Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، در حالی که پس از شیوع گسترده کرونا در جهان طبق روال همیشه افراد سودجو و فرصت طلب از آب گل آلود محدودیت‌ها ماهی گرفتند، اما افراد انسان‌دوستی نیز بودند که انسانیت آن‌ها دهان به دهان گشت و از مرز‌ها نیز فراتر رفت.

در حالی که کشور هند این روز‌ها به مرکز بحران کرونا در جهان تبدیل شده و این کشور با موج شدید کرونا و کمبود امکانات بیمارستانی مواجه شده است انسان‌دوستیِ یک شهروند به سوژه رسانه‌ها تبدیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«شهنواز شیخ» که اهل بمبئی است برای تامین کپسول اکسیژن بیمارستان اقدام به فروش خودروی خود کرد. آقای شیخ برای رفع کمبود کپسول اکسیژن، خودروی شاسی بلند خود را فروخت. او یک بنیاد نیکوکاری تاسیس کرده تا از این طریق به بیماران مبتلا به کرونا کمک کند.

بیشتر بخوانید

اقدام قهرمانانه مامور قطار، تحسین کاربران را برانگیخت

شیخ در گفتگو با یکی از رسانه‌های محلی هند در این باره گفت: «سال گذشته ما 5 تا 6 هزار کپسول اکسیژن تامین کردیم. امسال در بمبئی با توجه به شیوع گسترده کرونا با کمبود اکسیژن مواجه شدیم. در حالی که در اوایل ما ۵۰ درخواست دریافت می‌کردیم، اما اکنون به ۵۰۰ تا ۶۰۰ درخواست رسیده است.»

شیخ گفت انگیزه تامین کپسول‌های اکسیژن زمانی در او ایجاد شد که پسرعموی دوستش بر اثر ابتلا به کرونا جانش را از دست داد. بنا به گفته شیخ این در حالی بود که او متوجه شد در صورت تامین اکسیژن پسرعموی دوستش دچار مرگ نمی‌شد. به همین علت او فورا خودروی خود را فروخت تا برای بمیاران مبتلا به کرونا کپسول اکسیژن و سایر اقلام دارویی تامین کند.

انتشار خبر این اقدام این مرد انساندوست در شبکه‌های اجتماعی با واکنش کاربران همراه بود و بسیاری او را یک قهرمان واقعی نامیدند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عمل انساندوستانه ویروس کرونا اکسیژن درمانی کپسول اکسیژن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۵۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز ۲۰ روزه شد

امتداد - با توجه به آخرین دستورالعمل ارزی که در سامانه جامع تجارت قرار گرفته است، مهلت واردکنندگان برای تامین ارز واردات پس از دریافت تخصیص وارداتی به ۲۰ روز محدود شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  اخیرا طی دستورالعملی در سامانه جامع تجارت به بازرگانان اعلام شده است که ظرف ۲۰ روز پس از تخصیص ارز واردات خود، فرصت دارند که برای تامین ارز اقدام کنند. در صورتی که در زمان تعیین شده این اقدام صورت نگیرد، ثبت سفارش انجام شده، باطل می‌شود.

متن این دستورالعمل جدید به شرح زیر است:

امکان مدیریت بهتر و سیگنال مثبت به بازار ارز با دستور العمل جدید

تا پیش از این واردکننده تا ۳۰ روز پس از تخصیص ارز فرصت داشت تا نسبت تامین ارز اقدام کند. بعضاً بانک مرکزی در این بازه زمانی نمی‌توانست تامین را انجام دهد و فرصت طولانی‌تر می‌شد. عده‌ای نیز صبر می‌کردند و از تفاوت قیمت نوسان‌گیری می‌کردند. به طور مثال وقتی اقدام به خرید می‌کردند که اختلاف نرخ دولتی و بازار آزاد به حداکثر میزان خود رسیده باشد.

به نظر می‌رسد که این اقدام برای کاهش فاصله زمانی تخصیص با تامین ارز کالاها انجام شده است و احتمالا می‌تواند جلوی سو استفاده‌های احتمالی را بگیرد. نکته دیگری که وجود دارد این است که معمولا فاصله بین تخصیص و تامین ارز به دلیل محدودیت‌های ارزی با کندی مواجه می‌شد.

اما با در نظر گرفتن دستورالعمل جدید می‌توان این احتمال را مطرح کرد که بانک مرکزی در این بازه زمانی مشکلی در تامین ارز وارداتی ندارد و به همین دلیل محدودیت حداکثر ۲۰ روزه برای تامین ارز در نظر گرفته شده است.

همچنین وقتی بازه ۲۰ روزه یک واردکننده می‌گذرد و نمی‌توان تامین ارز را انجام دهد، مجدد به صف تخصیص بازمی‌گردد. به این ترتیب می‌توان انتظار داشت که صف تامین کوتاه‌تر و قابل مدیریت تر شود.

به گزارش تسنیم، پس از ثبت سفارش کالا توسط صاحبان کالا و فعالان اقتصادی باید تخصیص ارز صادر شده از سوی دفاتر تخصصی وزارت صمت، جهاد کشاورزی و بهداشت، از سوی بانک مرکزی تایید شود. در مرحله بعد باید تامین ارز انجام شود که از طریق شبکه صرافی‌های بانکی انجام می‌شود.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • کمبود فضای آموزشی رنج معلمان روستاها/علم هدیه معلم به انسان‌ها
  • توزیع ۳۶۲۷ دستگاه لوازم سرمایشی وگرمایشی میان مددجویان کمیته امداد
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • نیکبخت: نوسانات بازار را با تولید به حداقل می‌رسانیم
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • زنگ خطر کمبود «آب» در شاهرود/ اهمیت بیش از پیش حفظ «شاهوار»
  • توزیع ۳۶۰۰ دستگاه لوازم سرمایشی و گرمایشی بین مددجویان بوشهری
  • تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • سامانه جامع تجارت: تامین ارز ۲۰ روزه شد