Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان یک متخصص عفونی و فلوشیپ نقص ایمنی عوارض بیماری کرونا در مرحله دوم را زیاد دانست و عنوان کرد: در فاز دوم بیماری عوارض التهابی و ترومبوتیک(لخته خون) برای ما مهم است و هیچ کس نمی تواند پیش بینی کند که عوارض ترومبوتیک بعد از ترخیص به وجود نیاید یا عوارض التهابی آن بعد از ۱۴ روز به پایان می رسد، بنابراین عجیب نیست که فردی پس از ترخیص به علت یکی از این عوارض یا مسائل مرتبط با کووید ۱۹ دوباره بستری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر"ایمان قاسم زاده" در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا درباره اینکه گزارش هایی وجود دارد مبنی بر اینکه برخی از بیماران کرونایی پس از بهبودی بعد از چند روز دوباره دچار علائم شدید شده و در آی سی یو بستری می شوند، علت این موضوع چیست؟ گفت: در سیر بیماری کووید ۱۹ وقوع هر مساله ای محتمل است.

وی ادامه داد: این بیماری را به سه فاز تقسیم کرده اند به طوری که ۵ تا ۶ روز اول بیماری را فاز اول، فاز دوم از روز ششم بیماری تا روز 14 و بعد از آن تا روز بیست و یکم و حتی بیشتر را فاز سوم نام گذاری کرده اند و بیشترین خطر در مرحله دوم و سوم است اما مرحله دوم خطرش خیلی بیشتر است.

این متخصص عفونی و فلوشیپ نقص ایمنی عوارض بیماری در مرحله دوم را زیاد دانست و عنوان کرد: در فاز دوم بیماری عوارض التهابی و ترومبوتیک(لخته خون) برای ما مهم است و هیچ کس نمی تواند پیش بینی کند که عوارض ترومبوتیک بعد از ترخیص به وجود نیاید یا عوارض التهابی آن بعد از ۱۴ روز به پایان می رسد، بنابراین در دوران نقاهت و درمان همه این موارد محتمل است و عجیب نیست که فردی پس از ترخیص به علت یکی از این عوارض یا مسائل مرتبط با کووید ۱۹ دوباره بستری شود.

وی افزود: موارد انگشت شماری نیز وجود داشته که پس از گذشت ۲۱ روز از بیماری دوباره بیمار و بستری شده اند لذا بستری شدن دوباره فرد مبتلا پس از ترخیص از بیمارستان دور از انتظار نیست و نباید تصور کرد که پس از ترخیص، بهبودی کامل یافته اید و هیچ اتفاقی رخ نمی دهد، البته بیش از ۹۰ درصد افراد پس از ‌گذراندن دوران نقاهت(21 روز بیماری) بهبودی پیدا می کنند.

استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در پاسخ به این سوال که چه مواردی باید توسط بیمار در دوران نقاهت و پس از ترخیص از بیمارستان رعایت شود تا دوباره حالش وخیم نشود؟ گفت: بهترین اقدام همان رعایت دستورات پزشک معالج است زیرا عوارض بیماری در افراد متفاوت است و همچنین استراحت، غذای مناسب و مصرف میوه و مایعات باید انجام شود.

وی با تاکید برآنکه کووید ۱۹ هیچ درمانی ندارد، اظهار کرد: همه داروهایی که اکنون استفاده می شود فقط مشاهده شده که بر بهبودی بیماری کووید ۱۹ تاثیراتی داشته اند و هیچ درمان قطعی برای کرونا وجود ندارد.

قاسم زاده در مورد اینکه آیا این عوارض دیرهنگام مختص کرونای جهش یافته انگلیسی است یا خیر، تاکید کرد: عوارض تاخیری و دیرهنگام در انواع کروناها وجود داشته و مختص به نوع جهش یافته انگلیسی نیست.

وی ادامه داد: هر چند وقت یک بار نوع جهش یافته ویروس از هر گوشه دنیا پیدا می شود و ممکن است یکسری پیامدها داشته باشد.

این متخصص بیماری های عفونی در پاسخ به این شبهه که گفته می شود اکسیژن خون زیر ۸۰ باعث مرگ فرد می شود، نیز به ایسنا گفت: هر چه اکسیژن خون از ۹۴ پایین تر بیاید، خطر بیشتر است اما فردی که اکسیژن خون آن بالای ۸۸ و زیر ۹۴ باشد، بستری و اقدامات درمان روی او انجام می شود اما استرس ما در این مورد کمتر است.

وی افزود: اگر اکسیژن خون از یک حدی پایین تر بیاید بیمار به  ICUمنتقل می شود و اگر اکسیژن خون از حدی کمتر شود دیگر اقدامات ما در آی سی یو نیز جوابگو نیست و در اکسیژن های پایین تر مرگ و میر بیشتر خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی دانشگاهی کروناویروس اکسیژن خون عوارض التهابی پس از ترخیص اکسیژن خون مرحله دوم کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۸۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالکان خودروهای توقیف شده در پارکینگ برای ترخیص ماشین اقدام کنند

به گزارش خبرنگار مهر، علی ملک حسینی بعدازظهر سه شنبه در بازدید از پارکینگ های دستگاههای اجرایی افزود: دستگاهها آمادگی لازم برای ترخیص این خودروها از سوی مالکان را داشته باشند و مالکان نیز باید خودروهای خود را پیگیری کنند چرا که در پارکینگ ها دچار فرسودگی می شوند.

وی با بیان اینکه خودروها به دلایل متعددی همچون تصادف و آتش سوزی به پارکینگ منتقل شده اند، گفت: با مالکان همکاری لازم جهت ترخیص انجام می شود و اگر خودرویی خلافی داشت به صورت قسطی قابل پرداخت است.

ملک حسینی اظهار داشت: اگر مالکی برای ترخیص بعد از یک ماه مراجعه نکرد طبق دستور قضایی خودرو به مزایده گذاشته خواهد شد و برابر نرخ کارشناس در صورت مراجعه مالک وجه پرداخت خواهد شد.

وی افزود: به دستور رئیس قوه قضائیه وسایل نقلیه نباید به مدت طولانی در توقیف به سر ببرد و پارکینگ دستگاه‌های متولی هر چه سریعتر ساماندهی شود.

کد خبر 6093416

دیگر خبرها

  • مالکان خودروهای توقیف شده در پارکینگ برای ترخیص ماشین اقدام کنند
  • عوارض پرخوری قبل خواب و بیماری های آن
  • «قلیان اکسیژن» عوارض نامشخصی دارد
  • عوارض نامشخص قلیان اکسیژن
  • گیاه جوانی در طب سنتی هند
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • رشد ۹۰ درصدی رصد زنجیره تأمین دارو در سامانه تیتک
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • مراقب باشید؛ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون