Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

طبق اعلام مسئولان گمرک، هنوز ابلاغیه ای در رابطه با ممنوعیت تردد مسافر و کالا از هند و همچنین مرز پاکستان به گمرک ایران اعلام نشده است.

به گزارش تین نیوز، سید روح الله لطیفی - سخنگوی گمرک ایران - در گفت وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت تردد در مرز پاکستان و یا ورود کالا از این کشور و هند گفت که با وجود اعلامی که در رابطه با ممنوعیت تردد مسافر و کالا از این دو کشور شده است، ما در گمرک ایران هنوز ابلاغیه ای در رابطه با این ممنوعیت دریافت نکرده ایم و شرایط به روال گذشته ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ممنوعیت تردد کالا قابل تامل است، افزود: از ابتدای جریان کرونا تا کنون همواره هر گونه تردد مسافر یا کالا با رعایت پروتکل های بهداشتی صورت گرفته است و البته در مقاطعی بنابر ابلاغیه ستاد ملی کرونا  تردد مسافر در برخی از مرزها ممنوع شده بود.

لطیفی با اشاره به اینکه در هر شرایطی توجه به فرآیند تجارت بسیار حائز اهمیت است، ادامه داد: گمرک ایران در زمانی که بسیاری از کشورها در آغاز فراگیری کووید19 مرزهای خود را بر کالاهای تجاری بسته بودند به سازمان جهانی گمرک پیشنهاد اجرای شیوه نامه های بهداشتی به جای توقف روند تجتری را داده بود که بعدها در تمام کشورها نیز اجرا شد تا ضمن توجه به سلامت انسانها، راههای قطع زنجیره ویروس به جای قطع روابط تجاری اجرا شد برهمین اساس ضمن ارسال کالاهای صادراتی ،   کالاهای مورد نیاز به ویژه کالاهای اساسی به کشور وارد می شود که در رابطه با آن همواره پروتکل های بهداشتی رعایت شده است، از سویی بر اساس اعلام همکاران ما در بنادر، کالاهای هندی عمدتا  در کانتینر حمل و زمان نسبتا زیادی در مسیر دریایی از کشور مبدأ تا ایران طی کرده و بعد از آن هم مدتی برای تخلیه طول می کشد و در نهایت در گمرک و بنادر تخلیه می شوند و خدمه نیز حق خروج از شناورها را ندارند و جای نگرانی نسبت به ورود کالا نیست.

وی با بیان اینکه رئیس کل گمرک ایران به زودی در مورد

ممنوعیت واردات کالای هندی که از سوی وزیر کشور اعلام شده با وی مکاتبه ای خواهد داشت، یادآورد شد که به هر صورت تصمیم گیری در مورد تبادل کالا باید با تامل بیشتری صورت گیرد، چرا که می تواند تبعات خود را به همراه داشته باشد.

به گزارش ایسنا، به دنبال شیوع ویروس کرونای هندی در روزهای اخیر مسئولان مربوطه در ستاد ملی کرونا و همچنین وزارت کشور موضوع ممنوعیت تبادل مسافر و یا کالا بین ایران و هند و پاکستان را اعلام کرده اند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: تردد مسافر گمرک ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۵۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۹ هزار تن کالا از پاکستان به استان خراسان رضوی وارد شد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی امیر فخریان اظهار کرد: پارسال ۱۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۸۳ میلیون دلار از خراسان رضوی به پاکستان صادر شده است.

رئیس اداره بازرگانی خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با اشاره به سفر اخیر رئیس جمهور کشورمان به پاکستان افزود: این کالاهای صادراتی از نظر وزن ۲۴ درصد و از نظر ارزش ۲۰ درصد در مقایسه با سال ۱۴۰۱ افزایش داشته است.

وی بیان کرد: عمده کالاهای صادراتی از خراسان رضوی به پاکستان در این مدت گچ، کولرهای آبی، کف پوش‌های غیر مخملی باف، کاشی و سرامیک، صنایع غذایی تبدیلی، پسته، مصنوعات آهنی و فولادی، لوازم خانگی، مخمرها و یک سری اقلام معدنی بوده است.

امیر فخریان گفت: به دلیل شرایط اقلیمی دو منطقه مزبور، میوه‌های گرمسیری پاکستان برای خراسان رضوی و میوه‌های سردسیری استان برای پاکستان جذابیت داشته و تبادل می‌شود، لذا این استان و کشور پاکستان در مراودات تجاری تأمین کننده یکدیگر در محصولات کشاورزی هستند.

رئیس اداره بازرگانی خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی ادامه داد: پارسال ۱۹ هزار تن کالا به ارزش ۲۳ میلیون دلار از پاکستان به این استان وارد شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل در وزن ۴۸ درصد و در ارزش ۴۳ درصد کاهش یافت.

وی بیان کرد: عمده کالاهای وارداتی به خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ موز، برنج، یک سری ماشین آلات و دستگاه‌های صنایع غذایی بوده است.

امیر فخریان اظهار کرد: خراسان رضوی در سه سال گذشته برنامه‌هایی برای توسعه مراودات تجاری با کشور پاکستان از جمله اعزام و پذیرش هیأت‌های تجاری، برگزاری نمایشگاه‌های متقابل، برگزاری وبینارها، سلسله همایش‌های آموزشی به منظور ارتقای سطح دانش بازرگانان داشته که آخرین مورد آن برگزاری پاویون جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه‌های کراچی پاکستان بوده است.

رئیس اداره بازرگانی خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: پاکستان یکی از کشورهای تأمین کننده پنبه و برنج در کشورمان بویژه در خراسان رضوی است.

وی اظهار کرد: از سوی دیگر ایران و خراسان رضوی صنایع پایین دست پتروشیمی فعال دارد که محصولات آنها مورد نیاز کشور پاکستان است، انرژی ارزان و برخی مزیت‌های تولید باعث شده که صادرات برخی از کالاها به کشور پاکستان مزیت دار شود.

امیر فخریان ادامه داد: موارد مزیت دار پاکستان برای توسعه تجاری با آن کشور شناسایی شده و با حضور شرکت‌های ایرانی و خراسانی در بازارهای هدف آن کشور و صادرات کالاهایشان به آن زمینه توسعه مراودات تجاری با پاکستان فراهم است.

رئیس اداره بازرگانی خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: از سوی دیگر شیعیان پاکستان در طول سال سفر زیادی به مشهد برای زیارت بارگاه منور رضوی دارند و از این رو افزون بر اقتصاد گردشگری این استان، سرمایه گذاران پاکستانی نیز وارد کشور شده و در این بخش سرمایه گذاری کرده اند.

رئیس اداره بازرگانی خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: در مجموع مراودات تجاری استان با کشور پاکستان در زمینه تجاری و گردشگری قابل ملاحظه بوده و می‌توان این استان را یکی از مناطق مزیت دار برای توسعه روابط تجاری با آن کشور در نظر گرفت.

کد خبر 6088018

دیگر خبرها

  • هزینه فایده سفر رئیس جمهور به پاکستان
  • رشد ۶۵ درصدی ترانزیت مبدأ در مرز باشماق
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • ایران صادرکننده خدمات مهندسی و تکنولوژی های روز دنیاست
  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • سهم بخش‌های مختلف حمل و نقل در ترانزیت کالا و جابه‌جایی مسافر و بار
  • خوش‌بینی پاکستان درباره تکمیل خط‌ لوله گاز با ایران به‌رغم هشدار آمریکا
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • ۱۹ هزار تن کالا از پاکستان به استان خراسان رضوی وارد شد
  • ۱۰۰ هزار تن کالا از خراسان رضوی به پاکستان صادر شد