Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین کرمان:یوسف جعفری،با تاکید بر اینکه نقش اصناف در انتقال بیماری کرونا بسیار اندک است افزود: با توجه به گفته‌های ستاد ملی کرونا بیش از ۵۰ درصد انتقال ویروس کرونا در دورهمی‌ها و مجالس خانوادگی صورت می‌گیردوانصاف نیست تمامی فشارها به حوزه اصناف وارد شود و حمایتی هم از این قشر صورت نگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: در این شرایط بد اقتصادی، تعطیلی واحدهای صنفی، همان امید فروش اندک را از مغازه‌دار می‌گیرد، آیا مسئولان می‌توانند راهکاری برای پرداخت اجاره بها، چک‌های معوق و هزینه‌های عوارض شهرداری، حقوق و بیمه کارکنان، مالیات و دیگر هزینه‌های واحدهای صنفی ارائه کنند!؟

یوسف جعفری اظهارکرد: اجرای محدودیت‌ها برای مهار بیماری کرونا در همه جامعه یکسان نیست و همیشه تنها قشری که باید تعطیل شوند اصناف هستند و دیگر ادارات و سازمانها که بیشترین عامل انتقال ویروس هستند، مانند بانک ها و  ... مثل قبل باز هستند و فعالیت دارند و این موضوع عادلانه نیست.
 
وی افزود:دراین شرایط اقتصادی که اصناف نیز مشکل تامین معیشت خانواده و هزینه اجاره بها وغیره را دارند، بهتر است حداقل برای گروه شغلی ۲ محدودیت ساعتی اعمال شود تا در ساعات مشخصی، واحدهای صنفی بتوانند باز و فعال باشند و در کنار آن، نظارت بیشتری بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی صورت بگیرد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: رئیس اتاق اصناف کرمان ستاد ملی کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۳۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، در اجرای مواد ۵۸، ۶۳ و ۶۳ مکرر قانون نظام وظیفه و وظایفی که به عهده وزارت صنعت، معدن و تجارت گذاشته شده نشست مشترکی بین محمدکاظم صادقیان مدیرکل صنعت، معدن وتجارت و معاونت نظام وظیفه فرماندهی انتظامی استان یزد مبنی بر شناسایی مشمولین نظام وظیفه و عدم بکارگیری آنها در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی برگزار شد.
در این نشست مقرر شد ضمن بازدید مشترک از واحد‌های مذکور مفاد قانونی مربوط به اطلاع صاحبان صنایع، بهره برداران معادن و متصدیان واحد‌های صنفی رسانده شود. 
کسانی که به نحوی مشمولان غایب را در موسسات دولتی و غیر دولتی از قبیل کارخانه ها، آموزشگاه ها، کارگاه ها، بنگاه ها، مغازه‌ها و تعمیرگاه ها، به کارگیری کنند، توسط نیروی انتظامی، وزارتخانه‌های تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صنعت، معدن و تجارت شناسایی و به محاکم قضایی معرفی می‌شوند.
بر اساس ماده ۶۳ مکررقانون نظام وظیفه عمومی، مجازات به کارگیری مشمولان غایب نظام وظیفه برای بار اول، هزینه سالانه یک سرباز و برای بار دوم و بیشتر، هزینه سالانه ۳ سرباز است.

دیگر خبرها

  • پلمب۲ تالار متخلف در صومعه‌سرا
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی تشکیل شد
  • تشکیل ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی
  • اجرای اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای مواصلاتی مازندران
  • ۳ واحد صنفی متخلف در ورامین پلمپ شد
  • خلیل آباد کمترین واحد صنفی بدون مجوز را دارد
  • ۲۵۴۳ مورد بازرسی از واحدهای صنفی محلات انجام شد
  • اعمال محدودیت ترافیکی در جاده کرج- چالوس و آزادراه تهران - شمال
  • ممنوعیت های تردد در محورهای شمالی در پایان هفته اعلام شد