Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژمان صالحی فر گفت: در حال حاضر ذخایر خونی استان در وضعیت مناسبی قرار دارد و بین ۴ تا ۵ روز ذخیره خونی داریم اما نیاز به گروه‌های خونی Ab و o منفی بیشتر احساس می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پژمان صالحی فر در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اهدای خون را همانند اهدای امید و زندگی برای کمک به بیماران نیازمند دانست و اظهار داشت: با توجه به پیک چهارم کرونا ضمن توصیه بر رعایت پروتکل های بهداشتی از مردم درخواست می شود تا اهدای خون در ماه مبارک رمضان را فراموش نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 مدیر کل انتقال خون استان کرمانشاه افزود: فراموش نکنیم بیمارانی در گروه های سنی مختلف در بیمارستان ها وجود دارند که برای ادامه حیات نیاز به خون و مشتقات آن از جمله پلاکت و پلاسما دارند که بر اساس زمان و مکان این نیاز کاهش پیدا نمی‌کند و مستمر و دائمی است.

وی خاطر نشان کرد: روزه داران اطمینان داشته باشند که بر اساس نظر مراجع، اهدای خون در شرایط روزه داری دلیلی بر ابطال روزه نخواهد بود و اهداکنندگان می‌توانند در ساعات اولیه روز و یا ساعات نزدیک افطار و حتی پس از افطار اقدام به این کار خداپسندانه کنند و از اجر معنوی این عمل نیکو نیز بهره‌مند شوند.

 صالحی فر با بیان اینکه فعالیت مراکز خونگیری شهرستان های استان کرمانشاه نیز در ماه رمضان به قوت خود باقی است، گفت: در این ایام از ساعت ۸ صبح تا ۲۰:۳۰ شب به صورت یکسره در خدمت اهداء کنندگان هستیم.

وی ادامه داد: در شب های قدر  فعالیت مراکز اهدا خون از ۸ صبح آغاز و تا ساعت ۱۲ نیمه شب ادامه خواهد داشت و ستاد ملی کرونا نیز منع تردد در این سه شب را لغو کرده و هم استانی های عزیز می توانند در این کار خیر شرکت کنند.

مدیر کل انتقال خون استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر ذخایر خونی استان در وضعیت مناسبی قرار دارد و بین ۴ تا ۵ روز ذخیره خونی داریم اما نیاز به گروه‌های خونی Ab و o منفی بیشتر احساس می شود.

 وی افزود: با توجه به طول عمر کوتاه فرآورده های خونی، ذخیره ها باید هر روز توسط افراد جدید جایگزین شود لذا نیاز به حضور مستمر اهداء کنندگان است.

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۷۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر عجیب این ویتامین روی خلق و خو

به گزارش خبرآنلاین، «خدیجه رحمانی» متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران در پاسخ به این سوال که بیشتر کمبود کدام ویتامین در کشور وجود دارد گفت: کمبود ویتامین B۱ در کشور بیشتر دیده می‌شود. با الگوهای مصرفی که وجود دارد باید آن را در غلات گنجاند. مثلا نان‌ها باید برای دریافت این ویتامین تصفیه نشده باشند، اما متلاسفانه بیشتر نان‌های ما تصفیه شده است و برای همین ویتامین B۱ دریافت نمی‌شود.

تاثیر ویتامین B بر خلق و خو

به گزاش ایلنا، رحمانی درباره تاثیر ویتامین‌ها روی کیفیت خلق و خو نیز توضیح داد: ویتامین‌های گروه B نقش مهمی در کمک به مغز در تولید سطح کافی مواد شیمیایی مورد نیاز برای مدیریت خلق و خو و سایر عملکردها دارند. بنابراین ویتامین‌های گروه ب در خلق و خو به‌ دلیل نقشی که در متابولیسم بدن دارند بسیار تاثیرگذارند. اگر کسی دارای مقادیر کم ویتامین B و به ویژه B۱۲ باشد، احتمال دارد علائم افسردگی را تجربه کند. به ویژه B۱۲ در کاهش خستگی شناخته شده است.

وی افزود: ویتامین B۳ نیز که در تولید سروتونین نقش دارد بسیار اهمیت دارد. در افراد مبتلا به افسردگی، سطح سروتونین آنها پایین است. توزیع ویتامین B۳ در مواد غذایی زیاد است و عمدتا کمبود آن کمتر پیش می‌آید. مگر کسی مشکلات گوارشی داشته باشد. اما جذب ویتامین B۱ و B۲ از طریق مواد غذایی کمتر است. B۲ بیشتر در شیر و لبنیات یافت می‌شود. اگر به این دست لبنیات حرارت زیاد داده نشود و در معرض نورآفتاب قرار نگیرند، چون نور آفتاب آنها را از بین می‌برد، ممکن است با این شرایط بیشتر جذب بدن شوند. چون ویتامین گروه B نسبتا ناپایدارند و در مراحل پخت بین ۳۰ تا ۶۰ درصد آنها از بین می‌رود برای همین کمبود آن بیشتر حس می‌شود.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902665

دیگر خبرها

  • تاثیر عجیب این ویتامین روی خلق و خو
  • فعال کردن مراکز اقتصادی وداشتن مرکز هوشمند
  • فعال کردن مراکز اقتصادی وداشتن مرکزهوشمند
  • آتیلا حجازی: حق بانوان ایران بیشتر از این است؛ ایران نبودم و برای خدمت به استقلال برگشتم!
  • دلیل واقعی پاسخ منفی رانگنیک به بایرن چه بود
  • خشم خطر حمله قلبی را افزایش می‌دهد
  • میزان ذخیره خون استان اصفهان چند روز است؟
  • فرزندآوری باید ضرورت ملی و اولویت زندگی جوانان باشد
  • آموزش و نحوه فعال‌سازی تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت (ViLTE)
  • آغاز بکار دفتر استاندارد و استانداردسازی در چهارمحال و بختیاری