Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر دارایی عربستان سعودی می گوید برنامه اصلاحات بخش انرژی این کشور می تواند باعث صرفه جویی 200 میلیارد دلاری هزینه ها در این کشور نفتی شود.

به گزارش «انرژی امروز» از رویترز، از آنجایی که عربستان به دنبال کاهش هزینه و افزایش سرمایه گذاری در بخش انرژی است وزیر دارایی این کشور از صرفه جویی 200 میلیارد لاری در یک دهه آینده از طریق استفاده از گاز طبیعی به جای سوخت مایع در منازل و تولید انرژی های تجدیدپذیر خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عربستان بزرگ ترین صادر کننده نفت دنیا در سال های اخیر برای مدرن سازی اقتصادی خود، ایجاد شغل، و کاهش وابستگی اقتصاد به درآمدهای نفتی برنامه های اصلاحات انرژی را در دستور کار خود قرار داده است.

محمد الجدان، وزیر دارایی این کشور گفته است که برنامه اصلی جایگزینی سوخت های مایع است. به گفته او این برنامه خواهد توانست در 10 سال آینده 800 میلیارد ریال برابر با 213.34 میلیارد دلار صرفه جویی برای این کشور به ارمغان آورد.

محمد الجدان، وزیر دارایی عربستان

این ماه عربستان سعودی قرارداد خرید برق از هفت پروژه خورشیدی جدید را امضا کرده است، این قرارداد بخشی از برنامه این کشور برای بهینه سازی ترکیب انرژی مورد استفاده عربستان برای تولید برق است.

وزیر دارایی عربستان گفت که ما به جای اینکه از بازارهای بین المللی انرژی را به قیمت 60 دلار بخریم و به تاسیسات سعودی 6 دلار بفروشیم، یا به جای آنکه بخشی از تعهدات خودمان در اوپک را به قیمت 6 دلار بفروشیم؛ در 10 سال آینده روزانه یک میلیون بشکه معادل نفت را با گاز طبیعی و انرژی های تجدیدپذیر جایگزین می کنیم.

برچسب هااصلاحات انرژی انرژی امروز انرژی های تجدیدپذیر عربستان سعودی گاز طبیعی

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: اصلاحات انرژی انرژی امروز انرژی های تجدیدپذیر عربستان سعودی گاز طبیعی آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سازمان کشورهای صادر کننده نفت اوپک سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو وزیر دارایی صرفه جویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۳۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندونزی و عربستان سعودی با مصادره دارایی‌های روسیه مخالفت کردند

فایننشال تایمز می‌نویسد که کشور‌ها از آینده دارایی‌های خود در غرب می‌ترسند. آنها به طور خصوصی از نمایندگان اتحادیه اروپا خواستند "تسلیم فشار‌های آمریکا و انگلیس نشوند" و بر جلوگیری از مصادره ۲۰۰ میلیارد یورو از دارایی‌های روسیه پافشاری کردند.

در گردهمایی اخیر وزرای دارایی گروه ۲۰ در برزیل، نمایندگان در یک موضوع مبرم احساس ناراحتی عمیقی داشتند: مصادره بالقوه یا استفاده از دارایی‌های روسیه که تحت تحریم‌های غرب پس از حمله روسیه به اوکراین مسدود شده بودند.

دو وزیر - محمد الجدان از عربستان سعودی و سری مولیان ایندراواتی از اندونزی - از جمله کسانی بودند که از این بابت نگران بودند. سؤالات آنها از همتایان غربی خود به یک بحث پرتنش در مورد اینکه آیا صد‌ها میلیارد یورو از دارایی‌های مسدود شده بانک مرکزی روسیه باید برای کمک به تأمین مالی اوکراین اختصاص داده شود، تبدیل شد.

آمریکا و هم پیمانانش استدلال می‌کنند که انجام این کار باعث تقویت مالی با پتانسیل تبدیل جنگ به نفع کی‌یف خواهد شد. برای مخالفان این ایده، چنین اقدامی خطر ایجاد یک سابقه خطرناک در حقوق بین‌الملل را به همراه دارد - سابقه‌ای که می‌تواند منافع هر کشوری را در غرب درگیر کند و نظم حقوقی بین‌المللی را نیز به خطر بیندازد.

در حال حاضر، کی‌یف به بسته کمک نظامی ۶۱ میلیارد دلاری که در ۲۴ آوریل توسط سنای ایالات متحده تصویب شد، پس از ماه‌ها کشمکش سیاسی متکی است. اما جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده، متحدانش را تحت فشار قرار می‌دهد تا به دنبال راه‌هایی برای بهره‌برداری از ذخایر تقریباً ۲۶۰ میلیارد یورویی روسیه باشند، در حالی که نشست سران گروه هفت در ایتالیا در ماه آینده به عنوان لحظه‌ای کلیدی برای فشار جهت پیشرفت تلقی می‌شود. پیش از این، نمایندگان G۷ گفتند که موضوع مصادره کامل دارایی‌های فدراسیون روسیه دیگر مورد بحث قرار نمی‌گیرد و اقدامات جایگزین در حال بررسی است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • اندونزی و عربستان سعودی با مصادره دارایی‌های روسیه مخالفت کردند
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی آب با خشکه کاری برنج
  • خسارت ۳ میلیارد دلاری محدودیت انرژی به صنعت فولاد کشور (اینفوگرافی)
  • صرفه جویی ۳.۹ درصدی مصرف گاز در سال گذشته
  • رفع بحران ناترازی انرژی با ۲۰ درصد صرفه‌جویی
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است
  • محمد خاتمی: تورم به سطح فوق‌العاده نگران کننده رسید | چرا به شاخص‌های برنامه ۲۰ ساله نزدیک نشده‌ایم؟