Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-01@09:21:29 GMT

ضرورت صرفه جویی در مصرف آب برای جلوگیری از بحران آب پاوه

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۰۶۳۷۲

ضرورت صرفه جویی در مصرف آب برای جلوگیری از بحران آب پاوه

سالم مرادی گفت: صرفه جویی در مصرف آب به منظور جلوگیری از بحران در شهرستان پاوه ضروری است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  سالم مرادی در گفتگو با خبرنگار هزارماسوله اظهار داشت: با توجه به رشد جمعیت و نیاز روز افزون به منابع آبی جدید، حفظ و مدیریت منابع آبی موجود، جلوگیری از تنش آبی و تسهیل در امر خدمات رسانی از چالشهای پیش روی شرکت آبفا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
 وی افزود: آب به عنوان یک منبع با ارزش نقش اساسی در زندگی انسان داشته و یکی از مهمترین عوامل زیر ساختی در زندگی اجتماعی و توسعه جوامع بشری به شمار می رود.
 
 مرادی خاطر نشان ساخت: با توجه به خشکسالی های چند سال اخیر، شیوع ویروس کرونا و کاهش نزولات آسمانی از ۶۷۰ میلی متر به ۴۷۸ میلی متر در سال آبی جاری اکنون با ۳۶ درصد کاهش نزولات  جوی در شهرستان روبرو هستیم که موجب افزایش سرانه مصرف و برداشت بی حد و حصر از آب های سطحی و زیرزمینی شده و وضعیت آب شهرستان را به سطح بحران نزدیک ساخته است.
 
 وی ادامه داد: شهرستان پاوه دارای پنج شهر با ۱۷ هزار مشترک و ۹ هزار و ۱۰۰ مشترک روستایی است همچنین نیاز آبی شهر با ۱۷۰ لیتر در ثانیه، از چهار حلقه چاه و شش دهنه چشمه با حداکثر تولید ۱۰۰ لیتر در ثانیه تامین می شود.

 مرادی گفت: همچنین تعداد روستاهای شهرستان، ۴۲ روستا است که از این تعداد ۳۰ روستا با نیاز آبی ۷۰ لیتر در ثانیه تحت پوشش امور آبفا قرار دارد که منابع آب آنها از هشت حلقه چاه با حداکثر تولید ۵۰ لیتر در ثانیه آب تامین می شود.

  مدیر امور آبفا پاوه تصریح کرد: با توجه به کاهش آبدهی چشمه ها و چاه های شهرستان و مقایسه آن با مدت مشابه سال گذشته میزان آبدهی آنها به کمتر از یک سوم رسیده است که همین امر نشان دهنده تنش آبی در شهرستان و سالی  بحرانی از نظر تامین و توزیع آب شرب است.

  مرادی ضمن اشاره به آبرسانی سیار به ۱۸ روستای شهرستان و بخشی از شهر بانه وره گفت: عمده تنش آبی شهرستان پاوه مربوط به شهر پاوه و بخش الحاقی آن و شهر بانه وره است، همچنین مشکل تنش آبی چند روستا و دو شهر شهرستان با طرح نوبت دهی فشرده به صورت موقت مدیریت شد که در صورت ادامه دار بودن تنش آبی با بحران گسترده در شهرستان روبرو خواهیم شد.

  وی در پایان بیان کرد: با توجه به در پیش بودن فصل گرم سال و شیوع ویروس کرونا و ضرورت رعایت مسائل بهداشتی، از مردم فهیم شهرستان درخواست داریم تا حد امکان مدیریت مصرف را سرلوحه خود قرار داده، تا بتوانیم فصل گرم سال را به خوبی مدیریت کرده و در امر خدمت رسانی پیش گام باشیم.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: لیتر در ثانیه تنش آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۶۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهسازی چاه‌ روستای کرخنگان مروست

منصور فلاحتی مدیر امور آبفای مروست گفت: با توجه به کاهش آبدهی چاه‌های کرخنگان مروست و به منظور تامین آب پایدار برای گذر از فصل تابستان، حفر گالری و کف شکنی چاه‌های آب روستایی این شهرستان در برنامه این اداره قرار گرفت.

او به آغاز حفر گالری و کف شکنی چاه شماره ۲ روستای کرخنگان اشاره کرد و افزود: با بهسازی این چاه جمعیتی بالغ بر ۲ هزار نفر از روستا‌های کرخنگان و برزگر از توابع بخش ایثار این شهرستان از آب شرب بهداشتی و پایدار و بهبود فشار آب بهره مند می‌شوند.

مدیر امور آبفای مروست عمق این چاه را ۷۰ متر عنوان کرد و ادامه داد: در حال حاضر دبی این چاه سه لیتر بر ثانیه است و پیش بینی می‌شود بعد از عملیات بهسازی دبی آن به هفت لیتر بر ثانیه برسد.

فلاحتی با بیان اینکه این روستا دارای دو حلقه چاه فعال بوده که آب شرب و بهداشتی آن را تامین می‌کند، اظهار داشت: این پروژه با اعتبار حدود شش میلیارد ریال از اعتبارات عمرانی شروع و در حال اجرا است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • مشهد با کسری ۴۶ درصدی تامین آب مواجه است
  • حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است
  • صرفه‌جویی ۴۰۰ مگاواتی برق با اصلاح روشنایی معابر
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!
  • بهسازی چاه‌ روستای کرخنگان مروست
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی