Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-30@18:23:03 GMT

مسکو: بحران کرونا مشکلات بزرگ غرب را نمایان کرد

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۰۳۶۴۷

مسکو: بحران کرونا مشکلات بزرگ غرب را نمایان کرد

سخنگوی وزارت خارجه روسیه ضمن تاکید بر ناکامی کشورهای غربی در مقابله با همه‌گیری کرونا، از تاثیر منفی مواضع ضد روسی آنها در زمینه مقابله جهانی با این ویروس گله کرد.

به گزارش مشرق، «ماریا زاخاروا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه در یک مصاحبه تلویزیونی درباره کارزار ضد روسی چند ساله کشورهای غربی و ضدیت آنها با واکسن «اسپوتنیک وی» صحبت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش راشاتودی، سخنگوی وزارت خارجه روسیه به «آرتی دویچ» که شبکه تلویزیونی وابسته به راشاتودی مستقر در برلین آلمان است، از مواضع ضد روسی کشورهای غربی به شدت انتقاد کرد.

به گفته زاخاروا، کشورهای غربی در یک «سرزمین خیالی» ایجاد شده از طریق سال‌های پروپاگاندای ضد روسی زندگی می‌کنند و هر ابتکار و تلاشی از سوی روسیه حتی در زمینه کووید-19، رنگ و بوی سیاسی و سیاست زده به خود می‌گیرد.

بیشتر بخوانید

کاردار روسیه در آمریکا احضار شد

سخنگوی دستگاه دیپلماتیک روسیه اعلام کرد، این گونه رفتارهای غرب موضوع تعجب برانگیزی نیست چرا که کشورهای غربی طی سال‌ها تلاش‌های زیادی برای ترسیم روسیه به عنوان «یک قدرت متجاوز» انجام داده‌اند.

وی با اشاره به واکنش‌های هیجانی و عصبی کشورهای عضو ناتو درباره رزمایش روسیه در جنوب شرقی این کشور (همجوار با مرز اوکراین) و پیشبینی‌های آنها درباره وقوع جنگ بین مسکو و کی‌یف اشاره کرد.

زاخاروا افزود: «به نظر من اینطور به نظر می رسد که شرکای غربی ما اجازه دادند که تصورات آنها از کنترل خارج شود. آنها به نظر می رسد چیزهایی را می بینند که اصلا وجود خارجی ندارد و چیزهایی را که برای همگان واضح است نمی بینند. واقعا موضوع خارق العاده ای است که قادر باشید در یک سرزمین خیالی زندگی کنید».

به گقته او، کارزار چند ساله غربی‌ها برای ترسیم روسیه به عنوان یک کشور متجاوز روی پاسخ جهانی برای مقابله با همه گیری ویروس کرونا هم تاثیر منفی داشته است.

زاخاروا تاکید کرد، به جای همکاری با روسیه و خرید واکسن اسپوتنیک وی که اولین واکسن ثبت شده برای مقابله با کووید-19 بوده است، تلاش‌های زیادی صرف انکار موجودیت این واکسن و حتی خدشه وارد کردن به اعتبار آن شده است.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه تصریح کرد: «یک کارزار بزرگ علیه واکسن ما و آنچه که ما به جهان پیشنهاد داده بودیم، ایجاد شد. ما توانستیم این موضوع را مدیریت کنیم. متاسفانه بسیاری از کشورها از جمله کشورهای عضو اتحادیه اروپا زمان را هدر دادند. بسیایر از کشورها این واکسن را دریافت کردند و برخی در مراحل بالینی و آزمایشی هستند، بسیاری از آنها شروع به خرید کردند اما متاسفانه اتحادیه اروپا دوباره دارد خودش را مجازات می کند دقیقا همان کاری که پراگ (جمهوری چک) با دیپلمات‌های ما کرد (اخراج دیپلماتهای روسیه از جمهوری چک)».

از نظر وی، بحران کنونی همه گیری ویروس کرونا «مشکلات بزرگ اتحادیه اروپا و به طور کلی غرب را نمایان کرد» چرا که آنها همه منابع را برای رهبری جهانی مقابله با این ویروس را داشتند اما شکست خوردند.

زاخاروا افزود: «مشخص شد که رهبرانی که خودشان را رهبران جهان می‌خواندند در واقع رهبر نیستند. آنها فقط بلوف می‌زنند».

این مقام مسکو درباره واکنش تلافی جویانه روسیه به اقدام جمهوری چک در اخراج دیپلمات‌های این کشور گفت: «آنها به آنچه که شایسته دریافتش بودند، رسیدند. من حتی می گویم که آنها آنچه به آنچه که تصورش را هم نمی کردند، رسیدند. وقتی پراگ این بازی بی ملاحظه را شروع کرد عواقب آن را محاسبه نکرده بود».

ماریا زاخاروا با بیان تعجب جمهوری چک از واکنش شدید روسیه افزود: «ما شاهد اقدامات عجیب و غریب و بیانیه های متناقض آنها هستیم. آنها دائم دارند حرف های متفاوتی درباره انفجارها می زنند و علیه روسیه اتهام می زنند. پیامهای متناقض و صداهای ناهنجار زیادی از آنها دیده و شنیده می شود».

جمهوری چک اخیرا ادعا کرد که عوامل روس در انفجار یکی از انبارهای نظامی این کشور در سال ۲۰۱۴ دست داشتند. این کشور به تعدادی از دیپلمات‌های روس دستور داد تا خاک جمهوری چک را ترک کنند. پراگ مدعی شده که این دیپلمات‌ها عناصر سرویس ویژه روسیه هستند.

مسکو نیز در واکنش به این اقدام، دستور اخراج دیپلمات‌های جمهوری چک را صادر و اعلام کرد که این دیپلمات‌ها  باید روسیه را ترک کنند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا کرونا واکسن کرونا اتحادیه اروپا ایالات متحده آمریکا روسیه ماریا زاخاروا سخنگوی وزارت خارجه روسیه غرب جمهوری چک سخنگوی وزارت خارجه روسیه کشورهای غربی دیپلمات ها جمهوری چک ضد روسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۳۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار

استاندار کرمانشاه، گفت: برای رفع مشکلات مدیریت بحران استان کرمانشاه از جمله تکمیل مناطق زلزله‌زده، ساماندهی رودخانه‌هایی همچون آبشوران و قره‌سو و غیره به ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در استانداری برگزار شد، اظهار داشت: در روزهای اخیر توافقات مفیدی برای استان انجام شد و امید دارم با محقق شدن این توافقات مدیریت و کنترل شرایط مختلف استاد برای جلوگیری از بحران احتمالی به‌روزرسانی بهتری داشته باشد.

وی با بیان اینکه همیشه اقدامات پسینی هزبیه‌های حیاتی و مالی بیشتری خواهد داشت، گفت: استان کرمانشاه به دلیل شرایط اقلیمی که دارد از مجموعه حوادث ممکن با بعضی از آن‌ها مواجه است که باید همیشه برای آن آمادگی داشته باشیم.

صحرایی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه زلزله‌خیز است و همواره در معرض سیلاب قرار دارد، افزود: همچنین این استان در معرض حوادث کوهستان قرار دارد و کوهستان برای استان در عین زیبایی نیاز به مراقبت جدی دارد و در شرایط اخیر رتبه دوم حوادث کوهستان را داشته و امید داریم با آگاهی بخشی این آمار به صورت محسوس کاهش یابد.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه با توجه به بارندگی‌ها و شرایط پوشش گیاهی خطر آتش‌سوزی در استان بالا است، گفت: سال گذشته و امسال بارندگی‌های بسیار خوبی رخ داد و با خشک شدن بخشی از این پوشش باید مراقبت جدی داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه با مجموعه این عوامل و وجود ریزگردها باید به استان نگاه جدی‌تری در زمینه مدیریت بحران داشت، افزود: متاسفانه وارث بعضی از اقدامات قبلی هستیم که در یک محدوده زمانی انجام نشده و باید به اتمام برسد.

صحرایی بیان کرد: بعد از زلزله سال 96 باید اقداماتی انجام می‌شد، اما با اعلام زودهنگام جشن پایان بازسازی مناطق زلزله برخی از اماکن عمومی، ساختمان‌های دولتی، مساجد و اماکن مذهبی باقی مانده‌اند و این در حالی است که ردیف بودجه بازسازی از بودجه حذف شده است.

وی با اشاره به اینکه براساس توافقات قبلی امید داریم به‌زودی شاهد راه‌اندازی مرکز تخصصی امداد و نجات کوهستان در استان باشیم، خاطرنشان کرد: چنانچه کرمانشاه به عنوان قطب منطقه‌ای امداد و نجات معرفی شود و سه بالگرد در انبارها مستقر شود کمک خوبی برای منطقه خواهد بود.

صحرایی با بیان اینکه از محل تخصیص‌های استانی سیستم اعلام حریق برای انبارهای مرکز امداد و نجات راه‌اندازی می‌شود، گفت: برآورد این است که ما برای مجموعه نیازهای مدیریت بحران استان حدود چهار همت نیاز داریم.

استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه امهال وام‌های مناطق زلزله‌زده از مطالبات جدی مردم منطقه است، عنوان کرد: چنانچه اعتبار مناسبی برای تکمیل ساختمان‌ها تخصیص یابد ساختمان‌های با پیشرفت 85 درصد در اولویت قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه ساماندهی آبشوران کرمانشاه نیز یکی از مطالبات جدی مردم استاان است گفت: داشتن یک نردبان برای امدادرسانی به ساختمان‌های بلندمرتبه برای قطب امداد و نجات غرب کشور بسیار کم است و در صورت افزایش آن می‌تواند کمکی برای استان‌های همجوار باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیپلمات صهیونیست: دنیا تغییر کرده است/ باید مشخص کنیم در کدام سمت هستیم
  • نمایش تسلیحات غنیمتی روس ها در «پارک پیروزی» مسکو | ویدئو
  • آمریکا ۸۱ فروند بمب‌افکن اسقاط برای کی‌یف خرید؛ اهداف پنهان واشنگتن زیر ذره‌بین رسانه‌ها
  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟
  • اعلام وضعیت قرمز و وخیم جنگی در جبهه شرقی اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به تاسیسات نفتی روسیه
  • اعلام آمادگی مکرون برای استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه
  • رونمایی از جوان ایرانی در لیگ روسیه
  • مسکو: روسیه «نووباخموتوکا» را آزاد کرد/ دفع ۱۳ ضدحمله اوکراینی‌ها
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • محور تحولات و حذف دشمن مشترک