Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن پیرهادی در یادداشتی نوشت: این روزها سفره‌های مردم کوچک‌تر از هر زمان مشابهی شده، سرانه مصرف گوشت قرمز نسبت به بازه زمانی مشابه سال گذشته بیش از 50درصد کاهش پیدا کرده است، مردم حتی به دلخواه قدرت انتخاب و خرید میوه را ندارند و غصه تهیه معاششان روی دوششان سنگینی می‌کند. 

متأسفانه حکایت روزهای سخت و دشوار معیشتی مردم چنان تلخ است که برشمردن فکت‌هایش هم کام‌ها را تلخ می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در برشمردن مسببان بروز و ظهور این شرایط بارها و بارها آسیب‌شناسی شده و لیست بلندبالایی را در ایجاد چنین شرایطی که انصافا درشأن نظام جمهوری اسلامی نیست، می‌توان بر شمرد و بر سرشان فریاد زد.

 اما فریاد و انگشت اتهام به‌سوی این و آن گرفتن حداقل در شرایط فعلی نه دردی را از مردم دوا می‌کند و نه گره‌ای از مشکلاتشان باز می‌کند. شرایط بروز یافته محصول روندی اشتباه و روزافزون بوده و هست که حالا به پای همه مسئولان نوشته می‌شود.

  در این شرایط اما به راه افتادن کارزارهای انتخاباتی زودهنگام و صف‌آرایی مشتاقان کرسی ریاست‌جمهوری فضایی را ترسیم کرده است که گویی شماری از آقایان که سودای پاستور را در سر می‌پروانند نه‌تنها نقشی در این روند نداشته‌اند که فهم درستی از شرایط و روزگار دشوار مردم هم ندارند.
یکی پشت سر دیگری به صف ایستاده‌اند و نسخه‌های یک‌شبه برای گذر از شرایط کنونی تجویز می‌کنند، نسخه‌هایی که خود بیش از هرکس دیگری می‌دانند نه‌تنها قابلیت اجرایی ندارد بلکه حتی روی کاغذ هم منتج به نتیجه نمی‌شود.

بی‌توجه به عقیم بودن وعده‌ها و شعارهایشان، وعده برقراری عدالت اجتماعی ، پررونق کردن شرایط اقتصادی کشور و رنگین کردن سفره‌های مردم را می‌دهند. چشم بر شرایط حقیقی کشور بسته‌اند و چشم به دهان مردم نیازمند دوخته‌اند تا ببینند کدام ادعایشان لبخند را به لب مردمی می‌آورد که به نظاره معرکه‌گیری انتخاباتی آنها آمده‌اند.

اینان که خود را ناجیان یک‌شبه روزهای سخت مردم می‌دانند و حضور در انتخابات برایشان تکلیف شده است آیا از خود پرسیده‌اند که وعده‌های بی‌اساس و نشدنی‌شان چه بر سر اعتماد عمومی و امید اجتماعی می‌آورد و چند صباح دیگر که کارزار انتخابات به پایان رسید و دولت جدیدی از میان همین صف مشتاقان سکاندار امور اجرایی کشور شد چگونه از پس پاسخگویی به توقعات ایجاد شده برخواهد آمد؟ مدعیان نجات یک‌شبه کشور آیا دایره وظایف و اختیارات رئیس‌جمهور را می‌دانند و از شرایط کشور باخبرند و کاستی‌ها ، دشواری‌ها و امکانات را می‌دانند که چنان بی‌محابا وعده غیب کردن مشکلات را می‌دهند؟ اگر می‌دانند و چنان می‌کنند که نه عادلند و نه شایسته و اگر نمی‌دانند و چنان می‌کنند که نه مدیرند و نه مدبر.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: محسن پیرهادی عدالت اجتماعی انتخابات انتخابات پیرهادی عدالت اجتماعی انتخابات 1400 اختیارات رئیس جمهور یک شبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۲۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مخبر بعد از ظهر امروز (پنجشنبه) در ارتباط ویدیو کنفرانسی با همایش ملی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی سراسر کشور که در مشهد مقدس برگزار می‌شود، با تاکید بر اینکه مسائل اقتصادی را باید با مشارکت و حضور مردم حل کنیم، تصریح کرد: نامگذاری سال جاری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم حاصل تجربه بیش از ۴۰ سال جمهوری اسلامی ایران است که بدون فعال کردن منابع، خلاقیت و مدیریت مردم مشکلات اقتصادی به صورت مطلوب حل نمی‌شود.


معاون اول رئیس جمهور افزود: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی از فرصت‌های خوب تحقق شعار سال هستند و این مناطق با فلسفه و هدف تشویق سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، کنار گذاشتن دیوان سالاری، توسعه صادرات و آوردن مردم از سرزمین اصلی به این مناطق و فعالیت اقتصادی موثر شکل گرفته است.

دکتر مخبر با تاکید بر اینکه باید کاستی‌های چند دهه گذشته در توجه به اهداف و فلسفه تشکیل مناطق آزاد در دولت سیزدهم جبران شود، تصریح کرد:
توجه به مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی اولویت اساسی دولت است که ظرفیت‌های این مناطق و مقررات، امکان پیشرفت و توسعه را ایجاد کرده است و هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد و دولت آمادگی دارد تا مسائل و مشکلات بر سر راه فعالیت این مناطق را برداشته و مرتفع کند.

وی با تاکید بر اینکه جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و توسعه صادرات از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت مناطق آزاد است که باید در این خصوص برنامه‌ریزی کنند، افزود: نزدیک به ۱۰ سال رشد اقتصادی کشور منفی بود اما در سال گذشته به نرخ رشد اقتصادی ۶ درصد رسیدیم اما با این میزان نمی‌توان مسائل کشور را حل کرد که طبق هدف گذاری میانگین رشد اقتصادی ۸ درصدی در برنامه هفتم توسعه باید کاستی‌های سال‌های گذشته نیز جبران شود که برای رسیدن به این هدف نیازمند جذب سرمایه‌گذاری سنگین داخلی و خارجی هستیم که این مناطق فرصتی بسیار مناسب برای تشویق سرمایه‌گذاری هستند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به فرصت بسیار خوب همسایگی ایران با ۱۵ کشور منطقه تاکید کرد: بخش زیادی از نیازهای کشورهای همجوار می‌تواند در داخل ایران تولید شود و باید از این راهبرد جدی دولت سیزدهم در توسعه روابط با همسایگان در مناطق آزاد به خوبی استفاده شود.

دکتر مخبر خاطرنشان کرد: از گام‌های بلند آیت الله رئیسی در دیپلماسی دولت سیزدهم برقراری رابطه با کشورهای منطقه و همسو است که تفاهمنامه‌ها و قراردادهای بسیار خوبی امضا شده و تمامی این فرصت‌ها باید در مناطق آزاد پیاده سازی شوند.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه وجود نیروهای جوان و تحصیل کرده، شرکت‌های دانش بنیان، ظرفیت‌های معدنی و اقتصاد دریا محور را از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت و برنامه‌ریزی مناطق آزاد توصیف و تصریح کرد: باید کمبودهای کشور به ویژه در زمینه تولید، در مناطق آزاد جبران شود.

معاون اول رئیس جمهور در ابتدای سخنان خود با اشاره به مشکلات کشور در زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم گفت: گام‌های بسیار بلندی توسط دولت، مردم و فعالین اقتصادی در طول دو سال گذشته برای حل مشکلات کشور برداشته شد.

وی افزود: زمانیکه در یک کشور با کوچک‌ترین مساله روبرو می‌شوند تمام بخش‌ها و دولت آنان بسیج می‌شوند اما جمهوری اسلامی ایران به نقطه‌ای رسیده که زمانیکه رژیم غاصب صهیونیستی به عنوان نماد سلطه توسط کشور ما مورد اصابت قرار می‌گیرد، رئیس جمهور و دولت و مردم به کارهای عادی خود می‌پردازند و کشور در شرایط آرام مسیر خود را ادامه می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: زمانی مقام معظم رهبری اینگونه تاکید کردند که نباید اقتصاد کشور با تکانه‌های خارجی دچار آسیبی شود؛ لذا باید در این مسیر حرکت کنیم و در زمینه اقتصاد به نقطه‌ای برسیم که تناسب با نقش جمهوری اسلامی در سطح بین الملل داشته باشد.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: امروز وقتی در منطقه تصمیمی گرفته می‌شود که تبعات خاصی دارد ناچار هستند ملاحظات جمهوری اسلامی را رعایت کنند و تکیه مظلومین جهان به ایران است تا جایی که تمام امکانات نظام سلطه برای شکست مردم غزه جمع آوری شد اما نتوانستند به هیچکدام از اهداف خود برسند.

حجت الله عبدالملکی دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری و صنعتی و ویژه اقتصادی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه تراز تجاری مناطق آزاد با تلاش‌های دولت سیزدهم مثبت شده است، گفت: یک و نیم درصد از ۶ درصد رشد اقتصادی حاصل تلاش‌های مناطق آزاد بوده و تاکنون ۹۰۰ هزار میلیارد تومان بسته سرمایه‌گذاری در سال گذشته ارائه شد که به معنای چهار برابر شدن تقاضا برای سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد است و تاکنون ۱۳۳ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری محقق شده است و این برنامه جهش سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد با جدیت پیگیری می‌شود و در سال پنجم برنامه هفتم سهم مناطق آزاد در رشد اقتصادی به ۴ درصد خواهد رسید.

کد خبر 6088682 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • اسرائیل در باتلاق غزه/ ایران در حال توسعه‌ روابط دیپلماتیک با آسیا
  • ایران صادرکننده خدمات مهندسی و تکنولوژی های روز دنیاست
  • رئیسی: عملیات وعده صادق برای دوستان انقلاب اسلامی پیام همبستگی و برای دشمنان پیام مقاومت داشت
  • عملیات وعده صادق برای دوستان انقلاب اسلامی پیام همبستگی و برای دشمنان پیام مقاومت داشت
  • سردار رادان: در طرح نور، ما حمایت رئیس جمهور و قوه قضائیه را داریم
  • سردار رادان: در طرح نور، رئیس جمهور از ما حمایت کرده است
  • کاهش نرخ بیکاری در کشور/ دولت از برنامه‌های اعلامی خود عقب نیست
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند
  • تبادل ظرفیت‌های موجود در ایران و سریلانکا به نفع دو کشور و دو ملت است