Web Analytics Made Easy - Statcounter

رودخانه عباس آباد، رودخانه خاکو و سد آبشینه و سد اکباتان بخش هایی از ذخایر آبی شهر همدان را تشکیل می دهند که به علت کاهش بارش از ذخایر خوبی برخوردار نیستند..

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر همدان، حمید رضا نیکداد، معاون آبفای همدان ضمن اشاره به کاهش ۳۹ درصدی میزان نزولات جوی در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته گفت: با توجه به شرایط موجود و کاهش حجم ذخایر آبی، رخداد سالی دشوار به لحاظ کمبود ذخایر آبی دور از انتظار نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در راستای عبور از شرایط پیش بینی شده از ابتدای سال جاری جلسات متعددی به منظور مدیریت شرایط برگزار شده است، عنوان کرد: تشکیل کمیته مدیرت بحران و انسجام بخشی آب و آبفا، برگزاری جلسات مشترک با شرکت آب منطقه ای و برگزاری نشست مشترک با ستاد مدیریت بحران استانداری همدان از جمله این جلسات بوده است.

طالبی، مدیریت بحران استان همدان نیز در گفتگو با خبرنگار ما گفت: کاهش بارش را در سال داشتیم و به طبع منابع زیر زمینی هم ذخایر کمی دارند.

وی افزود: یک سری تمهیدات اندیشیده شده است و چالش نمی توان نامید باید برنامه های مدون و مدیریت در بحث فشار،توزیع ، انتقال و تامین به خوبی صورت گیرد تا میزان اثرگذاری کاهش بارندگی به حداقل برسد.

طالبی تاکید کرد: در بحث آب شرب به خصوص باید مدیریت خوبی صورت گیرد تا شاهد مشکلات برای شهروندان نباشیم.

وی با اشاره به کاهش بارش ها نسبت به سال گذشته و میانگین سالانه گفت: کشاورزان هم حتما باید در کشت محصولات و بهره برداری از منابع آب زیر زمینی دقت لازم را داشته باشند.

قاسم اسدیان، مسئول مرکز تحقیقات کشاورزی استان همدان همچنین در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: علف های هرز مهمترین ضربه را به زمین ها و خاک کشاورزی می زنند چرا که با گرفتن آب زمین را خشک می کنند و شادابی گیاه از بین می رود بنابراین باید به صورت مکانیکی و پنجه غازی از بین ببریم.

وی افزود: هر چقدر خاکمان دست نخورده تر باشد تماس گیاه با خاک بیشتر می شود و هدر رفت آب کاهش می یابد، همچنین استفاده از رو شهای آبی متنوع و جدید تاثیر گذار است.

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی استان همدان گفت: باید از ارقام زودرس و مقاوم به کم آبی استفاده کنند و به از مراکز مشاوره بگیرند که چه محصولی کشت کنند؟

اسدیان تاکید کرد: در نهالستانها حتما از سایه بان استفاده کنند که کمتر زیر تابش نور مستقیم خورشید باشند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۳۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش۱۸۷ هزار مادر در سال گذشته مشاوره فرزندآوری دریافت کردند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، شهلا نوری افزود: مشاوره قبل ازدواج، آموزش‌های حین ازدواج در راستای رضایتمندی از زندگی زناشویی، آموزش مهارت روان‌شناختی در راستای افزایش مهارت‌های زندگی و فرهنگ‌سازی در رابطه با ازدواج به‌موقع از مجموعه اقدامات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در حوزه جوانی جمعیت است.

او با بیان اینکه نرخ باروری در سال‌های اخیر به میزان قابل‌توجهی کاهش‌یافته است افزود: میزان فرزندآوری از هفت فرزند در سال ۱۳۵۸ به ۱.۸ فرزند در سال ۱۳۹۰ رسیده است.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه به صورت مقطعی تا سال ۱۳۹۵ میزان نرخ باروری افزایش یافت، تصریح کرد: در سال‌های اخیر مجدداً روند فرزندآوری کاهش یافت، تا جایی‌که نرخ باروری در استان همدان به ۱.۵۷ رسید.

شهلا نوری افزود: نرخ باروری در دراز مدت بر نرخ رشد جمعیت تأثیر می‌گذارد و یا حتی موجب منفی‌شدن رشد جمعیت و پدیده سالخوردگی و پیری جمعیت می‌شود.

او تصریح کرد: یکی از عوامل مؤثر در کاهش فرزندآوری افزایش سن ازدواج و تأخیر در زمان بارداری است به‌گونه‌ای‌که تأخیر در بارداری نخست موجب افزایش ناباروری شده و می‌تواند مشکلات متعددی را به دنبال داشته باشد.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه فاصله زیاد بین ازدواج تا تولد نخستین فرزند را از عوامل مهم تأثیرگذار کاهش نرخ باروری در کشور دانست و تصریح کرد: عوامل مختلفی همچون فاصله‌گذاری بین تولد فرزندان، افزایش سن ازدواج، تک‌فرزندی، افزایش میزان ناباروری بر کاهش نرخ باروری و افزایش پدیده پیری جمعیت در کشور تأثیر می‌گذارند.

دیگر خبرها

  • بیش۱۸۷ هزار مادر در سال گذشته مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • مصرف ۳ هزار و ۸۸۵ میلیون کیلووات ساعت برق در استان همدان
  • پیش بینی ناترازی ۱۰ تا ۱۱ هزار مگاواتی برق در تابستان
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاور فرزندآوری دریافت کردند
  • آغاز برداشت محصولات صیفی جات از مزارع مهران
  • افتتاح مرکز مدیریت هوشمند انرژی (مها) در همدان
  • تجمع دانشجویان همدانی در حمایت از آزادی خواهی دانشجویان جهان
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است