Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@13:01:40 GMT

قرارداد اجاره اتاق (نکات مهم!) را دقیق و قانونی بشناسید!

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۰۵۶۲۶

قرارداد اجاره اتاق (نکات مهم!) را دقیق و قانونی بشناسید!

این روزها تنظیم قرارداد اجاره اتاق اهمیت زیادی یافته است. هزینه بالای اجاره ملک با متراژ بالا از یک طرف و از طرف دیگر، کافی بودن یک اتاق برای شروع به کار، سبب میل به این قرارداد شده است. - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، یکی از دغدغه‌های جامعه امروز مساله اجاره و به خصوص اجاره بها است. برای سکونت یا شروع یک کسب و کار، نیاز دارید که یک مکان مشخص داشته باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرایط بازار ملک نشان می‌دهد که برای اجاره یک مکان مناسب، لازم است سرمایه مالی زیادی در اختیار شما باشد. این شرایط برای دانشجویان، جوانان مجرد، افرادی که برای کار به شهر دیگر می‌روند و جوانانی که به تازگی قصد شروع یک کسب و کار را دارند، مشکلات زیادی ایجاد کرده است. از راهکارهایی که می‌تواند این شرایط را مدیریت کند، نمونه قرارداد اجاره اتاق است. این قرارداد در حقیقت یک اجاره نامه(روی لینک بزنید) است.

با استفاده از نمونه اجاره نامه اتاق ، می‌توانید یک اتاق یا بخشی از یک ملک را اجاره کنید. در نمونه قرارداد اجاره اتاق شرایطی در نظر گرفته می‌شود که اتاق اجاره شده، امکانات و تجهیزات لازم برای استفاده مستاجر را داشته باشد. به طور معمول استفاده از این امکانات به صورت مشاع میسر خواهد بود و ممکن است شرایط خاصی داشته باشد که در متن نمونه اجاره نامه اتاق به آن اشاره می‌شود.

از متداول‌ترین قراردادهایی که با موضوع اجاره اتاق نوشته می‌شوند، نمونه قرارداد اجاره اتاق کار یا نمونه قرارداد اجاره اتاق اداری است. با توجه به شرایط مستاجر، هر کدام از این قراردادها می‌توانند مناسب و مفید باشند.

شرایط و ویژگی‌های نمونه قرارداد اجاره اتاق

نمونه قرارداد اجاره یک اتاق ، یک قرارداد کاربردی است که نیاز گروه بزرگی از اشخاص را برطرف می‌کند. به واسطه این اجاره نامه، مستاجر یک اتاق را اجاره می‌کند. اتاق‌ها با توجه به موقعیت مکانی و کاربری و شرایطی که دارند، دارای امکانات و ویژگی‌های متفاوت هستند.

برای مثال، شرایط اجاره یک اتاق در خانه‌های قدیمی با امکانات و شرایط یک اتاق در ساختمان‌های نوساز تفاوت بسیار زیادی دارد. همین مساله محتوا و شروط قرارداد را متفاوت می‌کند. برای مثال ممکن است با حضور در یک ملک اداری، یک اتاق اجاره کنید. علاوه بر اینکه در متناجاره نامه اتاق اداری ، درباره حدود اختیارات، دلیل اجاره، مبلغ اجاره بها و موارد مهم دیگر می‌نویسید، باید شرایط و امکانات خاص و ویژه اتاق اداری را نیز در نظر داشته باشید.

نوشتن شرایط خاص قرارداد، نیازمند مذاکرات و گفت و گوهایی است که میان موجر و مستاجر انجام می‌شود. علاوه براین، برای نوشتن متن این قرارداد، لازم است از قانون مدنی و قواعد مربوط به عقد اجاره آگاهی داشته باشید.

قانون درباره نمونه قرارداد اجاره اتاق چه نظری دارد؟

قانون مربوط به انواع قرارداد اجاره (روی لینک بزنید) قانون مدنی است. قانون مدنی به طور خاص در باب اجاره درباره قواعد مربوط به نحوه تنظیم عقد اجاره توضیح داده است. برای مثال تاکید می‌کند که قرارداد اجاره حتما دارای مدت باشد یا اینکه مورد اجاره باید در زمان تعیین شده در اختیار مستاجر قرار بگیرد.

قانون مدنی، قرارداد اجاره را یک قرارداد معین و لازم می‌داند. لازم بودن این قرارداد به این معنی است که موجر و مستاجر ملزم هستند که تا پایان مدت قرارداد به آن متعهد باشند. علاوه بر قانون مدنی، قانون روابط موجر و مستاجر نیز به نمونه قرارداد اجاره اتاق نظارت می‌کند. البته مشروط به اینکه در تنظیم اجاره نامه اتاق ،  شروط خاص قانون روابط موجر و مستاجر رعایت شده باشد.

قانون روابط موجر و مستاجر برای نمونه اجاره نامه اتاق

قانون روابط موجر و مستاجر به منظور رسیدگی به روابط و اختلافات و شکایات میان موجر و مستاجر به تصویب رسیده است. این قانون اعلام می‌کند که شمول آن بر قراردادهای اجاره مشروط به موارد زیر است. این شروط را بیان می‌کنیم:

موجر و مستاجر نمونه قرارداد اجاره اتاق را امضا کنند؛اجاره نامه اتاق ، بعد از امضای طرفین، توسط دو شاهد امضا شود؛در متن قرارداد، تاریخ پایان قرارداد نوشته شده باشد؛قرارداد در دو نسخه تنظیم شود و در اختیار موجر و مستاجر قرار بگیرد.

اجاره نامه‌ای که این شرایط را داشته باشد، مشمول قانون روابط موجر و مستاجر خواهد بود و در صورت بروز اختلاف یا مشکل می‌توانید به این قانون استناد کنید. یکی از مهمترین مواردی که برای رسیدگی به آن از قانون موجر و مستاجر استفاده می‌شود، مساله دستور تخلیه است.

تصور کنید که مدت قرارداد اجاره تمام شده است اما مستاجر اتاق را تخلیه نمی‌کند. در این شرایط، اگر قرارداد مشمول قانون روابط موجر و مستاجر باشد، مالک به راحتی می‌تواند دستور تخلیه بگیرد اما اگر اجاره نامه مشمول این قانون نباشد، مالک ملزم می‌شود که به دادگاه مراجعه کند و با انجام پروسه طولانی‌تری حکم تخلیه دریافت کند. علاوه بر مساله دستور تخلیه، این قانون شرایط مناسبی را برای موجر و مستاجر در نظر گرفته است. بنابراین اگر قصد دارید که نمونه قرارداد اجاره اتاق امضا کنید، به شما پیشنهاد می‌کنیم که در نحوه تنظیم قرارداد، شرایط قانون روابط میان موجر و مستاجر را رعایت کنید.

اهمیت مشاور حقوقی در نمونه قرارداد اجاره اتاق

اگر بخواهید اجاره نامه اتاق یا اجاره نامه اتاق اداری تنظیم کنید، به شما پیشنهاد می‌کنیم که از یک مشاور حقوقی کمک بگیرید. گفت و گو با مشاور حقوقی به شما کمک می‌کند که از حقوق خود آگاه باشید و بدانید که هنگام اجاره کردن و تنظیم نمونه قرارداد اجاره اتاق اداری باید چه مواردی را طلب کنید و ملزم به پرداخت چه هزینه‌هایی هستید.

علاوه بر این، از آنجایی که اتاق یا اتاق اداری محلی برای کسب و کار شما است، امکانات، شرایط و ویژگی‌هایی که دارد، به صورت غیر مستقیم روی روند کار و شرایط کسب و کار شما تاثیر می‌گذارد. به همین دلیل است که دانش یک مشاور حقوقی مجرب می‌تواند در این زمینه به شما کمک کند. پیشنهاد می‌کنیم که از خدمات مشاوره حقوقی تلفنی (روی لینک بزنید) استفاده کنید.

"این مطلب تبلیغاتی است"

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قانون روابط موجر و مستاجر اجاره نامه اتاق مشاور حقوقی قانون مدنی اتاق اداری کسب و کار یک اتاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۵۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اظهارات وزیر کشور رئیسی درباره گشت ارشاد: وظیفه ذاتی پلیس است

احمد وحیدی وزیر کشور، در پایان جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران درباره مشارکت وزارت کشور در طرح نور گفت: موضوع عفاف و حجاب از ارزش‌های ملی، مذهبی و سنتی ماست و غالب بانوان ما خود را متعهد می‌دانند و درصد اندکی رعایت نمی‌کنند که بخش قابل توجهی با تذکر رعایت می‌کنند؛ بین آنها نیز تعداد انگشت‌شماری هستند که ممکن است مقابل قانون مقاومت کنند و فراجا طبق وظایف قانونی‌اش موضوع را به مراجع قضایی دلالت می‌کند. این کل ماجرا است که در چارچوب‌های قانونی انجام می‌شود.

آنگونه که ایلنا روایت کرده، وی با بیان اینکه فراجا نیروهای خود را توجیه کرده که حتما بین کسی که اهمال دارد و کسی که تلاش بر ساختارشکنی دارد، تفاوت قائل باشد، گفت: اساس هم همین است که با تذکر آن فرد اصلاح شود. غالب افراد هم با تذکر توجه می‌کنند و رعایت می‌کنند از همین جا از همه بانوان محترمی که احیانا ممکن است توجه نداشته باشند به اینکه این مساله یک امر قانونی و مهمی در زندگی اجتماعی است، می‌خواهیم که این موارد را رعایت کنند.

وزیر کشور در پاسخ به این سوال که آیا به عنوان وظایف وزارت کشور این طرح اجرا می‌شود، گفت: این کار از وظایف ذاتی فراجا به عنوان ضابط قوه قضاییه است و اگر مشکلی باشد، طبیعتا باید به مرجع قضایی ارجاع دهند.

وی درباره آخرین وضعیت قانون عفاف و حجاب، گفت: هنوز مصوبه نهایی ندارد در مجلس و شورای نگهبان به مراحل انتهایی و ابلاغ نرسیده است.

دیگر خبرها

  • مجلس در این هفته| ساماندهی اجاره و اصلاح مالیات بر سوداگری
  • اهمیت سامانه خودنویس در کاهش تلاطمات بازار اجاره با حذف واسطه‌ها و صفر کردن هزینه عقد قرارداد
  • جلسه حساس لیگ برتری‌ها برای قانون سقف هزینه
  • اظهارات وزیر کشور رئیسی درباره گشت ارشاد: وظیفه ذاتی پلیس است
  • تصویب قانون امباپه در شورای شهر مادرید!
  • قانون عفاف و حجاب قانونی و شرعی است که باید همه به آن پایبند باشند
  • سامانه خودنویس منطبق بر قانون تجارت الکترونیک است
  • کارشناس مسکن: هیچ جای دنیا مستأجران مثل ایران به حال خود رها ‌نشدند / معضل مستأجران می‌تواند مشکل امنیتی شود
  • برخورد قانونی پلیس کرمانشاه با اندک افراد هنجارشکن حوزه حجاب
  • کشف حجاب وارداتی است!