Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

زنان باردار در حال مرگ هستند و نوزادان و کودکان بیمار شده‌اند؛ این توصیف کوتاهی از شرایط موجود بر اثر شیوع کرونا در هندوستان است.

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ هند بیش از یک میلیون مورد ابتلا به کرونا را از روز چهارشنبه گذشته به این سو ثبت کرده است. علت این موضوع شیوع نوع تازه و احتمالا جهش‌یافته‌ای از ویروس کرونا در هندوستان است که سبب شده تا هند تبدیل به مرگبارترین کشور جهان از نظر فوتی‌های مبتلا به کرونا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واکنش یک پسر بچه به سوزاندن جسد پدرش که در اثر ابتلا به کووید ۱۹ جان باخت

بیشترین میزان تاثیرگذاری کرونا بر دهلی نو، بمبئی و ایالت مهاراشترا بوده که با کمبود کپسول اکسیژن و تخت‌های بستری بیماران مواجه شده‌اند. به نظر می‌رسد هیچ‌کس در هندوستان از کرونا در امان نیست.

از چهارشنبه گذشته، بیش از یک میلیون مورد ابتلا به کرونا در هند ثبت شده است. اکنون دولت هند هواپیماهای نظامی و قطارها را برای انتقال تجهیزات مورد نیاز به پایتخت به منظور نجات جان بیماران مبتلا به کرونا اختصاص داده است.

دادگاه عالی هند نیز با صدور فرمانی اعلام کرده هر فردی که مانع از انتقال سریع تجهیزات مورد نیاز شود با مجازات اعدام مواجه خواهد شد.

اولین موج کرونا در هند شش ماه گذشته رخ داد و قابل مدیریت بود‌. در آن زمان افراد جوان‌تر چندان مبتلا نشدند اما اکنون زیر ۴۰ ساله‌ها نیز مبتلا می‌شوند. حتی گزارش شده که نوزادان دو ماهه نیز دچار کرونا شده و مادران باردار بیمار در حال جان باختن هستند.

بیمارستان‌ها پر از بیمار بوده و آمبولانس‌ها در تمام ساعات روز مشغول انتقال بیماران مبتلا به کرونا هستند. در بیمارستان‌ها بر روی هر تخت سه تا چهار بیمار قرار گرفته و همگی از کپسول اکسیژن استفاده می‌کنند. صف‌های طولانی برای انجام آزمایش کرونا تشکیل شده‌اند. با این وجود، ظرفیت آزمایشگاه‌ها تکمیل شده‌اند. آزمایشگاه‌ها در حال کار بر روی پنج هزار آزمایش در روز بودند در حالی که اکنون ۳۵ هزار آزمایش در روز برای آنان به منظور اعلام نتیجه ارسال می‌شوند‌.

به گزارش روزنامه دیلی میل، میزان مرگ و میر بر اثر کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در هند ۲.۲۶۳ نفر بوده که تنها ۳۰۰ مورد آن در دهلی نو گزارش شده است. البته این آمار رسمی است و احتمالا میزان واقعی مرگ و میر بیش از این رقم است.

جنازه‌ها در کوره‌های برقی سوزانده می‌شوند اما کوره‌ها نیز نیاز به استراحت و خاموشی دارند. در نتیجه، در روند سوزاندن اجساد وقفه ایجاد شده است. اکنون تنها ۱.۵ درصد از جمعیت هندوستان واکسینه شده‌اند.

رکورد روزانه مبتلایان مجددا شکست

شبکه خبری بی بی سی نیز درباره وضعیت کرونا در هند نوشته است: با شیوع بیش از حد ویروس کرونا در هند، این کشور برای چهارمین روز متوالی یک رکورد جدید در میزان مبتلایان روزانه ثبت کرد که این امر به معنای فشار بیشتر بر سیستم بهداشتی این کشور بحران‌زده خواهد بود.

در روز شنبه ۳۴۶ هزار و ۶۹۱ مبتلای جدید در هند شناسایی شد که تعداد کل مبتلایان را به حدود ۱۷ میلیون نفر از ابتدای شیوع کرونا رسانده است.

در حال حاضر بیمارستان‌ها در هند بیش از ظرفیت معمول خود بیمار پذیرش کرده‌اند و کمبود دستگاههای اکسیژن در تمامی مراکز درمانی وجود دارد، بسیاری از بیماران به علت نبود تخت در بیمارستان‌ها پذیرش نشده و بازگردانده می‌شوند. بیمارستان‌ها در سراسر مناطق شمالی و غربی هند از جمله در دهلی، پایتخت اطلاعیه هایی مبنی بر کمبود اکسیژن صادر کرده‌اند.

آمریکا روز گذشته اعلام کرده که به شدت نسبت به افزایش میزان مبتلایان در هند نگران است.

آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا گفت که این کشور از نزدیک با دولت هند در تماس است تا تجهیزات و کمک‌های بیشتری را ارسال کند.

دولت هند با استفاده از قطار و نیروهای هوایی ارتش، اقدام به ارسال مواد ضروری به نقاطی که بیشترین میزان شیوع را داشته، کرده است.

وضعیت در دهلی، پایتخت هند بعلت کمبود اکسیژن در بیمارستان‌ها و جان‌باختن مردم، بسیار وخیم است.

سازمان بهداشتی جهانی گفته است که هند "یادآور وضعیت ویرانگر"ی است که ویروس کرونا می‌تواند پدید بیاورد.

تعداد جان‌باختگان کووید ۱۹ در هند روز شنبه به ۲ هزار و ۷۶۷ نفر رسید که بالاترین رقم تا به امروز بوده است.

