Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز) و به نقل از وزارت جهاد کشاورزی؛ علیمراد اکبری در نشست تشریح برنامه‌ها، رویکردها و اقدامات آتی طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری که امروز با حضور ویدئوکنفرانسی مدیران آب و خاک و امور فنی و مهندسی سازمان‌های جهاد کشاورزی سراسر کشور در کرج برگزار شد، اظهار کرد: آبیاری تحت فشار یکی از مهم‌ترین پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی است که در صورت عدم اجرای این پروژه‌ها، کشور به لحاظ امنیت غذایی قطعاً دچار مشکل می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکبری خطاب به مدیران آب و خاک استان‌ها افزود: تکمیل پروژه‌های نیمه تمام زمان بر و فرسایشی نشود و با رعایت نکات فنی به سرعت نسبت به تکمیل این پروژه‌ها اقدام شود.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: در اجرای پروژه‌ها نباید کیفیت را فدای کمیت کرد و نظارت بر انجام پروژه‌ها در مرحله مطالعات و اجرا باید مدنظر قرار گیرد.

اکبری ضمن تاکید بر استفاده از منابع انسانی و امکانات موجود در استان‌ها برای نظارت بر پروژه‌ها، افزود: نظارت و مدیریت بر پروژه‌ها باید قوی‌تر شود و در انتخاب نیروهای راهبردی از افراد توانمند و متخصص استفاده شود.

وی گفت: در خصوص نوآوری در سامانه‌های نوین آبیاری و هوشمندسازی سیستم‌ها باید برنامه اجرایی داشته باشیم و این موضوع لازم است در اولویت قرار گیرد.

مشاور وزیر و مجری طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری نیز در این نشست، گفت: تاکنون بیش از دو میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار از اراضی کشور به سامانه‌های نوین آبیاری مجهز شده است.

فریبرز عباسی افزود: در زمینه گسترش سامانه‌های نوین آبیاری چالش‌هایی از جمله نوسانات قیمت ارز، کمبود نیروی انسانی و پشتیبان با توجه به گستردگی پروژه‌ها، کمبود مطالعات و نظارت و عدم هماهنگی لازم و مناسب با وزارت نیرو وجود دارد، که باید برطرف شود.

مجری طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری تاکید کرد: ارتقای کیفی سامانه‌ها باید در کنار ارتقای کمی آن دنبال شود و بحث نظارت در همه سطوح طراحی، اجرا، نگهداری و بهره برداری اعمال گردد.

وی با تاکید بر مدیریت آبیاری در بحث سامانه‌ها گفت: آموزش در همه سطوح (مدیران، کارشناسان و بهره برداران)، بازنگری در تعیین صلاحیت شرکت‌های طراحی و اجرا، ظرفیت سازی نیروی انسانی، اصلاح شاخص‌های توزیع اعتبار و حمایت از خلاقیت‌ها و روش‌های بومی از جمله مواردی است که این مجری برای ارتقای کیفی و کمی سامانه‌های نوین آبیاری در دست اقدام دارد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1094018 برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی آبیاری نوین اراضی کشاورزی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی آبیاری نوین اراضی کشاورزی سامانه های نوین آبیاری وزارت جهاد کشاورزی سامانه ها پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۱۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای آبیاری قطره‌ای زیرسطحی در تاکستان‌های شیروان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ کاهش بارندگی‌ها و منابع آبی شیروان در چند سال اخیر به یکی از چالش‌های اساسی برای کشاورزان و باغداران تبدیل شده، در این راستا برای اولین بار با همکاری جهاد کشاورزی، کاشت نهال انگور با روش آبیاری زیر سطحی در یکی از باغات این شهرستان آغاز شد.
کشاورزی و باغداری در شیروان به دلیل کم‌آبی دچار چالش زیادی شده لذا اجرای سامانه آبیاری زیرسطحی نه تنها روشی نوین برای رساندن کافی و به هنگام آب به درختان بلکه راهکاری در التیام زخم کم‌آبی شدید در این شهرستان است.
از جمله مزایای آبیاری قطره‌ای زیرسطحی این است که آب با استفاده از این روش به طور مستقیم در زیر خاک و پای ریشه تخلیه شده و در هم آنجا نیز به مصرف گیاه می‌رسد. 
سامانه آبیاری زیرسطحی قطره‌ای نه تنها سبب کاهش تبخیر آب و از دست رفتن ناخواسته آن می‌شود بلکه درصد جذب آب توسط ریشه گیاه را به میزان مطلوبی افزایش می‌دهد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • آبیاری ۴۰۰ هکتار از اراضی و باغات در بخش ناغان
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • ۵۰۰ هکتار از اراضی پلدختر به کشت باقلا اختصاص پیدا کرد
  • تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار از اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • اجرای آبیاری قطره‌ای زیرسطحی در تاکستان‌های شیروان