Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@07:33:13 GMT

بهبود اقتصادی سریع تر کشورهای ثروتمند در دوران پساکرونا

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۱۴۰۳۷

بهبود اقتصادی سریع تر کشورهای ثروتمند در دوران پساکرونا

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، روزنامه هندی « تلانگانا تودی » در مقاله ای با اشاره به الگوی «بهبود اقتصادی K-شکل » نوشت: انتظار می‌رود کشورهای ثروتمندتر به دلیلِ گسترش ایمنی جمعی، سیستم سلامت و بهداشت و واکسیناسیون گسترده، زودتر از سایر کشورها به بهبود اقتصادی دست پیدا کنند. این در حالی است که در بسیاری از کشورها روند دستیابی به سطح درآمد پیش از همه گیری ویروس کرونا، سالها به طول خواهد انجامید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این نشریه افزود: به نظر می رسد با توجه به گزارش های مشابه، سیستم جهانی بهبود اقتصادی K-شکل محتمل خواهد بود و « بانک توسعه آسیا  ADB »، « برنامه توسعه سازمان ملل UNDP » و « کمیسیون توسعه اقتصادی سازمان ملل و آسیا-اقیانوسیه UNESCAP » در گزارشی مشترک اعلام کردند « پاسخ به همه گیری ویروس کرونا این است که هیچ کشوری کنار گذاشته نشود و از سایر کشورها عقب نماند. »

این گزارش در مقایسه وضعیت بحران اقتصادی سال های ۱۹۹۷ و ۱۹۹۸ با بحران اقتصادی کنونی ناشی از ویروس کرونا آن را به مراتب بدتر توصیف کرده است و تنها راه برون رفت از این بحران را نه تنها کمک های مالی دولتی در سراسر جهان بلکه اقدامات ضروری شامل پشتیبانی مالی از طریق انتقال هدفمند پول، یارانه، به تعویق انداختن مالیات بر بیمه بیکاری و مهلت قانونی پرداخت بدهی دانسته است. 

برپایه این گزارش، هنگامی که در سالهای ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۵ درآمدهای برابر در سراسر جهان سقوط کرد، این میزان در آسیا و اقیانوسیه از ۵ درصد عبور کرد و در ۴۰ درصد کشورهای این منطقه درآمدهای نابرابر افزایش یافت و شاخص نابرابریِ درآمد در چین، اندونزی، بنگلادش و هند که از کشورهای پر جمعیت این منطقه با جمعیت حدود ۷۰ درصد محسوب می شوند، اوج گرفت. 

شایان ذکر است که نگرانی هایی درباره دستیابی بسیار سریع به واکسن وجود دارد. کشورهای در حال توسعه به همراه سنگاپور، کره جنوبی، چین، هند، روسیه و ترکیه ممکن است در سال ۲۰۲۱ به ایمنی جمعی برسند در حالی که در سایر کشورهای در حال توسعه آسیا-اقیانوسیه تلقیح واکسن تا سال ۲۰۲۲ ممکن است به طول انجامد. 

در پایان این گزارش پیشنهاد شده است که کشورهای منطقه سیاست هایی را طراحی کنند تا هیچ کشوری کنار گذاشته نشود و از برنامه عقب نماند.

این گزارش همچنین بر روی همکاری مشترک برای «برنامه تقویم ۲۰۳۰ پس از ویروس کرونا » تاکید و خاطرنشان می‌کند که اکنون فرصتی مناسب برای فکر کردن به نقش حیاتی همکاری منطقه ای در زمان بروز بحران است.

برچسب‌ها قاره آسیا ویروس کرونا توسعه اقتصادی اقیانوسیه واکسیناسیون سراسری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قاره آسیا ویروس کرونا توسعه اقتصادی قاره آسیا ویروس کرونا توسعه اقتصادی اقیانوسیه واکسیناسیون سراسری اخبار کنکور ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۴۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس‌جمهور: اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است

رئیس جمهور گفت: اقدام وزارت صمت برای برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های جمهوری اسلامی گام موثری در جهت آشنایی با توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران است.

به گزارش ایسنا، سیدابراهیم رئیسی در در دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آقریقا اظهار داشت: این نشست نماد و نمودی است از اراده کشورهای آفریقایی و جمهوری اسلامی ایران برای گسترش روابط اقتصادی. اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است.

رئیسی تصریح کرد: ما برخی از فعالان را می بینیم آشنایی کامل با ظرفیت‌های آفریقا ندارند و یا آشنایی کامل با ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران ندارند که اقدام وزارت صمت برای برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های جمهوری اسلامی گام خوبی است در جهت آشنایی با توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران.

ادامه دارد...

دیگر خبرها

  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • خط کشتیرانی منظم از ایران به غرب آفریقا راه‌اندازی می‌شود
  • ایجاد دبیرخانه دائمی اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا
  • رایزنی برای تبادلات مالی و بانکی میان ایران و آفریقا
  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل
  • اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • رئیس‌جمهور: اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است