در ابتدای سال جاری میلادی دولت هند تصور می‌کرد که موفق شده شیوع کرونا را کنترل کند. در میانه ماه فوریه تعداد مبتلایان به زیر ۱۱ هزار نفر رسیده بود و تزریق واکسن نیز آغاز شده بود و در ماه مارس، وزیر بهداشت این کشور گفت که "این پایان بازی" شیوع کرونا در هند است.

اما پس از آن تعداد مبتلایان به شدت افزایش یافت و یک گونه جدید ویروس در هند شیوع پیدا کرد که یکی از عوامل موج اخیر تجمع‌های مردم در فستیوال‌هایی بوده که در آن میلیون‌ها نفر حاضر شده بودند.

شماری از مبتلایان به کرونا در سراسر کشور در حالی که در انتظار اکسیژن هستند، جان خود را از دست داده‌اند، هر چند که تعداد دقیق این افراد مشخص نیست و شبکه‌های اجتماعی با درخواست‌ها برای اکسیژن پر شده است.

آیا واکسن کافی در دسترس است؟

هند برنامه واکسیناسیون گسترده در این کشور را آغاز کرده اما فقط تعداد اندکی از جمعیت این کشور تاکنون واکسینه شده‌اند.

بیش از ۳ /۱ میلیارد نفر در هند زندگی می‌کنند اما تا کنون فقط دو درصد از جمعیت بزرگسال واکسینه شده‌اند. این در حالی است که هند از بزرگترین تولیدکنندگان واکسن در جهان است و دولت هند با تاخیر به شرکت‌های دارویی در این کشور دستور داده که ابتدا تقاضای داخلی را تأمین کنند.

مقامات اعلام کرده‌اند که تا اول ماه آینده میلادی (یک هفته دیگر)، برای تمامی افراد بالای ۱۸ سال واکسن در دسترس خواهد بود. این در حالی است که به گفته متخصصان، هند ۶۰۰ میلیون دوز برای افراد واجد شرایط در اختیار ندارد.

کارشناسان بهداشتی گفته‌اند که این کشور حفاظت‌ها در مقابل همه گیری کرونا را کاهش داده و با برداشتن محدودیت‌ها اجازه انجام گردهمایی‌هایی بزرگ را داده که این امر منجر به شیوع مجدد کووید در این کشور شده است.

چرا وضعیت هند اینگونه شد؟

به نوشته دویچه وله، نه فقط کندی واکسیناسیون و ضعف سیستم بهداشتی، بلکه ادامه مناسک و مراسم مذهبی و سنتی هندی‌ها نیز در وخامت اوضاع موثر بوده‌اند. همه‌گیری کرونا باعث نشد میلیون‌ها زائر از سفر به شهر Kumbh Mela و آب‌تنی دسته جمعی و بدون ماسک در رود گنگ خودداری کنند. غسل در گنگ برای هندوها، پالایش جان از آلودگی‌های دنیوی است.

سیاستمداران هم الگوی خوبی برای شهروندان نبوده‌اند. اوایل ماه جاری موعد انتخابات محلی در ایالت بنگال غربی بود و نمایندگان حزب حاکم (بهاراتیا جاناتا) میتینگ‌های پرجمعیتی در کلکته برای جلب آرا برگزار کردند. حتی نارندرا مودی‌، نخست وزیر نیز در یکی از این سخنرانی‌ها و در حلقه فشرده هواداران حضور یافت.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ویروس کرونا هندوستان بیمارستان ها کرونا در هند شیوع کرونا دولت هند شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۲۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هندی‌ها به نمایشگاه کتاب تهران نمی‌آیند؟

بر اساس بیانیه اخیر دولت هند مبنی بر منع مسافرت شهروندان هندی به ایران و اسرائیل شنیده‌ها حاکی از عدم حضور هند به عنوان مهمان ویژه در نمایشگاه کتاب تهران است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ کمتر از 11 روز مانده به برگزاری نمایشگاه کتاب تهران،‌ حضور هندی‌ها به عنوان مهمان ویژه این رویداد در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

پیگیری‌های خبرنگار تسنیم نشان می‌دهد که پس از صدور بیانیه دولت هند در روز 24 فروردین که در آن  به شهروندانش توصیه کرد که با توجه «به شرایط حاکم بر منطقه» تا اطلاع ثانوی از سفر به ایران و اسرائیل خودداری کنند. بعید است که ناشران هندی بتوانند خود را به نمایشگاه کتاب تهران برسانند. پیگیری‌های دوطرف تا این لحظه به نتیجه‌ای ختم نشده است.

نگاهی به سالن رایت نمایشگاه کتاب دهلی/ رایت سنتر دهلی چه قابلیت هایی برای نشر ایران دارد؟

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مذاکره با وزارت فرهنگ هند پیگیر حضور ناشران این کشور در نمایشگاه کتاب تهران است،‌  یاسر احمدوند رئیس نمایشگاه کتاب تهران و معاون فرهنگی وزرات ارشاد در گفت‌وگو با تسنیم ضمن تایید این پیگیری‌ها گفت: نتیجه این پیگیری‌ها به زودی اعلام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • پخت ۱۰ کیلو چلو میگو توسط آشپز مشهور هندی (فیلم)
  • سیگار چه بلایی بر سر پوست می‌آورد؟
  • چند حقیقت شگفت انگیز درباره کشور هند و فرهنگ مردم آن
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • سوسانو چگونه از دنیا رفت و جومونگ چه بلایی سر او آورد؟
  • هندی‌ها به نمایشگاه کتاب تهران نمی‌آیند؟
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد