Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت توسعه فراوری صنایع و معادن ماهان سیرجان از افزایش ۶۰ درصدی عملیات معدنکاری در سال ۹۹ خبر داد که این رشد در دو بخش تولید سنگ آهن کلوخه و باطله برداری به ترتیب به میزان ۱۵ و ۶۴ درصد بود.

به گزارش روابط عمومی گروه مالی گردشگری، مهدی بهرامی گفت: شرکت ماهان سیرجان در سال 99، میزان 2 میلیون و 400 هزار تن تولید سنگ آهن و ۳۶ میلیون تن باطله برداری را محقق کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهرامی ادامه داد: از دیگر موفقیت‌های سال گذشته در این شرکت می‌توان به رشد فروش اشاره کرد که شاهد رشد 250 درصدی در مقایسه با سال 98 بود و مجموع فروش این شرکت در سال مالی ۱۳۹۹ به بیش از ۳۹ هزار میلیارد ریال رسیده است.

به گفته وی، همچنین در بخش ایمنی و طبق نتایج ممیزی ایمیدرو و کسب امتیاز مناسب، سال گذشته رتبه چهارم در بین ۴۴ شرکت تابعه ایمیدرو در سطح کشور را کسب کرد و از این حیث نیز شاهد رشد ۱۱۵ درصدی بودیم.

بهرامی با بیان اینکه نخستین عرضه محصول شرکت در بورس کالا نیز از افتخارات شرکت ماهان سیرجان در سال ۱۳۹۹ بود، گفت: همچنین انتشار اوراق سلف موازی توسط شرکت مراحل پایانی را می گذراند ضمن اینکه روند پذیرش شرکت در بورس نیز به سرعت در حال انجام است.

وی افزود: در بحث توسعه، موفق به اخذ مجوز کنسانتره در نیمه دوم سال ۹۹ شدیم و روند احداث کارخانه کنسانتره در سال جاری آغاز خواهد شد. همچنین در توسعه معادن مطالعات برای خرید محدوده های معدنی و انجام اکتشافات در سال ۹۹ شروع شد. در حال حاضر انجام عملیات اکتشاف در یک محدوده به وسعت ۲۰ کیلومترمربع در حال انجام است.

بهرامی اظهار کرد: شرکت ماهان سیرجان در ماه‌های پایانی سال ۱۳۹۹ پس از استقرار و پیاده‌سازی موفقیت‌آمیز استانداردهای حوزه بهداشت، ایمنی و محیط زیست و انجام ممیزی برون سازمانی، موفق به اخذ ۴ گواهینامه ISO 45001 (ایمنی و بهداشت)، ISO 14001 (زیست محیطی)، ISO 31000 (مدیریت ریسک) و HSE-MS شد.


 

مدیرعامل شرکت ماهان سیرجان در خصوص مسوولیت های اجتماعی شرکت ماهان سیرجان گفت: این شرکت در سال گذشته حسب دستور ریاست گروه مالی گردشگری، اقدامات مهمی بخصوص در حوزه سلامت انجام داده که از جمله آنها تکمیل دو پروژه عمرانی در بیمارستان امام رضا(ع) سیرجان است.

وی افزود: دو پروژه بیمارستان امام رضا(ع) سیرجان با زیربنای بیش از ۲۰۰۰ متر شامل توسعه ساختمان اورژانس و تکمیل بخش ویژه کرونا است و بالغ بر ۸۰ میلیارد ریال در این خصوص هزینه شده است.

بهرامی اضافه کرد: همچنین  سایر اقدامات شامل توزیع ۲۰۰۰ بسته حمایتی برای نیازمندان، آزادی زندانیان مالی، خرید تجهیزات برای بیمارستان بردسیر و ساخت مرکز توانبخشی در بردسیر با اعتبار تقریبی ۴۰ میلیارد ریال از جمله اقدامات شرکت ماهان سیرجان در خصوص مسوولیت های اجتماعی است.

