Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تویسرکان، ظهر امروز فرماندار، امام جمعه، فرمانده سپاه و مدیران دستگاه‌های عامل تویسرکان در راستای تحقق شعار سال مبنی بر«تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» با هدف بررسی و رفع مسائل و مشکلات سر راه تولید از روند فعالیت کارخانه‌های تولیدی «بستنی همهمه» و «شرکت کارتن و شانه سبز سرکان» بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جریان بازدید از کارخانه تولیدی «بستنی همهمه» قاسم بیاتی، مدیر کارخانه با اشاره به فعالیت این کارخانه تولیدی ابتدا در روستای مبارک‌آباد در بخش مرکزی اظهار کرد: کارخانه با انتقال به شهرک صنعتی از حالت صنفی خارج و به صنعتی تبدیل شده است.

وی به افزایش میزان تولید سالانه کارخانه تولید از ۳۰۰ تن به حدود ۸۰۰ تن با توسعه کارخانه اشاره کرد و افزود: همچنین تعداد نیروهای انسانی فعال از ۱۸ نفر با توسعه کارخانه به ۴۰ نفر می‌رسد.

مدیر کارخانه میزان سرمایه‌گذاری در آن را حدود ۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان دانست و از ورود و نصب دستگاه جدید برای این کارخانه تولیدی خبر داد و یادآور شد: در این صورت تعداد اشتغال‌زایی این شرکت به طور حتم افزایش پیدا می‌کند.

وی گفت: مهمترین نیاز این شرکت تولیدی در حال حاضر ایجاد تصفیه خانه است که نیازمند همکاری و همراهی محیط زیست به منظور آغاز فعالیت سریع‌تر کارخانه در شهرک صنعتی هستیم.

فرماندار شهرستان تویسرکان نیز در این خصوص ضمن بررسی مشکل از دیدگاه مسوولان با اشاره به اینکه این مجموعه تولیدی زیر نظر معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فعال شده است اظهار کرد: جابجایی این کارخانه از روستای مبارک آباد را به دلیل اثرات نامطلوب زیستی و محیطی در برنامه کاری قرار دادیم.

سید رسول حسینی با بیان اینکه طی هماهنگی با بانک عامل ترک تشریفات گرفته شد و با قیمت پایه در اختیار سرمایه‌گذار قرار گرفت گفت: مشکل عمده این کارخانه شامل برق و تملک اراضی از شرکت شهرک‌های صنعتی بود که انجام شده است.

وی با تاکید بر بررسی سریع مباحث زیست‌محیطی و فاضلاب کارخانه تولیدی بیان کرد: انشاءالله با همت همه به زودی شاهد آغاز کار اجرایی این کارخانه در شهرستان باشیم.

برنامه بعدی بررسی مشکلات شرکت کارتن و شانه سبز سرکان بود که با همراهی مسوولان دستگاه‌های اجرایی مربوطه انجام گرفت؛ محمد ابراهیم جعفری مالک کارخانه وام دریافتی از بانک سپه را ۷۵ میلیون تومان دانست و اظهار کرد: همه بدهی اکنون این شرکت ۳۰۰ میلیون تومان است که برای توسعه شرکت نیازمند همکاری بانک هستیم.

وی خواستار دریافت تسهیلات از بانک به منظور توسعه شرکت پس از پرداخت بدهی شد و گفت: تلاش شرکت کارتن شانه سبز سرکان این است که 35 شغل ایجاد شده را به 80 اشتغال برساند.

مدیر شرکت کارتن شانه سبز سرکان تاکید کرد: در راستای تحقق توسعه شرکت کارتن و شانه سبز سرکان مسوولان در تخصیص تسهیلات، تغییر کاربری اراضی اطراف کارخانه و تامین آب ما را کمک کنند.

جعفری با اشاره به اینکه محصولات این شرکت در سراسر ایران به عنوان یک برند شناخته شده و متقاضی دارد افزود: روزانه ۴۰ هزار کفی ماست در شرکت کارتن شانه سبز سرکان با فعالیت ۳۵ نیرو تولید می‌شود.

فرماندار شهرستان تویسرکان هم در این بازدید پس از شنیدن مشکلات، خواستار توضیحات لازم از سوی مسوولان مربوطه شد و تاکید کرد:به منظور تحقق شعار سال همه ما مسوولان موظف به رفع موانع و پشتیبانی از واحدهای تولیدی هستیم.

سید رسول حسینی با تاکید بر اینکه کوتاهی در انجام امور تولید که بستری بر پویایی جامعه و رونق اقتصاد می‌شود، پذیرفته نیست، تاکید کرد:کارخانه تولیدی کارتن و شانه سبز سرکان هم‌اکنون برای ۲۵ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد کرده که با توسعه شرکت این تعداد شغل به ۵۰ نفر خواهد رسید.

وی با بیان اینکه با توجه به سرمایه‌گذاری بخش خصوصی چند مشکل در بازدید از جمله مسئله تامین آب مورد نیاز با توجه به توسعه این شرکت بررسی شد گفت: مجوز حفر چاه جدید برای تامین آب با رعایت حریم چاه‌های همجوار با هماهنگی امور منابع آب شهرستان پیگیری شود.

فرماندار تویسرکان با تاکید بر اینکه انجام امور مورد نیاز تغییر کاربری اراضی در راستای ضوابط قانونی با توجه به اینکه این مجموعه از ملک مشاع اراضی روستای کرزان است هم انجام می‌شود بیان کرد: تلاش می‌کنیم با برگزاری جلسه‌ای بدهی بانکی حل شود.

وی با تاکید بر اینکه خوشبختانه بازار تقاضا برای تولیدات شرکت کارتن و شانه سبز سرکان در سطح کشور فراهم است افزود: بازار توزیع و تولید محصولات شرکت کارتن و شانه سبز همچنین در سطح شهرستان وجود دارد.

انتهای پیام/89010

منبع: فارس

کلیدواژه: تولید فرماندار تویسرکان سید رسول حسینی شرکت تولیدی اشتغالزایی کارخانه تولیدی کارخانه تولید توسعه شرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۴۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: سال گذشته ۸۰ واحد تولیدی با میزان سرمایه گذاری چهار هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال در بخش های صنعتی، معدنی و کشاورزی استان احیاء شد.

بتول دانش شهرکی امروز پنجشنبه در شورای اقتصادی استان افزود: با احیای این واحدها زمینه اشتغال بیش از ۹۰۶ نفر در سیستان و بلوچستان فراهم شده است.

وی تاکید کرد: از جمله مهمترین واحدهای احیاء شده می توان به طرح توسعه صنایع فولاد پارس سیستان، طرح تولید پودر ماهی قابل مصرف برای خوراک دام طیور و آبزیان شرکت هوراد دانه برنا در کنارک، کارخانه خوراک دام المهدی، واحد کشت و صنعت دامپروری خوشه طلایی سیستان، کشتارگاه واحد بخش بلوچ و کشتارگاه پاکدام کویر، کشتارگاه و بسته بندی گوشت در شهرستان های زابل، دشتیاری و زاهدان، شرکت مه دریای خلیج، واحد عمل آوری و بسته بندی ماهی، میگو در شهرستان دشتیاری و ۱۳ واحد کوره آجر اشاره کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: پایش و رصد واحدهای تولیدی استان به طور ویژه در اولویت قرار گرفته به طوری که مشکلات آنها در بخش‌های مختلف از قبیل کمبود نقدینگی، تامین مواد اولیه، مشکلات حقوقی و قضایی و بازار فروش احصا و شناسایی شده است.

وی تصریح کرد: بخشی از واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان مشکل منابع مالی دارند و برای مثال با بانک‌ها به مشکل برخورده‌اند که بخشی از این مشکلات را در استان با سرپرستی بانک‌ها طبق حدود اختیارات آنها در کمیته‌های کارشناسی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بررسی کرده و برای استمهال، تقسیط و تنفس تسهیلات با دید مثبت اقدام می‌شود.

شهرکی تاکید کرد: با همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان وضعیت مطلوبی در بخش واحدهای راکد و غیرفعال داریم و چشم انداز ما امسال این است که تعداد واحدهای راکد و غیرفعال را به حداقل برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: مشکلات واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان از طریق ستاد تسهیل و رفع موانع تولید طرح و رصد و برای آنها برنامه احیا تدوین و آنها را طبق برنامه فازبندی رصد و پایش می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • اشتغال ۷۰۰ نفر در کارخانه‌های سیمان خراسان جنوبی
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد + فیلم
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد
  • موانع تولید ۲۴ کارخانه در البرز طی سال گذشته رفع شد
  • تلاش دستگاه قضایی برای تحقق شعار سال