Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@09:40:06 GMT

رشد 95 درصدی کشف پرونده های کلان قاچاق در استان کرمان

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۱۰۰۷۶

ایسنا/کرمان رییس پلیس امنیت اقتصادی استان کرمان گفت: کشف پرونده های کلان قاچاق در استان کرمان در سال 99 رشد حدود 95 درصدی را نشان می دهد.

سرهنگ"میرحبیبی" صبح امروز ششم اردیبهشت ماه در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استانداری کرمان اظهار کرد: ارزش ریالی کالاهای قاچاق کشف شده در استان کرمان در سال گذشته 60 درصد افزایش داشته ات.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین کشف پرونده های کلان قاچاق رشد حدود 95 درصدی را نشان می دهد و باندهای متلاشی شده نسبت به سال 98 میزان 15 درصد افزایش داشته است.

میرحبیبی تصریح کرد: تعداد باندهای سازمان یافته قاچاق که در سال گذشته در استان کرمان منهدم شد، در تاریخ مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان سابقه نداشت.

به گزارش ایسنا، "حمید شمس الدینی" دبیر سابق کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استانداری کرمان نیز در این جلسه اظهار کرد: کرمان دغدغه های امنیتی زیادی در منطقه دارد که یکی از آنها قاچاق است که شامل قاچاق انسان، کالا، مواد مخدر و ... می شود و لازم است هماهنگی و انسجام ویژه ای در مقابله با این موارد داشته باشیم.

وی افزود: ساختار دیده شده برای کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز ضعیف است و لازم است این نقیصه حداقل در استان کرمان حل شود.

شمس الدینی تصریح کرد: در سال گذشته کمیسیون عملکرد خوبی در مبارزه با قاچاق کالا و ارز داشته و تقویت ایست و بازرسی ها در شرق و شمال استان در سال جاری صورت می گیرد.

وی بیان کرد: در راستای جلوگیری از قاچاق دام، پلاک کوبی دام در استان کرمان از برنامه عقب بود که در جلسه قبل کمیسیون مقرر شد طی یک ماه این کار به 30 درصد در دام سبک و در دام سنگین در حوزه های صنعتی به 90 درصد برسد.

همچنین "عباس سعیدی" رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان در این جلسه اظهار کرد: هویت گذاری دام سبک از سال 97 در استان آغاز شده و به دلیل مشکلات به خوبی پیش نرفت اما با کمک گرفتن از نهادهای مربوطه و انجام کار در حال حاضر آمار روزانه پلاک کوبی دام سبک را در شهرستان ها داریم و استان کرمان بین رتبه های 5 تا 10 کشور را در این زمینه دارد.

وی افزود: پیش بینی می شود کار پلاک کوبی دام سبک در استان کرمان در سال جاری به اتمام برسد و دام سنگین نیز انجام شده است. ضمن اینکه قیمت پلاک یکی از مشکلات است که نرخ ها هفتگی تغییر می کند.

سعیدی با اشاره به اینکه در فروردین ماه امسال 110 هزار راس دام سبک در استان پلاک کوبی شده، افزود: درصد پلاک کوبی تاکنون 28 تا 30 درصد است.

به گزارش ایسنا، در این جلسه "نادر ملائی" به عنوان سرپرست دبیری کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمان منصوب و از خدمات حمید شمس الدینی تجلیل شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی قاچاق مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان استان کرمان استان کرمان پلاک کوبی دام سبک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۰۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد

استاندار سمنان با بیان اینکه موضوع احتکار به‌هیچ‌عنوان پسندیده نیست و قاچاق کالا به‌نوعی عملاً روند تولید را مختل می‌سازد، گفت: با کسی در سطح استان در این زمینه تعارف نداریم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سیدمحمدرضا هاشمی عصر امروز در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان که در محل سالن جلسات غدیر استانداری برگزار شد، اظهار داشت: بازدید‌ها و نظارت بر انبارها در این بخش برای جلوگیری از احتکار با جدیت در دستور کار قرار داشته باشد.

وی درباره لزوم مقابله با قاچاق کالا و ارز گفت: قاچاق کالا به دلیل سودآوری بالا، زمینه و بستر ایجاد رقابت در بین تولیدات کالاهای داخلی برای ارتقاء کیفیت را از بین خواهد برد‌.

وی از برگزاری منظم جلسات کمیسیون مبارزه قاچاق کالا و ارز استان قدردانی کرد و گفت: تاکنون بالغ‌ بر 95 جلسه در سطح استان تشکیل و مصوبات نیز اجرایی شده است.

استاندار سمنان گفت: کالا و ارز قاچاق شده بدون پرداخت مالیات و عوارض در مدت‌زمان کوتاه در بازار عرضه‌شده و سودآوری بسیاری دارد، لذا این موارد افراد سودجو را به قاچاق سوق می‌دهد.

هاشمی گفت: اشباع کالاهای بی‌کیفیت قاچاق در سطح بازار، عرصه رقابت در بین تولیدات و کالاهای داخلی را از بین می‌برد.

وی با اشاره به آسیب‌های مهم قاچاق کالا گفت: قاچاق کالا به‌نوعی عملاً روند تولید را مختل می‌سازد.

استاندار سمنان از قاچاق سوخت به‌عنوان نوعی دیگر از قاچاق نام برد و گفت: این نوع قاچاق نیز به دلیل سودآوری مورد توجه است.

هاشمی گفت: جلسات قاچاق کالا و ارز برای کشف و جلوگیری از وقوع این مهم باید به‌صورت مستمر و پرقدرت برگزار شود.

انتهای پیام/361

دیگر خبرها

  • قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد
  • تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده در شرق تهران
  • کشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان
  • اجرای طرح مبارزه با قاچاق در استان سمنان/ ۹ متخلف دستگیر شدند
  • کشف بیش از ۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان اردبیل
  • کشف ۱۰ تن انواع خوراک آبزیان خارجى قاچاق در مراغه
  • جریمه بیش از ۵ میلیارد ریالی، فرجام قاچاق لوازم یدکی خودرو در تایباد
  • کشف بیش از ۴۸ میلیارد کالای قاچاق در ایلام
  • قیمت دو برابری کالا‌های اساسی با جود تخصیص ارز ترجیحی
  • رشد ۶۵ درصدی ترانزیت مبدأ در مرز باشماق