شرکت فرآوری صنایع و معادن ماهان سیرجان یکی از شرکت های زیرمجموعه هلدینگ ماهان و بازوی اجرایی آن در بخش معدن است که در حال حاضر عملیات استخراج و فروش سنگ آهن از توده معدنی شماره ۵ گل گهر سیرجان را برعهده دارد.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا شرکت ماهان سیرجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۳۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با تکیه بر عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی

در حالی که ما طی سال گذشته میلادی برای فروش نفت و گاز خود با تحریم مواجه بودیم، صندوق بین المللی پول در جدیدترین گزارشش از سلسله گزارش های چشم انداز اقتصادی جهان که هر سه ماه یکبار منتشر می کند، از رشد ۵.۴ درصدی اقتصاد کشورمان خبر داد. ما در حالی این رشد اقتصادی را رقم زدیم که بسیاری از کشورهای دنیا سال خوبی را پشت سر نگذاشتند و رشد اقتصادی بالایی نداشتند. در این سال، اقتصادهای منطقه خاورمیانه به طور متوسط رشد ۲ درصدی داشتند و عربستان با رشد منفی ۱.۱ درصدی مواجه شد.

دولت سیزدهم برای تولید و فروش نفت و گاز کشور به سیاست های خاصی روی آورد. استفاده از تمام ظرفیت ها برای فروش منابع، افزایش تعاملات با کشورهای خریدار و استفاده از توان دانش بنیانی کشور از جمله سیاست هایی بود که به اجرا گذاشته شد. به زعم کارشناسان، این سیاست ها بود که در نهایت نتیجه داد و زمینه ساز رشد اقتصادی کشور شد.  به زعم بسیاری، رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشورمان بر اثر سیاست گذاری های صحیح و اتکا به خود به دست آمد.

نظرات ایمان زنگنه، عضو انجمن اقتصاددانان ایران و استاد دانشگاه را در ادامه در خصوص فروش نفت و گاز کشورمان در شرایط تحریمی در ادامه می خوانید. زنگنه در خصوص رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشور طی سال گذشته میلادی که صندوق بین المللی پول در آخرین گزارشش به آن اشاره داشت، تصریح کرد: بخش نفت همواره یکی از حوزه های پیشران در اقتصاد کشور ما بوده است. به تبع این بخش رشد اقتصادی را شاهد هستیم. تولید ثروت از حوزه نفت باعث شده است که بخش های دیگر نیز رشد را تجربه کنند.

وی ادامه داد: این که در شرایط تحریم توانسته ایم میزان فروش نفت و گاز خود را به دوران غیرتحریمی نزدیک کنیم، اهمیت بالایی دارد. دیپلماسی فعالی که دولت به اجرا گذاشت، در موفقیت ما برای فروش نفت موثر بود. این دیپلماسی در نهایت طرف مقابل را به این نتیجه رساند که تا حدی از سخت گیری هایش در تحریم ها بکاهد. تمام این مسائل، به افزایش فروش نفت و گاز کشور منجر شد.

این عضو انجمن اقتصاددانان ایران خاطرنشان کرد: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که فروش نفت و دسترسی به منابع مالی آن دو موضوع متفاوت هستند. ما در بخش فروش نفت موفقیت داشته ایم و توانسته ایم به طرق مختلف در شرایط تحریم نفت خود را به فروش برسانیم.

زنگنه در خصوص سیاست گذاری های دولت سیزدهم مبنی بر فروش نفت به مینی ریفاینری ها در شرق آسیا و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی خاطرنشان کرد: من این طور همکاری ها را مثبت ارزیابی می کنم. واقعیت این است که ما در گذشته تجربه موفقی در زمینه فروش نفت از طریق دستگاه ها و افراد نداشتیم. حالا با اعمال روش هایی مانند سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی موفقیت بیشتری در فروش نفت کسب کرده ایم.

این استاد اقتصاد در دانشگاه خاطرنشان کرد: اقداماتی که در زمینه فروش نفت و گاز انجام داده ایم و موفقیت هایی که کسب کرده ایم، شرط لازم برای رشد اقتصادی کشور هستند. باید در بخش های دیگر نیز به همین ترتیب با دیپلماسی موفق به توسعه و رشد اقتصادی بریم. عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی به نحوی بازارسازی برای فروش نفت ماست و باعث می شود به عنوان شریک تجاری برای کشور هدف مطرح شویم که این موضوع رشد اقتصادی و همچنین توسعه تجارت نفت خام را به همراه داشته است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سیمان، سنگ آهن و فولاد در صدر معاملات در بورس کالا
  • عرضه بادام به سرمایه‌گذاران در نمایشگاه اکسپو
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با تکیه بر عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»
  • رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات وعده صادق
  • معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال
  • معامله ۳۶ همت انواع کالا و محصول در بورس کالا