Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- سیر صعودی ابتلا به کرونا در لرستان نسبت به هفته گذشته تغییر خاصی نکرده و هر بار با عادی انگاری کرونا موج جدیدی آغاز و سبب شده مبتلایان به ویروس کرونا در این استان از مرز ۱۰۰هزار نفر عبور کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  پلدختر،  سیر صعودی ابتلا به ویروس کرونا در استان لرستان همچنان ادامه دارد و شمار مبتلایان به این ویروس روز گذشته در استان از مرز 100 هزار نفر عبور کرد تا لرستان در رده چهارم کشور به لحاظ وضعیت بد کرونا قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته معاون سیاسی و امنیتی استانداری لرستان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان کاهش و بستری‌ها افزایش پیدا کرده است تا برای جلوگیری از افزایش مبتلایان به کرونا محدودیت‌های هوشمند کرونایی گروه‌های شغلی به مدت یک هفته دیگر تمدید شود.

وضعیت قرمز تمامی شهرستان‌های استان لرستان هنوز تغییر نکرده و با وجود این وضعیت، بانک‌های برخی شهرستان‌ها از جمله پلدختر باز و مراسمات عزا و عروسی که از عوامل اصلی وضعیت پیش آمده است همچنان در حال برگزاری است.

ابتلای 542 پلدختری به کرونا در یک هفته

در شهرستان پلدختر با توجه به وضعیت قرمز شهرستان‌های جنوبی و غربی و همچنین قرار گرفتن این شهرستان بین این دو وضعیت قرمز، عادی انگاری کرونا، مسافرت‌های نوروزی، برگزاری آزادانه مراسمات عروسی و عزا شمار مبتلایان به ویروس کرونا سیر صعودی به خود گرفته و به سرعت وضعیت این شهرستان را قرمز کرد، در هفته گذشته 542 پلدختری به ویروس کرونا مبتلا شدند تا شمار مبتلایان به این ویروس به پنج هزار و 30 نفر برسد.

وضعیت تنها بیمارستان این شهرستان هم زیاد مناسب نیست و یک گام دیگر تا پوشش صدرصدی آن به کرونا باقی مانده است، سیر صعودی افزایش بیماران کرونایی، حدودیت تخت‌های بیمارستان در مقایسه با تعداد بیماران و افزایش ورودی به این مکان سبب شد که بخش سوم کرونا راه‌اندازی و مجموع تخت‌های اختصاص یافته به بیماران کرونایی به عدد 78 برسد و  70 تا 80 درصد تخت فعال خود را به کرونا تخصیص داده باشد.

براساس گفته روابط عمومی بیمارستان امام خمینی درصورت ادامه این وضعیت اگر فردی به دلیل بیماری غیر کرونا با بیمارستان مراجعه کند بیمارستان از ارائه خدمات عاجز خواهد بود.

در بازدید میدانی ما از سطح شهر پلدختر شاهد بودیم که با توجه به تعطیلی مشاغل تردد در سطح شهر بسیار پایین و رعایت پروتکل‌های بهداشتی نسبت به هفته‌های قبل افزایش پیدا کرده است البته نیاز است که بانک‌ها  که  به محل تجمع مردم تبدیل شده تعطیل شوند و با تجمعات برگزار شده به ویژه مراسمات ترحیم برخورد شود تا شاهد کاهش ابتلا به ویروس کرونا در شهرستان پلدختر باشیم.

یک گام تا پوشش 100درصدی تنها بیمارستان پلدختر به کرونا

سید محمد موسوی رئیس بیمارستان امام خمینی پلدختر با بیان اینکه  80درصد تنها  بیمارستان پلدختر به بیماران کرونایی اختصاص پیدا کرده است اظهار داشت: با توجه به سیر صعودی افزایش بیماران کرونایی و محدودیت تخت‌های بیمارستان در مقایسه با تعداد بیماران ورودی، بخش «کرونا3» راه‌اندازی و مجموع تعداد تخت‌های اختصاص داده شده به بیماران کرونای در شهرستان پلدختر به عدد 78 رسید.

وی افزود: تمام بخش‌های بیمارستان را برای ارائه خدمات به بیماران کرونایی بسیج کرده و هم اکنون بخش اطفال،زنان، مردان، اورژانس به بیماران کرونایی اختصاص پیدا کرده و یک گام تا پوشش صدرصدی بیمارستان به کرونا باقی مانده است.

رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) پلدخترعنوان کرد: از 78 تخت بیمارستان 48 تخت هم اکنون پُر است و ورودی بیماران به بیمارستان نسبت به هفته‌های گذشته تغییری نکرده است.

لرستان در میان هفت استان رکوددار مبتلایان کرونا

و اما فتاحی مسئول کمیته اطلاع‌رسانی ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا در رابطه با آخرین وضعیت کرونایی استان اظهار داشت: در آخرین جلسه ستادهای ملی و استانی مدیریت بیماری کرونا، لرستان در بین چهار استان پرخطر کشور و هفت استان رکورددار ابتلا و مرگ‌ومیر معرفی شد.

وی افزود:این آمار به‌شدت نگران‌کننده در حالی ثبت‌شده است که در طی دو هفته گذشته شاهد تعطیلی گسترده بازار و کاهش ترددها بوده‌ایم و جا دارد از همراهی تمام اصناف در این برهه تقدیر شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان عنوان کرد: اصلی‌ترین عامل شکل‌گیری ثبت این آمار در استان؛ عدم توجه به استفاده مداوم از ماسک، برگزاری و حضور در تجمعات گسترده به‌ویژه مراسم‌های سوگواری و آرامستان هاست که لازم است هم استانی‌های عزیز نسبت به رعایت این دو  آسیب خطرناک، اهتمام ویژه‌تری را اعمال کنند.

وی بیان کرد: ادامه این روند بدان معنا است که ظرفیت بیمارستانی استان جوابگوی مبتلایان بدحال نخواهد بود و آمار مرگ‌ومیر به‌صورت روزانه افزایش می‌یابد.

تعطیلی بازار لرستان تا پایان هفته جاری ادامه دارد

بهزاد منصوری رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان با بیان اینکه تعطیلی بازار استان و اصناف غیرضروری به دلیل وضعیت قرمز شیوع کرونا تا پایان هفته جاری ادامه دارد اظهار داشت: براساس ابلاغ مصوبات ستاد استانی مقابله با کرونا و با توجه به وضعیت قرمز شهرهای استان، فعالیت گروه‌های شغلی 2، سه و چهار از جمله مجتمع های خرید و تجاری و فعالیت دستفروشان همچنان تعطیل است.

لرستان در رده چهارم کشور به لحاظ وضعیت بد کرونا قرار دارد

ثمینی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان با بیان اینکه با اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا، لرستان در رده چهارم کشور به لحاظ وضعیت بد کرونا قرار دارد و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در استان کاهش یافته و از طرفی تعداد بستری‌ها رو به افزایش گذاشته است اظهار داشت: با توجه به شرایط استان، محدودیت‌های هوشمند کرونایی گروه‌های شغلی 2، 3 و 4 به مدت یک هفته دیگر در استان تمدید می شود که ضرورت دارد مردم، کسبه و بازاریان و دستگاه‌های اجرایی در زمینه اجرای آنها همکاری کنند.

معاون استاندار لرستان ضمن تشکر از همکاری کسبه و بازاریان، تصریح کرد: گزارشات واصله حکایت از عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در برخی از اصناف و گروه‌هایی که مجاز به فعالیت در شرایط کنونی هستند، مانند نانوایی‌ها، قصابی‌ها و سوپرمارکت‌ها دارد که تاکید می‌شود نظارت‌ها در این زمینه افزایش یابد تا در صورت بروز تخلف برخورد قانونی انجام شود.

وی بیان کرد: بر اساس تصمیم ستاد استانی زمان آغاز فعالیت دستگاه‌های اجرایی نیز از ساعت 9صبح خواهد بود و ادارات با توجه به نوع خدمات خود در شرایط کنونی از یک سوم ظرفیت کارکنان در محل کار بهره گیری کرده و مابقی از دور کاری استفاده کنند.

ثمینی گفت: از هم استانی‌های محترم می‌خواهیم با رعایت دستورالعمل های بهداشتی و پرهیز از حضور در تجمعات، عزاداری‌ها، دورهمی و تجمع در پارک‌ها و بوستان‌ها ‌در رابطه با مهار و کنترل بیماری همکاری کنند تا بتوانیم به خوبی از این شرایط خارج شویم.

چهره سرخ لرستان با سیلی کرونا؛ تعداد مبتلایان از مرز 100 هزار نفر عبور کردعادی انگاری برخی از مردم لرستان دردسر ساز شد؛ فوت 14 بیمار کرونایی دیگرخیز بلند کرونا در لرستان / تنها در یک روز 286 ازنایی مبتلا شدند

گزارش از فیروزه حاتمی

انتهای پیام/ 646/ت

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیماران کرونایی ویروس کرونا وضعیت قرمز پیدا کرده سیر صعودی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۹۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ثبت نشدن مورد بومی مالاریا طی چهار سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ در کشور، پیشتازی ایران در منطقه در زمینه مبارزه با مالاریا را نشان می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، حسین فرشیدی اظهار کرد: یکی از دستاوردهای خوب ایران، به‌رغم سختی‌های همه‌گیری کووید، گسترش نظام تشخیص آزمایشگاهی مالاریا به ویژه سطح تشخیص میکروسکوپی بوده است در حدی که در مدیترانه شرقی به رغم همه کارشناسان بین‌المللی ایران در این زمینه پیشتاز است.

وی افزود: این پیشرفت‌ها در شرایط سخت سال‌های اخیر با توجه به تحریم‌های فلج کننده، محدودیت‌های دسترسی به اقلام مورد نیاز بهداشتی بین‌المللی و بار سنگین پاندمی کووید ۱۹ به دست آمده که بدون حمایت سازمان بهداشت جهانی و کمک‌های تکنیکال و فنی این سازمان، دستیابی به این موفقیت میسر نبوده است.

معاون بهداشت گفت: در کنار این کمک‌ها تلاش به ویژه در دانشگاه‌های علوم پزشکی جنوب و جنوب شرقی کشور، استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و بخش جنوبی استان کرمان یعنی محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، سبب شده که ما در کنار کشور به شدت آلوده‌ای مثل پاکستان با تخمین بیش از دو میلیون مورد سالیانه مالاریا، چنین دستاورد بزرگی داشته باشیم.

فرشیدی تصریح کرد: ثبت نشدن مورد بومی مالاریا طی چهار سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ در کشور، پیشتازی ایران در منطقه در زمینه مبارزه با مالاریا را نشان می‌دهد؛ به دلیل افزایش بار بیماری در سال ۱۴۰۱ به دنبال وقوع سیل در پاکستان نه تنها افزایش بیش از حد تصور موارد وارده مالاریا از پاکستان و افغانستان و به دنبال آن افزایش ریسک برقراری مجدد چرخه انتقال مالاریا در داخل شهرستان‌های مرزی استان سیستان بلوچستان را به شکل قابل توجهی افزایش داده است، که به رغم مشاهده نشدن شواهد اثبات شده مبنی بر برقراری چرخه انتقال محلی مالاریا، سازمان جهانی بهداشت بر موارد اندکی از انتقال بیماری در داخل مرزهای کشور، نظر دارد.

وی گفت: باید به این نکته مهم توجه داشت که ایران یک کشور پهناور و بزرگ و قابل قیاس با کشورهایی نظیر امارات و مراکش که در سال‌های گذشته و دو کشور آذربایجان و تاجیکستان که سال پیش گواهی حذف مالاریا را دریافت کرده‌اند، نیست، ما بیش از ۸۰ میلیون جمعیت داشته و در جوار کشورهایی مانند پاکستان و افغانستان قرار داریم که آمار بیماری مالاریا در آنها بیش از خیلی از کشورهای منطقه است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: در دو سال گذشته بعد از نزدیک به ۱۰ سال کاهش موارد مالاریا، افزایش مواردی را شاهد بودیم که همه این موارد، موارد وارده از مرزهای جنوب و جنوب شرقی کشور و از کشور پاکستان بوده و به هر حال برنامه ما را متأثر خواهد ساخت، نگرانی ما و همکاران این است که موارد وارده از کشورهای افغانستان و پاکستان تبعاتی برای برنامه ایران در مهار و حذف مالاریا به همراه داشته باشد.

فرشیدی افزود: این افراد همگی مسافرت‌های مرزی به مناطق سیستان بلوچستان به ویژه شهرهای سرباز، چابهار و سراوان داشته‌اند و مربوط به نیروهای نظامی و انتظامی شاغل در منطقه و کسانی که در امر جابه‌جایی سوخت بین مناطق مرزی ما و پاکستان اشتغال داشته‌اند، هستند.

وی تصریح کرد: سال گذشته پرونده موارد مالاریای کشور با حدود ۱۰ هزار مورد بیماری بسته شد که به اعتقاد ما، همه این موارد، اعم از داشتن ملیت ایرانی، افغان یا پاکستانی وارده از خارج از کشور بوده‌اند، همانطور که ذکر شد ایرانی‌هایی که از موارد وارده این بیماری را گرفته‌اند به دلیل شغل حمل سوخت قاچاق در مرزهای جنوب شرقی یا حسب ضرورت‌های شغلی دیگر در مناطق صفر مرزی مشغول به خدمت بوده یا به آن سوی مرزهای شرقی کشور تردد داشته‌اند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: امیدواریم بتوانیم با مشارکت نیروهای نظامی و انتظامی، حمایت مسئولان سیاسی و تلاش پزشکان و کارکنان بخش سلامت، با حساسیت هر چه بیشتر در راستای شناسایی به موقع و درمان فوری و کامل بیماران هشیارانه عمل و افقی روشن برای برنامه مبارزه با مالاریا ترسیم کنیم.

کد خبر 748708

دیگر خبرها

  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند به عضو حیاتی دوباره بخشیده شد
  • پول این کشور رکورددار بیشترین رشد در برابر دلار شد | خط جدید برای دلار آمریکا
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • ‌بیمارستان نیایش خرم‌آباد کی به بهره‌بردا‌ری می‌رسد؟ + فیلم
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • تشریح اقدامات بسیج ورزشکاران در هفته ترویج فرهنگ پهلوانی
  • دیدار رئیسی با بیماران اتباع
  • دیدار رئیس جمهور ایران با بیماران اتباع
  • اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه