Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان هواشناسی با بیان این‌که ایرلاین‌های داخلی در پرداخت بدهی‌ها به قانون تمکین نمی‌کنند،گفت:ایرلاین‌ها باید مانند ایرلاین‌های خارجی نسبت به تسویه حساب کامل اقدام کنند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سحر تاجبخش با اشاره به بدهی ایرلاین‌ها به سازمان هواشناسی، اظهار کرد:‌ آئین نامه اجرایی ماده 21 قانون وصول برخی از درآمدهای دولت و موارد مصرف آن می­‌گوید همه کاربرانی که از داده، اطلاعات و محصولات سازمان هواشناسی کشور استفاده می‌کنند، مکلف هستند بر اساس تعرفه مورد تایید هیئت دولت، هزینه داده و خدمات هواشناسی را پرداخت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: در این راستا شرکت­‌های هواپیمایی نیز موظف هستند نسبت به پرداخت این هزینه، بر حسب تعداد موارد نشست و برخاست‌­های انجام شده در فرودگاههای کشور و همچنین سایر خدمات ارائه شده، اقدام کنند.

رئیس سازمان هواشناسی گفت: با این نگرش شرکت­‌های هواپیمای داخلی نیز مشابه شرکت‌­های خارجی باید نسبت به تسویه حساب کامل با سازمان هواشناسی اقدام کنند تا منابع کافی برای برنامه‌ریزی جهت ارائه خدمات بهینه هواشناسی هوانوردی تامین شود. بنابراین تمکین همگی از قانون به راحتی می‌­تواند راهگشای مشکلات باشد.

تاجبخش همچنین با اشاره به برنامه سازمان هواشناسی برای توسعه خدمات هواشناسی هوانوردی افزود: این اطلاعات به شکل روتین برای تمامی پروازها صادر می­‌شود. برای نشست و برخاست هواپیماها در هر ساعت یا هر نیم ساعت، اطلاعات هوای حاضر شامل باد، دید افقی، دید روی باند، پدیده موجود در جو، مقدار و ارتفاع پایه ابرها (ارتفاع قائم)، دما، دمای نقطه شبنم و فشار هوا صادر و روی خط ارتباطی ویژه­‌ای برای هواپیماها و واحدهای مراقبت پرواز ارسال می‌شود. علاوه بر آن، پیش­‌بینی وضع هوا و پارامترهای جوی در قالب گزارش­‌های ویژه‌­ای با عناوینTAFOR  ،ARFOR و SIGWX و غیره در بازه­‌های زمانی استاندارد بین­‌المللی تولید و در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: افزون بر این موارد که به صورت روزمره تولید و صادر می­‌شوند، شرایط مخاطره آمیز  وضع هوا مانند وزش باد شدید، دیدکم، ابر پایین، تگرگ، تلاطم، یخ­زدگی، چینش باد و غیره در قالب گزارش­‌های ویژه اعلام خطر به کاربران حوزه هوانوردی اطلاع‌­رسانی می‌­شوند. ضمن اینکه پیش­‌بینی‌­های کوتاه مدت (حداکثر 2 ساعته) نیز برای بسیاری از فرودگاه‌های کشور در انتهای گزارش‌­های وضع هوای فعلی، صادر می‌شود که کاربری اصلی آن در پروازهای محلی (domestic) است.

تاجبخش با اشاره به برنامه‌ریزی برای توسعه خدمات هواشناسی هوانوردی گفت: ارتقای کیفی پیش­‌بینی‌­های هواشناسی هوانوردی ضرورت اصلی در ارائه خدمات توسعه‌­ای به کاربران حوزه هواشناسی هوانوردی است. یکی از بنیادی­‌ترین ابزارهای پیش­‌بینی دقیق، دسترسی به داده و اطلاعات وضع هوا در یک شبکه منسجم و متراکم است. از این رو توسعه شبکه دیده‌بانی انواع ایستگاه‌های هواشناسی از جمله شبکه رادارهای هواشناسی، ایستگاه‌های جو بالا، باران‌سنجی، همدیدی، گردو‌خاک و غیره در دستور کار این سازمان قرار دارد که در بازه‌­های کوتاه، میان و بلند مدت می‌­تواند در ارتقاء کیفی و کمی خدمات موثر باشد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان هواشناسی سازمان هواشناسی هواشناسی هوانوردی سازمان هواشناسی ایرلاین ها وضع هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۰۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشوربا بیان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سازمان برنامه و بودجه، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در دومین روز حضور خود در بانکوک برای شرکت در هشتادمین جلسه سالیانه اسکاپ، با «آلیس جابانا»، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد و مدیر اجرایی اسکاپ، دیدار و گفتگو کرد.
 داود منظور در این دیدار که در محل کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) در بانکوک برگزار شد، با تأکید بر لزوم گسترش همکاریها و نقش نهادهای توسعه‌ای مانند اسکاپ در ارتقای توسعه کشورها، گفت: استفاده از ظرفیت نهادهای وابسته به سازمان ملل در راستای توسعه همکاری‌های منطقه ای، تکمیل کریدورها و مقابله با خشکسالی، حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.
معاون رئیس‌جمهور با حائز اهمیت خواندن موضوع نشست امسال اجلاس اسکاپ، بر ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در آینده اقتصاد جهان تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران ضمن علاقه‌مندی به استفاده از تمامی ظرفیت‌های سازمان ملل در مسیر توسعه پایدار، آمادگی دارد در حوزه دیجیتال‌سازی هم همکاری داشته باشد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه با اشاره به مسئله‌محور بودن برنامه هفتم توسعه، گفت: در تأمین منابع مالی مورد نیاز برای رشد اقتصادی، به استفاده از منابع بین‌المللی هم توجه داریم.
وی نقش جمهوری اسلامی ایران در پشتیبانی از فعالیت‌های مرکز سازمان ملل متحد برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) به عنوان یکی از مؤسسات منطقه‌ای زیرمجموعه اسکاپ مستقر در تهران مستقر را اساسی دانست و گفت: ما ضمن استفاده از همه ظرفیت‌های اپدیم، تجربیات موفقی در کاهش بلایا داریم که می‌توانیم آنها را با سایر کشورها به اشتراک بگذاریم.
دکتر منظور افزود: از جمله تجربیات موفق کشورمان، تجارب حاصل شده در مهار و مدیریت منابع آب و شیرین‌سازی آب است که با توجه به تأثیر تغییرات اقلیم بر بروز خشکسالی های پیاپی و کاهش منابع آب، همکاری مشترک به‌ویژه با کشورهای همسایه، اهمیت دوچندان دارد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به کمبود منابع آب به‌عنوان یکی از چالش‌های مهم در سطح جهان، گفت: ما آماده همکاری در زمینه مدیریت منابع آب با سازمان ملل متحد هستیم.
دکتر منظور با بیان اینکه خوشحال میشویم در منطقه به کشورهای مختلف به‌ویژه کشورهای محصور در خشکی در جهت حمل کالا کمک کنیم، گفت: اسکاپ میتواند نقش بیشتری را در این زمینه بازی کند و جمهوری اسلامی ایران نیز آمادگی دارد با تشکیل گروه کاری مشترک با کشورهای منطقه تحت مدیریت اسکاپ، نقش خود را در این زمینه ایفا کند.
وی با تأکید ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها و همکاری با اسکاپ در حوزه اقتصاد دیجیتال، علاقه‌مندی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری بیشتر با اسکاپ و کمیته‌های مربوطه را اعلام کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نیرو‌های مسلح، پشتوانه امنیت مردم هستند
  • یک مقام دولتی عنوان کرد؛ ارتباط شبه سوییفت با برخی کشور‌ها داریم
  • ارتباط شبه سوئیفت و تجارت با ۱۰ کشور از طریق ارزهای ملی
  • جسد یکی از غرق‌شدگان نازلوچای ارومیه کشف شد
  • ایران می‌تواند با صدور خدمات فنی و مهندسی، در توسعه سریلانکا مشارکت کند
  • رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • افتتاح مرکز امداد اجتماعی در حرم مطهر شاهچراغ (ع)
  • منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم
  • فعالیت روانشناسان بدون پروانه اشتغال حرفه‌ای تخلف تلقی می‌شود + فیلم