Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از روزنامه «استریت تایمز» سنگاپور، «هادی تجاهجانتو» فرمانده ارتش اندونزی گفت: در جریان انجام عملیات تجسس مقادیری از اشیا و بقایای این زیردریایی کشف شده است.

به گفته تجاهجانتو، « لکه های نفتی و بقایای پیدا شده حاکی از آن است که این زیردریایی غرق شده است.»

تداوم تلاش‌های گروه تجسس

همچنین « یودو مارگونو » رئیس نیروی دریایی اندونزی نیز به این روزنامه گفت: گروه‌های تجسس در حال بیرون کشیدن زیردریایی از عمق ۸۵۰ متری اقیانوس هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: «با شواهد موثق پیدا شده بنظر می رسد باید به جای «زیردریایی گمشده » به دنبال «زیردریایی غرق شده» باشیم.»

این مقام عالی رتبه نیروی دریایی اندونزی افزود: « احتمال آن می‌رود این زیردریایی با پایین رفتن به اعماق ۴۰۰ و ۵۰۰ متری شروع به متلاشی شدن کرده است. تاکنون هیچ جسدی در جریان عملیات تجسس کشف نشده است. »

این در حالیست که به گزارش شبکه تلویزیونی « الجزیره » این بقایا تنها زمانی می‌توانند پیدا شوند که درون زیردریایی فشار حداکثری بوجود آمده باشد.

مقامات اندونزیایی به این شبکه تلویزیونی گفته‌اند احتمال بسیار کمی وجود دارد که انفجاری رخ داده باشد. چرا که در این صورت می‌بایست صدای انفجار توسط ردیاب‌های صوتی دریافت و شنیده می‌شد. 

به گزارش شبکه خبری «بی بی سی» انگلیس از جاکارتا، دستکم ۶ کشتی نظامی، بالگرد و حدود ۴۰۰ نفر در عملیات جستجو شرکت داشتند. پیش از آمریکا و استرالیا، هند، سنگاپور و مالزی کشتی های خود را به این منطقه اعزام کرده بودند.

گفتنی است، استرالیا، فرانسه، آلمان هم پیشنهاد کمک دادند و نیروهای آنها به همراه ۲۴ کشتی اندونزیایی به گشت‌زنی و تجسس در آب‌های اقیانوس پرداخته‌اند. 

زیردریاییِ «کی. آر. ای نانگالا-۴۲۰ - KRI Nanggala ۴۰۲» روز چهارشنبه هفته گذشته (اول اردیبهشت) در حین انجام یک رزمایش دریایی در نزدیکی جزیره بالی در این کشور ناپدید شد.

مقام‌های ارتش اندونزی اعلام کردند، با وجود اینکه هنوز دلایل قطعی وقوع این حادثه معلوم نشده و در دست تحقیق و بررسی است اما گمان می‌رود قطع برق در سیستم داخلی زیردریایی هنگام رفتن به اعماق پایین‌تر، سبب بروز این حادثه شده باشد.
بر پایه گفته‌های « جولیوس ویدجوجونو » سخنگوی ارتش اندونزی، ارتباط با زیردریایی در عمق ۶۰۰ تا ۷۰۰ متری تقریبا قطع شده و این در حالی است که این شناور برای حداکثر عمق ۵۰۰ متری طراحی شده بود . 

رئیس نیروی دریایی اندونزی در کنفرانس مطبوعاتی خود در روز گذشته گفت: عملیات جستجو به مناطق نزدیک محل حادثه در شعاع ۴۲ کیلومتری شمال جزیره بالی محدود شده است. 

وی تصریح کرد: « به رغم تلاشهای بسیار، متاسفانه ۷۲ ساعت زمان و فرصت برای پیدا کردن زیردریایی تا هنگام تمام شدن ذخیره اکسیژن از دست رفته است. ذخیره اکسیژن تا ساعت ۳ بامداد شنبه (۴ اردیبهشت ) به وقت محلی پایان یافته است.» 

همچنین قرار است کشتی سنگاپوری واکنش سریع که برای کمک به زیردریایی‌ها طراحی شده است، امروز (یکشنبه) به محل حادثه اعزام شود و به گروه تجسس و امداد بپیوندد.

گزارشهای خبری نشان می‌دهد، این زیردریایی که در سال ۱۹۷۷ میلادی در آلمان ساخته شده و به صورت رسمی از سال ۱۹۸۱ به ارتش اندونزی پیوسته است، یکی از ۵ زیر دریایی ارتش اندونزی و در واقع از قدیمی ترین زیردریایی‌های این کشور به شمار می‌ رفت. 

برچسب‌ها استرالیا مالزی جاکارتا ایالات متحده آمریکا سنگاپور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استرالیا مالزی جاکارتا استرالیا مالزی جاکارتا ایالات متحده آمریکا سنگاپور اخبار کنکور ارتش اندونزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۴۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیروی دریایی امنیت شاهرگ اقتصادی کشور را تضمین کرده

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما، امیر دریادار ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش در جشنواره فرهنگی هنری روز ملی خلیج فارس واقع در میدان آزادی، اظهار داشت: من از خلیج فارس می‌آیم. ما هر ساله با اعزام دانشجویان دانشگاه‌های افسری به این منطقه، رشادت‌های رزمندگان اسلام در دوران هشت سال دفاع مقدس را برای آنها تشریح می‌کنیم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به حماسه‌آفرینی شهیدان رئیسعلی دلواری، دریاقلی و دریابان بایندر، و همچنین اجرای عملیات پیروزمندانه «مروارید» در هفتم آذر ۱۳۵۹، گفت: ۲۹ فروردین ۱۳۶۷ نیز همرزمانم در خلیج فارس با ایستادگی در برابر آمریکا، افتخار آفریدند؛ عزیزانی که پیکرشان در قعر آب‌ها باقی ماند و خون پاک آنها برای همیشه در خلیج فارس می‌درخشد.

امیر دریادار ایرانی با بیان اینکه خلیج فارس برای ما اعضای نیروی دریایی، بسیار مقدس است، افزود: اقتدار امروز کشور مرهون خون شهدایی است که جانانه در آن مقطع تاریخی جنگیدند و با ایستادگی خود، اقتدار ایران اسلامی را به همه نشان دادند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش اضافه کرد: ما هم تلاش می‌کنیم تا این اقتدار را به شکل ویژه‌ای که در شأن ملت ایران است، به نمایش بگذاریم که البته تحقق این امر، وابسته به دعای خیر تمام مردم برای ما است.

امیر دریادار ایرانی خاطرنشان کرد: امروز هم ناوگروه‌های ما در آب‌های دوردست و اقیانوس‌ها در حال اسکورت کشتی‌های تجاری و نفتکش‌ها هستند. امنیت شاهرگ اقتصادی کشور مانند دوران دفاع مقدس برقرار و پرچم زیبای کشورمان در بالاترین نقطه، برافراشته است.

در پایان این مراسم با حضور فرمانده نیروی دریایی ارتش و جمعی از هنرمندان پیشکسوت کشور، پوستر روز ملی خلیج فارس رونمایی شد.

دیگر خبرها

  • در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم
  • جنگ دریایی بی‌سابقه میان ارتش یمن و آمریکا و انگلیس در ۴۸ ساعت گذشته
  • هوای برخی شهرهای خوزستان ، ناسالم برای گروههای حساس
  • گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در اندونزی
  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • نیروی دریایی امنیت شاهرگ اقتصادی کشور را تضمین کرده
  • نخستین کاوش محققان ایرانی در عمق ۲ هزار متری دریای عمان
  • بیانیه مهم ارتش یمن درباره عملیات نظامی امروز تا دقایق دیگر
  • بیانیه مهم ارتش یمن درباره حمله امروز به یک کشتی تا دقایق دیگر
  • (تصاویر) شگفت‌انگیزترین اکتشافات در دل دریاها؛ از خوک باربی تا مارماهی کور ژلاتینی