Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-03@16:49:59 GMT

بومی سازی محصولات گلوگاهی و تحریمی صنعت پتروشیمی

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۱۳۵۰۷

بومی سازی محصولات گلوگاهی و تحریمی صنعت پتروشیمی

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز) و به نقل از معاونت علمی و فناوری؛ یکی از راه‌های اثرگذار در توسعه فناورانه کشور در روزهای سخت اقتصادی و اعمال تحریم‌ها، استفاده از ظرفیت داخلی و دانشی جوانان و متخصصان کشور است.

کسانی‌که توان کافی برای کمک به ایران در گذر از این روزها و رساندن کشور به قله‌های پیشرفت و توسعه یافتگی را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از نقاط کلیدی و حساس کشور که نیاز به استفاده از این توان تخصصی دارد، صنایع کشور است. صنایعی که طی سال‌های اخیر با کمک همین دانش بومی، مسیر نوینی را برای توسعه علمی و فناورانه خود یافته‌اند.

اما شاید برگزاری رویدادهای فناورانه یکی از بهترین و مؤثرترین راه‌ها برای تسهیل مسیر ورود دانش، تحصص و فناوری به صنایع باشد. بر همین اساس نیز صنعت پتروشیمی دو سالی است میزبان «رویداد هدفمند حمایت از ساخت داخل» است. رویدادی که توسط ستاد توسعه فناوری‌های حوزه آب و انرژی برگزار می‌شود و فرصتی مناسب برای اثبات نقش دانش، خلاقیت و تخصص شرکت‌های دانش‌بنیان به کشور است.

دومین دوره این رویداد که ۲۷ بهمن ماه سال ۹۹ برگزار شد منجر به جذب و مشارکت بیش از ۲۰۰ شرکت دانش‌بنیان و غیر دانش‌بنیان، اعم از سازندگان و تامین‌کنندگان کالاها و خدمات شد. در این رویداد ۷۰ تفاهم‌نامه همکاری به امضا رسید تا تولید و بومی سازی کالاها و خدمات گلوگاهی و مبتنی بر تحریم‌ها در کشور شتاب گیرد.

این تفاهم‌نامه‌ها بیش از ۶۰ هزار میلیارد ریال ارزش افزوده برای کشور به همراه داشته است. آمارها گواهی می‌دهد که تعداد تفاهم نامه‌ها با دانش‌بنیان‌ها نسبت به سال گذشته، ۳ برابر، ارزش قراردادهای منعقد شده ۸ برابر و تعداد شرکت‌های حاضر ۳ برابر رشد داشته است.

«حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی» رویدادی است که به دنبال تحقق اهداف مأموریت کلان اقتصادی کشور مبنی بر حمایت از ساخت داخل با اتکاء به توانمندی‌های داخلی است و هر سال در جزیره کیش برگزار می‌شود. شناسایی چالش‌ها و نیازهای فناورانه صنایع و سازمان‌های حوزه پتروشیمی، ارائه توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور و شتاب‌دهنده‌های حوزه آب و انرژی و شکل‌گیری شبکه‌ای میان اجزای اصلی زیست‌بوم فناوری و نوآوری در این حوزه نیز از مهم‌ترین اهداف مشارکت ستاد توسعه فناوری‌های حوزه آب و انرژی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این رویداد فناورانه است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1094132 برچسب‌ها معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تولید دانش بنیان پتروشیمی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تولید دانش بنیان پتروشیمی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۳۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان

یکی از فعالان حوزه کارآفرینی "علوم کشاورزی"، "زیست فناوری"، "نانو" و "علوم زیست پزشکی" را از جمله حوزه های مستعد برای توسعه نوآوری و مقوله کارآفرینی و دانش بنیانی در کشور می‌داند که می‌توان در قالب پایان نامه‌های دانشگاهی اقدام به کارآفرینی در قشر دانشجویان کرد.

مهیار رفیعی فعال کارآفرینی کشور در حوزه‌های کشاورزی و زیست فناوری و دارو در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: موضوع کارآفرینی و دانش بنیان از مهمترین رویکردهای حال حاضر کشور است که با در نظر گرفتن راهبردی بودن این حوزه، نیاز است تا چنین موضوعاتی مورد توجه سازمان‌های ذیربط و مراکز علمی قرار گیرد.

وی افزود: در حال حاضر دانشجویان آن طور که باید از بحث کارآفرینی و دانش بنیان اطلاعی ندارند و بیشتر آنها از مراحل و روال صحیح ارائه ایده تا دانش بنیان شدن، ناآگاه هستند.

رفیعی یکی از راه حل‌های پیش رو برای گسترش و پیشرفت دانش بنیانی و توسعه کارآفرینی در بین دانشجویان را تشویق آنها به سمت نوآوری و ایده‌های نوآورانه در راستای برطرف کردن نیازهای اساسی کشور دانست و یادآور شد: این امر باید از سوی دانشگاه‌ها و در قالب حمایت از پایان نامه‌ها صورت گیرد.

این فعال حوزه کارآفرینی تاکید کرد: از سوی دیگر برای ترویج کارآفرینی در کشور نیاز است تا ایجاد هسته‌های فناور خلاق و روال صحیح شکل گیری آنها به عنوان یکی از سنجه‌های مهم برای پایش وضعیت دانش بنیانی کشور مورد نظر قرار گیرد. عدم توجه به شکل گیری هسته‌های فناور و عدم حمایت آنها موجب خواهد شد که کسب و کارهای نوپا و استارت‌آپی با موفقیت همراه نباشد.

وی "علوم کشاورزی"، "زیست فناوری"، "نانو" و "علوم زیست پزشکی" را از جمله حوزه‌های مستعد برای توسعه نوآوری و مقوله کارآفرینی و دانش بنیانی در کشور عنوان کرد و یادآور شد: در همین راستا باید تعاملات بین سازمانی بیشتر شود ضمن آنکه به دانشگاه‌ها به عنوان نیروی محرکه تولیدملی و دانش بنیان باید نگاه ویژه صورت گیرد تا شاهد رونق کارآفرینی و دانش بنیان در سطح کشور باشیم ضمن آنکه فعالیت هم راستا و همگام دستگاه‌های ذی‌ربط نیز می‌تواند نقش چشمگیری در اعتلا دانش بنیانی و رونق تولید ملی داشته باشد.

رفیعی تاکید کرد: بطور حتم حمایت از موضوع کارآفرینی و دانش بنیان موجب پیشرفت کشور در اکثر زمینه‌ها، رونق اقتصاد ملی و خودکفایی در تولید محصولات راهبردی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»
  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • حمایت ۲۷.۵ میلیاردی ستاد اتصال‌پذیری از ۲۵ طرح فناورانه
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا