Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-30@02:45:29 GMT

از زشت‌ترین کلیپ ۱۴۰۰ چه می‌آموزیم؟

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۹۸۴۴۵

آفتاب‌‌نیوز :

«تاکید هوادار خردسال استقلال مبنی بر این که «تیمم را نمی‌فروشم» بسیار مورد توجه شبکه‌های اجتماعی قرار گرفت و به یک هشتگ داغ تبدیل شد. مطابق معمول با سرعت بالا شاهد بازنشر ویدئو در فضای مجازی بودیم و کار به‌ جایی رسید که ساعاتی بعد یعنی شامگاه جمعه نیروی انتظامی خبر از بازداشت دو فرد آزارگر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلیپ مورد بحث به تنش‌های رایج در جامعه هواداری فوتبال ایران دامن زده، اما به‌ نظر می‌رسد آن چه در این میان گم شده، رجحان‌دادن نگاه انسانی به نگاه رنگی است. در ساعات بعد از پخش ویدئو به جای این که اصل «کودک‌آزاری» تخطئه شود، شاهد تحلیل و تفسیرهای عجیب و صف‌بندی‌های جناحی بودیم. برخی استقلالی‌ها به ملامت کل هواداران رقیب پرداختند و چنین رویکردی را ناشی از فرهنگ حاکم بر اردوگاه سرخ‌ها دانستند. این واقعا نگاه غیر منصفانه و چه‌بسا فرصت‌طلبانه‌ای به‌ شمار می‌رود. مگر می‌شود رذالت دو نفر را به یک جمع تعمیم داد؟ در نقطه مقابل پرسپولیسی‌ها هم مدعی شدند کلیپ مورد نظر ساختگی بوده و در جهت زیر سوال بردن حیثیت و اعتبار آنها تولید و پخش شده است. حتی افشین پیروانی، سرپرست پرسپولیس هم به صراحت فیلم را جعلی خواند و هواداری آن دو نفر از سرخپوشان را رد کرد. انگار که پیروانی فرد به فرد میلیون‌ها هوادار پرسپولیس را می‌شناسد و در جریان هست که آن دو نفر جزو طرفداران تیمش نبوده‌اند!

صدالبته پرسپولیسی و استقلالی ندارد. مسلما در یک جامعه چند میلیونی انسانی عده‌ای آدم ناهنجار و بیمار هم پیدا می‌شوند. مگر می‌شود کل این گروه را پاک و بی‌خطا دانست؟ کاش لااقل در این یک فقره در دام جنگ‌های رنگی گرفتار نمی‌شدیم و همه با هم، در کنار هم روی شماتت کودک‌آزاران متمرکز می‌شدیم. چه فرقی می‌کند آن بچه یا آن دو گردن‌کلفت خطاکار طرفدار چه تیمی هستند و چه گرایشی دارند؟ کاری که صورت‌گرفته زشت و کریه است و تحت هیچ شرایطی قابل دفاع نیست. متاسفانه این اولین بار هم نیست که چنین اتفاقاتی رخ می‌دهد. این اواخر پیش از شیوع کرونا، شاهد رواج یافتن آزار هواداران تیم رقیب و تهیه فیلم از این صحنه‌ها بودیم. بیرون ورزشگاه چند نفری طرفدار غریب تیم مقابل را گیر می‌انداختند، فیلم می‌گرفتند و از او می‌خواستند علیه باشگاه محبوبش شعار بدهد. همان زمان باید می‌فهمیدیم که این قطار دارد از ریل خارج می‌شود. با این همه متاسفانه هر بار چنین مباحث جامعه‌شناختی مهم در تله ابتذال‌های رنگی گرفتار می‌شود. این مساله نه‌تنها کمکی به حل مشکل و بهبود فرهنگ هواداری نمی‌کند، بلکه ممکن است گروه مقابل را به صرافت تلافی بیندازد. به خدا قسم انسانیت خیلی مهم‌تر از نام و رنگ‌هاست. لازم است همه یکصدا دیگرآزاری و مخصوصا آزردن یک طفل بی‌گناه را محکوم کنیم تا احتمال تکرار چنین اتفاقاتی کاهش بیابد.»

