Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون استاندار تهران با بیان اینکه سال گذشته با استفاده از ماشین آلات ساخت داخل ۱.۲ میلیارد دلار صرفه جویی ارزی در استان داشتیم، گفت: سال گذشته ۳۲۴ طرح کاملا راکد را فعال کردیم. هم اکنون ۸۰۰ طرح راکد در استان تهران داریم و بنا داریم امسال هم حدود۳۰۰ -۴۰۰ مورد از این واحد‌های راکد را مجددا به گردونه تولید بازگردانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حشمت‌الله عسگری در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به شعار «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع زدایی‌ها» گفت: برنامه‌هایی را برای سال جهش تولید تعریف کرده بودیم که همان برنامه‌ها را در امسال با قدرت بیشتری دنبال می‌کنیم.   وی افزود: دو نگاه جدید هم برای تحقق راهبرد «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع زدایی‌ها» اضافه کرده‌ایم؛ اولویت ما افزایش ظرفیت تولید واحد‌های مشغول به فعالیت است چراکه برخی از واحد‌های تولیدی و صنعتی فعال هستند اما ظرفیت محصول تولیدی‌شان پایین است.     معاون استاندار تهران تصریح کرد: نکته دوم بهره برداری از طرح‌های با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد است. طرح‌های داریم که بخاطر مشکلاتی با بانک‌ها و سازمان‌ها اجرایی، بهره‌برداری‌شان با تاخبر انجام می‌شود، اولویت ما تسریع از بهره برداری از چنین واحد‌های تولیدی است.
عسگری خاطرنشان کرد: یکی دیگر از برنامه‌های مهم امسال، استفاده از ماشین آلات ساخت داخل است. بخش مهم ماشین آلات و مواد اولیه ما در سنوات گذشته از خارج از کشور وارد می‌شد. برنامه داریم با داخلی سازی این روند را کاهش دهیم. سال گذشته ۱.۲ میلیارد دلار صرفه جویی ارزی در استان تهران در این رابطه داشتیم و مصمم هستیم این رقم را با قدرت بیشتر به دو برابر برسانیم.    بیشتر بخوانید:  حمایت از تولید ملی؛ راهی برای اصلاح ساختار اقتصادی کشور
 
وی در ادامه عنوان کرد: توجه به شرکت‌های دانش بنیان برای توسعه داخلی سازی و تامین نیاز‌های خطوط تولید هم از برنامه‌های کاری دیگر ما برای امسال است.    عسگری با تاکید بر اینکه تعیین و تکلیف طرح‌های راکد که مشکل بانکی و قضایی ندارند از دیگر برنامه‌های ما برای امسال است، افزود: سال گذشته ۳۲۴ طرح کاملا راکد را فعال کردیم. هم اکنون ۸۰۰ طرح راکد داریم  و بنا داریم امسال هم حدود۳۰۰ -۴۰۰ مورد از این واحد‌های راکد را مجددا به گردونه تولید بازگردانیم؛ از همه مهمتر اجازه ندهیم امسال هیچ واحد تولیدی تعطیل نشود.   معاون استاندار تهران با اشاره به اینکه مسئله تامین مالی هم بسیار مهم است، توضیح داد: با توجه به اینکه قیمت‌ها افزایش یافته، تامین سرمایه در گردش واخد‌های تولیدی هم مهم است لذا بانک‌ها باید کمک کنند سرمایه در گردش واحد‌های تولیدی بیشتر از سال گذشته تامین شود.

انتهای پیام/ برچسب ها: معاون استاندار تهران حشمت الله عسگری شعار سال موانع تولید

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: معاون استاندار تهران حشمت الله عسگری شعار سال موانع تولید معاون استاندار تهران ماشین آلات سال گذشته برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۵۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الله فیروزی با اشاره به ضرورت تامین برق واحد‌های تولیدی و صنعتی با توجه به فرارسیدن فصل گرما، گفت: برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم ابتدا باید ظرفیت موجود را حفظ و سپس بستر را برای حضور مردم در این حوزه فراهم کرد که قطعی برق موجب آسیب به ظرفیت تولید می‌شود.

نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شاید در راستای تامین نیاز مردم از قطعی برق مصارف خانگی خودداری شود تا مردم در کار‌های روزمره دچار مشکل نشوند، اما باید به این نکته نیز توجه کرد که آسیب‌های ناشی از قطع برق صنایع نیز متوجه مردم می‌شود، زیرا قطعی برق موجب بیکاری کارگران می‌شود و این موضوع به صورت مستقیم در معیشت خانوار اثرگذار است.   وی با اشاره به یکی دیگر از آثار نامطلوب قطعی برق، بیان کرد: از آنجاکه به دلیل قطعی برق، تولید در واحد‌های صنعتی کاهش می‌یابد، بازار با کمبود محصولات تولیدی این واحد‌ها روبه‌رو خواهد شد در نتیجه قیمت این کالا‌ها افزایش پیدا می‌کند، این موضوع نیز به صورت مستقیم بر مردم اثرگذار است مانند آنچه که در چند سال گذشته در حوزه فولاد و سیمان رخ داد.   فیروزی گفت: وزارت نیرو در تلاش است که از توانمندی کارخانه‌های بزرگ برای تولید برق استفاده شود که این موضوع هنوز محقق نشده و باید مشوق‌های بیشتر و بهتری برای این موضوع در نظر گرفت.   عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه باید زیرساخت‌های موردنیاز تولید مانند برق و گاز را تامین کرد، تصریح کرد: پذیرفته شده نیست که برای تامین مصارف خانگی به سراغ قطع برق صنایع برویم، زیرا قطعی برق در واحد‌های تولیدی نیز بر زندگی مردم اثرات نامطلوبی دارد.

دیگر خبرها

  • دست کوتاه تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه/ راه پر پیچ و خم است!
  • نجات راه‌سازی با اقدام به‌موقع دستگاه قضا
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور
  • افزایش ۴۳ درصدی تولید ماشین آلات سنگین راهسازی و معدنی