Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از سازمان شهرداری ها ودهیاری های کشور، مهدی جمالی نژاد افزود: توجه به مقوله تولید با استفاده و اتکاء به ظرفیت های توسعه درون زا و حمایت از آن به اشکال مختلف، همواره به عنوان یکی از مولفه های کلیدی در نامگذاری و تعیین شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب بوده است و این مهم با نامگذاری سال ۱۳۹۱ به عنوان «تولید ملی حمایت از کار و سرمایه ایرانی»، سال ۱۳۹۶ «اقتصاد مقاومتی؛تولید و اشتغال»، سال ۱۳۹۷ «حمایت از کالای ایرانی»، سال ۱۳۹۸ «رونق تولید» و سال ۱۳۹۹ با عنوان جهش تولید صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امتداد این سیاست گذاری ملی در قالب نامگذاری سال ۱۴۰۰ تحت عنوان «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها»، انجام و این موضوع حاکی از اهمیت مؤلفه‌های تولید به عنوان موتور محرک اقتصاد کشور است.

وی با بیان اینکه امروزه با افزایش جمعیت شهرها اقتصاد ملی نیز روز به روز به شهرها و تولیدات روستایی وابسته تر می شود، ادامه داد: در این راه حمایت از تولید، کسب و کار و کارآفرینی شهری و روستایی و رفع موانع در مسیر فعالیت آنها می تواند چالش ها و مسائل جوامع شهری و روستایی را به فرصت هایی چون افزایش نرخ اشتغال، درآمد شهروندان، کاهش آسیب های اجتماعی و جرایم ناشی از بیکاری و فقر، رونق اقتصاد شهری، منطقه ای، ملی و حتی صادرات و افزایش خودکفایی کشور تبدیل کند.

جمالی نژاد تصریح کرد: در این ارتباط مدیریت شهری و روستایی اعم از شهرداری ها، دهیاری ها و شوراهای اسلامی شهر و روستا می توانند بستر مناسبی را برای حمایت از تولید فراهم آورند. نقش این نهادها در توسعه و ارتقای تولید با بررسی وظایف و مسئولیت های اجتماعی آنها، نقش آنها در رونق کسب و کار، اقتصاد شهری و ایجاد بستر و افزایش ظرفیت واحدهای تولیدی و صنعتی متناسب با شرایط اقلیمی و آمایش سرزمینی و فرصت سازی برای حمایت از تولید و عرضه محصولات داخلی موثر و غیرقابل انکار است.

رییس سازمان شهرداری ها ودهیاری های کشور با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی مناسب، علمی و عملی برای تحقق شعار سال۱۴۰۰ گفت: در این ارتباط برنامه ریزی و اقدام لازم برای تحقق محورهای کلیدی نظیر استفاده حداکثری از ظرفیت های تبلیغی، ترویجی و رسانه ای در شهرها و روستاها برای پشتیبانی از تولید و حمایت از کار و سرمایه ایرانی، اعلام فرصت ها و مزیت های نسبی و رقابتی شهرها و روستاها و ظرفیت های طبیعی برای جذب سرمایه‌گذاری و ایجاد طرحهای تولیدی و بستر سازی برای ایجاد و تامین زیرساخت های مورد نیاز تولید باید در اولویت خانواده بزرگ مدیریت شهری و روستایی در همکاری با دستگاه های مرتبط قرار گیرد.

جمالی نژاد همچنین پشتیبانی وحمایت های اداری، مالی و اعتباری برای تسهیل در فرایندهای تولید و رفع موانع احتمالی با توجه به سیاست ها و راهبردهای مندرج در بخشنامه بودجه شهرداری ها و دهیاری ها در سال ۱۴۰۰، اعلام و پیشنهاد رفع موانع تولید در سطح شهرها و روستاها به مراجع ذیربط و پیگیری اجرایی شدن آنها، تولید داده ها و اطلاعات پایه از ظرفیت های تولیدی در شهرهای و روستاها با بکارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات را دیگر موضوعات عمده ای برشمرد که خانواده بزرگ مدیریت شهری و روستایی برای تحقق شعار سال ۱۴۰۰ باید در کانون توجه قرار دهد.

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور، همچنین برنامه ریزی برای ساماندهی صنایع و مشاغل شهری در راستای تحقق بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری و حمایت های لازم از مشاغل مولد،  تسهیل فرآیند اداری سرمایه‌گذاری، ایجاد و توسعه واحدهای تولیدی و کسب و کار و پروژه های محرک تولید و پیشران توسعه شهری و روستایی از طریق اصلاح و حذف ضوابط و مقررات ناکارآمد و بازدارنده، حمایت از رونق کسب و کار و مشاغل تولیدی خرد و خانگی و متناسب سازی عوارض و بهای خدمات دریافتی از واحدهای تولیدی و اعطای مشوق های لازم با هدف کاهش هزینه فرصت تولید؛ را سایر موضوعاتی عنوان کرد که شهرداری ها و دهیاری ها طی همکاری با شوراهای اسلامی شهر و روستا و سایر دستگاه های ذیربط باید به منظور تحقق شعار «تولید، پشتیبانی ها ، مانع زدایی ها» به آنها توجه مضاعف داشته باشند.


 

برچسب‌ها رونق تولید مقام معظم رهبری اقتصاد مقاومتی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رونق تولید مقام معظم رهبری اقتصاد مقاومتی رونق تولید مقام معظم رهبری اقتصاد مقاومتی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور اخبار کنکور مدیریت شهری و روستایی شهرداری ها تحقق شعار دهیاری ها کسب و کار شعار سال سال ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۴۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران

عضو شورای شهر تهران بر لزوم رعایت دستورالعمل استقرار و نظام نگهداشت HSE (بهداشت، ایمنی و محیط زیست) در مناطق تأکید کرد.   به گزارش ایسنا، احمد صادقی در دویست و سی و سومین جلسه علنی شورای شهر تهران گفت: بارش های نیمه شب جمعه و صبح ۱۵ اردیبهشت ماه در شهرداری منطقه ۱۵ به آدرس بزرگراه بعثت نرسیده به میدان بسیج سبب شد یکی از منهولهای موجود در مسیر به واسطه  شدت بارش و حجم زیاد آب های بالادستی و نیز عدم کشش شبکه جمع آوری آب های سطحی دچار انسداد و گرفتگی شود.   وی ادامه داد: این امر سبب می شود عوامل اجرایی و مدیران خدمات شهری به محل اعزام  شوند و کارگران اداره مسیل های منطقه جهت رفع گرفتگی داخل منهول فاضلاب شوند؛ اما  به طور ناگهانی، فشار آب سبب افتادن یکی از کارگران به داخل شبکه می شود و متأسفانه این فرد تا به امروز پیدا نشده، علی رغم اینکه آتش نشانی زحمات زیادی برای جستجو و پیدا کردن این فرد انجام داده است.    احمد صادقی ادامه داد: من تشکر می کنم از زحمات مجموعه خدمات شهری در این چند روز ولی این زحمات سبب نمی شود که موارد و ضوابط ایمنی رعایت نشود. لایروبی مسیل ها به عنوان چک لیست عملیات به مناطق طی سال های قبل ابلاغ شده و اسناد لازم  به عنوان دستور العمل استقرار و نظام نگاهداشت مدیریت «اچ اس ای» در هر منطقه موجود است که با بررسی های به عمل آمده مشخص شده در این منطقه نیز این دستورالعمل موجود بوده است.   از طرفی عدم انجام عملیات در حین بارندگی به دلیل شرایط نامساعد  اعم از  دبی بالای آب و عدم اطلاع از خطراتی که  در این شرایط وجود دارد از توصیه هایی است که در حوزه خدمات شهری باید مورد توجه قرار گیرد که متاسفانه در حادثه منطقه ۱۵ این مورد رعایت نشده است.    صادقی تاکید کرد: ذکر دو نکته در این حادثه حایز اهمیت است که امیدوارم مجموعه مدیریت شهری به آن توجه داشته باشد؛   نخست آنکه ساختار اچی اس ای در شهرداری تهران نیازمند تقویت است و یک شهر با جمعیتی بیش از  ۱۰ میلیون نفر صرفا با چند کارشناس در منطقه امکان نظارت بر سیستم ایمنی شهر را ندارد. لذا بایستی این سیستم تقویت و اگر بخش خصوصی صلاحیت دار باید در این بخش استفاده بشود.    وی ادامه داد: نکته دوم که خیلی مهم است؛ موضوع بررسی عدم رعایت دستور العمل استقرار و نگهداشت نظام مدیریت اچ اس ای در  منطقه مذکور است که  در صورت رعایت نکردن این نظامات به طور حتم می بایست با  خاطیان چه عوامل پیمانکاران و چه مدیران برخورد قانونی صورت گیرد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • بانوان صنعتگر در تحقق شعار نقش آفرینی کنند
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند