Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن مسچی معاون اجتماعی، فرهنگی و امور ایران مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در گفتگو با خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب پیرامون وبینار «رمضان بهار معنویت و همدلی»، ضمن تبریک به مناسبت ایام ماه مبارک رمضان و میلاد امام حسن مجتبی(ع) تصریح کرد:بر اساس حدیثی که از پیامبر گرامی اسلام(ص) در کتاب بحار الانوار آمده است، ابتدای ماه رمضان رحمت، نیمه ماه مغفرت و انتهای آن آزادی بندگان خدا از آتش جهنم و عذاب خواهد بود و این ماه تماما پر از خیر و برکت است؛همانطوری که رسول اکرم(ص) فرمودند، اگر کسی می دانست که رمضان چیست، سعی می کرد از این ماه به خوبی استفاده کند و دعا می کرد که کاش تمام سال رمضان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اظهار کرد:مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به خاطر بزرگداشت این  ماه و نکته بسیار قابل توجه دیگر یعنی استفاده از ظرفیت و پتانسیل موجود در بخش بانوان در کشور، وبینار بانوان تقریبی خطه خراسان (رضوی، شمالی، جنوبی) با عنوان «رمضان بهار معنویت و همدلی» را برگزار می کند.

مسچی خاطر نشان کرد: از زمانی که در مجموعه معاونت ایران مجمع تقریب مسوولیت به عهده گرفته ایم،  یکی از کارهای اساسی ما استفاده از ظرفیت بانوان تقریبی در سراسر کشور بوده است؛  چیزی که در گذشته در مجموعه کارهای مجمع جای آن کمی خالی بوده است؛ ما تا الان  توانسته ایم از این ظرفیت به خوبی استفاده کنیم و استقبال خوبی هم از این قضیه شده است و الان در پی احصاء ظرفیت بانوان تقریبی در تمام استانهای کشور هستیم.

وی ادامه داد: در حال همکاری با سایر دوستان هستیم تا ظرفیت بانوان تقریبی در سراسر کشور شناسایی شود؛ در هر استانی در حال جمع آوری لیست اسامی این بانوان هستیم و از ظرفیتهای آنها در برنامه کارهای فرهنگی مجمع در طول سال استفاده خواهیم کرد؛ کما اینکه در سی و چهارمین کنفرانس وحدت اسلامی این اقدام به خوبی انجام شد و نزدیک سی درصد از مشارکت کنندگان در کنفرانس از زنان داخل و خارج کشور بودند؛ همچنین سه کنفرانس و  سه وبینار مستقل برای بانوان داشتیم و این غیر از وبینارهای دیگری بود که بانوان در آن مشارکت داشتند.

معاون امور ایران مجمع تقریب تصریح کرد: ماه مبارک رمضان هم فرصتی شد تا از ظرفیت بانوان استفاده کنیم؛ اما از آنجایی که ظرفیت بزرگی از بانوان تقریبی را در کشور داریم، این امکان وجود نداشت تا بتوان همه آنها را در قابل یک وبینار احصاء کرد، چرا که طبیعتا جمعیت بیشتری را می طلبید؛ لذا سعی کردیم به صورت استانی این وبینارها را برگزار کنیم و به عنوان اولین استان پایتخت معنوی کشورمان یعنی استان خراسان رضوی را انتخاب کردیم تا مابقی برنامه هایمان را هم از استانهای اینچنینی شروع کنیم؛ استانهایی که پایتخت معنوی کشور ما هستند و بعد هم به سایر استانها تسری خواهیم داد؛ به عنوان تیمن و تبرک از استان خراسان شروع کردیم که شامل سه استان خراسان  رضوی، شمالی و جنوبی هست؛ بانوان تقریبی قبلا در جهت همدلی و تعارف و استفاده از ظرفیتی که در کل کشور و به خصوص در این استان مغفول مانده بود، شناسایی شده بودند.

مسچی اضافه کرد: ماه رمضان به عنوان ماه قرآنی و معنوی و ماهی پربرکت گره خورد با استان خراسان رضوی و امام رضا(ع) و این برنامه را از آنجا شروع کردیم که الحمدلله ظرفیت بانوان تقریبی استان شناخته شده است و برنامه ها و موضوعاتی را برای برگزاری وبینار بانوان تقریبی خطه خراسان(رضوی، شمالی، جنوبی) با عنوان «رمضان بهار معنویت و همدلی» به ایشان داده ایم و حدودا دوازده موضوع برای محورهای سخنرانی از این عزیزان خواسته ایم که به شرح زیر است:ماه مبارک رمضان ماه همدلی و وحدت؛ رابطه بین روزه و همدلی و وحدت؛ رمضان ماه خودسازی، نقش زنان در حفظ و ترویج ارزشهای رمضان در خانواده؛ راهکارهای تغییر فرهنگ جامعه از دیدگاه قرآن، حفظ کرامت و عزتمندی بانوان و تأثیر آن بر اعضای خانواده؛ رمضان ماه توحید و تجلیل از حضرت خدیجه(س) به عنوان مادر توحیدگران که در همین ماه سالگرد رحلت ایشان است،  بهار و معنویت و انس با قرآن و ...

وی ادامه داد: اینها محورهایی بود که به بانوان تقریبی این سه استان برای سخنرانی داده شد و از بین مجموعه عظیمی ازخواهران تقریبی که در این سه استان بودند 9 نفر انتخاب شدند؛ پنج نفر از اهل سنت و 4 نفر از خواهران شیعه که هرکدام از اینها از اساتید حوزه و دانشگاه، مدرس، محقق و یا از خواهرن فعال فرهنگی و فرهیخته ای هستند که در این استانها مشغول به فعالیت هستند؛ از ظرفیت آنها استفاده شد و به فضل الهی کارها و اقدامات مربوط به وبینار«رمضان بهار معنویت و همدلی» انجام شده و این وبینار روز سه شنبه هفته جاری از ساعت سه تا پنج عصر برگزار خواهد شد و امیدواریم به خصوص خواهران از این برنامه که مجموعه امور بانوان مجمع تقریب متکفل برگزاری آن بوده اند، به خوبی استفاده کنند.

مسچی خاطر نشان کرد: سعی کرده ایم تا اگر ظرفیت مجمع و فضای تبلیغی و اطلاع رسانی آن فراهم بشود، این برنامه را با عناوین مختلف و برای استانهای مختلف به حسب موضوعی که به آنها خواهیم داد، داشته باشیم.

وی همچنین گفت، سعی بر این است که اگر خداوند توفیق دهد،  وبیناری هم برای روز قدس داشته باشیم که در جای خود در مورد آن اطلاع رسانی خواهیم کرد.


 




انتهای پیام/
گفتگو و تنظیم: زهرا غلامی

منبع: تقریب

کلیدواژه: رمضان1400 استفاده از ظرفیت استان خراسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۴۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد

مدیر شبکه رادیویی ایران در مراسم تجلیل از برنامه سازان نوروز و رمضان این شبکه اعلام کرد: برنامه «سال مبارک» که ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بوده است در بین ویژه برنامه‌های تحویل سال دیگر شبکه‌های رادیویی بیشترین امتیاز را کسب کرده است.

 آذرمکان ضمن قدردانی از زحمات برنامه سازان تصریح کرد: رادیو ایران در برنامه «سال مبارک» با ۱۳ ساعت برنامه زنده طولانی‌ترین برنامه را بین شبکه‌های رادیویی تولید کرد و این در حالی است که طبق ارزیابی مرکز نظارت و ارزیابی صدا و سیما رادیو ایران، بالاترین نمره را در معاونت صدا کسب کرد.

 وی با اشاره به سختی برنامه سازی در ماه مبارک رمضان افزود: ویژه برنامه‌های سحر و افطار این شبکه رادیویی نیز با تلاش و کوشش و همدلی برنامه سازان برنامه‌هایی قابل توجه و استاندارد ارزیابی شده است که شایسته تقدیر می‌باشد.

 مدیر رادیو ایران با اشاره به برنامه «شهر رمضان» نیز گفت برای اولین بار در ماه مبارک رمضان با همکاری و هم افزایی شهرداری تهران ویژه برنامه‌ای شاد در شب‌های رمضان در بوستان لاله تهیه شد که با استقبال مردم تهران در آن بوستان و همه شنوندگان در سراسر کشور مواجه شد.

 مهدی رستمی مدیر گروه معارف و تاریخ رادیو ایران، به تجربه برنامه سحرگاهی و ایجاد موقعیت برای مخاطبان که طرح جدیدی بود اشاره کرد و افزود: برنامه «قرار بی قراران و قرار آسمانی» هر دو با تمرکز به بندگی به روی آنتن رفت.

 وی هدف این برنامه‌ها را معرفت‌افزایی و ایجاد لحظه‌ها و خاطره‌های به یادماندنی و تاثیرگذار برای شنوندگان توصیف کرد.

 یدالله گودرزی مدیر گروه فرهنگ و تمدن، به توجه رادیو ایران به موضوع هم افزایی اشاره کرد و گفت بعد از طرح هفته‌های ایرانی در این شبکه موضوع هم افزایی در برنامه‌های شبکه پر رنگ‌تر شد.

مرضیه محمودی مدیر گروه دانش و اقتصاد رادیو ایران نیزحضور ایرانیاران را در ویژه برنامه تحویل سال «سال مبارک» اقدام رسانه‌ای مناسبی دانست و افزود: گزارش‌های ایرانیاران از سراسر ایران، حضور پیشکسوتانی مثل عذرا وکیلی، فاطمه نیرومند و علیرضا جاویدنیا و میزبانی رادیو ایران از سایر شبکه‌های رادیویی سال را مبارک کرد.

 غلامحسین طالبی مدیر طرح و برنامه رادیو ایران نیز به استقبال بی نظیر از پویش «دلنامه» در راستای همدلی با کودکان و مادران غزه اشاره کرد.

 در پایان این نشست دکتر مهدی آذرمکان مدیر شبکه رادیویی ایران با اهداء لوح تقدیر و هدیه نقدی از تلاش‌های برنامه سازان ویژه برنامه‌های تحویل سال و ماه مبارک رمضان قدردانی کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • معترضان به جنگ غزه سخنرانی وزیر دفاع آمریکا را قطع کردند
  • افزایش قیمت طلا و انواع سکه در بازار ؛ ربع سکه چند شد؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • تویوتا ۱۲۰ میلیاردی در چابهار توقیف شد
  • قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱۱ اردیبهشت ماه
  • اتصال ۳۴۲ واحد صنعتی تازه همدان به شبکه گاز کشور
  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد
  • برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند
  • توقیف محموله مرغ زنده در تالش
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند