Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس ـ اراک؛  ملت‌ها همواره با چالش‌ها و مشکلات متعددی مواجه هستند که گرانی، تورم، فساد، اختلاس، رانت و مشکلات معیشتی که هر روز گسترده‌تر و بر حجم آنها افزوده می‌شود، بخش اعظمی از این چالش‌ها را به خود اختصاص می‌دهد، چالش‌هایی که خود معلول علتی هستند که شاید کمتر به آن پرداخته شده است.

در آستانه انتخابات، به ویژه انتخابات ریاست جمهوری  یکی از شعارهای اصلی کاندیداها حل این چالش‌ها و تلاش برای رفع آنها است که گاها همچون دولت یازدهم و دوازدهم نه تنها در حد شعار باقی مانده، بلکه بر شدت آنها نیز افزوده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درگیری مردم با مسائلی نظیر گرانی و تورم و مشکلات معیشتی موجب می‌شود که کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری برای جذب اکثریت آرا و پیروزی در انتخابات وعده اصلی انتخابات را حل این چالش‌ها قرار داده  تا بتوانند کرسی ریاست کشور را بر عهده بگیرند و حتی بعد از نشستن بر مسند مدیریتی رفع موقتی آن را در اولویت برنامه‌های خود قرار دهند، اما به راستی آیا اولویت‌های اساسی و بنیادین دولت باید رفع مقطعی این چالش‌ها باشد؟ و یا به صورت اصولی برای این چالش‌ها برنامه‌ریزی کند.

ریشه چالش‌هایی چون گرانی، تورم، فساد و رانت کجاست و آیا برنامه‌های مقطعی می‌تواند این چالش‌ها را برای همیشه در کشور درمان کرده و از بین ببرد؟

مشکلات معیشتی مردم باید به شکل ریشه‌ای و همیشگی حل شود

کارشناس مسائل سیاسی استان مرکزی در این رابطه می‌گوید: چالش‌هایی نظیر تورم، گرانی و مشکلات معیشتی مردم  باید به شکل ریشه‌ای و همیشگی حل شود، اینکه دولت‌ها در انتخابات شعار داده و تنها به مردم وعده بدهند که مشکلات را حل می‌کنند، چاره کار نیست.

حسین یاری می‌افزاید: پرداختن صرف به حل این چالش‌ها نباید موجب شود که  مسائل اساسی و بنیادین در حل ریشه‌ای و همیشگی این مشکلات تحت‌الشعاع مسائل حاشیه‌ای قرار گیرند.  

وی با بیان اینکه ریشه بسیاری از آسیب‌ها به دلیل خلا موجود در تربیت نیروهای انسانی متخصص و متعهد است، می‌گوید: دولت اصلح دولتی است که به جای حل مقطعی این مسائل، تربیت نیروهای انسانی متخصص و متعهد را در دستور کار قرار دهد چرا که تا زمانی که در کنار حل  مشکلات معیشتی، به  تربیت نیروی انسانی و به‌خصوص کادرسازی و نخبه‌پروری تراز انقلاب اسلامی توجه نشود، حل موقتی این نابسمانی‌ها دردی از کشور درمان نخواهد کرد.

کارشناس مسائل سیاسی استان مرکزی اظهار می‌کند: مردم باید در انتخاب فرد اصلح نه به نوع شعارها، بلکه به نوع برنامه‌های کاندیداها در حوزه کادرسازی توجه کرده و بررسی کنند که برنامه نامزد انتخابات در حوزه کادرسازی و نخبه‌پروری تراز انقلاب چیست، چرا که با تربیت نیروهای تراز انقلاب و سپردن امور به کسانی که علاوه بر تعهد و تخصص، دل در گرو انقلاب دارند می‌توان امور را برای همیشه اصلاح کرد.

یاری با اشاره به اینکه این نیروهای انقلابی هستند که با داشتن روحیه جهادی و ساده‌زیستی، مسئولیت‌پذیری، خودباوری (که از شاخصه‌های اصلی نیروهای انقلابی است) می‌تواند حل قطعی مسائل و رفع دائمی مشکلات را رقم بزنند، می‌گوید: در انتخابات نباید به دنبال مرهم و نوشداروی موقت برای درد و زخم‌ها باشیم، بلکه باید به دنبال گزینه‌هایی باشیم که برای تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب، کارآمدسازی سیستم نظارتی برای جلوگیری از بروز ناهنجاری‌ها و مبارزه با فساد برنامه‌های خوب  و قابل پیاده‌سازی ارائه دهند.

وی غفلت از کادرسازی را یکی از معضلات کشور دانست و بیان داشت: تزکیه نخستین گام در کادرسازی است، با تزکیه، مدیران از فساد دوری گرفته و خود به خود بخشی از مشکلات که ناشی از فساد است برطرف می‌شود.

کارشناس مسائل سیاسی آشنایی با معارف اسلامی و انقلابی را از دیگر ملزومات کادرسازی عنوان کرد و ادامه داد: یک مدیر انقلابی به خوبی نظام سلطه و توطئه‌های آنان را شناخته و در مسیر آرمان‌گرایی و مطالبه آرمان‌های انقلاب گام بر می‌دارد.

یاری گفت: حل ریشه‌ای مشکلات تنها با بهره‌گیری از تعهد و تخصص مدیران جهادی و انقلابی امکان‌پذیر است و اگر می‌خواهیم چالش‌های کشور به صورت ریشه‌ای برطرف شوند باید در انتخاب گزینه‌ها دقت کرده و به کسانی رای دهیم که دلشان برای این نظام و انقلاب می‌سوزد، نه افرادی که چشم به بیگانگان دوخته و چاره مشکلات را در وین و دامان غربی‌ها جستجو  می‌کنند.

انتهای پیام/ 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: تورم گرانی اختلاس فساد مشکلات معیشتی تراز انقلاب چالش ها ریشه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۹۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم و بیکاری چالش بزرگ لرستان/ زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم شود

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«محمدرضا ملکشاهی‌راد» از حوزه خرم‌آباد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم‌بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش‌بینی می‌کنید؟

احزاب ما آن‌قدر در کشور قوی نیستند که در مجلس بگوییم که کرسی داشته باشند، هر چند مؤتلفه اسلامی در همه ادوار در مجلس تعدادی از کرسی‌ها را در مجلس داشته است، اما این بار دو جبهه ائتلاف و شورای وحدت مطرح هستند که در بین اصول‌گرایان می‌توانند بیشترین تعداد نمایندگان را در مجلس آینده داشته باشند، جریانات اصلاح طلب هم قطعاً نیروهایی در کشور دارند.‌

مهم‌ترین موضوعی که باتوجه‌به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده موردتوجه قرار بگیرد، چیست؟

اولویت اول من کنترل تورم و گرانی است، دوم بالابردن توان قدرت خرید مردم است، حمایت جدی از سرمایه‌گذار در کشور یکی دیگر از اولویت‌ها است به دلیل اینکه بخش عمده‌ای از کشور با بحث اشتغال و بیکاری جوانان روبرو است، حتی استانی مانند لرستان دیگر به استان‌های دیگر مهاجرت می‌کنند، چون شرایط سرمایه‌گذاری در آن فراهم نشده است، باید قوانینی وضع شود تا بخش خصوصی بیشتر احساس امنیت دررابطه‌با سرمایه‌گذاری کند، بحث واردات و صادرات و امتیازاتی که باید در نظر گرفته شود از دیگر اولویت‌ها است، به طور مثال در بحث واردات خودرو نباید این‌قدر معطل می‌کردند، الان پشت این قضایا مافیا قرار دارد و باید با آنها مبارزه کرد، اقتصاد را باید از چنگال افرادی که تشکیلات مافیایی دارند درآورد، واگذاری شرکت‌های دولتی با شرایطی که با بتوانند روند تولید و اشتغال را ادامه بدهند باید موردنظر قرار گیرد، قانون خصوصی‌سازی را باید اصلاح و تقویت کرد، دولت نباید خود را رقیب بخش خصوصی بداند، بلکه باید حامی بخش خصوصی باشد.‌

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

من تجربه‌ای در کمیسیون عمران دارم، اما اصرار من این است که در کمیسیون بودجه مجلس باشم.

۴- مهم‌ترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راهکاری دارید؟

تورم و بیکاری چالش بزرگ، سخت و ناهموار لرستان است، لزوم احیای کارخانه‌های کوچک و بزرگ، درعین‌حال تقویت سرمایه‌گذاری در استان برای رفع این چالش، همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، حق آبه استان، سدسازی، ساماندهی کارکنان دولت، استخدام بازمانده‌های حق‌التدریس به‌خصوص مدارس غیرانتفاعی باید مورد توجه قرار گیرند.

کد خبر 6083419

دیگر خبرها

  • حضورآگاهانه مردم در انتخابات و انتخاب اصلح
  • دشمن به دنبال از بین بردن هویت گفتمان انقلاب اسلامی است
  • محسن رضایی از جلسات با گروه‌های سیاسی دنبال چه هدفی است؟
  • فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان‌ غربی ادامه دارد
  • فعالیت سامانه بارشی حاکم بر کرمانشاه در روز جمعه تشدید می‌شود
  • تورم و بیکاری چالش بزرگ لرستان/ زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم شود
  • تنش آبی و نبود صنایع تبدیلی از چالش‌های مهم خدابنده است
  • اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد
  • افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است
  • مشکلات اقتصادی و معیشتی مهمترین دغدغه مردم است