Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد تهران گفت: شرکت فولاد مبارکه ثابت کرده با کارشناسان زبده و کارآمد و بومی سازی قطعات و تجهیزات می‌توان تحریم‌ها را به فرصت تبدیل کرد و با تکیه بر صنعت داخلی کشور، علاوه بر افزایش کمی در صنعت فولاد به کیفی‌سازی دست یابیم.

به گزارش ایمنا، حمیدرضا رستگارپور با بیان اینکه شرکت فولاد مبارکه یکی از ارکان مهم تولید فولاد کشور است، اظهار کرد: شرکت فولاد مبارکه با تولیدات و رکورد زنی‌هایی که به دست می‌آورد توانسته است برای کشور افتخارآفرینی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: البته همین انتظار را از شرکت فولاد مبارکه داریم و دستاورد تولید عریض‌ترین تختال در منطقه هم با مدیریت و کارشناسان این شرکت حاصل شده است که غرورآفرین است.

رئیس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد تهران تصریح کرد: نوآوری و کیفی سازی در صنعت فولاد موضوع بسیار مهمی است تا با جهش تولید بتوان توسعه صنعت فولاد در کشور را رقم زد.

وی ادامه داد: شرکت فولاد مبارکه ثابت کرده با کارشناسان زبده و کارآمد و بومی سازی قطعات و تجهیزات می‌توان تحریم‌ها را به فرصت تبدیل کرد و با تکیه بر صنعت داخلی کشور، علاوه بر افزایش کمی در صنعت فولاد به کیفی سازی دست یابیم.

رستگارپور با ابراز امیدواری از کسب جایگاه برتر ایران در صنعت فولاد اظهار کرد: توسعه صنعت فولاد مهم است چراکه وقتی چنین ظرفیتی اعم از نیروی انسانی و دانش در کشور وجود دارد باید از هرگونه خام فروشی جلوگیری کرد و به تولیدات محصولات فولادی با ارزش افزوده بالا دست یافت.

وی افزود: چشم انداز سال ۱۴۰۴ در تولید ۵۵ میلیون تن فولاد دست یافتنی است چراکه توانمندی‌های کارشناسان داخلی به ویژه در ایام تحریمی ثابت کرد که می‌توان موانع را به فرصت تبدیل کرد.

رئیس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد تهران با بیان اینکه علاوه بر توسعه تولیدات در صنعت فولاد می‌توان با تکیه بر توانمندی‌های داخلی به این مهم دست یافت، گفت: «طرح جامع فولاد» که تمام زنجیره‌ها را به هم مرتبط می‌کند، می‌تواند چراغ راه صنعت فولاد کشور قرار بگیرد.

وی تصریح کرد: با مانع زدایی و پشتیبانی به تولیدات کمی و کیفی محصولات فولادی در کشور دست یافت و بازار صادرات را جدا از بازار داخلی تعریف کرد و متناسب با قیمت‌های جهانی و نیازهای خارج برای محصولات فولادی چاره اندیشید.

رستگارپور گفت: اگر تمام فعالان حوزه فولاد از یک برنامه جامع تبعیت کنند هیچ تغییری داخلی و بیرونی نمی‌تواند بر زنجیره‌های این صنعت تأثیر بگذارد و چشم انداز تعریف شده برای صنعت فولاد خارج از چارچوب‌های اجتماعی و سیاسی اهدافش را دنبال می‌کند چراکه با همیاری و تعهد به یک برنامه جامع می‌توان به چشم انداز ۱۴۰۴ که تولید ۵۵ میلیون تن فولاد است، دست یافت.

منبع: ایلنا

کد خبر 489290

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شرکت فولاد مبارکه اصفهان تحریم های اقتصادی فولاد بومی سازی اقتصاد ایران شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق فرصت تبدیل شرکت فولاد مبارکه صنعت فولاد چشم انداز دست یافت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۵۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پهپادهای اوکراین صنعت فولاد روسیه را هدف گرفتند

به گزارش قدس آنلاین، رویترز چهارشنبه شب به نقل از یک منبع اطلاعاتی اوکراین نوشت که در این حمله بخشی از «ایستگاه اکسیژن» کارخانه متالورژی «نوولیپتسک» آسیب دیده است که این خسارت تاثیر طولانی‌مدت بر فعالیت این کارخانه خواهد داد.

شرکت NLMK که مالکیت این کارخانه را در اختیار دارد ادعای اوکراین را رد کرد. یک منبع صنعتی در روسیه نیز گفت که این کارخانه طبق معمول به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

پیشتر فرماندار لیپتسک گفته بود که یک پهپاد اوکراینی به یک منطقه صنعتی حمله کرده است اما درباره اینکه آیا این اقدام خسارتی داشته است یا خیر، اطلاعاتی منتشر نکرد.

اوکراین در ماه‌های اخیر حملات پهپادی خود را علیه تاسیسات صنعتی و نفتی روسیه افزایش داده است. کی‌یف انجام حملات پهپادی علیه این تاسیسات را بطور رسمی تایید یا تکذیب نمی‌کند اما هشدار داده است، تاسیساتی که از جنگ علیه اوکراین حمایت می‌کنند، اهداف مشروع نظامی قلمداد می‌شوند.

اما شرکت NLMK گفته که با صنایع دفاعی روسیه همکاری ندارد و محصولات آن صرفا کاربرد غیرنظامی دارد. این شرکت در اکتبر ۲۰۲۲ اعلام کرد که قادر به تولید فولاد سخت برای مصارف نظامی نیست و برای ارتش این کشور محصولی تولید نمی‌کند.

حمله پهپادی کی‌یف علیه کارخانه فولاد لیپتسک توسط آژانس اطلاعات نظامی اوکراین GUR انجام شد. این آژانس همچنین به ۲ مخزن نفت شرکت روس‌نفت در منطقه «اسمولنسک» روسیه حمله کرد.

این در حالی است که روسیه نیز در هفته‌های اخیر حملات هوایی خود را علیه سیستم انرژی اوکراین افزایش داده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تعاملات سایپا با فولاد مبارکه در راستای افزایش ۱۰۰ درصدی تولید خودرو
  • پهپادهای اوکراین صنعت فولاد روسیه را هدف گرفتند
  • حضور جمعی از کارکنان صنعت فولاد اکسین خوزستان در دیدار کارگران با رهبر انقلاب
  • دانش ایرانی در خدمت امنیت حفاری
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • تولید نوشت‌افزار ایرانی با کاغذ ایرانی
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران