Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-01@07:45:03 GMT

تزریق نقدینگی به تحرک بازار سرمایه می‌انجامد

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۰۷۵۱۳

به گزارش بورس تابناک، امین دامچه مدیر سرمایه‌گذاری شرکت سرمایه‌گذاری کاریزما گفت: «از نظر بنیادی بسیاری از سهم‌ها در شرایط مطلوب و ارزنده ای قرار دارند و نباید به راحتی سهام خود را بفروشید. در نظر داشته باشید که طرح تزریق نقدینگی به بازار موجب تحرک بازار می شود. در حال حاضر تورم بالای ۳۰ درصد تخمین زده می‌شود و از طرفی نرخ سود سپرده‌های بانکی حدود ۲۰ درصد است، بنابراین از این لحاظ نگرانی متوجه بازار سرمایه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

مدیر سرمایه‌گذاری شرکت سرمایه‌گذاری کاریزما، تزریق نقدینگی به بازار را اقدامی مثبت در جهت بهبود وضعیت بازار عنوان کرد و گفت: از این طریق به شرکت‌های سرمایه‌گذاری و هلدینگ‌ها اجازه داده شده است تا به انتشار اوراق با نرخ ۱۸ درصد پرداخته و از این محل تامین نقدینگی کرده و به خرید سهام بپردازند.

امین دامچه افزود: در این خصوص، عدد ۲۴ هزار میلیارد تومان برای تزریق مطرح شده است، هرچند که برآوردها بسیار فراتر از این رقم است. تزریق نقدینگی به حرکت بازار منجر می شود و نمی‌توان به راحتی از این طرح گذشت، ولی نکته اینجاست که بازار ما هنوز از نظر روانی به تعادل نرسیده است، زیرا اگر اینطور بود بازار به این حد فشار فروش نداشت و حجم معاملات در شرایط بهتری رقم می خورد.

وی از نظر بنیادی بسیاری از سهم‌ها را در شرایط مطلوب و ارزندگی دانست و در توضیح دلیل نرفتن بازار به سمت آنها گفت: بالا بودن نرخ سود بانکی یکی از این عوامل است و به نظر می‌رسد کنترل نقدینگی و تورم ۲۲ درصدی عاملی برای این نرخ است.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: در نیمه اول ۱۳۹۸ و نیمه دوم ۱۳۹۹، حجم زیادی از مردم به بازار وارد شدند که در این میان، افراد ناآگاه به دانش بورسی وجود داشتند که مسیر معاملات را دچار اختلالاتی کردند؛ عوامل یاد شده سبب شد تا بازار به شرایط تعادلی دست پیدا نکند.

دامچه گفت: البته رسیدن نقدینگی به هلدینگ‌ها، از زمان انجام این طرح حدود دو هفته زمان میبرد، بنابراین از این هفته احتمال تاثیر این مصوبه بر بازار وجود خواهد داشت. بنابر شنیده ها قرار است صندوق های با درآمد ثابت بخش بزرگی از این اوراق را خریداری کنند و از این طریق پول به دست هلدینگ ها برای سرمایه گذاری برسد. اگر هلدینگ‌ها و شرکت های سرمایه گذاری به این سمت پیش روند، برایشان مطلوبیت دارد.    

یک پیشنهاد
این کارشناس بازارسرمایه به سهامداران توصیه کرد تا در شرایط کنونی در سهام خود باقی مانده و اقدام به فروش نکنند و افزود: به طور میانگین، بازار سرمایه نسبت به بازارهای موازی در میان مدت و بلند مدت از بازدهی مناسبتری برخوردار است و به این ترتیب سهامداران می توانند تا اواخر سال، بازدهی مناسبی را از این محل به دست بیاورند.

 

منبع: سنا

منبع: تابناک

کلیدواژه: گروه های شغلی ماه رمضان غنی سازی اورانیوم دعای روز دوازدهم رمضان کرونای هندی نقدینگی بازار سرمایه نرخ سود گروه های شغلی ماه رمضان غنی سازی اورانیوم دعای روز دوازدهم رمضان کرونای هندی تزریق نقدینگی بازار سرمایه سرمایه گذاری هلدینگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۷۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!

شرکت داروسازی آسترازنکا اعتراف کرد واکسن کووید19 که با نام «کووید شیلد» عرضه شده بود، ممکن است به عوارض جانبی نادری از جمله لخته شدن خون و تعدادپلاکت های کم منجر شود.

به گزارش مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در ۱۵۰ کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن ۶۰ تا ۸۰ درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود ۵۰ قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار ۱۰۰ میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در ۲۰۲۳ میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: محققان: نگران لخته خون ناشی از تزریق واکسن آسترازنکا نباشید واکسن آسترازنکا از چرخه تزریق خارج شد بزرگ‌ترین سازنده واکسن، تولید واکسن آسترازنکا را متوقف کرد

دیگر خبرها

  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • ۹۰ درصد استارت‌آپ‌ها محکوم به شکستند/عدم بازارسنجی علمی فعالیت‌های جدید و نو
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز منفی شاخص‌های بازار سرمایه
  • همتی رئیس کل اسبق بانک مرکزی: کاهش قیمت دلار در چند روز اخیر به دلیل تزریق است اما این روش جواب نمی دهد / دولت از مردم عذرخواهی کند
  • پتروشیمی‌ها پول خوراک را به‌موقع پرداخت کنند
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان با حضور رئیس جمهور افتتاح خواهد شد 
  • امارات ولش کن، ما اماراتش کردیم | کدام کشورهای همسایه را آباد کردیم؟ | فیلم