Web Analytics Made Easy - Statcounter

افسران پلیس آمریکا از سال ۲۰۱۵ دستکم ۱۳۵ زن و مرد سیاه پوست را در سراسر آمریکا با شلیک گلوله به قتل رساندند. خبرگزاری میزان - تنها پس از حدود ۱۰ ساعت بحث و گفت‎وگو، هیئت منصفه دادگاه آمریکا، «درک شووین»، افسر سابق پلیس مینیاپولیس را به اتهام قتل «جورج فلوید» مقصر شناخت.   به گزارش «اِن پی آر»، نتیجه دادگاه بسیار برنامه ریزی شده بود؛ در حالی که قتل فلوید موجی از اعتراضات علیه نژادپرستی و وحشیگری پلیس را در سراسر آمریکا برانگیخت، محکومیت افسران پلیس آمریکا در مورد کشتن افراد سیاه پوست در زمان انجام وظیفه بسیار نادر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  در حقیقت، اعتقاد بر این است که «شووین»، دومین افسری است که در یک پرونده قتل توسط پلیس در تاریخ مینه سوتا محکوم شده است.    «فیلیپ استینسون»، در پایگاه داده‌های جنایی پلیس در «بولینگ گرین»، می‌گوید «بین سال ۲۰۰۵ و قتل فلوید در سال گذشته، تنها ۵ افسر پلیس غیر فدرال به جرم قتل در حادثه تیراندازی در زمان انجام وظیفه محکوم شدند و پس از آن این حکم لغو نشد؛ و نمی‌توان نقشی را که نژاد در چنین رویداد‌هایی بازی می‌کند، نادیده گرفت، زیرا بسیاری از این تیراندازی‌ها شامل افسران سفیدپوست و قربانیان سیاه پوست است.»   تحقیقات «اِن پی آر»، نشان می‎دهد که افسران پلیس آمریکا از سال ۲۰۱۵ دستکم ۱۳۵ زن و مرد سیاه پوست را در سراسر این کشور با شلیک گلوله کشته‎اند و دستکم ۷۵ درصد افسرانی که این شلیک‌ها را انجام داده‎اند، سفیدپوست بوده‎اند.  بیشتر بخوانید: قاتل جورج فلوید گناهکار شناخته شد محاکمه قاتل جورج فلوید و تبدیل مینیاپولیس به پادگان نظامی با آغاز روند رسیدگی به این حکم، بسیاری از مدافعان و فعالان حقوق بشری اعلام کردند که پرونده فلوید تنها یکی از پرونده‌های فراوان از تیراندازی‌های مرگبار به سیاه پوستان است و خواستار تغییرات ساختاری در پلیس و عدالت کیفری هستند.   در اینجا نگاهی می‌اندازیم به نتایج چندین پرونده مهم در سال‌های اخیر:   اریک گارنر   پلیس نیویورک به اریک گارنر مشکوک می‌شود و گمان می‌کند که گارنر در حال فروش سیگار قاچاق در پیاده رویی در یک خیابان است.   دانیل پانتالئو، افسر پلیس گردن اریک را برای مهار او گرفته و فشار می‌دهد (فشردن گردن از نظر اداره پلیس غیر قانونی بوده است).   اریک به بیمارستان منتقل می‌شود و در آنجا جان خود را از دست می‌دهد.    این افسر پلیس محکوم. مجازات نشد و تنها از شغلش اخراج شد.   مایکل براون   براون در آگوست ۲۰۱۴ توسط افسر پلیس شهر فرگوسن به نام دارن ویلسون، در خیابان با شلیک گلوله کشته شد؛ حادثه‌ای که باعث اعتراض در سراسر آمریکا به دلیل تعصب نژادی در پلیس شد و به جنبش «زندگی سیاه پوستان اهمیت دارد» کمک کرد.    در آن سال هیئت منصفه از کیفرخواست ویلسون خودداری کرد و وزارت دادگستری آمریکا در سال ۲۰۱۵ علیه وی پرونده کیفری صادر نکرد.   دادستان شهر سنت لوئیس پرونده را مجددا به جریان انداخت، اما سال گذشته با استناد به کمبود شواهد مشخص اعلام کرد که دفتر او اتهامی علیه ویلسون وارد نخواهد کرد.   این‌ها تنها دو نمونه از ده‌ها نمونه‌ای است که افسران پلیسی که با شلیک‌های کشنده باعث مرگ سیاه پوستان شدند، محکوم نشده‎اند.   انتهای پیام/ برچسب ها: آمریکا جو بایدن حقوق بشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا آمریکا جو بایدن حقوق بشر سیاه پوستان افسران پلیس افسر پلیس سیاه پوست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۷۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بابک زنجانی امکان استفاده از آزادی مشروط را دارد

رسول کوهپایه زاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ درباره آخرین وضعیت پرونده بابک زنجانی افزود: مطابق دادنامه قطعی شعبه ۳۸ دیوان عالی کشور اعلام شده که چنانچه بابک زنجانی بتواند بدهی خود را پرداخت کند مستحق برخورداری از مقررات ذیل ماده ۱۱۴ قانون مجازات اسلامی است.
وی گفت: همانطور که سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرد موکلم مشمول عفو شد و با عنایت به اینکه بیش از ۱۰ سال از مدت حبس می‌گذرد مطابق قوانین و مقررات موکل امکان استفاده از آزادی مشروط را دارد و دوران زندان به پایان رسیده است.

صبح امروز سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری از نقض حکم اعدام بابک زنجانی خبر داد.
آقای جهانگیر این را هم گفت که مجازات اعدام بابک زنجانی به ۲۰ سال حبس تبدیل شده است.
سخنگوی قوه قضائیه تاکید کرد: درخواست تخفیف مجازات بابک زنجانی از سوی دادگستری استان تهران مطرح و با آن موافقت شد.
بابک زنجانی سال ۹۲ به اتهام فساد نفتی بازداشت و پرونده اش در جریان رسیدگی قرار گرفت و تا زمان برگزاری دادگاه‌ها در بازداشت موقت به سر می‌برد.
سال ۹۴ دادگاه‌های رسیدگی به پرونده بابک زنجانی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران کلید خورد و این فرد طی ۲۶ جلسه دادرسی محاکمه شد.
حجت الاسلام محسنی اژه‌ای (سخنگوی وقت قوه قضائیه) ۱۶ اسفند سال ۹۴ اعلام کرد: دادگاه بدوی بابک زنجانی به همراه دو متهم دیگر این پرونده را به اعدام محکوم کرده‌است.
همچنین این سه متهم به رد مال مربوط به شاکی (که همان شرکت ملی نفت ایران است) و پرداخت جزای نقدی معادل یک چهارم پول‌شویی نیز محکوم شده‌اند.
۱۶ فروردین سال ۹۵ حکم اعدام بابک زنجانی به وی ابلاغ و در همان سال به تایید دیوان عالی کشور رسید؛ و در نهایت ۱ اسفند سال ۱۴۰۲ رئیس قوه قضائیه از انتقال اموال خارجی بابک زنجانی به کشور خبر داد.
آقای محسنی اژه‌ای گفت: این محموله از اموال شناسایی شده بابک زنجانی در خارج از کشور که به تهران منتقل شده بنا بر کارشناسی‌های اولیه، تکافوی بدهی‌ها و خسارات نامبرده خواهد بود؛ حال اگر بازگشت اموال قبلی را هم افزون کنیم؛ اضافه می‌آید.

دیگر خبرها

  • کشته شدن ۴ افسر آمریکایی بر اثر تیراندازی در کارولینای شمالی
  • بابک زنجانی امکان استفاده از آزادی مشروط را دارد
  • حمله با قمه در لندن؛ مظنون بازداشت شد
  • دادگاه بین‌المللی دادگستری در خصوص پرونده نسل‌کشی آلمان در غزه رای می‌دهد
  • ببینید | مرگ سه افسر پلیس؛ اولین تصاویر از تیراندازی خونین در ایالت کارولینا
  • صنعا: واشنگتن مانع صلح در یمن و توقف کشتار در غزه است
  • ماجرای عجیب قتل حسین به دست «ع» گدا
  • کنعانی: آمریکا با سرکوب دانشجویان حقوق‌بشر را نادیده گرفت
  • دادگاه‌های صلح در تهران ایجاد شود
  • دادگاه‌های صلح در تهران تشکیل می‌شود؟