Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@03:46:23 GMT

میزان رعایت پروتکل‌ها در استان‌ها و صنوف مختلف

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۹۸۳۵۴

میزان رعایت پروتکل‌ها در استان‌ها و صنوف مختلف

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، مرگ‌های کرونایی در کشور همچنان بر مدار ۳۰۰ و ۴۰۰ مرگ پیش می رود، اما درصد رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور هنوز آنطور که باید افزایش پیدا نکرده است. به طوری که دکتر علیرضا رییسی- سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، روز گذشته اعلام کرد که ۲۵ استان اصلا در وضعیت خوبی نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هفت استانی که بیشترین روند صعودی را دارند شامل استان‌های تهران، خراسان رضوی، خراسان شمالی، گلستان، لرستان و همدان است.

رعایت ۶۱ درصدی پروتکل‌ها در کشور

به گفته سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، در تعدادی از استان‌ها نسبتا به نظر می‌رسد در حال نزدیک شدن به قله هستیم، اما با این حال وضعیت رعایت پروتکل‌ها در سطح کشور آنچنان که انتظار داریم افزایش نیافته است. به طوری که دو هفته است که محدودیت‌های قرمز و نارنجی ایجاد شده و تعطیلی مشاغل همه گروه‌ها به جز گروه یک در شهرهای قرمز و گروه یک و دو در شهرهای نارنجی اعمال شده است، اما رعایت پروتکل‌ها به ۶۱ درصد در کشور رسیده که عدد مطلوبی نیست.

بر این اساس همانطور که در نمودار زیر مشاهده می‌کنید، میانگین رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور ۶۱.۴۲ درصد است.

در نقشه زیر می‌توانید میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی را در نقاط مختلف کشور را از تاریخ ۲۵ فروردین تا یکم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ مشاهده کنید. همانطور که در تصویر می‌بینید میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مناطق زرد رنگ شامل یزد، سمنان، تهران، قزوین، زنجان و اردبیل بین ۶۵ تا ۷۷ درصد است. میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در مناطق نارنجی ۶۰ تا ۶۴ درصد، در مناطق قرمز رنگ بین ۴۶ تا ۵۹ درصد و در مناطق قرمز تیره ۳۱ تا ۴۵ درصد است که کمترین میزان رعایت را نشان می دهد.

در عین حال بر اساس اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، میانگین رعایت پروتکل‌های بهداشتی در اماکن عمومی استان های کشور از ۲۵ فروردین تا یکم اردیبهشت ماه ۶۳.۵۷ درصد بوده است این در حالیست که به گفته سخنگوی ستاد ملی کرونا، اگر میزان رعایت پروتکل های بهداشتی زیر ۹۰ درصد باشد خیلی اثربخشی ندارد و باید بهتر رعایت شود.

میزان استفاده از ماسک در کشور

در عین حال میانگین موارد استفاده از ماسک در اماکن عمومی استان‌های کشور ۶۳.۱۵ درصد بوده است.

میانگین موارد رعایت پروتکل فاصله گذاری در اماکن عمومی استان‌های کشور نیز طی این مدت ۶۱.۴۲ درصد بوده است.

میانگین رعایت پروتکل های بهداشتی در پاساژها به تفکیک دانشگاه های علوم پزشکی کشور نیز طی این مدت ۷۰.۱۶ درصد بوده است.

درصد رعایت پروتکل های بهداشتی در فروشگاه های زنجیره ای به تفکیک دانشگاه های علوم پزشکی از ۲۵ فروردین تا یکم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ نیز ۸۳.۹۸ درصد بوده است.

در عین حال طبق اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت بر اساس اقدامات ناشی از تشدید بازرسی‌ها از تاریخ ۲۵ فروردین تا یکم اردیبهشت ماه ، از تعداد ۳ میلیون و ۵۷۷ هزار و ۸۰۷ مراکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی تحت پوشش، بالغ بر ۳۱۷ هزار و ۹۵۸ مورد بازرسی انجام شده است.

همچنین طی این مدت، تعداد ۴۴۰۶۰ مرکز از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی اخطار گرفته و به مراجع قضایی معرفی شده‌اند و ۷۰۹۹ از این مراکز نیز پلمب شده‌اند.

بیشترین اخطار بهداشتی به سوپرمارکت و خواروبار فروشی ها

باید توجه کرد که به ترتیب سوپرمارکت و خواروبار فروشی، نانوایی‌ها و رستوران‌ها رتبه‌های اول تا سوم دریافت اخطار و معرفی به مراجع قضایی را در میان اماکن عمومی از تاریخ ۲۵ فروردین تا یکم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ به خود اختصاص داده‌اند و بعد از آن بانک ها، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، پاساژها، ادارات و سازمان‌ها، مطب ها، اماکن متبرکه و مساجد و آرامستان ها قرار دارند.