منبع: روزنامه دنیای اقتصاد

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کودک آزاری فوتبال هواداری فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۸۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجتماع همبستگی با دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین +عکس

اجتماع دانشجویی در همبستگی با دانشجویان آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین عصر امروز مقابل سردر دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش مشرق، اجتماع دانشجویی در همبستگی با دانشجویان آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین عصر امروز مقابل سردر دانشگاه تهران برگزار شد.

شرکت کنندگان در تجمع که اغلب دانشجویان دانشگاههای تهران بودند پس از اقامه نماز مغرب و عشا با در دست داشتن پرچم ایران و فلسطین و دست نوشته هایی با مضامینی در حمایت از مردم فلسطین و غزه و عکس هایی از برخورد خشونت آمیز پلیس آمریکا با دانشجویان حامی فلسطین در این کشور به سر دادن شعارهایی مانند "فلسطین فلسطین حمایتت می کنیم"، "اسرائیل نابود است، فلسطین پیروز است"، "مرگ بر اسرائیل" ، "نصر من الله و فتح القریب، شکست کفار نباشد عجیب"، "مرگ بر اسرائیل" پرداختند.

وزیر علوم نیز در این تجمع حاضر شد و دقایقی در جمع تجمع کنندگان سخنرانی کرد.

وی در بخشی از سخنان خود گفت: ای دنیا ببین حرمت دانشگاههای ما در آزاد اندیشی، کرسی های آزاد اندیشی و نقد و مناظره چگونه است. قانون جمهوری اسلامی حضور نیروهای امنیتی را به داخل دانشگاهها منع کرده و اجازه ورود نیروهای نظامی و انتظامی را به دانشگاه نمی دهد در حالیکه دیدیم چگونه نیرو های انظامی و امنیتی در کشورهایی که ادعای حقوق بشر و آزادی دارند و خود را مهد ازادی دارند، چگونه با دانشجویان معترض، حق گو و حق طلب رفتار می کنند.

وزیر علوم تصریح کرد: ای مردم جهان، ببینید و مقایسه کنید و برای جمهوری اسلامی و قوانین پیشرفته جمهوری اسلامی احترام ویژه قائل شوید. در کشور ما جامعه فرهیخته و دانشگاهی از چنان حرمتی برخودار است که هیچ نیروی نظامی در بدترین شرایط اجازه ورود ندارد.

وی تاکید کرد: ما وجدان بیدار جامعه دانشگاهی، دانشجویان و اساتید سراسر دنیا در کشورهایی مانند امریکا، فرانسه، استرالیا و کشورهای عربی که از مظلوم دفاع و مقابل ظلم می ایستند را می ستاییم و اعلام می کنیم تمام قد کنار شماییم.

زلفی گل افزود: به سازمان ملل می‌گویم اعتراض جامعه فرهیخته و نسل دانشجو، حق طلب و حق گویی مردم دنیا را ببین و از خود حساسیت نشان بده و از عالمان و اندیشمندان بیاموز. در حمایت از ستم دیدگان به میدان بیا و تصمیم درستی بگیر تا در آینده شرمنده مردم دنیا نشوید.

دیگر خبرها

  • فرمانده انتظامی سمنان: فراجا مرزبان حجاب است
  • آسیب‌های موجود در جامعه به واسطه فقدان اقامه نماز است
  • فراجا مرزبان حجاب است/ متولیان فرهنگی حجاب و عفاف بیدار باشند
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • اجتماع همبستگی با دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین +عکس
  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است
  • «حسنا و ملکه‌های رنگی» به کتابفروشی‌ها آمدند
  • کلیپ| سعدآباد پرحاشیه
  • نیازمند آگاه‌سازی پایدار برای نسل جدید هستیم
  • تجمع جامعه دانشگاهیان مشهد مقابل دانشگاه فردوسی مشهد