باید فعالیت‌های ترویجی را در قالب کمپین‌های مردمی جلو ببریم، اضافه کرد: ما در سازمان مرکز سواد مجازی سازمان سراج تلاش می‌کنیم گروه‌ها و مجموعه‌های مردمی را که دغدغه بهبود شرایط اجتماعی-خانوادگی را در مدل خرد را دارند همراهی کنیم و نیازهای آنان را برطرف کنیم.

مسؤول مرکز سواد سازمان فضای مجازی سراج تصریح کرد: جنس فعالیت‌های اجتماعی ارگانیک و مردم برای مردم را باید تقویت کنیم.

این مدرس دانشگاه بیان کرد: حاکمیت و دولت عزم خوبی برای حل مسائل حوزه رسانه و فضای مجازی دارند اما الگوی مردم برای مردم یک الگوی مکمل محسوب می‌شود.

وی گفت: نباید و نمی‌توانیم به عنوان یک جامعه پویا منتظر باشیم تا همه اقدامات از سوی ساختارهای دولتی انجام شود بلکه باید توان خود در سطح خرد تقویت کرده و با احساس مسؤولیت اجتماعی نسبت به مسائلی همچون خبر جعلی دغدغه داشته باشیم.

اصغری تاکید کرد: در جامعه باید الگوهای موفق کوچک را توسعه و رسانه‌ای نمائیم.

وی در پایان با بیان اینکه فضای مجازی ما باید انسجام اجتماعی را افزایش دهد نه اینکه این فضا باعث دو قطبی شدن جامعه و اختلاف در جامعه شود، ادامه داد: ایجاد کمپین ملی مواجهه با خبر جعلی یکی از فعالیت‌هایی است که امسال به آن می‌پردازیم.

کد خبر 6088323

دیگر خبرها

  • محمد رهبری، پژوهشگر شبکه‌های اجتماعی: گشت ارشاد بیشتر از حمله ایران به اسراییل مورد توجه قرار گرفت/ جامعه از زمان ماجرای مادر قمی به مسأله حجاب حساس شده/ در ایتا یک جزیره جدا از جامعه شکل گرفته است
  • ساعت پخش زنده بازی منچستر یونایتد و برنلی از تلویزیون+ شبکه ۳ و پخش آنلاین
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • ثبت فوت مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان در سال ۱۴۰۲ بوده است
  • (تصاویر) زنان فوتبالیستی که مردان از بازی مقابل آنها می‌ترسیدند!
  • ساعت پخش زنده بازی منچسترسیتی و برایتون از تلویزیون+ شبکه ورزش و آنلاین
  • کدام برخورد گشت ارشاد با زنان تذکر رهبری را در پی داشت؟
  • سوءاستفاده از احساسات زنان با پیج مادر
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