در حوزه صنایع نیز به ترتیب کارگاه‌ها و صنایع کوچک، صنایع تولیدی، نفت، گاز و انرژی و سایر، کشاورزی، دامپروری و معادن، صنایع ساخت و ساز و مراکز شماره‌گذاری و معاینه فنی بیشترین اخطار و معرفی به مراجع قضایی را طی مدت ۲۵ فروردین تا یکم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ دریافت کرده‌اند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: گروه های شغلی ماه رمضان غنی سازی اورانیوم سردار حجازی رستم قاسمی دعای روز یازدهم رمضان ویروس کرونا پروتکل های بهداشتی رعایت پروتکل ها نمودار گروه های شغلی ماه رمضان غنی سازی اورانیوم سردار حجازی رستم قاسمی دعای روز یازدهم رمضان میزان رعایت پروتکل های بهداشتی رعایت پروتکل های بهداشتی میزان رعایت پروتکل ها درصد بوده اماکن عمومی استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۸۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند

مدیر کل دفتر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه دوست نداریم حتی یک واحد صنفی به خاطر قاچاق بسته شود، گفت: در بخشنامه‌های مختلف به اتحادیه‌ها اعلام کردیم که اگر کالای قاچاق وجود دارد خودتان جمع‌آوری کنید تا مشکلی به وجود نیاید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، وحید خدرویسی مدیر کل دفتر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، در نشست هماهنگی با مدیران ارشد فروشگاه‌ها و مال‌ها گفت: براساس قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز اگر کالای قاچاقی در یک واحد صنفی شناسایی شود، علاوه بر توقیف کالاهای قاچاق، در مرتبه اول جریمه نقدی دو برابر ارزش ریالی آن، مرتبه دوم چهار برابر ارزش کالا و مرتبه سوم جریمه نقدی معادل 6 برابر ارزش کالا برای واحدهای صنفی عرضه کننده کالای قاچاق در نظر گرفته شده است. در نتیجه مشاهده می‌کنیم که قانون‌گذار جرایم سنگینی را برای واحدهای صنفی متخلف در نظر گرفته است.

ضرورت پیشگیری اتحادیه‌ها از برخورد قانونی سخت/ بنای ستاد بستن واحدهای صنفی نیست

وی افزود: در تعریف قاچاق، تخلفات مختلفی از مبادی ورود تا محل عرضه در نظر گرفته شده است. ما جلسات متعددی را با تمام اتحادیه‌ها چندین با داشته‌ایم. تمام مسئولین ستاد دوست ندارند که حتی یک واحد صنفی به خاطر بحث قاچاق بسته شود. ما هم بر همه موضوعات واقف هستیم. تمام موارد به کرات بررسی می‌شود و ما روزانه گزارشات تحلیلی برای مقامات عالی کشور ارسال می‌کنیم.

نیت ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از برگزاری جلسات با اصناف و دیگران همکاری است اگر بنا به مچ‌گیری و برخورد باشد دیگر نیازی به برگزاری جلسات نیست. ما در بخشنامه‌های مختلف به اتحادیه‌ها اعلام کردیم که اگر کالای قاچاق وجود دارد خودتان جمع‌آوری کنید تا دیگر ضربه نخورید.

بی‌خبری واحدهای صنفی از جرایم شدید قانون

خدرویسی با اشاره به اینکه بخشی از واحدهای صنفی از سختگیری‌های قانون مبارزه با قاچاق کالا بی‌خبر هستند، گفت: بنابراین لازم است تا در حوزه آموزش، اتحادیه‌ها و اتاق اصناف اقداماتی انجام دهند. خواست ما این است که آموزش صحیح در این حوزه انجام شود تا دیگر به سراغ برخورد قانونی نرویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • کم بارشی کماکان گریبانگیر ۱۱ استان
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • (ویدیو) طوفان مهیب در کهگیلویه و بویراحمد؛ خسارت به کشاورزی
  • خسارت به کشاورزان در پی طوفان مهیب در کهگیلویه و بویراحمد
  • طوفان مهیب در کهگیلویه و بویراحمد+ فیلم
  • طوفان مهیب در کهگیلویه و بویراحمد ؛ شدت طوفان را ببینید | تصاویر
  • طوفان مهیب در کهگیلویه و بویراحمد/ خسارت به کشاورزی + فیلم